Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 7:28:17
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamikice, kiša i danas pada ! Plačljiva naravno da tevse sjećamo, dodji nam češće, uživaj sa Janom i ljubi je od mene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 8:11:44
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mamike.Teodora sinoć baš loše spavala,pa smo sjedile sat vremena i opet u dnevnoj zaspale,smrzla sam se.Sinoć kad sam legla T poče u snu dozivati Mašu pa onda se poče pipkati po glavi i kaže mokrooo,necu mokrooo i onda je počela plakat
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 8:26:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar mame! Danas sam vozila ja Anu u školu: "Mama, kako ćeš ti da me voziš u školu, ako nemaš slovenački ispit?" Inače, zapatila je vaške, svrbi me sve od nogu do glave. Luka se noćas budio. I uveče, a nije jeo mlečne proizvode. Doduše je jeo buraniju, ne onu moju mladu. Imala je po koju semenku
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 8:35:07
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro i ovde. Emice nesto je sanjala to se i nama dogadja. Moja T je trebala sutra na izlet sa vrticem. A danas su trebali da idu da gledaju konje ina ergelu i u posetu drugarima u drugi vrtic.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 8:35:11
|
|
|
|
branki*
|
cao,mame,mi smo lose isto spavali,boka se vrti,sisa,sisucka,dobro da nisam morala da ustajem u 6,jer b ne ide u obdaniste..bas je hladno,popijem kafu,pa da ih hranim i malo po stanu..
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 8:45:00
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro, mame!!! Vidim sve ste lose spavale...mi kuc kuc u drvo smo spavala od 21h-7h, bez budjenja i dojenja, ali smo zato sinoc opet vecerale pahuljice Nego, pisacu na odgov.temu, muku mucim sa uraslim noktom. Placljiva, nemoj da se gubis, vec se druzi sa nama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 9:15:09
|
|
|
|
Bokssha
|
Dobro jutro... Mi smo spavali super do 5,onda je pocelo zezanje Probudio se bebac i smeje se,guguce,vristi,skici i tako nekih 2 sata,pa opet zadremao.Ja jedva drzala oci otvorene,a on sve samo ne da spava.Ludnica.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 10:10:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nikako da se razbudim,čini mi se da bi mi trebala minuta da zaspim.Dugo nisam bila ovako ošamućena od ne spavanja
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 10:58:22
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mame, ne mogu da pronađem temu, pa ili da odem u off ili mi bacite link teme roditeljskog dodatka za prvo i drugo dete. Gde se javljamo, šta nam treba od papira, kakva je procedura? I da li ja kao zaposlena mama imam prava samo na onu pomoć od grada beograda ili još nešto daju? Hvala vam I izvinite što ja samo ovako upadnem... Inače imamo grčeve, ne spavamo gotovo čitavu noć, premorena sam baš, ali šta je tu je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 11:10:45
|
|
|
|
lesica
|
Suzi, evo teme Roditeljski dodatak A evo i našeg teksta Republički roditeljski dodatak u njemu ti je sažetije i detaljnije objašnjeno i tačno sve od dokumenata. I daaa, cenzusi tj iznosi su malo uvećani ( tipa koji dinar više)
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 12:33:42
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro mi ustali u 11.30 Sinoc ga jedva uspavala u pola jedan. U 10 bse razigrali on i pas, cica i vriska i smeh, i u pola 12 mm psa otera iz sobe i zatvori vrata. Kad je malisa poceo da place i pruza ruke ka vratima za psom, hihihihihi kakvi su pajtosi.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 13:14:19
|
|
|
|
eca89
|
Hej mamike, imam pitanje za vas? Ove koje se razumiju u papa nalaz, naime djevojci mog djevera, nije dobar papa nalaz, ali joj trudnoću nisu prekinuli, pije tabete, krvari stalno, brine se da ta trudnoća nije ok, pa me zanima ima li neko iskustva i može li biti sa bebom sve ok, ako joj nije ok taj nalaz? Ne znam tačno o čemu se radi, ali eto čisto informativno da pitam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 15:33:24
|
|
|
|
wivern
|
Eco papa ne bi trebalo da bude problem za plod, jedino ako je grlic otvoren. Ako je zatvoren do bebe ne stize nista. A i to krvarenje mislim da nije zbog pape, to je vec neki drugi problem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 9.10.2015 17:07:23
|
|
|
|
branki*
|
eco,ja se ne razumem,nadam se da ce izgurati trudnocu do kraja! ovi moji spavaju,miz jos nije dosao sa posla i tako...kasnije moram da izadjem do grada nesto i to je to.spremila sam 3 para cizama da odnesem obucaru,da stavi flekice i malo dotera i bice ko nove.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 7:16:28
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, evo i mene 06:00 , uh što volim ka je ovako cendrava čim oči otvori i samo me vuče za nogavicu i puza zamnom!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 7:39:19
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro Kisa, fuj .Moji spavaju, ja standardno kao zombi, u 6h ocio kao u sove.I kad mogu ne spavam, a posle stalno kukam kako sam ne naspavana. Gledam juce M kako trckara po stanu i ne vjerujem kako je veliki...tek sam sad pocela da kapiram ono kad kazu kako djeca brzo porastu.Nevjerovatno kako mi vrijeme leti od kad se o rodio. Malo me muci sto jos ne prica, al valjda ce i to doci na svoje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 8:40:18
|
|
|
|
amelia
|
Jutro mamike kako ste spavale? IZVORNA PORUKA: emicaa Amelia jesi li umala prirodni porod,kako si prošla?Jesi li se preselila u ch? Emice jeste prirodno sam se porodila ali indukovan porodzaj jer je bebac napunio 42 nedelje a nije imao nameru izaci dosta sam se namucila trajalo je skoro 24 h imao je 3.720 grama.. nisam jos uvek u ch mm nema stalni posao nemoze da uzme veci stan da mozemo i mi da idemo...ja ustala da pokupim ves pocela padati kisakad se vratih on se probudio guguce i gleda u prozor.,sad evoga siki i i drema jos mise spava a bogami spava se i meni
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 8:48:20
|
|
|
|
Kata90
|
Ameli,cestitam ti puno nisam znala da si se vec porodila,promeni tiket verovatno me to zbunilo. Vazno da ste svi dobro,polako bice svega
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 9:06:31
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,kakve ste danas.T spavala do pola 8 pa sad navaljuje da gleda mašu,na vrh glave mi sjedi sa njom
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 10:33:25
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam bila super dok me nisu smorili moji ukucanni!taman ih lepo nahranim,ocistim,uzmem da vezbam pisanje sa bozom,boka sa mojim muzem.on je ostavi,ode u vc i ona pocne da se dere.bozidar onda pocne da se buni,ja se izbacim iz takta bem ti vc i ljude koji pola sata provodebu vcu pa,sta radis,majke ti,toliko unutra!
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 11:18:25
|
|
|
|
eca89
|
Jao, Branki ispade da se covjek malo odmara u wc! I moja samo cvolji, ludim više!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 11:27:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan! Branki,samo pola sata..moj 45min..i to obavezno kad mi najvise treba! A ja obavezno imam neku sa sobom u wcu ili se neka dere! Ubila bi ga tad! Kod nas je ludnica,dosli sestra i zet sa klincima,4 i 6godina i moje dve..ludnica..ima nas 10oro..sutra rodj!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 11:41:39
|
|
|
|
branki*
|
Au,von kod vas bas zivo! Znaci,sutra..ajde nek sve protekne lepo i veselo Ukljucih grejalicu,mnogo je hladno,smrzla sam se malopre.razmisljam kako smo se letos kuvali na 40stepeni.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 12:54:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Jutros sam cula mm kako presvlaci Sofi, a ona place. Cela je bila mokra. On krenuo na posao, pa usao u sobu da ih pokrije. Posle dosla ona kod mene u krevet. Malo smo lezale. Aj dorucak. U medjuvremenu spremila sam rucak. Isla do obucara da mi stavi flekice. Sad spremamo paprike za zimnicu. I jos nije gotov dan, a ima dosta da de uradi.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 10.10.2015 14:01:25
|
|
|
|
wivern
|
I moj bez 45 min ništa ne uradi. Uživa čovek, čita novine.. Ma boli ga uvo. Von kako brzo prodje godina, ne mogu da se opasuljim. Mene mališa već dve večeri zeza, neće da zaspi do pola 1. Od 22h traje borba. Žene što mene danas boli glava, izgleda da je od vremena.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?