Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 21:24:59
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Joj UM ja ga koristila ali mi od njega veš bukvalno smrdeo gore nego prljav veš. I onda sam ga izbacila, ali pojma nemam što mi se to događalo. a isto i mojoj mami pa se brat bunio da opran veš smrdi gore od prljavog. ne znam u čemu je problem ali od kako ga ne koristim sve super vama se to nije događalo? Joj UM da mi je tvoj metabolizám
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 28.10.2015 21:28:50 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 21:29:09
|
|
|
|
Anoniman
|
alex meni se isto desavalo dok sam koristila pervol, uzas, izvadis ga kao da nije opran, vec duze vreme koristim ariel tecni, odlican je omeksivac ne treba, danas sam bas uzela persil, pa cemo videti sta ce biti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 21:30:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ljudi ja u 2 grada ne mogu da nadjem prodigy 5.50 da se ofarbam, strasnooo Inace ako neka koristi tecni pervol, u idei 5,11l 990 din na akciji.. Meni se malopre tako spavalo, sada vise ne, pojela 2 baklave, pa 5 mandarina, i sada lezim tecni persil sam danas uzela po ovoj ceni, ahahaha trudnicki mozak mislim jedno pisem drugo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 21:36:29
|
|
|
|
alex88
|
Malo si nam odlutala,verovatno si umorna a i razmisljas kad ce mala smizla,Lisa je pricala o pervolu ,ali dobro razumemo se iako pomalo gresimo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 21:36:58
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Aaaa e njega nisam probala, sad i crno perembonuxom i zadovoljna sam. A mogu da probam. Ja danas prošetala moju pupu do dexica da vidimo šta ima i koliko košta. Kaže muž posle neću biti u stanju. Pojma nemam možda je i u pravu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 21:38:23
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ja sam napisala pervol, a u stvari uzela persil ahahha,, zato je lisa pricala o pervolu, a i ja imam lose iskustvo sa njim ma boli me glava, jedva cekam u krevet, a posle ginekoloskog me svaka kost boli Lisa ako si, pocni polako, nije ni cudo sto N nece da izlazi , moram krevetac da joj saastavim, jos nismo
< Poruku je uredio Unina mama -- 28.10.2015 21:40:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 21:51:58
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
E žene meni sledeću komisiju zakazali za 14.12 neće valjda tad da mi otvore porodiljsko termin mo ke tek 2.2. Pa ako mi uzmu mesec i po dana sa bebom ... stvarno ću im poslati mm.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 22:10:02
|
|
|
|
janabons
|
Lisa, nece ti zakinuti, ne brini. Ja sam bila na komisiji 22.09. , rekli su da vise ne moram da dolazim i da mi 22.10. pocinje porodiljsko, sto je mesec dana pre termina
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 22:13:01
|
|
|
|
janabons
|
Ubi me veceras gorusica, toliko da mislim da cu baciti peglu A dr se sinoc smeska na uz i kaze, imace beba dosta kosice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 22:18:52
|
|
|
|
Anoniman
|
jana bice cupave devojke, i moja ima, dr stalno pokazuje kako joj leti oko glave, a ja je ne vidim mada sa U nisam imala gorusicu i rodila se cupava... lisa nece da ti ukinu mesec i po, vec u zadnjim mesecima kod vas daju duze.... laku noc ne mogu da verujem , jos sutra da prodje i brojimo jednocifreno
< Poruku je uredio Unina mama -- 28.10.2015 22:20:45 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 22:33:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece Mi smo konacno stigli kuci. Sve je proslo kako treba i od sutra se vracam u svoj ritam. Nije mi bas bilo svejedno, samo sam razmisljala da mi ne krene porodjaj negde na auto putu ili granici ali sva sreca pa nije Odmorimo jos par dana i od sledece nedelje polako pripremam stvari za bebu Jel neko u kontaktu sa Mamamaj, bas nedostaje. Nadam se da je kod nje sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 22:42:12
|
|
|
|
marinchica
|
Ej zene....ja sam tek sad dosla. tako sam besna na sebe...isla sam u veliku kupovinu hrane, te sam ribala pre toga kucu...tako me zabolelo u Tempu, rekoh gotovo. I em sam se zadrzala em se nisma okupala, sutra kod lekara imam idem za doznake....Ne smem da mrdam toliko i ne znam kad cu vise sebi to da utuvim u glavu. Sad me boli stomak i bas sam se utronjala/.... Elem, UM tecni persil je keva-kupila sma dva na akciji po ceni od 990 prosle godine. To mirise pre pre pre predivno-cela kuca mi mirise kad perem s njim osetljive stvari. Inace persil deterdzent za belo-i brate belo je sve nevidjeno. Voci srecko,sutra se slikam taman cu malo da se upristojim idem i do firme...bice slike i stomaka i tapeta...Izgledam fuj od kad ne radim, samo vezem kosu...ni traga staroj sefici smene u stikletinama, carapicama, uniformi....propado nacisto i za kraj-jos da vidim da se UM i Jana porode isti dan-i porodicu se bez epidurala, prirodno-makar pola grada trestalo od mog dranja Idem da leeeezim, nisam normalna sta radim ovom mom detetu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 22:52:14
|
|
|
|
janabons
|
HA, ha, ha,MArincice, al si me nasmejala Sad se bacaj u horizontalu i odmaraj. DI, sad si mirna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 23:39:17
|
|
|
|
jess021
|
Dijana, bitno da je sve proslo kako treba. Gde nam je Jole? Nadam se da je Mila dobro. Lenka pajki, ja jedem pizzu, pa cu u krevet. UM, Janabons bas se priblizilo i vama Jedva cekam! Lisa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 28.10.2015 23:41:28
|
|
|
|
sonyasha
|
Di, drago mi je da ste bezbedno stigli! U osmom je baš loše za putešestvije, samo iz nužde kao kod vas! Polazim od sebe, svaku džombu na putu osetim! UM, da li je moguće, jednocifreno Ja danas bila mirna i ne bole me tetive mada sutra već planiram malu skitnju, samo jednu malu malecku Iskreno, nešto sam prepadnuta pa sve osluškujem i radim na kašičicu! Sve može da čeka, neka prođe Vojinov rođendanko i moj ulazak u deveti 22.11. pa ću da špartam, daće Bog! Lepo mi spavajte drage moje !
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 6:54:06
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ! Vidi se da sam u trećem tromesečju, uveče zatvaram a ujutru otvaram priču Iskreno, nije još kritično ali se teže spava, samo je bitno da ne kašljem i da ne boli stomak a sve drugo ću lakše! Prvo da se sredim, odvedem miša u školicu a onda idem da jurim trubice i adekvarnu kutiju za "tortu" za vrtić! Svi su za to nezainteresovani a Vojinu je mnogo bitno pa moram da se potrudim Kakvi su vaši planovi?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 7:06:50
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro! Mi se spremamo za vrtic i skolu... Danas popodne, eto nas u nasem Kvu, jedva cekam. U petak zubar u subotu UZ . Ljudi, ja se u to ne razumem, tek sam od trudnickih dana zaposlena. Za porodiljsko moram da idem i lekaru u DZ, je l'? A bas mi se ni kod koga drugog ne ide...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 7:33:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro , mi se spremamo za vrtic. Pozdrav za sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 8:36:28
|
|
|
|
madre
|
juhu, evo i mene! dobro jutro ja se budim svako jutro oko pola 6 i onda nema spavanja!! bas se iznerviram, uopste mi nije jasno, zasto ne mogu da zaspim ponovo ja pijem kaficu, pa cu nesto da doruckujem, a onda cu malo da vrednujem... zadnja dva dana nisam nista pipnula, slavili moji i roditelji mm, pa smo bili tamo, lencarili i krkaaali. vidim da ste svi dobro UM, covece ti samo sto nisi, imas li tremicu?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 9:44:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro Ja upravo otvorila oci! Sony i ja idem da jurim danas tortu za rodjendan Unin, da ponesto pozavrsavam Madre priblizilo se, jos 10 dana i uopste nemam osecaj da cu skoro, nemam tremu, imam ogromnu zelju da je upoznam, mada juce kada sam iska u bolnicu, samo sam se pitala sta ako me ostave sta cu sa Unom, ali neka se Nora rodi ziva i zdrava i sve super prodje , pa cemo mi nasoj kucici! Popkice moras da imas lekara u dz, e sada moras ti ako radis u J banji onda pripadas nasem dz, raspitaj se dobro kada otvara, moras imati karton na ginekologiji...
< Poruku je uredio Unina mama -- 29.10.2015 9:47:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 10:19:12
|
|
|
|
wivern
|
Stomacici pozdrav za sve Ja sammo da virnem i kazem UM da cemo Noru docekati u igraonici 6.11 I nemoj snajku mnogo da nam mucis, znas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 10:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Prijo necu da je mucim, nadam se da nece ni ona mene Sve je na njoj sada samo da resi da izlazi, ili ceka da proslavimo sekin rodjendan pa ce tada
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 10:55:13
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro .Bas sam lose spavala,svaka kost me bolela,a napravila sam izuzetak i otisla kod zaove na kafu,isli smo naravno kolima,nisam pesacila,ali moja kondicija je i za toliko malo ravna nuli,bila sam umorna kao da sam isla 10km.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 11:02:17
|
|
|
|
Lota
|
Pozdrav za sve! Vidim da neke od vas broje bas sitno. Um, jos samo malo, taman ce Una za rodjendan da dobije pravu pravcatu bebu :). Eto, i ja danas udjoh u 34. nedelju. Povremeno osetim lazne kontrakcije, koje nisam osecala u prethodnoj trudnoci, pa se brinem da mi beba ne pozuri.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 29.10.2015 12:02:20
|
|
|
|
janabons
|
GDe ste mackice Ja ispratila JAnu jutros u vrtic i onda koma Sinoc sam na kraju ipak bacila peglu od gorusice, posle mi je bilo lakse Um, sledeca nedelja je tvoja
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?