|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
3.10.2015 15:50:39   
Anoniman
ne volim ni ja crna kolica, mi smo uzeli ova klik sto su na pocetnoj stranici, juce sam ih donela od mojihuser posted image
cam su dobra kolica, samo ako si uzela sa 2 rucke bice malo tesko za upravljanje.... jer moras sa obe da guras nema sanse sa jednom...

inace ja sam za ovu bebu sve spremila negde oko 22 nedelje, valjda dr nije pogresila pol, za U sam kupovala neutralno, asada sam sve zenske boje ahahahah, i evo gomila me ceka da im skidam etikete i da perem, to cu u toku sledece nedelje, a tek Unina gomila stvarcica na prvom spartu , jedva cekamuser posted image

pre pranja slikacu vam najlepsu gomilicu maleckih stvari na jednom mestuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2015 15:52:08 >

(odgovor članu marinchica)
  Direktna veza do poruke: 176
3.10.2015 16:03:11   
dijana1*
Gde ste stomaciciuser posted image
Ja sam sinoc decu ostavila kod svojih a mm i ja smo posle 100 godina otisli u bioskop. Nije mi bas bilo svejedno sto sedim 2 sata ali proslo je sve ok i rze bolje sam dosla kuci i legla. Danas smo rostiljali, deca ceo dan napolju i sada odmaramo od ruckauser posted image
Jess jos 2 dana ako dama sama ne odluci da izadje ranijeuser posted image
UM i tebe je neko nadmudrio u kupoviniuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 177
3.10.2015 17:01:25   
Jole84
Cao zenske user posted image
Dijo super sto ste malo bili sami, to zna da prijaaa user posted image nadam se da je bar film bio dobar, da ne kazem erotski user posted image Ti se dobro osecas? Jos malo pa gotova kriticna zona.
Marincice e svaka ti cast kad si usila UM user posted image Bravo za kolica, mislim da su Cam odlicna a plus sto sve to ide u kompletu...odlicna cena, u zdravlje da se setkate! I da, tm je u pravu, jes rano tek ces da imas vremena da kupujes za bekana.
Borice ja tek sada vidim da smo mi sugradjanke user posted image a bas sam skoro pomislila da nemam nikog s juga, otkako se Bekolino porodila. Gde vodis trudnocu?
Kod nas vreme divno, mm dosao s terena pa ga Mila i ja koristimo maksimalno za setnju, rucak nemam, jescemo nesto s nogu, nije bio tu celu nedelju jos da se zavucem u kuhinju da mi gleda brasnjava ledja, jok nece da moze user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 178
3.10.2015 17:08:23   
marinchica
UM, kolica su fenomenalna! Odusevila sam se! user posted image
Ja sam uzela neutralne boje sad, a kad bude porastao/porasla onda cu da kupim ona kolica za setkanje da budu luda i veselih boja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 179
3.10.2015 17:16:06   
alex88
Spavala sam do sad,pa se najela ko prase.Um u ponedeljak idem.Oprala bademantil,neke pidzamice,nosicu ove sto imam kad me mrzelo da odem da kupim makar jednu novu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 180
3.10.2015 17:27:37   
marinchica
Jole84, hvala puno!
Ja sam danas samo trazila izgovore da se setkam. Sad moram malo da se skrasim, zaboleo me stomak.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 181
3.10.2015 17:44:21   
borica
Jole ja sam u MIN ambulanti.A ti?

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 182
3.10.2015 18:13:33   
jess021
Di ste zene?
Ja sam tako zakucala posle rucka, jos uvek sam komirana. Valjda me slomilo jer nocima nisam spavala.
Da, jos 2 dana, jedva cekammmm...kontam d atek sutra uvece necu spavati od uzbudjenjauser posted image
Marincice, super za kolicauser posted image
I kod nas je divno vreme, mogli bi negde u setnju.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 183
3.10.2015 18:51:20   
tatjan@
Cao devojke, evo samo da se javim, porodila sam se 23.09 carskim, rodila moju lepoticu Laru, 3070gr i 48 cm. Mrvica mala :) Sad dok sisamo idem da citam sta se desavalo, koja je sad na redu? :)

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 184
3.10.2015 19:01:17   
Anoniman
Tatjana cestitamuser posted image user posted image user posted image

Ahaha Jole, Di Marince me zeznulauser posted image

Jaoj taman spremala rucak, dodjose gosti, i tako 2, 5 sata sedeli u dvoristu, tek sada rucali mm i ja, i sada me opet ceka gomila posla, jedva cekam da legnem, znaci sutra cu da kukam,osecam....

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2015 19:15:04 >

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 185
3.10.2015 19:33:37   
janabons
Dobro vece trudnice
Jess, znaci u ponedeljak.... superiska
Um, jel si proverila za ulazak u deveti, ja sam videla na netu taj podatak
Mi danas ceo dan imali goste, kicma me bas boli, s vremena na vreme me stegne i neka kontrakcija, sad mi se i zapusio nos.
Grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 186
3.10.2015 19:33:56   
sonyasha
Dobro veče trudničice! Konačno se dobacili do kuće, opet skitnja celo popodne! Bili smo u Pančevu, u ribljem restoranu na reci! Milina! Vojin uživao sa dedom jurcao, lepo klopali, čvarili se na suncu!
Hvala Bogu buda nije pikirao vitalne organe pa smo bili dobriuser posted image sada horizontala!
Marincice, ti si baš poranila! Svaka ti čast, ozbiljno, ja do rezultata dabla nisam nikom ni rekla da sam trudna, samo matorcima, a zabranila sam radovanje i objavljivanje - bila sam uplašena oba puta! Kupovina u devetom, čisto jer će biti decembar pa će da se suši danima! Baš smo svi različiti, u tome je i draž user posted image
Jess, još samo dva dana, diiiivno!!! Držimo fige!
Di, jel ti uglavnom miruješ ili si u fazonu bez većih napora?
Tatjana, čestitamo i neka je sa srećom!user posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 3.10.2015 19:37:25 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 187
3.10.2015 19:36:15   
janabons
Tatjana, cestitamo, nek je ziva i zdrava Lara, a tebi sto brzi oporavakuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 188
3.10.2015 19:57:14   
alex88
Tatjana cestitam,da je ziva i zdrava user posted image user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 189
3.10.2015 20:04:28   
BubaBubica
Čestitam Tatjana! Neka vam je živa i zdrava 100 godina najmanje user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 190
3.10.2015 20:04:39   
vocicana
Tatiana bravo i cestitke za lepoticu Laru! Ziva zdrava bila!
Jess josnmalo, superiskaaaa!
Marinchice bas si poranila user posted image , ali neka si, sto kazes bice to sve ok, samo opusteno! Ja sam od jedne holandjanke dobila za bebca pokloncic, kaze ona da ne veruje u to rano opremanje da donosi maler, ja isto tako. Bebica je dobila divni jaknicu cim se rodi, moze da je nosi. Kao secer je!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 191
3.10.2015 20:05:22   
Anoniman
Jana u knjizi sta da ocekujete dok cekate bebu pise 8 mesec do 35 nedelje, 9 od 36 do 40user posted image nemam pojmauser posted image

Alex srecno u ponedeljak i javljaj nam se..

Ja bila do radnje, kupovala sta mi treba od namirnica, ujutru cu da pravim pitu za rucak pasulj,sa vesalicama i rebrima da bude za 2 dana, mrzi me da kuvam...
Sada sam pojela nektarinu, pa da slazem neki ves, operem suodve ispecem lepeze sa e. kremom i dzemom i uzivkam malo, jedva cekam da se istusiram, tako sam se i smorila, i slomila danasuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2015 20:06:15 >

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 192
3.10.2015 20:10:08   
vocicana
Srecno Alex ja zaboravila da ti pozelim! Ja cu sada jednu masinu da pustim, ne perem rucno nista osim brusica skupo su placeni da bi ih masina drndala. A za veceru nista, nisam gladna.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 193
3.10.2015 20:12:52   
alex88
Ma kakav maler,sve su to da kazem babske price,ne valja ovo,ne valja ono,i kad je zena trudna,i dok beba ne napuni 40dana,svako treba da radi onako kako misli i kako se oseca.Um,Voci hvala,u ponedeljak mi je samo pripremni dan,znaci nema vecere user posted image ,jos kad bi dr malo poranio sa intervencijom ,da ne bude bas 11,12 sati kao sto imaju obicajuser posted image ,ja sam malo fiju fiju samo pricam pa kako cu ja gladnauser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 3.10.2015 20:15:13 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 194
3.10.2015 20:15:14   
Anoniman
alex i ja se nadamuser posted image drzim fige da bude brzo, i da sve bude ok, i brzo odes kuciuser posted image
ahhaha hrana pa sve pricamo o tome...

a babske price, pa ja sam za unu sve spremila jos u 8, i nisu mi dale sveki i moja mama da perem, i onda je sveki jedva sve osusila u novembru, i pored susare, mm poludeo, e sada ja cu da perem, a sveki cu da uvalim da pegla posto ima gomilauser posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 195
3.10.2015 20:20:29   
alex88
I ja planiram u 8,9 da pripremim i kupim sve,pa bice zima treba da se osusi,jeste da mogu kod komsinice u masinu da osuse al vise bi volela da ja sama biram i sredim sobicu po svom ukusu.Javljacu se obavezno,a koliko cu ostati nisam ni pitala,da bude sve ok pa nije ni vazno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 196
3.10.2015 20:25:03   
jekiki
Dobro vece trudnjace, kako ste miuser posted image
user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 197
3.10.2015 20:31:31   
janabons
Alex, srecno sutra
Jekiki, jos si tuuser posted image
Ja nemam pojma kad cu da perem stvari za bebu, jos uvek me nije uhvatilo. Za Janu sam sve spremila, mozda ovaj put ostavim mami i sestri da se bakcu s tim, ionako su se prosli put zalile da im nista nisam ostavila da urade
user posted image Videcu jos, ionako se posle carskog ostaje pet dana

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 198
3.10.2015 20:31:41   
superm
user posted image
IZVORNA PORUKA: tatjan@

Cao devojke, evo samo da se javim, porodila sam se 23.09 carskim, rodila moju lepoticu Laru, 3070gr i 48 cm. Mrvica mala :) Sad dok sisamo idem da citam sta se desavalo, koja je sad na redu? :)

Tatjana, čestitam! Nek je ziva i zdrava Lara.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 199
3.10.2015 20:50:36   
jekiki

IZVORNA PORUKA: janabons

Jekiki, jos si tuuser posted image

Hehehe jos se muvam ovde, ali mi je sve teze user posted image
Osecam smizlu kako se spusta polako i bas zaboli, valjda cu uskoro da zbrisem, ako ne budem ko Georgina user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here