|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
26.10.2015 20:52:44   
Anoniman
Evo me, cekala od 6 do 7, kolika je bila guzva, pa u 7 dosla na red, ctg odlican, radila sam ga isgunro 20-tak minuta, pa sam otisla da merimo protoke, taman dr krene, beba joj mrdne pupcanik, pa smo se smejale, poslala me da malo prosetam, da je umirim, protoci super, posteljica sazreva III je stepen, ona se nada da ce skoro, a i ja , ako Bog da.

U sredu je celu noc i dan dezurna, rekla mi posle 12 da odem kod nje na pregeled i ctg, na odeljenju...

Isi nadam se da nemas, i da ce sve biti ok!

Alexuser posted image za polovinu!

sada cu da legnem a sveki da uvalim da mi pravi palacinke!

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 1401
26.10.2015 21:04:19   
janabons
Um, bravo, bravo, bravo..i posteljica govori da ces uskorouser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1402
26.10.2015 21:04:41   
vonavoj
Eto vidis Um,sad se smiri i opusti! I nemoj da pristajes na to da ti dr izaziva porodjaj kad je ona dezurnauser posted image ,ko god je tako uradio,nesto je moralo krenuti naopako..beba ce izaci kad ona zeli@

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1403
26.10.2015 21:07:34   
alex88
user posted image Um,bice to uskoro i bicete tu za U rodjendan

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1404
26.10.2015 21:21:30   
vocicana
user posted image za malecku, bicete zajedno uskoro!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1405
26.10.2015 21:47:11   
Anoniman
Hvala Vam zeneuser posted image user posted image

Pojela sam 7 palacinki, mm nije evecras kod kuce na prelazu je, u nece da spava sa mnom, hoce kod bake, ja moram sama,sada odoh na spremanje i u krevet, preumorna sam nesto...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1406
26.10.2015 22:15:38   
sonyasha
Ženske, znam da gnjavim, ali postaje gusto, pa da vas podsetim da ako niste glasale glasate:

http://www.ringeraja.rs/porodica-porodici-trudnice-glasanje

Unapred hvala user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1407
27.10.2015 7:31:20   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Kako ste od jutros?
Ja sam, nikad gore spavala, da li je pun mesec ili šta bilo, budila sam se na pola satauser posted image Bitno da je konačno jutro i vreme za nove pobedeuser posted image
Idem da odvedem Mišuleskua u školicu, pa da zakažem u Gradskoj UZ za iduću nedelju, pa do plućnog da vidim kada mi radi doktor i taaaako! Šetnjica! Kuckamo se kada se vratim!
UM, kako si, jel ima kontrakcija?
Voc, ne reče juče, jel stala glavobolja?
Di, srećan put!

< Poruku je uredio sonyasha -- 27.10.2015 7:32:00 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1408
27.10.2015 7:43:49   
Maraj

IZVORNA PORUKA: eca89

Maraj draga šta je bilo sa pijelona, je li sve ok? Ljubni nam Lazara.

Dobro jutro drage. Eco niko nista ne kaze. Bar ne u porodilistu. Videcu kad budemo isli kod pedijatra da nam da uput za uz. Za sad je sve hvala Bogu ok koliko ja vidim. Poodista piskimo toliko da upiskimo i benkicu i zeku user posted image
ljubac za sve vas

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1409
27.10.2015 8:56:59   
Anoniman
jutrouser posted image
maraj♡

sony ma kakvi sada kada bi trebala da ih imam skoro ni k od kontrakcijauser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1410
27.10.2015 9:11:56   
jess021
Dobro jutro trudnjace moje!!
Kako ste mi?
Ljubimo vas puno Lenka i ja!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1411
27.10.2015 9:48:40   
sonyasha
Maraj, Jessuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1412
27.10.2015 10:36:37   
alex88
Dobro jutro user posted image .Bas sam poranila user posted image ,a celu noc sam ustajala da piskim,umesto preko dana ja sam uvece zedna i pokusavam da pijem manje vode al ne vredi,trazi mi organizam

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1413
27.10.2015 11:18:36   
janabons
Jutro i od mene
Ispratila jutros JAnu u vrtic, pa sam se vratila na spavanje do saduser posted image Prijalo je.
Veceras na uz i ctg, jedva cekamuser posted image
MAraj, Jess, ljubite vase male zamotuljkeuser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 27.10.2015 11:19:52 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1414
27.10.2015 11:26:03   
marinchica
Samo da vam mahnem i da vas sve pozdravim, malo smo u nekim kucnim sredjivanjima pa me nema toliko. Zelim vam lep dan trudnicice.user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1415
27.10.2015 12:08:44   
Anoniman
trudnicice nema vas danasuser posted image
jana srecno veceras, cekamo izvestaj!
marince javljaj se kad zavrsis, sredjivanje, cekamo slicicu tapeta...

ja jela slano , pa jela krem i hleb, pa mm doneo neku prsutu, koju je porucio iz cg, i sada mi je muka, kada sam prase..

treba da idem do grada, pravi mi se opet baklava, i da kupim uni pozivnice za rodjendan, i poklon za njenu drugaricu kojoj je rodjendan u nedelju...
cujemo se kasnije...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1416
27.10.2015 13:17:03   
janabons
Um, lepo se provedi u setnji, bas je lep dan.
JA se nesto zaradila po kuci, sad idem polako da se tusiram, pa po JAnu u vrtic. Rucak imam od juce, tako da sam danas libero sto se tice kuvanjauser posted image
Inace PIjem vodu kao kamila, nije ni cudo sto dezuram na wc soljiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1417
27.10.2015 14:57:30   
sonyasha
Nema vas nešto trudničice! Još kada nam odlepršaju UM i Jana, baš ćemo da usitnimo!
Ja danas zakazala UZ za 12.11.pa mi to nešto daleeeko user posted image ali ne radi čovek iduće nedelje i nemam baš izbora!
Buda me gurka rukicama po, jelte, donjim predelima pa nije baš lepo, a uz to me zezaju i ti ligamenti pa me uveče probada kada se okrećem u krevetu! Sve ukupno sam htela u vezi svega toga da ga pitam ali sada moram da čekam dve nedelje user posted image
Ala sam vam se iskukalauser posted image izvin'teuser posted image
Izgleda me i ono gnežđenje uhvatilo, ali ne vezano za kupovinu stvari za Budu, nego spremanje kuće za njega, razmeštaja, premeštaja, a ništa ne mogu sama nego sve cimam mm, a vidim da je za pola toga rano, ali lud mozak user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1418
27.10.2015 15:12:22   
janabons
Sony, ja sam izgleda prosla bez faze gnezdenja, sad i da hocu ne mogu, a s JAnom mi je to bilo bas izrazeno.user posted image
MAda, druga je beba,mala razlika, pa je sve i spremno. Janu sam izmestila u njenu novu sobu, a beba ce biti s nama, tu je krevetac, komoda, stikeri...ostavila sam mojima da operu sve bebece stvari, i to na njihovo insistiranjeuser posted image
Nije mi jasno kako osecas taj bol u ligamentima, ja nemam pojma sta je to?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1419
27.10.2015 15:16:17   
dijana1*
Trudnice evo i mene.
Mi smo sinoc stigli i samo sam molila Boga da sve prodje kako treba. Uzasna je magla bila, cetri svetla smo stalno palili da se ne bi neko zakucao u nas. Ma prst pred okom se nije video. Na zalost u Simanovcima je bas bila velika nesreca 2 kamiona, autobus, auto.... lancani user posted image
Uglavnom mi smo stigli zdravi i bezbedni.
Kosta je jutros primio vakcinu ali zbog magle ipak sutra ujutru krecemo kuci.
Sony mene tako beba zna da gura, bas nisko da me i usnice zabole. Sada su vec krupniji pa nas ozbiljno i sutirajuuser posted image
UM bices banovana zbog hraneuser posted image ubi ti mene zeno. Pa gde izvlacis sve poslastice. Moram sveki da posaljem da kupi onu novu frikomovu plazmu sto hvalis kod nas toga nema. Pa da pojedem dok sam ovdeuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1420
27.10.2015 15:30:14   
Anoniman
Jana otisla sam peske, bas je lepo vreme, prvo do crkve, jer je danas sv. Petka, pa u grad... cekamo te veceras sa uz!

Di ahahha banuj me sta cu volem da jedemuser posted image
Probaj playmu dobra je, jos dodaj malo mlevene preko i preliv od cokolade, ma fantazijauser posted image

Ja sada se spremam da gurnem rucak u rernu, danas piletina sa 4 vrste sira, ispisala sam Uni pozivnice, narucila rajf krunicu, da porucim trotu, i jos neke sitnice, i privodim pripreme kraju...

Boli me glava onako tupo.. Kod mene sve spremno za bebuuser posted image sem krevetca, jos nije sklopljen, mm ima sledece nedelje slobodnih 7 dana, jer ove cele radi u nocnu smenu, pa cemo ga valjda tada sastaviti...

< Poruku je uredio Unina mama -- 27.10.2015 15:31:19 >

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1421
27.10.2015 15:40:16   
dijana1*
Ma salim se naravnouser posted image Nego ja bas uzivam u hrani ali ti si me opasno zeznula.
i uvek se salim sa mm zamisli kada bi mogla da jedem.sve sto pozelim. Mmmmmmm. Nego sklona sam gojenju a ne volim da budem debela i onda uvek "patim" sto se tice hranuser posted image user posted image
A sto se tice bebe jos nista nisam spremila.... od sledece nedelji bi bilo krajnje vreme da se malo angazujem.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1422
27.10.2015 15:46:42   
Anoniman
ma znam da se salisuser posted image
mene su sinoc merkale zene kod dr u ordinaciji, jaoj kako 9 mesec, pa nista se nisi ugojila, jaoj kako izgledas, sigurno pazis sta jedes, zezala sam sveki da mi isplete crven konac oko ruke da me ne ureknuuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1423
27.10.2015 17:17:27   
vocicana
E bas dobro vece! Slozicu se Sony sa tobom, mislim da je I mene jj...pun mesec, nisam se naspavas kao covek, radila, bila do mame da uzmem haljinicu za svadbu I sva sam nikakva. Glava je stala da boli, sada cekam da se opet vreme menja pa da opet ludim od glavobolje.
Maraj, Jess user posted image
Idem, da ne mracim temu, bas nisam u elementu. Ljubim vas sve.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1424
27.10.2015 17:26:01   
alex88
de ste user posted image ,ja spavala 2,3sata,primila bocu,pojela pitu sa visnjama,a prvo zvocala mm kako sam htela smrznutu a on kupio u pekari,sad se kajemuser posted image bila je puna fila i bas dobrauser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here