Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 5.11.2015 22:20:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Laku noc nama je sutra 4 rodjendancic, ujutru na ctg, popodne cemo sigurno imati goste, kuckamo se sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 5.11.2015 22:21:15
|
|
|
|
alex88
|
Lepo i mirno spavajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 5.11.2015 23:15:46
|
|
|
|
janabons
|
Odgledah dnevnu dozu Andrije i ANdjelke na netu i odoh i ja da spavam. Jos malo... Um, uzivajte u sutrasnjem danu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 5.11.2015 23:21:18
|
|
|
|
madre
|
i ja da vas pozdravim pa idem u krevet, iako mi se uopste ne spava, ali to je zato sto dosta spavam preko dana laku noc, drugari
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 9:20:21
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Vojin mi opet ima turu pa se danas družimo! Nadam se da će brzo da mu prođe! Makar ćemo da se nagledamo crtaća i naslažemo kockica! Šta vi imate u planu za danas?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 9:22:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobroooo jutroooo!!!! Nema Vas... kao ni mene juce. Mi smo juce bili u shoppingu , nema gde nas nije bilo...Pa sam sinoc slatko zaspala Uni zelimo Srecan Rodjendan, i da seka stigne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 9:26:10
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sonya danas na planu odmor...ako budem raspolozena mozda padne pita od kupusa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 10:33:26
|
|
|
|
janabons
|
Dobro jutro trudnice UM, srecan rodjendan tvojoj lepotici i da vam uskoro stigne pojacanje Cekam drugaricu da popijemo kafu, malo sam sredila kucu, sad cu da uzivam Sony, koji smor je ta temperatura
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 10:37:24
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro !Um srecan vam rodjendanko I javi sta kaze ctg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 10:45:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro UM stecan rodjendanko maloj lepotici a da je mama obraduje malo sekom Sonya nadam se da nije velika i da sto pre prodje. Kostu sam odvela u vrtic a Vuk je ostao kuci. Zao mi bilo da ga vodim kada je lepo vreme. Inace od juce smo u fazi skidanja pelene A kod mene je juce definitivno bila lazna uzbuna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 12:20:27
|
|
|
|
marinchica
|
Zdravo drage! Di, drago mi je da je bila lazna uzbuna, sad sam tek citala jucerasnje postove. Voci, to su divne vesti, i ja to jedva cekam da osetim. Diiiivno! Mislim da cu biti srecnija nego kad sam videla dve crtice kad osetim pokrete. UM, srecan ti cerki rodjendancic! Zelim vam sve najbolje! Alex kad me nema ti jedina primetis Juce sam uzela rezultate double testa, pa onda na drugi sprat bolnice u savetovaliste, nas 30 je bilo. Otisla sam bas rano i bila 9.po redu. Bas je bilo stresno. Dve devojke su izasle onako polu uplakane, pre mene jednoj je rekao da nosi trudnocu na licni rizik. A meni znojavi dlanovi. Kuku rekoh sta ce meni reci... Udjem, dadose mi papire, Ekspertski tamo oko 20.nedelje, nista tripl, nista dalje, sve je ok. Izbacise me za 30 sekundi. Posle sam tumacila rezultate, i jes sve ok. Tako mi dodje tesko kad se setim te dve devojke. Tad skapiram zevajuci u papire da mi klima radi a ne duva i da sma se smrzla u stvari. Crkla dzukela bas sad. Zovi majstore...tako da prelezah ostatk dana juce...smorila se za medalju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 12:21:19
|
|
|
|
marinchica
|
Eh sad izadje post dva puta...Nista taman da vas pitam, ako su mi rekli da je trudnoca 4 dana ispred i pomerili mi datum porodjaja za 12.05 umesto 16.05, jel to sigurno ili ce se to opet korigovati na tom ekspertskom UZ?
< Poruku je uredio marinchica -- 6.11.2015 12:26:47 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 12:41:54
|
|
|
|
alex88
|
Marince nista nije sigurno,ta odstupanja po par dana gore dole su normalna,meni je u pocetku po uz vise od nedelju dana bila beba naprednija,sad se ne uklapamo za dva dana po ciklusu i uz,tako da je sve to normalno,super za dabl,a te devojke ce raditi aminosintezu koja ce mozda pokazati dobar rezultat,nego su dosta neprijatni po dz i saopste i dobre i lose rezultate kao da nije nista,nekad ne objasne da ima jos testova i da dabl nije konacan rezultat. Di super da je bilo samo od vaginaleta i da si danas boljeg raspolozenja Um sta bi,ne strecaj nas,nema te jutros na prozivci
< Poruku je uredio alex88 -- 6.11.2015 12:43:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 13:06:48
|
|
|
|
sonyasha
|
Voc, divno što si osetila bebirona! Meni je to uvek mnogo značilo u smislu da sam onda sigurnija kada mrducka da je sve super! Marinice, Alex ti je sve rekla, to šeta celu trudnoću, bitno je samo u finišu, mene su npr. zadržali u bolnici jer sam prešla termin po uz a ne po meci! Di, drago mi je da je lažna uzbuna Gde nam je UM? Nadam se da slave rođoš i da je zbog toga nema! Kad je Nora čekala do danas, može i do prekosutra da proslave seki rođendan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 14:11:21
|
|
|
|
marinchica
|
E pa sad mi je lakse, malo toga oni zeni objasne, samo napisu i cao. LJubim vas i hvala! E da, Di, meni su nistatin najgore vaginalete koje sam probala, one kao nesto pomognu, a toliko su neprijatne za sluzokozu kad izlaze, suve, bas fuj. Ne znam sta drugo smeju trudnice, ja sam polyginax tukla i ponekad kansen. Kansen mi je ok npr, iako su slicne nistatinu, ali s te tri u pakovanju uglavnom resim problem. Sad...nemam pojma, svako je razlicit... Ovaj majstor jos razbija cetvrtu dimenziju s ovom klimom, natrontana sam hodam ko pingvin, bas mi je hladno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 14:21:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste ? Izvinite sto vam se nisam danas javila, jutros dok sam se izljubila sa cerkom, pa izgnjavila u krevetu, pa u 10h otisla na ctg, ctg dobar, danas ni jedne kontrakcije, kaze dr tebi kao da nije termin za 2 dana, mirno more pa isla trazila meni haljinu neku za sutra, pa sa mm u neku kupovinu za slavu, pa imala komsinice na kafi, nikada uci u kucu.., Sve je ok, sem pritiska meni je celu trudnocu 110-70, 100-60, kada juce i danas 125-80, i odmah me glava boli.... Veceras imam goste, moje roditelje i moji baka i deka, sutra igraonica, danas za rucak rolovano pile i krompirici, a veceras da pravim kroasane i pitice, i tako....
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.11.2015 14:22:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 14:30:15
|
|
|
|
alex88
|
Uzivaj Um ,e to mirno more je zatisje pred buru .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 15:25:47
|
|
|
|
sonyasha
|
Svaka tebi čast UM kako si aktivna! Meni nešto Buda opet u bešici pa često bocka i žigucka neprijatno! I lepa novost je da kada se mrda piči ceo stomak levo-desno, gore-dole, vide se valjda noge i guza pa je baš lepo, sa Vojinom to nije bilo tako! Inače, Vojinu došla tura do 39, izem ti školicu, jednom mesečno mora da ga obori Da ozdravi, vraćamo ga do rođoša(22.11.), što je i moj ulazak u deveti i povlačenje! Ubismo se od crtaća ali nema šanse da se prevari da zaspi, ni ovako mrtvosan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 15:29:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,koliko ti cesto ides na ctg? Kod nas jednom nedeljno kad se udje u deveti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 15:30:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Sony,vas bas hoce tako visoka temp!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 15:41:23
|
|
|
|
vocicana
|
Cao devojke! If vo mene, idem do kozmeticarke kasnije, sama kuci, opet mm nije tu! Hm... Odradila I ovu nedelju, bas minje lepo danas bilo. Javljam se kasnije. Marinchice, drago mi je da si dobro I da je sve ok. Um, srecan rodjendancic, nadam se da ce sve ici po protokolu. Sony
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 16:00:57
|
|
|
|
janabons
|
Um, na kraju ce da ti krene porodjaj sutra kad dodjes kuci iz igraonice Sony, znaci, ti si se odlucila za povlacenje iz vrtica kad dodje beba, do kad planiras da ne ide? Voci, bravo za kraj radne nedelje
< Poruku je uredio janabons -- 6.11.2015 16:01:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 16:52:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Sony bezveze za temperaturu Von ide se jednom nedeljno, a ja idem kada hocu ahahha, mada ova zadnja nedelja i dr mi je rekao bio 2x , ja isla 3x... Ja ne verujem, ja tipuejm na 10.11 Voci hvala ! :*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 18:18:00
|
|
|
|
vocicana
|
Dosla sa devojcicom majmunizacije, verovale ili me opet sam isla na depilaciju! Rekla sam kozmeticarku, s obzirom kako me gruvaju hormoni, ja cu biti bez dlaka a ona sledece godine ide na Maldive! Majko moja, ali nije bolelo kao prosli put, vec sledeci put necu moci da vidim medjunozje od pupe. Uh...sada kafica I malo citanja vasih postova
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 6.11.2015 18:19:33
|
|
|
|
vocicana
|
Dosla sa demajmunizacije , kako me nervira tastatura!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Ime za našu vevericuMishica 77Koje vam se ime najviše sviđa?
Mi smo još neodlučni.Nina (
62%)
Milena (
16%)
Jovana (
22%)
Ukupan broj glasova: 156Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!