Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:53:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik imas jos 5 dana nemoj da zabusavas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:54:31
|
|
|
|
vocicana
|
To ce biti sve u savrsenom redu. Jos malo hrabrice izdrzi, eto nje vrlo brzo! Muvajnse jos malo, ja znam da ces mi faliti jako kada se upoznale sa svojim curiom, ali neka, samo vas dve budite dobro a mi cemo se ovde povremeno druziti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:56:53
|
|
|
|
vocicana
|
Super I sa paketom za trudnice sam ispusila...samo mi nije jasno ko su neki padobranci koji se pojave I prijave za takvu stvar, nisu nigde aktivni I onda izgubis. Strasno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:09:30
|
|
|
|
alex88
|
Jano hvala,al malo si pomesala dane,i mene zbunila pa razmisljam da nije sutra ponedeljak .I moja dusa pocela da se javlja povremeno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:11:17
|
|
|
|
alex88
|
Voci ne nerviraj se,bice drugi put,vazno je ucestvovati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:12:59
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Jekik imas jos 5 dana nemoj da zabusavas Necu ja ali smizla i bi napolje i ne bi hihihihi Voci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:13:02
|
|
|
|
vocicana
|
Mnogo mrzim pokvarene poteze. Ali naravno, bice jednog dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:13:37
|
|
|
|
vocicana
|
Ti si jedna dusa.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik sitno, sitno, u toku sledece nedelje sigurno Vocicana pijavi se sada, probaj opet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:14:46
|
|
|
|
jekiki
|
Voci bice, sad se prijavi ponovo, pa da glasamo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:19:55
|
|
|
|
bebilule
|
Ja da vas ljubnem samo i odoh u horozontalu. Bukvalno sam cijeli dan na nogama, sa mamom pravila ajvar. Ja sam stvarno kreten, od ponedeljka druga prica. Zaduzicu daljinski i deku!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:20:35
|
|
|
|
vocicana
|
Razmislicu, bas mi je krivo. Mozda bude treca sreca.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:20:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule moja drugarice po nogama, ista prica danas i kod mene, jedva cekam krevet...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:38:32
|
|
|
|
marinchica
|
Tu bre Um sta sve napises da si uradila u toku jednog dana, svaka ti cast. ja bih u nesvest pala. Voci, stvar je u tome sto moji zive u inostranstvu, i doci ce tek na prolece, pa su mislili da oni to sad zavrse kad su vec naleteli na ekstra povoljno, pa nek ceka. A ja sta cu, nadam se najboljem. ne mogiu da verujem da ulazim u 9.nedelju. Lete nedelje kao blesave.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:45:17
|
|
|
|
vocicana
|
Marinchice I meni isto tako, ali lepo sve napreduje, hvala Bogu. Ma ja s salila taman posla, samo jedno po jedno, sigurno da tako I treba da se otkacimo nekih sujevernih stvari, najbolje je tako. Super si mi ti. Ja sam u toku sa 14- tom nedelji, znas li kako sada meni isto tako ide pa ide, da ne poverujes.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 21:51:28
|
|
|
|
marinchica
|
Uhvati me panika, nismo tapete izlepili, laminat postavili u decijoj, kuhinju novu treba da uradimo, pola materijala imamo , pola treba da kupimo. A ovaj moj samo grli fotelju i spava pored tv-a, dok ja grickam nokte... Kad dreknem jedan dan, ima sve da skocka u rekordnom roku.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 22:11:50
|
|
|
|
Anoniman
|
marince provrednila sam se zadnjih nedelju dana lete nedelje, mi sutra punih 35 pojela sam lepeze sa kremom, mm sa dzemom, U je zaspala, a ja sam opet gladna...
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2015 22:13:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 22:13:28
|
|
|
|
alex88
|
Mi zene volimo da sve bude na vreme,a oni opusteno,bez zurbe,cekaju zadnji trenutak za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 22:18:33
|
|
|
|
janabons
|
Marincice, samo polako, na kraju se uvek sve skocka. A treba nekad njima podviknuti, slazem se Voci, ja zato ne ucestvujem u nagradnim igrama, ne zelim da se iznerviram. Sta mislite, kako da znam koja velicina steznika ce mi odgovarati posle porodjaja? Ne bih da jurim to posle, imam iskustvo sa curenjem mleka na sat vremena
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 22:49:24
|
|
|
|
alex88
|
Lepo spavajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 22:52:10
|
|
|
|
jess021
|
Joj, Jole nemam ti ja pojma. Eno imam neki u ormaru, ali kontam da oni mogu da se podesavaju a? Meni mm pravio tople sendvice+coca-cola, bas sam se najela. Jekiki, ne guraj se preko reda Ja poskidala gomilu filmova, dva dana pred porodjaj, bas sam pametnica. Voci, prijavi se ovaj mesec, da odmah krenemo se glasanjem. Zivo me zanima kako cu sutra zaspati, a kontam da bih trebala dobro da se naspavam, ko zna koliko ce sve to trajati
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:05:20
|
|
|
|
jekiki
|
Jess ma jo to kao onako, da ubrzam tebe pa onda ja Ako je neko za grozdje iz izvoli te, samo bi jela nesto, dosadna sam sama sebi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:07:31
|
|
|
|
janabons
|
Jess, ja gledala u Aksi, vidim ima po velicinama, pa me to zbunilo Ja uvek kad me ceka neko uzbudjenje, bas slabo spavam tu noc, kuva mi onako u zeludcu, muka. Tako mi je bilo i s Janom noc pred bolnicu, bas me nervira to. A svima izgled hladna ko spricer. Nadam se da nisi ko ja, da ces da se naspavas ko covek
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:10:47
|
|
|
|
janabons
|
Jekiki, samo ti ruckaj,nikad ne znas kad ce da krene, treba snage Meni podbradak samo raste, smesna s sama seni, sve mi ode i glavu Mi sutra ulazimo u 34.nedelju, juhuuuu
< Poruku je uredio janabons -- 3.10.2015 23:12:24 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:13:23
|
|
|
|
jess021
|
Jano, vidi nema sanse da zaspim. Kontam da popijem jedan bensedin od 5mg inace cu da vilenim, poznajem sebe. E da, stigli su nam sto i stolice (ako se neko seca pisala sam u temi), malo mi je neobicno dok se naviknem, ali svidja mi se.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?