|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
28.10.2015 11:10:25   
Anoniman
Jana dauser posted image
ja cupam obrve, pa da sredim nausnice, i sve po reduuser posted image

Super za dr, mada neka je jos malo nek poraste! Taman cete u sredu videti stanje!user posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1451
28.10.2015 11:20:22   
Lisa Simpson
Ćao user posted image ja jutros bila na komisiji pa treba da idem kod frizera, idem na svadbu u nedelju. Nešto se moja bebica primerila ovih dana. Hmmm možda ću da izvadim krv privatno. Više mi se sviđalo dok je gruvala
Janab samo polako, drzim fige da izgurate. Šta si mislila pod to mekonijumom, zar nemaju sve bebe mekonijum u crevima kad se rode?user posted image .

Um srećno danas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1452
28.10.2015 11:35:57   
alex88
Um srecno,Jano lepo je imati takvog dr,Lisa mozda ove vremenske promene uticu i na njihovu aktivnost i moja je ovih 2,3 dana mirnija,samo se javi da ne brinemuser posted image .I sama bi morala kod frizera ali me mrzi a i sedeci polozaj mi ne prija,osecam pritisak,mislila sam da odem u petak da budem lepa.u subotu nam je 7 godina zajednickog zivotauser posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1453
28.10.2015 11:42:16   
Anoniman
Hvala Lisa i Alexuser posted image i sama danas moram da kupim farbu da zovem frizerku sutra da me ofarba, juce kod nas nigde je nisam nasla, danas cu pogledati u dmu.

Lisa promena vremena, bitno da se javlja!

Sve bebe imaju mekonijum u crevima, ali ne valja da ispuste to u plodovu vodu, onda je zamute , pa ako je gutaju ne bude bas dobro.....

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.10.2015 11:43:23 >

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1454
28.10.2015 11:48:29   
cockic
Jano jer nam je isti gin.Marković iz Višegradske divan ja sam oduševljena sa njim oba puta prvi put slučajno,drugi put sam išla kod njega celu trudnoću i porodio me i drugi put on.ja samo reci hvale za njega imam user posted image
Pukao mi vodenjak oko 3 h,zvala ga u 5h rekao da krenem da dolazi do 7 h na posao.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1455
28.10.2015 11:51:51   
Lisa Simpson
Aaaa to je janabons mislila pod mekonijum. Hvala UM na pojašnjenju, vidiš to nisam znala, na moju srećuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1456
28.10.2015 12:21:50   
janabons
Cockic, jeste nam isti dr, najvise ga gotivim jer je izuzetno smiren. JA sam dobila najbolje preporuke za njega,vodi mi celu trudnocu, nadam se da ce sve do kraja obaviti kako trebauser posted image NAjvise mi se svidja sto mi uvek naglasi da je 24h dostupan, to mi daje sigurnost
Lisa, bolje i da ne znasuser posted image
Um, ja sam depilaciju, pedikir i manikir, i farbanje zakazala za sledecu nedelju...to je jos jedan od razloga da beba ne treba da zuri, nek se mama prvo lepo doterauser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 28.10.2015 12:25:11 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

Direktna veza do poruke: 1457
28.10.2015 12:32:03   
Anoniman
jana ja prosle nedelje obavila depilaciju, danas malo da doteram sta trebauser posted image ali ostalo je mnogo sto sta da se obavi...

joj uhvatila me trema kao da idem prvi put na ginekoloski, odoh da se spremam...

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1458
28.10.2015 12:51:27   
branaV
Um i jana pa bas ste usitnile user posted image , blago vama ! Janabons jel ti frka jer znas kakav je cr? Ja se za prvi nisam uopste uplasila cak sam i lepo spavala noc pre sekcije ali sada mislim da cu da panicim, ne znam user posted image a generalno sam dobro prosla na prvom user posted image . Kad citam devojke vase postove ja obavezno ogladim jer imate odlicne predloge za jelo, mada malo vise secera ali nema veze gluformin resava deo toga user posted image

< Poruku je uredio branaV -- 28.10.2015 12:53:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1459
28.10.2015 13:59:55   
sonyasha
Joj žene, kad smo kod frke i treme mene već hvata! Prvi put sam jedva čekala, i nisam ni pomišljala na cr! sada mi je baš frka, i zbog Vojina koga neću videti i nekako sada imam previše informacija o cr i to me baš plaši! Samo da sve prođe na cr kao prvi put! Iskreno, ne znam da li je normalno da se tako bojim, nadam se da će da popusti do terminauser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 1460
28.10.2015 14:07:16   
Lisa Simpson
IZVORNA PORUKA: janabons

Lisa, bolje i da ne znasuser posted image

Potpuno se slažemuser posted image

Jel ostao ovdr još neko za prirodni osim UM ili smo svi CR?

UM čekamo izveštaj

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 28.10.2015 14:08:29 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1461
28.10.2015 14:50:24   
sonyasha
Pre četiri godine na ovoj temi nas je 95% čekalo prirodan porođaj! Kuku, kuda ide ovaj svet user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 1462
28.10.2015 15:06:12   
janabons
Um, cekamo te...
JA gledam na carski kao najsigurniji porodjaj za bebu, a za sebe iskreno toliko i ne mislim, verujem da ce sve biti ok, to ce mi biti peta totalna anestezijauser posted image . Volela bih prirodno, ali sta je tu je. A da ce frka biti noc pre, nego sta...zato bi i volela da me iznenada strefi, da ne stignem ni da mislim mnogouser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1463
28.10.2015 15:12:30   
alex88
Sony normalan je taj strah,svakako nam je sve lakse psihicki kad neznamo sta nas ceka,ja cu verovatno birati prirodni ako bude sve u redu,jer ako bi se odlucila za carski ujedno bi bila uradjena histerektomija.Um cekamo te

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1464
28.10.2015 16:31:10   
popkica bebic
Drage, kako citam, tema je o strahu od porodjaja. Tu imam krunu najvece kukavice. Zasad je Bogu hvala dobro sve i nemam potrebe za cr, ali i prirodni je strasan. Najgori deo je kad te svi zivi pregledaju, a to booooliii. Alex, pobogu, sto bi ti radili histeroktomiju?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1465
28.10.2015 16:38:30   
alex88
Popkice iz zdrav.razloga ali necu da mracim temu.Danas sam zakazala uz i pregled za ponedeljak popodne,jedva cekam da vidim koliko smo porasli a pregledu se bas i ne radujem user posted image al opet bicu mirnija ako znam da serklaz stoji kako treba

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1466
28.10.2015 16:42:43   
Anoniman
Evo me, sve ok, ctg dobar, otvorena jos pola cm dodatno , plodovi ovojc celi, naziru se neki blagi trudovi, sve u svemu, necu ja pre Janeuser posted image
u nedelju kod nje privatno, posto sledece nedelje nije tu, ide u inostranstvo...
u petak cu u dz na ctg, i takoooo...

sada idem da rucam, pa sa Unom u set_nju, da isteramo ovu maluuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.10.2015 16:53:37 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1467
28.10.2015 16:46:03   
vocicana
Caos drugarice. Dosla s posla I muvam se po kuhinji, bas mi se nista ne sprema, a moram. Jela bi samo ujutru a posle I nemam neki apetit.
Drago mi je da cujem da ste dobro vi devojke sto vam se blizi termin, ja u petak opet briseve da dajem, pa kod Dr na kontrolu krajem iduce nedelje.
Malonnas je za prirodni, ja se ne usudjujem o tome da razmisljam, kicma mi je u strasno losem stanju a s obzirom da vise necu radjati, bice cr, jezim se od pomisli na napone I guranje, tako mi je I radiology I ortoped rekao, prosle godine sam te radila Mr kicme u Beogradu, uspela sam nesto sto drugima tesko prolazi za rukom, pa sam I pitala kako cu za porodjaj, nema govora za prirodni. Tako da....
Alex ja nisam skontala da ti je situacija tako ozbiljna, a napisala si jednom da ti je poslednja sansa nestonposle serklaza za bebicu? Nisam znala da si u tako delikatnoj situaciji.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1468
28.10.2015 16:46:46   
alex88
Izaci ce mala kad ona bude htela user posted image ,prijatna setnja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1469
28.10.2015 16:47:53   
janabons
Um, rekoh ti ja da ce biti napretka u otvaranjuuser posted image Uskoro ces tiuser posted image
Idi setaj i uzivajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1470
28.10.2015 16:57:24   
vocicana
Sitno brojite mackice, bravo!user posted image
Um lepo se izsetajte U I vas dve pa se javite.
Jana, zelim ti da sve zamisljeno obavis, manikir..pedikir...depil....mislim da te nece iznenaditi bebica user posted image .
A Marinchica bi mogla neku slicicu da objavim u temi stomaka, da ne budem ja jedina smesna sa prejedenom pupomuser posted image
Poraslo je moje dete, bas je sladak osecaj! Jedva cekam uz, to mi je najdivniji dan, mogu da posetim tada.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1471
28.10.2015 16:58:45   
Anoniman
Ja nesto nemam osecaj, ali ajd videcemo, samo neka mi je ona dobrouser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1472
28.10.2015 20:29:38   
Lisa Simpson
UM polako ali sigurno napredujete.

Ja bila kod frizera, pojela danas dve čokolade, sad me grize savest. Užasna sam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1473
28.10.2015 20:40:44   
Anoniman
Ljudi ja u 2 grada ne mogu da nadjem prodigy 5.50 da se ofarbam, strasnooouser posted image

Inace ako neka koristi tecni pervol, u idei 5,11l 990 din na akciji..

Meni se malopre tako spavalo, sada vise ne, pojela 2 baklave, pa 5 mandarina, i sada lezimuser posted image

Direktna veza do poruke: 1474
28.10.2015 20:54:13   
alex88
ja cu sad da veceram pilav,sad bi moja majka rekla ti dete nisi normalna,odrace te gorusica pa to se ruca a za veceru laksa hrana,al sta cu kad mi tako odgovara.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here