|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
5.11.2015 15:09:03   
Anoniman
Di polako, mozda je od vaginalete, i ja stavljam makrmiror, jos 2 su mi ostale , meni prv put nije ispao sluzni, a nema ga ni sada, mada ako sam vec otvorena 2 cm, onda ga sigurno vise nemauser posted image ... Drzim fige da je vaginaleta, pa da mozes da odahnes jos malo!

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 326
5.11.2015 15:10:52   
dijana1*
Da li je moguce da je ona nesto povukla. Mislim vaginaleta ne moze da bude sluzava. Ali opet izgleda kao mali kliker. Nemam pojma sta da mislim ali uopste mi nije svejednouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 327
5.11.2015 15:12:16   
Anoniman
E a zar cep nije protkan i krvlju tj vuce na braon?user posted image Nemam iskustva sa njim. A ona te nije pregledala vaginalno?

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 328
5.11.2015 15:32:50   
sonyasha
Di, nemoj da se sekiraš! Znam da je dobro da beba bude što duže u tibi ali za dva dana ulaziš u 36. nedelju što je super za bebana! Ono što ja znam je da je meni prošli put ispao sluzni čep, kao prokrvljena mala meduza. I iduća četiri dana se nisam porodila, tj. Sve je bilo mirno i indukovali su mi.
Ne mora, sa druge strane da znači da je čep, meni u trudnoći svašta nešto dole piči, još i utrogestan user posted image
Samo nemoj da se nerviraš i primiri se, znaš da sekiracija podiže i šećer i pritisak, bebanu se ništa od toga ne sviđa.

< Poruku je uredio sonyasha -- 5.11.2015 15:34:06 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
5.11.2015 15:35:33   
Tiziana
UM to sto si otvorena 2 prsta ne znaci da cep ne moze da ti ispadne ili da ga vise nema.

Meni je prvi put ispao sluzni cep i protkan je krvlju.Crvenom krvlju. Kao koncici.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
5.11.2015 16:23:01   
jess021
Dijana, to je verovatno od vaginaleta.
Suzi, super smo, danas imamo mesec dana.
Veliki user posted image za vas tri.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 331
5.11.2015 16:29:49   
alex88
Di kao sto su vec rekle iskusne devojke verovatno nije sluzni cep,ne brini a ako ces biti mirnija,odi do dezurnog dr i proveri da ne mislis i strepis
Um super za cizmice ,za par dana nosices ih user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 332
5.11.2015 16:37:44   
Anoniman
Di verovatno nije cep. Bice sve ok! :*

Jess, Suzi, Maraj uzivajte devojke sa svojimuser posted image

Alex obula sam ihuser posted image malo stezu, prelepe su, nisam do danas primetila da su mi noge otekle, jer u svu obucu ulazim, ali u novu sipak.

Postavila sam vam slicice u odgovarajucoj temi...

Tiziana sa U mi nije ispao , videcemo sada, ja bih se sigurno prestravila kada bi poceo da ispadauser posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 333
5.11.2015 17:00:20   
Anoniman
Juuuuuu Di prva sam na spiskuuser posted image user posted image

evo slicica ovdeuser posted image klik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 334
5.11.2015 17:00:24   
janabons
Di, nadam se da nije cep, on bi trebao da bude protkan krvlju, pre mislim da je od vaginalete, al najbolje da vidis sa dr zbog tvog mira

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
5.11.2015 18:35:19   
Anoniman
Gde steuser posted image ?

Jaoj mene boli glava, otekle mi noge strasno, sada bila u setnji sa mm, vratim se, skinem carape strasno kako su otekle, moracu da izmerim pritisakuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 336
5.11.2015 18:38:21   
janabons
Um, lezi i odmoriuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
5.11.2015 18:48:42   
alex88
Voci,Marince nema vas da se javljate ,Um podigni malo noge bice ti lakse.Di jer nema vise nicega cudnog da curka?

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 338
5.11.2015 18:51:54   
madre
UM, ja vec dva meseca ne mogu da obujem svoje stare malo vece cizmeuser posted image odmori malkouser posted image
evo bogi i ja resavamo neku vezbankicu, a mm nesto namesta na tvu... malo kasnije cemo svi zajedno da krkamo straus od plazmeuser posted image
di , ja sam nekako sigurna da ti je to od vaginalete!
strasno mi se pije kafa!
alex, kako si ti?

< Poruku je uredio madre -- 5.11.2015 18:56:42 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 339
5.11.2015 19:15:10   
vocicana
Jutric dan I vece moji stomacici!
Ja sam od juce otisla u FE! Popizdela sam zbog banke juce, nervirala se CEO dan! Sve sam zavrsila, danas sam ih ojadila za cekove I sada sam srecna I zadovoljna! Kupila sam haljinici, divnu ogrlicu sa nezno roze ruzicama, jos jedan brus I tako! Bas sam onako hedonisticki nastrojena, nikada mi nisu znacile te materjalne stvari nista u zivotu, ali sada sam jako srecna. Mamajuser posted image user posted image I za sve mamice! Bas sam vas se uzelela.
Ima jos jedna novost, lepa, juce sam osetila bebicu da mrda, sa leve strane, kao mali mis, malo mi se javio, mnogo lep osecaj! Danas sam pojela neki slatkisa na poslu, opet se javio majkin med!
Um bravo za baldahinom, zeno! Namucila se dobro!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 340
5.11.2015 19:19:38   
Anoniman
Janauser posted image
Alex moracu...

Madre meni noge nisu oticale, nosim sve uske cizme, uglavnom od ranije, ovo danas je bas oteklo, pred kraj sigurno mora tako...

Voci super za bebicu i mrdanje, tek ces da uzivas, nema lepseg osecajauser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 341
5.11.2015 19:27:00   
vocicana
Jos malo maco I dolazi ti jos jedna curica, verovatno su to isto simptomi, s obzirom da nemas takve tegobe inace.
Di, ne sekiraj se toliko, lezi I sacekaj, proprati situaciju, bas si se namucila I sa bakterijom I svim I svacim, drzim pesnice da sve bude dobro, a bice! user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
5.11.2015 19:28:39   
vocicana
Alex ti si govorila o slatkisima? Ja jedva cekam da uopste ne moram da ih jedem, kako me to nervira, stalno moram da glodjem nesto, a inace ne volim slatko, samo sada pojedem cesto jer mi pada secer. Pih....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 343
5.11.2015 19:35:17   
dijana1*
Ne mogu od dece da kucam.
Z a sada je sve suvo. Vise nista nije izlazilo. Joj samo da ostane tako. Ali osecam dole neku nelagodu i kao da nesto ima da me zulja. Uglavnom vise necu nista gurati. A brate vise i vaginalete i utrogestani smucilo mi se sve.
Cim uspavam decu javljam se.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 344
5.11.2015 20:06:00   
vocicana
I verujem da ti je dopizdelo vise, ja sam sa mojim terapijom zbog losih briseva zaglavila da cu poludeti.
Cekamo te.
Zenskice, sta radite? Nema nigde nikoga

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 345
5.11.2015 20:55:43   
popkica bebic
Di, nemoj da panicis, u svakom slucaju bices sutra pregledana, ali evo, moja trudnoca je manja 8-10 nedelja u odnosu na tvoju, pa ja cesto imam taj sluzavi iscedak. Nekad ga ima na vesu, nekad na t.papiru. To moze da bude i znak infekcije ili reakcije na lek. U prvoj T, sluz.cep mi je ispadao 5 dana u vidu gustog roze braon sekreta zbog kojeg su mi bili potrebni ulosci. Tako da, nije svakome isto. I ja sam generalno prestrasena osoba... Ali, ovoga puta bce sve ok.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 346
5.11.2015 21:19:41   
dijana1*
Evo me, deca zaspala.
Izgleda da sam hronicni panicar, bas mi je zao sto me svaka mala bol ili sta god tako lako pokoleba. Bas sam pre neki dan pisala dva tri dana ude sve super i ja sam super ali cim naidje ovako nesto ja gledam najgore i najcrnje. Prvo ne bi volelada mi se beba rodi ranije zbog svih mogucih komplikacija itd. sto prevremeni nosi sa sobom. Drugo ko zna koliko bi bila u bolnici a kuci dvoje male dece. Uopste nije lako, svasta mi prolazi kroz glavu.
Od 6-7 nedelje se borim sa tom glupavom bakterijom i brdo vaginaleta sam koristila ali ove nistatin su katastrofa. Verovatno su one povukle nesto za sobom. Kontam da je suzni krenuo pa ispalo bi js nesto a ne samo to jedno zrno. Uglavnom gace suve , i vise dole ne cackam. Ako i do sutra bude suvo necu ici kod dr. Sto da mi i ona bezveze caprka dole ako je sve ok. Moze samo ne daj Boze nesto da izazove.
Kako ste mi vi, ljubac za sveuser posted image
UM, Jano ipak nije uredu da idem preko reda, jel dauser posted image
E da UM zaboravila sam ti napisati, prva si na spisku. Ali to ne znaci da treba a zabusavas hehehe..

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 347
5.11.2015 21:23:00   
alex88
Madre dobro sam,cini mi se da mi je sad bas lep period,najmanje me muce da kazem sintomi.E super Voci za prve pokrete,a slatkise nisam jela do skoro sad ih jedem dosta.Di bice sve dobro, ja se uplasim za sitnicu pa mi jos gore,sama sebi nabijem psihu,inace nisam panicar ali taj strah ....da ne crnim temu,bice sve u redu

< Poruku je uredio alex88 -- 5.11.2015 21:26:56 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 348
5.11.2015 21:41:59   
janabons
DI, bas mi je drago da nema vise iscedka...Bice sve to u redu!
Sve imamo minus faze, i malo fali da se to pokrene u drugom stanju. Sutra ces vec biti boljeuser posted image
Idem da vidim spisak,ova Um oce da trudnije 41. nedelju, nikako da se porodi, pa da dodjem na prvo mestouser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 349
5.11.2015 21:50:34   
Anoniman
Di to je od vaginaleta sigurno ne sekiraj se, evo ja te vucem da docekas 41 nedeljuuser posted image
Jana htela ne htela, pre mene ces ti , jedino ako se skorpijice ne rode u isti danuser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Parovi u Srbiji:
Admin

Zašto se parovi u Srbiji najčešće odlučuju da nemaju dece,ili da imaju samo jedno dete ?

Materijalne mogućnosti (66%)

Stambeno pitanje (5%)

Karijera (2%)

Strah od roditeljstva (5%)

Hedonistički razlozi (13%)

Nešto drugo (9%)

Ukupan broj glasova: 220

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here