|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
5.10.2015 18:01:52   
janabons
Zenske, sta mi radite, vidim da se pominje pizza, znaci bolje da bezimuser posted image
Voci, Sony, glasala samuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 326
5.10.2015 18:13:43   
marinchica
odrala sam noge, poceo je stomak da me boli, obisla sam sve nase najpoznatije knjizare. gde god sam usla i pitala jel imaju knjigu Dnevnik trudnoce (deo knjige sta da ocekujete dok cekate bebu), koja se popunjava po nedeljama, isti izdavac, gledali su me kao s Marsa da sam pala. Odlepila sam. Na kraju dodjem kuci, i nadjem izdavaca, odem na sajt, i pise gde mozete kupiti udzbenike i knjige i pise telefon knjizare u Beogradu, u samom centru....zovnem pitam jel imaju-IMAJU. Samo da mi se muz probudi iz kome, izvukla sam ga iz kreveta, idem odmah da kupim.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 327
5.10.2015 18:48:30   
dijana1*
Gde ste stomaciciuser posted image
Alex nadam se da ces dobiti zanimljivo drustvo. Ali najbitnije da bude sve uredu. A reci mi kada ti rade sekrlaz? Mada je meni dok sam lezala u bolnici prijalo da budem sama. Uvek me neko nesto zapitkuje, obicno zenama smeta sto luftiram sobu u fazonu su jaooo hladno je zatvori a to sto je zagusljivo nije bitno, pa se rasplacu ..... i tako uvek nesto. Zato kada budem sama svane miuser posted image
Marince samo polako, oduzi se trudnoca, ima vremena za sve. Samo polako i nemoj da se forsiras , tackica ti je sada najbitnijauser posted image
i opet o hrani hahaha, ako budem imala snage pravim deci palacinke a ja cu da smazem jednu sa pekmezom. Mmmm mljac.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 328
5.10.2015 19:06:04   
alex88
Sutra mi rade,imam jednu cimerku super je!za sad sam OK,nema ni treme ni straha,cekam vizitu,pa na tusiranje i spavanjac

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 329
5.10.2015 19:18:48   
janabons
Alex, super sto imas dobro drustvo. Odmori veceras i srecno sutrauser posted image
Al opali kisa, uz dobro sevanje.
Idem veceras na kafenisanje sa sestramauser posted image Jedva cekam

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 330
5.10.2015 19:47:35   
Anoniman
Gde steuser posted image

Ja ipak isla danas kod moje dr privatno, mesto mi je Nora mirnija danas popdne u stomaku, sve super, bebac odgovara tacno u dan, ona ceni da ce biti oko 3600, videcemo nije bitno, samo da se rodi ziva i zdrava dace Bog, jedino joj je pupcanik ispod vrata, ona kaze da su protoci i jedni i drugi super, i da ne brinem, i da pocnem sa ctg-om, tako da u petak odoh u dz, moraju da me prime ko da ceka ponedeljak, jaoj Boze jedva cekam da dodje novembar i da je zagrlim, 9 mesec je stvarno jatezi i najduzi....

inace kod mene nista od pizze, nisam stigla da zamesim testo, pa ce biti sutra, a veceras riba kupio mi mm vrucu, i kupus salata, a kasnije princes krofneuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 5.10.2015 19:48:09 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 331
5.10.2015 20:00:36   
marinchica
dzaba sve ako s princes krofnom ne zavrsisuser posted image
ja sam kupila knjigu, tj dnevnik, odusevljena sam, kao kuce sam srecna. user posted image
kako mi se jedu palacinke, s eurokremom, plazmom i ananasom.....uhhh!
Nit imama snage sad da idem da kupim, a pa tek nemam snage da pravim, preforsirala sam se danas, unistila sam se. Sad da sednem mirna i da ne mrdam malo za promenu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
5.10.2015 20:53:32   
vocicana
Danas je bas speedy dan za sve, ali volim da procitam pozitivne informacije, svaka cast devojke! Radjate borce sigurno, tako ste pokretne I mobile, bravo za vas!
Ja sam ipak morala do mame da odem, bas sam se danas razvalila, ali sve sto sam htela zavrsila sam.
Jano hvala za glasic!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 333
5.10.2015 20:55:40   
borica
Dobro vece, samo da vam se javnem.
Marincice nisam probala sa ananasom ali jesam sa bananom, mmm dala si mi ideju za sutrauser posted image .Joj cim neka od vas ovde spomene nesto od hrane ja odmah spremam. Malopre sam se najela..Tek sam 9 +5 a stomak mi izgleda kao da sam u petom, doduse uvece, ujutru je manji.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 334
5.10.2015 20:59:44   
vocicana
Zato i ja kazem tek treci mesec...a vec se kao nesto vidiuser posted image , stvarno sam smesna.
Znate sta samo razmisljam, zao mi je sto nista od svega pa verovatno I nije toliko zdravo, pa razmisljam o bebici pa mi bude zao, znam sta su nase majke jele. Ali dace Bog da sve samo bude dobro.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 335
5.10.2015 21:13:08   
marinchica
Borice nisi probala s ananasom?? Pa to pod hitno mora da se izgustirauser posted image
On razbije taman koliko treba presladak eurokrem.
Sutra idem u palacinkarnicu i ja, resila sam. Kupim jednu. Ako bih pekla, sve bih ih pomandjala odmah. ja ne znam da se kontrolisem sa palacinkama.
Do tad-strudle sa smokvama-kupovne.
Voci, meni je termin 16.05- to ne da je borac, bikcina jedna teska. Samo da brzo izletiuser posted image reci cu babici na porodjaju da koristi jednu crvenu plahtu, peskir, sta god, samo da je crvenouser posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 336
5.10.2015 21:13:59   
borica
Super je tebi stomacic Vociuser posted image .Ja gresim sa hlebom,kad bih mogla samo za dorucak dva parceta hleba, a u toku dana ne.Al ne vredi malopre sam krenula sa ajvarom, zavrsila sa eurokremom.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 337
5.10.2015 21:16:24   
borica
Joj marincice bas me nasmeja sa bikcicemuser posted image , meni je 19 april - ovan ali mislim da ce biti kasnije , jos jedan bikcicuser posted image .

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 338
5.10.2015 21:19:38   
marinchica
Au pa to ce biti borbeuser posted image
Meni je drago, nek je zivo i zdravo (stalno pricam kao da je decak ne znam sta mi je) ali uvek mi je bila zelja da mi deca budu u jakim znakovima, odlucnim. Ja -Vaga odem da kupim nesto, i to je uvek odlucivanje, odlucivanje, dvoumljenje....uzas.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 339
5.10.2015 21:42:00   
dijana1*
Marince mislim da ananas izaziva kontrakcije i da ga treba izbegavati u trudnoci. Tako da ne bi bilo lose da ga izbegavas.
E a kod mene mm bik, stariji klinac bik, mladji strelac i beban bi trebao biti strelac i ja kao slag na tortu ovan. Kod nas su svi rogati i odlucniuser posted image
Pravila sam palacinke mmm smazala sam jednu slanu i jednu sa pekmezom a realno mogla sam jos ali sam pobegla od stola.
UM al meni tvoja trudnoca proleti, vec 9 i ctg. Bitno da je beba dobrouser posted image
Alex srecno sutra!

Direktna veza do poruke: 340
5.10.2015 21:47:40   
Anoniman
Di i meni, samo da konacno uzmem Noru u rukeuser posted image a ni ti ne zaostajes za mnomuser posted image
ma da bitno da je sve ok, merila je protoke odlicni su, ali ja necu spavati sada kada znam da joj je pupcanik ispod vratauser posted image user posted image

joj palacinke ja ih sinoc jela, mislim se da sutra pravim monte kocke, ako me ne bude mrzelo...

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 341
5.10.2015 22:11:05   
marinchica
jao, pa cula sam....ali kazu da onaj konzervirani je pasterizovan pa je kao neka supstanca dosta smanjena sto ih izaziva. Cujem se i sa koleginicom, kaze celu trudnocu je jela sladoled i ananas...
Ajde....suzdrzacu se, mada mi je to omiljeno voce. Ali palacinke sutra pod obavezno. Evo umesto ananasa, pomorandza ili visnje.
Ne, ja cu 30 kila da fasujem, ne vredi. user posted image
UM falices kad napustis temu, svrati ponekad....user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 342
5.10.2015 22:13:58   
vocicana
Marinchice moje dete ce definitivno biti ovan, tako da sam zadovoljna. I ja se obracam sa on, od pocetka, tako ce I biti, znam pazi kad znam.
Borice, smesna sam majke mi, nego hajde da to zabelezimo kao pomak. user posted image
Smanjinhleb, ja ga ne jedem uopste ni pre user posted image a ni sada, jako retko, bas za te mazalice ok, ali sve drugo ne.

Direktna veza do poruke: 343
5.10.2015 22:14:37   
Anoniman
Marinche user posted image druzicemo se jos, ima jos 4 nedelje, a nedostajacete i vi sveuser posted image meni , ali dolazicu jauser posted image

Direktna veza do poruke: 344
5.10.2015 22:18:34   
dijana1*
I ja sam ga videla pre 2-3 dana u prodavnici. Ma stavili ga bas lepo na izvolte, vuuuuuceeee me ali reko nema sanse. Pogotovo ne sada u poodmakloj trudnoci.
Mene beba bas sutira i sve me zaboli dole kada udari. Sada sam 30+2 a Vuka sam rodila u 31+2 , neka me trema uhvatilauser posted image cucu se sutra sa svojom dr da me preglrda da znam da je sve ok i da se opustim. Do sada je nisam smarala ali 8 mesec bogami hocu. Samo da doguram do 38 nedelje to mi je najveca zelja.

Direktna veza do poruke: 345
5.10.2015 22:20:29   
vocicana
Ja sam nadoknadila sve na pocetku kao ti Malo, sa apetitom, ali sada nista, ali nista mi se ne jede! Sada samo spremam, kao mozda ce me naterati, a ko zna. Videcemo .
Posebno su dosadni sa merenjem svakog meseca kada se ode u dz, kao da te jos dodatno zele ubiti u pojam. Bas bzv

Direktna veza do poruke: 346
5.10.2015 22:21:38   
marinchica
Ubaci u prvu i sve lagano, i ponajmanje nerviranja. Sta i da treba zavrsice se i srediti. samo polako sad i puno odmora. everything will be olrajtuser posted image
Idem da jedem, cim sam gladna muka mi je.
Voci, moja me nije merila, nije mi ni pritisak merila. Sreca ja imam aparat kuci za pritisak a i vagu pa sama vodim evidenciju. Ne znam sto nije merila

< Poruku je uredio marinchica -- 5.10.2015 22:23:11 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 347
5.10.2015 22:22:08   
Anoniman
Mene moja nije htela veceras da gleda ginekoloski, kaze vidimo se za desetak dana, na ginekoloskom, ili kod mene privatno ili u ambulanti, mada ja cu u petak da trazim ctg u dz, pa cu da trazim dr i da me pregleda, cisto da znam stanje...

Pojela 2 pinceze, cekaju me neki sudovi pa spavanjac...

Marince imas li fb da te dodam?user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 348
5.10.2015 22:28:22   
marinchica
Imas PP UM
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
5.10.2015 22:31:44   
vocicana
A ovi nasi " strucnjaci" kao to je obavezno, pa hajde, ali pritisak bi stvarno trebalo, a kilaza briga me, znam I kako ce da ode, tako da izfasujemo I po 39 kg, tako je nevazno!

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here