Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 14:51:03
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje, prelepo je u svojoj kućici, nameštamo po malo. Net očajan. Super sam, danas 27 punih nedelja, jeeeeee Sve vas grlim punoooo, ručkajte samo i uživajte, rastite
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 14:57:30
|
|
|
|
Anoniman
|
mamaj neka je sa srecom od sutra si konacno u 7 mesecu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 15:22:00
|
|
|
|
bebilule
|
Evo mene, sve pod kontrolom. Radili mi ctg i ginekoloski. UZ nije. Ctg uredan, zatvorena, ustvari kaze da sam samo malo pocela da se otvaram, ni za prst, vec za jagodicu . U ponedeljak opet, do tada ne bi trebalo da krene. Nema jekiki... Mamamaj uzivaj u kuci i zadnjem tromesjecju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 15:37:15
|
|
|
|
janabons
|
Bebilule, super, bice to taman na vreme JA za danas zavrsila s peglom, sirenjem i skupljanjem vesa, i sredjivanjem kuce, a za rucak sam narucila ribu, mm ce da pokupi, pa posle idemo malo u shoping za bebu i mene i naravno JAnu BAs se trudim sa tom hiperproteinskom ishranom, da ne bi bilo oticanja,a sestra mi kaze da sam bas natekla u licu u zadnja dva dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 15:37:31
|
|
|
|
jekiki
|
Evo meee hihihi Jutros bio alarm, ali lazna uzbuna, sad nista, ali bilo je veselo Bebi super za ctg i pregled Ja jos prosle nedelje bila otvorena za prst, u cetvrtak mi je pun termin i tada idem do misovica na kontrolu, pa videcemo sta kazu, ako izdrzim dotle Mamamaj srecno u vasoj kucici, da budete zdravi srecni i veseli svi
< Poruku je uredio jekiki -- 6.10.2015 15:40:04 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 15:39:22
|
|
|
|
janabons
|
Jekiki, ti i trebas da budes otvorena za prst , pocecemo i tebe da zovemo Georgina. Salu na stranu, super sto je sve ok. BAs mi je drago
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 15:42:25
|
|
|
|
jekiki
|
Jano kako je krenulo osecam bukvalno kako mi se kosti dole rastavljaju, pogotovo nocu kad mirujem, jos kada me stisnu kontakcije ko nocas i jutros oci ispadaju Blago tebi za shoping, meni se ne isplati bilo sta sad da kupujem, ni obucu, noge mi ko balvani, ni odecu, dok ne smrsam ponovo
< Poruku je uredio jekiki -- 6.10.2015 15:47:36 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 15:59:00
|
|
|
|
janabons
|
Jekiki, kupujem sta mi treba za bolnicu ,ipak treba tamo da kampujem oko dve nedelje, a sto se tice odece,necu ni ja vise kupovati odece u ovoj trudnoci, dosta je bilo Ti ces ko Jess, tacno na termin
< Poruku je uredio janabons -- 6.10.2015 16:00:21 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 16:12:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule super za pocetak otvaranja gde ti zuris preko reda Jekik jos malo Jana super za shoping, da kupis nesto lepo za bebu, i Janu , i sebe pa da nam slikas Ja se danas zaeletela za neko cebe u obliku mede, mnogo mi se svidelo, moram da razmislim da li mi treba ili ne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 16:21:51
|
|
|
|
bebilule
|
Ma ne bih ja preko reda, neka jekiki. Oni su vec navikli da kuhaju kafu u 5 ujutru pa da se vrate na spavanje . Ja jos nisam dosla u tu fazu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 16:52:47
|
|
|
|
jekiki
|
Ahahahaha Bebilule, ja sam u toj fazi mesecima unazad, jedva cekam da se naspavam, ali ni to izglada nece biti u dogledno vreme Sticice tebe kuvanje kafe i pre 5 ja ti kazem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 17:17:11
|
|
|
|
Anoniman
|
joj postalo nam nesto pustooo ovde, nema novih trudnica, vucem vas da dolazite ja se najela kao prase, da sada ne mogu da disem malo da prilegnem pa zovem mm i unu da idemo u setnju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 18:09:13
|
|
|
|
alex88
|
Samo da vam javim uradjen serklaz jutros, nije bas lako ali proslo je I bolje sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 18:11:03
|
|
|
|
Anoniman
|
alex bas sam mislila na tebe. super sto je proslo koliko sada ostajes u bolnici, neki dan moras da mirujes? Lisa ahahahha nisam ti ja toliko vredna, vidis da ti stizes i da ucis a ja ne
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.10.2015 18:16:18 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 19:22:49
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cao trudnice drage,nadam se da ste sve dobro I da sve tece po planu,ne stizem da virnem da Vam se javim... Mamaj srecno u novoj kucici I da uzivate u zajednickoj sreci sa decicom... Sve Vas puno pozdravljamo,Jovan I ja se mucimo sa njegovim grcicima,proci ce I to samo da se izborimo ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 19:35:43
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo za sve mame , svaka cast da stizete I da se javite! Ja sam bila na rodjendanu moje sestricine I super se provela, ona je bila kao andjeo, Boze mili, kao andjeo! Inace dosao mi je mm, ali se jos nismo videli, ja sam otisla on je dosao, ja se vratila njega nema, divota jedna!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 19:53:21
|
|
|
|
janabons
|
Dobro vece EVo i nas, stigli kuci, ja kupila sebi jos dve spavacice, neke majice sa dugmicima na raskopcavanje i sve sto treba za torbu za porodiliste, Jani smo uzeli Polino cizmice i Baldino patofne,i bili do Univerexporta, da pazarimo hranu, a za bebu idemo sutra...crkla sam LIdija, procice i to... Bebi, Jekiki, samo se vi utrkujte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 20:00:44
|
|
|
|
Anoniman
|
mi dosli iz setnje, a meni glava pada sa ramena, tako mi se spava jana super za soping. voci srecan rodjendan sestricini. lidija uzivajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 20:29:42
|
|
|
|
alex88
|
Bicu jos dan,dva verovatno, Dr je ceo dan po sali I nisam ga videla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 21:52:33
|
|
|
|
janabons
|
Alex, taman se odmori, bitno je da je sve proslo kako treba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 22:02:43
|
|
|
|
Anoniman
|
bas nas nema ja peglala mm uniformu, i unine stvari, pa slagal ves, cekaju me i sudovi, ali mrzi me, pojela 2 princes krofne i jedva cekam krevet...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 22:17:55
|
|
|
|
janabons
|
Um, ti ces da se pretvoris u princes krofnu JA kad god legla, pre dva mi nema sna, ne vredi da pokusavam dok mala ne odigra svoje
< Poruku je uredio janabons -- 6.10.2015 22:19:29 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 22:25:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Jana ahahah tako ce i da bude, u ovom 9-om.. . Joj Jana uzivaj, ja bih tako volela da je ova moja nemirnija kao sestra, pa makar celu noc ne spavala, evo kulirala me je od pola 8 do 10 i 15 , spavala, samo se promesklojli, pa se prepadnem, sada je odigrala svoje i sada ce da spava, a ja cu nocu da ustajem da jedem slatko da je budim... a naletim na neki tekst na rr i onda se prepadnem, jedva cekam kontrakcije i porodjaj, samo da je uzmem u narucje.......
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.10.2015 22:31:47 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 23:10:52
|
|
|
|
janabons
|
DA li stvarno ustanes nocu da jedes slatko? Zeno, spavaj, vidis da dete uziva u stomaku, ima da bude spavalica i mirna bebica Sigurno je osetis dovoljno puta u toku dana da ne moras da brines i u toku noci Nisi mi rekla, koliko je Nora sad teska, i kako je dr procenila da ce biti 3600? Znaci, sad se poklapa sa uz, ne ide vise unapred?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 6.10.2015 23:17:01
|
|
|
|
Anoniman
|
E draga pisala sam ti na prethodnoj stranici, za tezinu kaze ako doguramo do kraja 9 oko 3600, mada to mi je nebitno... ahahaha ustanem ali ne svake noci, ma meni je ona od pocetka mirnija i preko dana i nocu , kazem ti nije kao Una ona je pomerala stomak 24h dnevno ma oko onog pupcanika sam se nasekirala pa sam sada u tripu....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?