|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
7.11.2015 19:12:44   
vocicana
E pa starija si od mene 4 godine, uradi onda sve naravno. Srecno, od srca, dace Bog da sve lepo zavrsis.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 426
7.11.2015 19:57:32   
Anoniman
Borice hvalauser posted image

Mi bili u setnji, sada usli u kucu, napolju je hladno, nema nista novo...

(odgovor članu borica)
  Direktna veza do poruke: 427
7.11.2015 19:57:43   
dijana1*
Borice a jesi radila dabl, kakav je on bio? Navijam da ipak bude sve uredu.
Voci ti si 84? Generacija smouser posted image
Mm je danas isao u rodni kraj mog oca kod jedne zene da kupi domaceg sira, mleka, pekmeza, kajmkaka.... Boze al je sve ukusno. Nego zao mi sto je bas daleko pa ne mozemo cesce tj. redovno da kupujemo domace sve. Deca su bas lepo jela sir a sada se pece pita. Inace obozavam domace sve a ovo sto dajem deci upakovano u sarene kutije mi se nikako nesvidja. Ali sta da se radiuser posted image
Voci nisam ti cestitala na prvim udarcima, ih sada kada krene sutiranje i gurkanje po stomaku.user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 428
7.11.2015 20:19:15   
vocicana
Di, ja sam 82- go. Ja sam mislila da si ti starija malo, ali super si, svaka ti cast, trecu bebicu cekas.
Hvala na cestitkama, danas sam se mnogo isforsirala sa ciscenje, pijaca, natovarila se kao magarac, sada sam isla po neki novac, jedva sam se pojela na treci sprat , ponekad imam utisak da se penjem na Mont Everest.
Kada krece sutiranje pravo? Evo sada me je malo gurkala bebica, kakav divan osecaj, Boze, kakva sreca! Dugo mi je trebalo da pocnem da uzivam u trudnoci, sada stvarno uzivam.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 429
7.11.2015 20:41:44   
Anoniman
Voci sve zavisis od bebe do bebe, sa U mi je to so ti pitas bilo od 20 nedelje pa sve do porodjaja, a sada se N tek malo vise aktivirala od 30 nedelje pa dalje, kada joj je postalo tesno u stomaku...

Mojima sutra slava, pa mi doneo tata vruce jagnjece i prasece pecenje, sada sam se odvalila od jela, i jos popila fantu, a mm me samo gleda sto pijem gaziranouser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 430
7.11.2015 20:52:38   
alex88
I ja se najela ko prase,ispratila goste i jedva cekam da legnem,bas se osecam umorno a nisam nista radila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
7.11.2015 20:54:02   
Anoniman
alex potpuno isto se i ja osecam, jedva cekam da spavam, znaci glava me boli, oci se same sklapaju jos malo i odoh u krevet...

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 432
7.11.2015 21:19:40   
sonyasha
Borice, ja sam bila ubeđena da sam najstarija ovde, ja sam '80! meni su na Dablu u Gradskoj rekli da ne treba amino, i ako imam 35.
Voc, meni i UM isto iskustvo, Vojin me od dvadesete nedelje tabao a Buda tek oko tridesete počeo redovno i nikada do sada tako jako kao Vojin!
Hvala vam ženske što pitate za miševu temperaturu! Nažalost idalje ga drži pa je na eferalganu, nadam se da će uskoro da popusti jer je stvarno siroma ko prebijena mačka user posted image
Danas nam bili moji i baš su mi prijali! Uželim ih se, baš! Nešto sam baš osetljiva na njih ovih dana!
UM, drago mi je da je sve super prošlo danas i mnogo vam je lepa ona fotka na fb!
Begam malo u horizontalu, opet nas noćas čekaju dežurstva!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 433
7.11.2015 21:25:27   
Anoniman
Sony bas bezveze sto vas jos drzi temperaturauser posted image da brzo prodje. Hvalauser posted image

I ja cu nesto da operem na ruke, i bezim u krevet...

Kuckamo se ujutruuser posted image , ljubim vas!

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 434
7.11.2015 21:46:23   
janabons
Sta je zenske, necete valjda na leganje....salim se, i ja cu uskoro, ispratili kumove i bas mi se spava.
Voci, sad ce beban da se javlja sve vise i cesceuser posted image
Sony, da se sto pre decko oporavi.
Um, kao sto sam ti komentarisala na fejsu, ko lutke steuser posted image . Aj sad na porodjajuser posted image

Moja beba se bas primirila zadnja dva dana, jos i ta uspavanost na ctg-uuser posted image . SVe u svemu jedva cekam da je uzmem u ruke i da sve ovo prodje

< Poruku je uredio janabons -- 7.11.2015 21:51:05 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 435
7.11.2015 21:55:18   
Anoniman
Jana ne brini, neke se bebe primire pred porodjaj, jos malo ti je ostalo.
Hvala na lepim recimauser posted image
Mene bolucka stomak, ali zaista nema razmaka, vec stalan bol, sedela, lezala, tu je, o Boze moj hocu li prepoznati boloveuser posted image

I ja jedva cekam da je uzmem u ruke, poceo je narod da me smara " jos si tu"user posted image user posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 436
7.11.2015 21:56:14   
borica
Znaci ja sam najsarija ovdeuser posted image .Nisam radila ni dabl ni tripl , dr mi je rekla il to ili amnio ja sam izabrala AC , samo zbog godina. Sa sinom sam radila samo tripl.Bice sve u reduuser posted image , Odoh i ja na spavanje, sutra idem do grada sa sinom, pa do moje sestre. Kuckamo se ujutru. Laku noc...

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 437
7.11.2015 22:04:55   
alex88
Hoces Um,i te kako ces znati kad krene Norica user posted image .Lepo spavajte devojke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 438
7.11.2015 22:42:36   
dijana1*
Voci tek sada sam skontala sta sam napisala, trudnicki mozakuser posted image
Borica je lepo napisala da ima 37 a ti da si 4 godine mladja a ja ladno pisem da smo generacija. Jbt al sam prsla ne znam ni koliko godina imam. Umesto da oduzimam ja budala jos dodajemuser posted image
UM odmori zeno, bitno je da imas snage kada krene porodjaj a kod tebe svakog casa moze. Smanji sada tempo. A sto si sigurna da ces ujutru biti na RRuser posted image
Sonya njega bas drzi :-(

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 439
8.11.2015 0:24:07   
MAMAMAJ
Komirala sam se s decom, sad ustala, malo grickala nešto s mm dok je večerao i sad ću da se vratim u krevet.
UM, Kostu sam rodila na 39+5.
Jedva čekam da vidim kad će ovaj treći.
Sony, nadam se da će sutra biti sve kao rukom odneseno. user posted image
Dijana, nema veze koliko godina imamo, nego kako se osećamo. user posted image
Janabons, UM, čekirajte se ujutru, već osećam da ćete mi biti među prvim jutarnjim mislima.
Voći, Alex, Borice, sve dRRugarice, lepo odmarajte... Laku noć.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 440
8.11.2015 6:57:56   
Anoniman
jutrouser posted image evoooo me jos uvek 2u1user posted image
smo da se javnem,danas mi je devojacka slava pa cu biti kod mojh,pa da ne brinete sto me nema, u slucaju da nesto krene, a izgleda da cu biti Georginauser posted image , ja cu vam javitiuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 441
8.11.2015 7:00:16   
branki*
Um,tu siuser posted image kad ti je termin?ove mame sve spavaju..ja ne mogu..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
8.11.2015 7:06:04   
Anoniman
Branki danasuser posted image mi je termin...po uz i ciklusu,
mada ja racunam da je 10.11. jer kazu da je najtacniji uz kada se cuje srculence ja sam na taj dan po uz bilaumesto 7+0, 6+5.... danas mi stize dr iz madrida, pa Boze zdravlja videcemo sutra sta cemo i kako cemo, mada ne mogu da dockam dan da uzmemuser posted image u ruke..
i ja ne mogu , zadnjih dana bas slabo nocu spavam...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 443
8.11.2015 7:18:11   
branki*
Znam,ja sam isto pred kraj,ceo mesec jako lose spavala,sve se budim po celu noc i ne mogu da zaspim.
Ajde,pa sad ce i nora jos malo,da bude sve kako trebauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 444
8.11.2015 9:02:18   
vocicana
Lepa moja Di user posted image , znam sta je trudnicki mozak
Um, sada si sve zavrsila jao sto rekoh u prethodnom postu. Sada polako, javljaj se.
Dobro jutro devojke. Sony, kako je medeni? Nadam se da ako je bilo, bar da je manja bila nego prethodnih noci. Ja sam ustala sa glavoboljom. Pih, a spavala sam kao bebica.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 445
8.11.2015 9:25:19   
janabons
Dobro jutro trudnice
Lepo sam se naspavala, pa cu posle kod frizera na farbanje i feniranje.DAnas imam dosta isporuka sto se tice posla, pa mi to stoji nad glavom, al neka...bar imam zanimacijuuser posted image
Um, srecna ti devojacka slava.
Grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 446
8.11.2015 9:31:28   
vocicana
Jana user posted image javljaj se please, proci ce ti dan brzo

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 447
8.11.2015 9:35:49   
borica
Dobro jutro i od mene, spavali do 9 moj sin i ja. Sad me glava boli.
Di user posted image , slatko me nasmeja.Joj ja sam toliko pocela da ostavljam stvari gde god da se nalazim.
UM sredna devojacka slava i svima koji danas slave.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 448
8.11.2015 10:42:34   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Nama ova noć još gora od prethodne, sa lekom ga je držalo 38,4 skoro celu noć user posted image mm probdeo pored njega a ja ih obilazila na sat navijala alarm! Sada mi glava puca, ali vidim da je zbog vremena masovno!
Hvala Bogu, sada je spala tura pa odoh da se poigram sa njim!user posted image vas i hvala što brinete!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 449
8.11.2015 10:55:56   
alex88
Dobro jutro vrednice.Um srecna slava,Sony nadam se da se vise nece navracati temperatura,namuci se dusa mala.Sanjala sam nocas da sam rodila devojcicu user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

da li vozite auto?
sneza90

da li imate vozacku dozvolu?

da,skoro sam polozila (15%)

da,odavno sam polozila (71%)

nemam jos uvek (15%)

Ukupan broj glasova: 232

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here