|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
28.10.2015 21:24:59   
Lisa Simpson
Joj UM ja ga koristila ali mi od njega veš bukvalno smrdeo gore nego prljav veš. I onda sam ga izbacila, ali pojma nemam što mi se to događalo.user posted image a isto i mojoj mami pa se brat bunio da opran veš smrdi gore od prljavog. user posted image ne znam u čemu je problem ali od kako ga ne koristim sve superuser posted image vama se to nije događalo?

Joj UM da mi je tvoj metabolizámuser posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 28.10.2015 21:28:50 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1476
28.10.2015 21:29:09   
Anoniman
alex meni se isto desavalo dok sam koristila pervol, uzas, izvadis ga kao da nije opran, vec duze vreme koristim ariel tecni, odlican je omeksivac ne treba, danas sam bas uzela persil, pa cemo videti sta ce bitiuser posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 1477
28.10.2015 21:30:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ljudi ja u 2 grada ne mogu da nadjem prodigy 5.50 da se ofarbam, strasnooouser posted image

Inace ako neka koristi tecni pervol, u idei 5,11l 990 din na akciji..

Meni se malopre tako spavalo, sada vise ne, pojela 2 baklave, pa 5 mandarina, i sada lezimuser posted image

tecni persil sam danas uzela po ovoj ceni, ahahaha trudnicki mozak mislim jedno pisem drugouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1478
28.10.2015 21:36:29   
alex88
Malo si nam odlutala,verovatno si umorna a i razmisljas kad ce mala smizla,Lisa je pricala o pervoluuser posted image ,ali dobro razumemo se iako pomalo gresimo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1479
28.10.2015 21:36:58   
Lisa Simpson
Aaaa e njega nisam probala, sad i crno perembonuxom i zadovoljna sam. A mogu da probam.

Ja danas prošetala moju pupu do dexica da vidimo šta ima i koliko košta. Kaže muž posle neću biti u stanju. Pojma nemam možda je i u pravu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1480
28.10.2015 21:38:23   
Anoniman
pa ja sam napisala pervol, a u stvari uzela persil ahahha,, zato je lisa pricala o pervolu, a i ja imam lose iskustvo sa njimuser posted image
ma boli me glava, jedva cekam u krevet, a posle ginekoloskog me svaka kost boliuser posted image

Lisa ako si, pocni polako, nije ni cudo sto N nece da izlazi , moram krevetac da joj saastavim, jos nismouser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.10.2015 21:40:03 >

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1481
28.10.2015 21:51:58   
Lisa Simpson
E žene meni sledeću komisiju zakazali za 14.12 neće valjda tad da mi otvore porodiljskouser posted image termin mo ke tek 2.2. Pa ako mi uzmu mesec i po dana sa bebom ... stvarno ću im poslati mm.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1482
28.10.2015 22:10:02   
janabons
Lisa, nece ti zakinuti, ne brini. Ja sam bila na komisiji 22.09. , rekli su da vise ne moram da dolazim i da mi 22.10. pocinje porodiljsko, sto je mesec dana pre termina

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

Direktna veza do poruke: 1483
28.10.2015 22:13:01   
janabons
Ubi me veceras gorusica, toliko da mislim da cu baciti pegluuser posted image A dr se sinoc smeska na uz i kaze, imace beba dosta kosiceuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1484
28.10.2015 22:18:52   
Anoniman
jana bice cupave devojke, i moja ima, dr stalno pokazuje kako joj leti oko glave, a ja je ne vidimuser posted image
mada sa U nisam imala gorusicu i rodila se cupava...

lisa nece da ti ukinu mesec i po, vec u zadnjim mesecima kod vas daju duze....

laku nocuser posted image
ne mogu da verujem , jos sutra da prodje i brojimo jednocifrenouser posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.10.2015 22:20:45 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1485
28.10.2015 22:33:21   
dijana1*
Dobro vece user posted image
Mi smo konacno stigli kuci. Sve je proslo kako treba i od sutra se vracam u svoj ritam. Nije mi bas bilo svejedno, samo sam razmisljala da mi ne krene porodjaj negde na auto putu ili granici ali sva sreca pa nijeuser posted image
Odmorimo jos par dana i od sledece nedelje polako pripremam stvari za bebuuser posted image
Jel neko u kontaktu sa Mamamaj, bas nedostaje. Nadam se da je kod nje sve ok.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1486
28.10.2015 22:42:12   
marinchica
Ej zene....ja sam tek sad dosla. tako sam besna na sebe...isla sam u veliku kupovinu hrane, te sam ribala pre toga kucu...tako me zabolelo u Tempu, rekoh gotovo. I em sam se zadrzala em se nisma okupala, sutra kod lekara imam idem za doznake....Ne smem da mrdam toliko i ne znam kad cu vise sebi to da utuvim u glavu. Sad me boli stomak i bas sam se utronjala/....

Elem, UM tecni persil je keva-kupila sma dva na akciji po ceni od 990 prosle godine. To mirise pre pre pre predivno-cela kuca mi mirise kad perem s njim osetljive stvari. Inace persil deterdzent za belo-i brate belo je sve nevidjeno.

Voci srecko,sutra se slikam taman cu malo da se upristojim idem i do firme...bice slike i stomaka i tapeta...Izgledam fuj od kad ne radim, samo vezem kosu...ni traga staroj sefici smene u stikletinama, carapicama, uniformi....propado nacistouser posted image
i za kraj-jos da vidim da se UM i Jana porode isti dan-i porodicu se bez epidurala, prirodno-makar pola grada trestalo od mog dranjauser posted image
Idem da leeeezim, nisam normalna sta radim ovom mom detetu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1487
28.10.2015 22:52:14   
janabons
HA, ha, ha,MArincice, al si me nasmejalauser posted image Sad se bacaj u horizontalu i odmaraj.
DI, sad si mirna
user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1488
28.10.2015 23:39:17   
jess021
Dijana, bitno da je sve proslo kako treba.
Gde nam je Jole? Nadam se da je Mila dobro.
Lenka pajki, ja jedem pizzu, pa cu u krevet.
UM, Janabons bas se priblizilo i vamauser posted image Jedva cekam!
Lisauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1489
28.10.2015 23:41:28   
sonyasha
Di, drago mi je da ste bezbedno stigli! U osmom je baš loše za putešestvije, samo iz nužde kao kod vas! Polazim od sebe, svaku džombu na putu osetim!
UM, da li je moguće, jednocifrenouser posted image
Ja danas bila mirna i ne bole me tetiveuser posted image mada sutra već planiram malu skitnju, samo jednu malu malecku user posted image
Iskreno, nešto sam prepadnuta pa sve osluškujem i radim na kašičicu! Sve može da čeka, neka prođe Vojinov rođendanko i moj ulazak u deveti 22.11. pa ću da špartam, daće Bog!
Lepo mi spavajte drage mojeuser posted image !

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1490
29.10.2015 6:54:06   
sonyasha
Dobro jutrouser posted image !
Vidi se da sam u trećem tromesečju, uveče zatvaram a ujutru otvaram priču user posted image Iskreno, nije još kritično ali se teže spava, samo je bitno da ne kašljem i da ne boli stomak a sve drugo ću lakše!user posted image
Prvo da se sredim, odvedem miša u školicu a onda idem da jurim trubice i adekvarnu kutiju za "tortu" za vrtić! Svi su za to nezainteresovani a Vojinu je mnogo bitno pa moram da se potrudim user posted image
Kakvi su vaši planovi?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1491
29.10.2015 7:06:50   
popkica bebic
Jutro! Mi se spremamo za vrtic i skolu... Danas popodne, eto nas u nasem Kvu, jedva cekam. U petak zubar user posted image u subotu UZ user posted image .
Ljudi, ja se u to ne razumem, tek sam od trudnickih dana zaposlena. Za porodiljsko moram da idem i lekaru u DZ, je l'? A bas mi se ni kod koga drugog ne ide...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 1492
29.10.2015 7:33:34   
dijana1*
Jutro , mi se spremamo za vrtic. Pozdrav za sveuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1493
29.10.2015 8:36:28   
madre
juhu, evo i mene! dobro jutrouser posted image
ja se budim svako jutro oko pola 6 i onda nema spavanja!! bas se iznerviram, uopste mi nije jasno, zasto ne mogu da zaspim ponovouser posted image
ja pijem kaficu, pa cu nesto da doruckujem, a onda cu malo da vrednujem... zadnja dva dana nisam nista pipnula, slavili moji i roditelji mm, pa smo bili tamo, lencarili i krkaaali. vidim da ste svi dobrouser posted image
UM, covece ti samo sto nisi, imas li tremicu?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1494
29.10.2015 9:44:36   
Anoniman
Jutro user posted image Ja upravo otvorila oci!

Sony i ja idem da jurim danas tortu za rodjendan Unin, da ponesto pozavrsavamuser posted image

Madre priblizilo se, jos 10 danauser posted image i uopste nemam osecaj da cu skoro, nemam tremu, imam ogromnu zelju da je upoznam, mada juce kada sam iska u bolnicu, samo sam se pitala sta ako me ostave sta cu sa Unom, ali neka se Nora rodi ziva i zdrava i sve super prodje , pa cemo mi nasoj kucici!

Popkice moras da imas lekara u dz, e sada moras ti ako radis u J banji onda pripadas nasem dz, raspitaj se dobro kada otvara, moras imati karton na ginekologiji...

< Poruku je uredio Unina mama -- 29.10.2015 9:47:07 >

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1495
29.10.2015 10:19:12   
wivern
Stomacici pozdrav za sve user posted image
Ja sammo da virnem i kazem UM da cemo Noru docekati u igraonici 6.11 user posted image
I nemoj snajku mnogo da nam mucis, znasuser posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1496
29.10.2015 10:46:14   
Anoniman
Prijo necu da je mucim, nadam se da nece ni ona meneuser posted image
Sve je na njoj sada samo da resi da izlazi, ili ceka da proslavimo sekin rodjendan pa ce tadauser posted image

Direktna veza do poruke: 1497
29.10.2015 10:55:13   
alex88
Dobro jutro user posted image .Bas sam lose spavala,svaka kost me bolela,a napravila sam izuzetak i otisla kod zaove na kafu,isli smo naravno kolima,nisam pesacila,ali moja kondicija je i za toliko malo ravna nuli,bila sam umorna kao da sam isla 10km.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1498
29.10.2015 11:02:17   
Lota
Pozdrav za sve! Vidim da neke od vas broje bas sitno. Um, jos samo malo, taman ce Una za rodjendan da dobije pravu pravcatu bebu :). Eto, i ja danas udjoh u 34. nedelju. Povremeno osetim lazne kontrakcije, koje nisam osecala u prethodnoj trudnoci, pa se brinem da mi beba ne pozuri.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1499
29.10.2015 12:02:20   
janabons
GDe ste mackice
Ja ispratila JAnu jutros u vrtic i onda komauser posted image
Sinoc sam na kraju ipak bacila peglu od gorusice, posle mi je bilo lakseuser posted image
Um, sledeca nedelja je tvojauser posted image

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here