|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
7.10.2015 10:50:56   
sonyasha
UM, šta će ti četiri ogradice? Mi smo koristili smo jednu! Jel misliš na ono što se stavlja u krevetac?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
7.10.2015 10:54:10   
Anoniman
Ja imala dve Unine, pa U dobila jos jednu na babine, i ja sada kupila jednu rozu, ja sam dve koristila, menjala, tako da cu za sada da operem samo ovu sto cu da stavim trenutno novu, ove ostale neka su spakovane...

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 427
7.10.2015 11:43:39   
janabons
Aaaa, mislis na onu ogradicu sto je u sklopu posteljine za krevetacuser posted image JA ih imam pet, nasledjene od mojih sestara, opracu dve, ove ostale cu po potrebi, mada sam imala veliku zelju da kupim neku novu, ali i ovih pet mi je previse i nije mi potrebnouser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 428
7.10.2015 11:45:57   
Anoniman
jana da na nju, ahahah nisam najgora, ja cu za sada samo nocu uzela sam ovu

a ako bude trebalo, opracu lako, i gurnuti u susaru da se susi...

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.10.2015 11:46:27 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 429
7.10.2015 12:08:33   
sonyasha
Mi imali jednu, ali se posle tri pranja i Vojinovog kačenja/igranja pocepala pa sam je bacila! Sada meračim da kupim neku novu, jedva čekam, ima prelepih user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 430
7.10.2015 12:12:45   
pozitivna
Jel moze neka da mi napise ,kako je Maraj ,sigurno se porodila ne vidim je na ringeraju !!!!
Jess cestitam draga !!!!!!user posted image user posted image
Zelim svim zenama koje su se porodile brz oporavak i sve najlepse ......

poz.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 431
7.10.2015 12:18:02   
Anoniman
Pozitivna Maraj se porodila, stogao je Lazar 30.9. Super su i ona i bebac, kuci su od nedelje!

(odgovor članu pozitivna)
  Direktna veza do poruke: 432
7.10.2015 12:20:35   
alex88
Samo da vam mahnem, jutros pricala sa Dr pa se malo I uznemirila,pocela sam da se otvaram,serklaz je odradjen u zadnje trenutku!Ostaje samo da se molim da izdrzi do kraja a toliko me strah user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 433
7.10.2015 12:21:45   
Anoniman
alex draga, bitno da je uradjen, bice sve ok, ne brini, izdrzaces naravnouser posted image koliko si se otovrila, miruj, makar do kraja morala da mirujes, miruj!

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 434
7.10.2015 12:41:52   
alex88
Mirovacu,tako mi je I rekao!nisam ni pitala koliko samo je rekao pocela Sam da se otvaram,najezila sam se!pokusavam da budem pozitivna ali samo mi se motaju crne misli

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 435
7.10.2015 13:16:39   
sonyasha
Alex, nemoj da se sekiraš! Bitno da je odrađen serklaž a ti ćeš svakako da miruješ i budeš disciplinovana i izguraćete! Znaš da ništa nema od crnih misli, samo je konttraproduktivno! Moja kuma je ležala od četvrtog do devetog, i tu nam je Peki, ima četiri godinice živ i zdrav! Verujem da treba puno snage, vere i ljubavi, ali ja ne sumnjam da to imaš user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 436
7.10.2015 13:24:10   
marinchica
Alex , misli pozitivno, ne vredi, nasi lekari to sve saopstavaju tako olako. Uradjen ti je serklaz samo da ti je rekao striktno mirovanje. naplase zenu i naprave jos gore. I ja sam pristalica toga da treba malo da se pazi kako se trudnicama sta saopstava.
Ja sam sad dosla sa UZ iz bolnice(mora kod nji uz pre double testa) Bila sam kod 5 lekara pre trudnoce svi su mi rekli da imam miom, ali da ne diram, to tek posle porodjaja ako ce nesto da se radi, mali je nije smetnja.
Sad odem on mi napricaaaaaa-visoko visoko rizina trudnoca, bolje da ne vodi ni lekar u DZ ni oni nego odmah Visegradska. Ja sve kao pa dobro plod je ok/ Maok je nego ovaj miom....ama covece pusti me mioma, jel ima srcane radnje? Ima. Ali znate to je mala trudnoca ne znam kako ce biti posle. To se cesto mora pratiti velika opasnost od spontanog. Dva doktora su rekla da je na spoljnom zidu i da nije pretnja po trudnocu. Jos mu kazem pojavio mi se polip kad sam zatrudnela na cerviksu on mi krnuo onu sondu za UZ oci mi ispale, sad me boli, lezim.
Ja izasla, hladna kao spricer. PIta me mama sta je bilo, ja joj kazem, eno je popila bensedin. A ja sam se zarekla da necu slusati sta mi pricaju vec samo selektivno, sto mene interesuje. Mojoj kumi su u toj bolnici rekli da nema srcane radnje i da je plod mrtav,u 9 mesecu...zena rodila normalnog decaka...ali taj stres dok nije otisla kod drugog doktora...no comment. Koleginici kojoj je umrla majka dok je bila trudna su rekli da nosi mongoloida, isto u KBC na Zvezdari. Rodila najlepsu devojcicu koju sam videla u zivotu, zdravu.
Samo smireno....bice bre sve ok, samo polako, ne sekiraj se. LJubim!user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 7.10.2015 13:34:02 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 437
7.10.2015 13:35:46   
Anoniman
Alex bice sve ok, znam kako ti je, malo je potrebno da ti crne misli padnu na pamet.user posted image

Marincheuser posted image

Ja ukljucila prvu masinu bebecih stvarcicauser posted image jos kada bi mi onaj mm preneo susaru, da imam gde da susim, kod nas pada kisauser posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 438
7.10.2015 13:41:12   
Lisa Simpson
Evo mene jutros otkucala ceo post pami se ugasi telefon.user posted image

Popkice, zavole se i neplanirana pa i neželjena deca, ja ne poznajem taj strah jer mi je ovo tek prvo, ali verujem ovim iskusnijim mamama da to posle bude ok.

UM mene već sad bole grudi a iz desne je počeo već u petom mesecu da mi curi kolostrum po malo, iako su mi bradavice još male.

Alex doca ti je to rekao ne da bi te užasnuo, verovatno je hteo da mirovanje shvatiš ozbiljno,što nije lako pogotovo kad je na duge staze. Maja prijateljica tri serkaža tri trudnoće prel3žala cele, i tri zdrava i prava deteta rodila. Samo mirovanje isve bude ok.

Odoh sad da nastavim da štrebam doćiće mi beba pa znam da neću oka skinuti sa nje.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 7.10.2015 13:45:28 >

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 439
7.10.2015 13:47:23   
Anoniman
Lisauser posted image za ucenje, i jesi li saznal pol, ili i dalje ostajes pri tome da bude iznenadjenjeuser posted image

Meni u ovoj trudnoci ne curi kolostrum, kao sa U, sa njom se videlo na brusu ostane fleka, pocelo je od petog. Sada ga ima samo kada stisnem bradavice, mene su pocele pre nedelju dana da bole tako , pripremaju se sigurno...

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.10.2015 13:48:30 >

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 440
7.10.2015 14:55:52   
alex88
Ma postujem ja vise da mi se kaze istina,on je meni lepo saopstio i duzan je da mi kaze istinu,imam poverenje sto se tice njega,samo mi se vratila slika od pre 2.5g a I strah,opet je meni ovo zadnja sansa!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 441
7.10.2015 15:50:48   
janabons
Alex, nije lako, al ces izdrzati, znas i sama. Samo budi disciplinovana. JA sve koje znam da su uradile serklaz, izgurale su trudnocu do kraja i sve je bilo ok, nadam se i verujem da ces i ti takouser posted image
UM, sto je medena posteljinauser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 7.10.2015 15:52:06 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 442
7.10.2015 15:58:52   
Anoniman
alex bice sve ok, miruj, druzi se na rr, neka ti neko pomogne ako imas, i za 5 meseci eto tebi tvoje sreceuser posted image

jana meni se mnogo dopala, gledala sam i tri drugara, razne, ali za U sam imala bez i kivi, neutralne, sada sam htela bas rozeuser posted image

ja oprala prvu turu stvarcica, sve mirise na chiccouser posted image iuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.10.2015 16:01:03 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 443
7.10.2015 15:59:06   
vocicana
Alex, vazno je da si ti stigla na vreme da odradis serklaz, lezi I cuvaj svoje dete. Um, spremas se I ti, pa to je divno, jos nekih mesec dana, eto coke!
Jao sve vas user posted image , ne znam sta bi bez vas!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 444
7.10.2015 16:24:44   
janabons
JAo UM, sad kad si pomenula chiicco, odmah bih se bacila na pranjeuser posted image Obozavam taj miris

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 445
7.10.2015 16:31:13   
Anoniman
Ja uzela samo beli, neckala se da uzmem i jedan zelen, ali sam uzela 2 bela, svakako stavljam po mrvuuser posted image
a ja se sve tripuje da mi je rano da perem, i da pakujem torbuuser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 446
7.10.2015 17:38:12   
janabons
Um, beli mi je najlepsi,pravi bebeci...
Nije rano, ulazis u deveti, bolje sad to da zavrsis i posle si mirna, a stvarima nista nece biti za mesec danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 447
7.10.2015 18:02:24   
Chipsy
Jaoo sve neke nove trudniciceuser posted image
Um, ti si iz stare garde, jos maloouser posted image
Cestitam Maraj i Suziuser posted image A jel se porodila Sagitarius?Alex, znam kako je zeni koja jednom prodje kroz pakao jer sam jedna od njih, ali sledeci put mora da bude dobro, navijamo za tebeuser posted image
Sve moje drugarice pozdravljamo Martica i jauser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 448
7.10.2015 18:05:13   
Anoniman
Jana sutra po terminu Boze zdravlja sam zvanicno u 9user posted image

Chipsy tu sam, tu sam jos malo pa cemo da brojimo sitnouser posted image Kako ste vi, bebac, Juca?user posted image

Sagitarisu se porodila pocetkom septembrauser posted image stigli su nam drugar i drugarica! Iskra i Balsa..

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.10.2015 18:06:30 >

(odgovor članu Chipsy)
  Direktna veza do poruke: 449
7.10.2015 18:06:37   
alex88
Hvala vam,divne ste user posted image bicemo mi dobro uz Bozju pomoc!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here