vocicana
|
Dobar dan lepe moje trudnicice. Ja dosla s posla, uzela sestricina da uzivam sa mojim srecom mikom, devojcica, prava dusa, sve sa njom moze, sve kaze, trazi, lutkica. Sutra opet raskrecavanje za kontrolni briseve, jao da samo znate kako mi je muka vise, ali sta cu! Da to otkacimo pa da idemo dalje. Marinchice ja se od smeha, ali stvarno odmaraj, ne zezaj se. Razumem te donekle I ja preterujem malo sa fizickom aktivnoscu, ali stvarno treba biti miran. Um, Za to vracanje u krevet...za dalje spavanje razumem, ja cim oci otvorim vise se ne vracam, nema sansi, navikla sam I zbog posla, rano ustajem, a bas mi prija, danas je bio savrsen dan na poslu, uzivala sam, sa koleginice cutke odradila CEO posao I like kaficu, jele cokoladu, bas je bilo divno. Lepse spavam, ustajem lako, hvala bebi mojoj sto je dobra insto mi nije zadavala neke velike brige sa mucninama I ostalim losim stvarima. Marinchice da stavimo I ja jednu sliku, mi juce zapoceli 18- tu nedeljicu, majkina srecica!