|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
5.10.2015 22:35:01   
Anoniman
Marince dodata si, mnogo si slatkauser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 351
5.10.2015 22:37:15   
marinchica
Kako ona zna da ja nemam 180/120?
Mislim, bezveze stvarno...
Nije me ni pitala jel imam neku bolest, sama sam joj rekla da upise da sam astmaticar i na terapiji svakodnevnoj, i to samo jer sam citala sta sve treba da upise na prvom pregledu.
Inace ovako je super zena, gotiva totalna....tako da nema veze....vodicu ja nju kroz proces odrzavanja trudnoce, nije problem user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 352
5.10.2015 22:50:25   
vocicana
Takodje. Pa nisi bez veze pretrazila pola Bg-a da nadjes dnevnik trudnoceuser posted image , to je bitno! Salim se, ali stvarno su debili, primarna zdravstvena zastita mora da se bavi preventivom a ne da I'm ja sada isprica sta je I kako. Uzasan zdravstveni sistem.
Nadam se da nisam previse negativna sa ovim monologom, ali se povremeno prenerazim!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 353
5.10.2015 23:01:13   
marinchica
I ti si UM, nisam znala da si tako mlaaada, ti si na vreme pocela s decom...ne ko ja. user posted image
Maaalo mi licis na glumicu iz Flashdance-a, malo vise zapravo. user posted image
Voci nisi udavila monologom, ja ga vodim svaki dan sama sa sobom po kuci.
Sve se svodi na dubinu dzepa, da mi je dublji porodila bih se u inostranstvu, ali odmah.
Ne tu da mozgam da li ce neko da urla na mene kad se budem poradjala, da mi seda na stomak, daje indukciju bez pitanja a i potrebe. Bolje da ne pocnem da mozgam opet, ponovo necu spavati do 6 ujutro...
Svakako, muz ima da prisustvuje, kao bela lala, moze on da prpa od krvi do sutra, mora da bude tamo, da nokautira ko mu drekne na zenu.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 354
5.10.2015 23:23:49   
vocicana
Ma da, sve vise verujem u ta muska stanja, ne mogu ja krv I ostalo (izv se na recniku), vazi!!!
Ja se ne ispitujem previse, pozitivno razmisljam, ni jednog trenutka nisam pomislila da nesto nije u redu. Sestra mi danas kaze, ja sam mislila da ces me tripovati pitanjima I brigama u trudnoci, ali sam se izradila. Zaista sam super ok za bebicu I sve, uopste nemam nikakve tripove, opustena sam, ako nesto ne bude u redu, ne daj Boze, ne mogu se ubiti, tako je I sve ima svoj pocetak I kraj, a naravno da je sve u redu, tako da uzivam u svemu! Ti si Marinchice zena zmaj I jedna hrabra osoba, sigurna sam da binse super ukapirale da smo u prilici da de upoznamo, bas si draga.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 355
6.10.2015 0:00:31   
amelia
Trudnicice samo da vas sve jako user posted image ja nisam vise u ovoj temi selim se u razgovori mama porodila sam se 3.9 bebac napunio mesec i dva dana bio je tezak 3.720g i 52 cm jedva sam se porodila i to pune 42 nedelje indukovan porodzaj.ali sta je tuje vazno da je bebac dobro. zao mi sto nisam imala net da vam javim i zao mije sto se nismo druzile bas kad mije bilo najpotrebnije dok sam bila trudna.. pozdrav za sve vas i cekam vas u razgovori mama user posted image user posted image

< Poruku je uredio amelia -- 6.10.2015 0:02:57 >

Ayan <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 356
6.10.2015 0:31:47   
bebilule
Joj ljudi, ja sam ustala iz kreveta danas samo da se okupam i obucem drugu pidzamu...al sam se nauzivala i odmorila, divno. Odoh na spavanje i sutra ujutru na kontrolu. Ljubac i lijepo spavajte!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 357
6.10.2015 1:15:49   
janabons
Gde ste debelice, sigurno ste polegaleuser posted image
Um, bas mi drago za uz, samo me interesuje kako je procenila da ce beba biti 3600user posted image ? Znaci vise ne ide unapred, sad se gadja u dan?KOliko je sad teska?
Jooj, jedva i ja cekam uz sledece nedelje, da vidim koliko je moja smizla napredovala. JAna je u ovom periodu vec pocela da kasniuser posted image
LAku noc svima, grlim vas sve
Bebilule, srecno sutra na kontroli, javi se kad zavrsis

< Poruku je uredio janabons -- 6.10.2015 1:17:43 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 358
6.10.2015 6:39:09   
borica
Dobro jutro, moze kafica?
Amelia cestitamuser posted image
Sinoc je padala kisa, sad kako vidim sa prozora vreme je tmurnouser posted image , odose nam suncani dani. Jos nedelju dana i sledeci UZ,jedva cekam da vidim koliki smo, srce malouser posted image . Inace u toku ove nedelje moram da dam krv i mokracu a ne znam kako i kad da uklopim zbog mog posla, vrtica i posla mm.Valjda cu uspeti u petak. Gledala sam juce neke haljinice , i obavestila svekrvu i majku o tome user posted image , mogle bi da me pocaste sa po jednom.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 359
6.10.2015 7:46:46   
Anoniman
jutroooo amelie cestitamuser posted image

jana kod dr u dz sam bila 24.9 2620g mada pitanje kako on to meri jer kod njega za 5 min zavrsis... juce posle10 dana 2879 odgovara 35+4 umesto 35+1,ona je tako cenila i unu koja je imala 2550 u 35+1 na 3600 pa se rodila sa 4100user posted image
ona nije meni od pocetka isla napred vec mozda zadnja 2 uz....

ma bruga me za kilazu samo da se taj pupcanik skloni..

(odgovor članu borica)
  Direktna veza do poruke: 360
6.10.2015 7:52:57   
Anoniman
bebilule javljaj se sa kontrole, jos jekik i sledeca si ....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 361
6.10.2015 8:08:41   
vocicana
Jutro devojke, moja kafica stize, ako je neka za, izvolite.
Sve ce biti u redu. A ti UM za Unu kada pises, mislim kakav je to uz za kinesku decu kada toliko osinu kilazu?! Rodicete biberve a rodili ste dete kojemozru skolu krenuti, izvinite, izradila sam se za jedno 1,5 do 2 kg. Majko moja.
Amelia, cestitam na prinovi, ranije sam citaa tvoje postove, bas sam se pitala gde si.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 362
6.10.2015 8:14:54   
bebilule

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Uh, nisam ni svjesna koliko je blizu. Mada, stomak mi se nije spustio (ostavila sam vam juce sliku pa procijenite), vjerujem da je i ctg dobar....e sad plodova voda i posteljica....vidjecemo. Tek jutros skontah da moram za svaki slucaj ponijeti torbu.... Odoh da se tusnem i krecem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
6.10.2015 8:16:15   
vocicana
Srecno lule, javi kakve su novosti.user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 364
6.10.2015 8:21:20   
jekiki
Dobrooo jutro user posted image
Jos sam 2 u 1 hihihihi ali je jutros bilo gusto, celu noc neke konteakcije, a oko pola sest krenuse ucestalo i trajale oko sat vremena, ja vec alarmirala muza, ustala skuvala nam kafu i da polako se pripremim do lekara, kad one dok smo kafu popili prestale user posted image veselo
Bebilule srecno na kontroli, tebu je pun termin na moj rodjendan user posted image
Svima veliki poljubac i zagrljaj

< Poruku je uredio jekiki -- 6.10.2015 8:22:40 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 365
6.10.2015 8:29:08   
vocicana
Ooo Jekiki, brzo I tinides za njom, sta cemo bez vas user posted image , bas cete nedostajati. Samo polako, prati desavanje I javljaj seeee. user posted image , stize devojcica!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 366
6.10.2015 8:41:19   
jekiki

IZVORNA PORUKA: Unina mama

E pa lepo me podseti da sam prva na spisku, joj user posted image
Voci uskoro uskoro, izgleda da he vec picela da zeki a jos nije iz stomaka izasla hihihi

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 367
6.10.2015 8:56:04   
vocicana
Pa tako ide valjda, ali samo polako, javljaj novosti.
Koliko rr bebica, sve ste se razbezale...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 368
6.10.2015 10:08:23   
Lisa Simpson
Ćao žemske, evo mene. Ja ovih dana nipta ne stižem. UM treba mi tvoj time-managmentuser posted image Kuvaj peri peglaj trči ne injekciju, dva dana sam čistila nov stan pa me zato nije bilo. UM nismo uspeli da renoviramo, odustali smo, na proleće ćemo, a sada se selimo čim počne grejna sezona, jer tamo imamo centralno grejanje a ovde se grejemo na struju. Pa se na proleće opet iseljavamouser posted image E sad moram da idem po uput za ponovnu hospitalizaciju, jer su mi zakazali, pa na injekciju. Pa se vraćam da perem sudove i učim. Majke ti UM samo mo kaži kako postižeš???

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 369
6.10.2015 11:52:36   
janabons
CAo, evo i meneuser posted image
Svaki dan kad se probudim i kad se pogledam u ogledalo vidim da sam sve vise podbula i da mi se nos sve vise siri,a usta viseuser posted image I malo se strecnem tj uplasim od same sebe.
Bebi, Jekiki cekamo ko zapete puske i navijamo. A jel zna neko jos one tri trudnic koje su na spisku isto u finisu, ko ce nam za njih javiti, nesto ih ne vidim da se javljaju?

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 370
6.10.2015 11:55:51   
madre
Evo i mene sa telefona i iz krevetauser posted image
Jutros sam odvela bogija u vrtić,doručkovala i vratila se u krevet. Još ni kafu nisam popila.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 371
6.10.2015 13:43:52   
janabons
Zene, gde ste se razbezale?
JA se bacila na peglanje, ali u pauzama, jer me kicma bas zeza, a nervira me kad tako nesto usporeno radim, nisam naviklauser posted image
Doruckovala sam iz tri puta, jer mi je beba u zeludcu i opet mi je muka, ko da sam u prvom tromesecjuuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 372
6.10.2015 14:15:50   
marinchica
Gde ste zene?user posted image
Ja vredna od jutros, pekla paprike s mamom, tj ona pekla ja joj pravila drustvo. Usle smo u mesaru, bila sam na iiiivici da se ispovracam kad smo izasle. Opicili me oni mirisi, nije mi bilo dobro. Nista ove godine nisam uradila, obicno skuvam dzem, slatko. sad ko deda uz goveda. Mozda cu da skuvam dzem od pomorandzi kad bas budu aktuelne kasnije.
Ali rucak sam sinoc skuvala, tako da sad samo cekam mm pa da dremamo kao sove popodne. user posted image
Ja sve nekako mislim da cu ja sad sve to da zavrsim i uskoro na posao. Uopste nemam osecaj da sam na trudnickom bolovanju....osim kad pesacim ili stojim duze pa me podseti da se ne zezam. Strecnem se tako...da nije nedelja, trebam li kosulje da peglam za posao...
Voci i ti si meni draga, mnogo si zeno pozitivan lik.user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 373
6.10.2015 14:29:32   
New Mom
Madre!!! Pa cestitam, draga! Ja sam vam tokova, retko stignem da pisem. A ti vec pola ogulila trudnoce!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 374
6.10.2015 14:38:56   
Anoniman
Juhuhuuu evo i mene, konacno svi papiri predati u rfzo, i svi su na brojuuuu jeeeeuser posted image

Ja sada dosla iz grada Unu cuvala moja baka, baka otisla kuci, ja gurnula pilence i krompirice u rernu...

Ne znam kako cu da jedem, sada sam pojela 10 fornetija sa duplim sirom, i 5 sa visnjomuser posted image

Bebilule, Jekik nema vas????

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here