Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 22:16:52
|
|
|
|
vocicana
|
Mamaj Sony, ja se setila tebe I Bude , bas je simpaticno sve to. Mnogo je smesan bebac, a stvarno je neverovatno sta priroda daje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 22:18:58
|
|
|
|
Anoniman
|
joj povukla sam na moju mamu moja sveki kaze da sam bolesna od kupovine, ja sta zamislim moram da ostvarim ahhahhaha laku noc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 22:40:56
|
|
|
|
janabons
|
Um, bitno je da si se ti ponovila Veceras pidzama party kod mame tetke, tj mene Obozavam ovu moju decu, koliko su smesni
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 22:43:31
|
|
|
|
Anoniman
|
jaoj uzivaj jano ja jedem trecu princes krofnu e je li se u 9 ulazi sa 35+1 ili 36+1
< Poruku je uredio Unina mama -- 2.10.2015 22:44:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 23:28:31
|
|
|
|
janabons
|
Um, ja mislim 36+1
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 8:22:53
|
|
|
|
sonyasha
|
Ja mislim 35+1, ili sam se to samo tešila prošli put da je to sigurna zona Dobro jutro trudničice! Mi se lepo naspavali i sada ćemo da pijemo kaficu! Ko želi vruću? IZVORNA PORUKA: janabons Um, ja mislim 36+1
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 8:26:57
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro mamice i bebice Sonya, evo ja ću Sad i ja skuvala, ispratila mm s prvom turom kutija i stvari, da popijem kafu i smislim šta za doručak. Jutros me ne boli kičma, jeeeeej!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 8:29:50
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro stomacici. Pijem kaficu i da vam se javim.Voci, koji si UZ radila? Ja sledeci imam 15 oktobra, obican. u prosloj trudnoci nisam radila ni 4d ni ekspertski, a sad se razmisljam. Znaci bebac seo , bice to majkin vozac. Ja sam se naspavala i bas odmorila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 9:06:10
|
|
|
|
Anoniman
|
jutroooooo samo da se zapljunem.. sony, jana i ja mislila 35+1 bas cu posle videti u knjizi sta da ocekujete dok cekate bebu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 9:18:43
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro ,kako ste spavale,ja nesto bas lose,sto puta se budila.UM sad sam gledala na netu u deveti se ulazi u 37,znaci 36+1,e sad koliko je tacno neznam,iskusnije mame ce ti tacnije reci.
< Poruku je uredio alex88 -- 3.10.2015 9:19:15 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 9:22:43
|
|
|
|
Anoniman
|
alex hvala, po terminu ulazim u cetvrtak, a po nedeljama 3 dana kasnije,bas cu posle pogledati i knjigu.... mamaj i i ja se zbunila sa nedeljama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 9:40:07
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
UM, nemoj mi to raditi, ti znaš da se ja u tebe uzdam Sad sam u fazonu 'majko moja, koji li sam ja mesec' hahahahaha... Šalim se, ja ti sve verujem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 11:24:21
|
|
|
|
vocicana
|
Borice meni samo obican uz, nije mi rekla da radim 4d, malo mi je I skupo. Lepo je videti sve, ali o tome cu da razmislim oko 20-te nedelje trudnoce, Boze zdravlja. Za sada je sve u redu, ja sam dobro I bebac isto tako. Majkina srecica, mnogo mi je bilo smesno i slatko, ali stvarno, kako sam napisala, tako mi je islo kroz glavu, nase detence sedi I samo mrda. Gledala sam dugo prazan cavum uterii, tako sam bila tuzna uvek kada cujem...nema trudnoce. Sada je druga prica. Dan je divan. Pijem kaficu na terasi I zelim da razmisljam samo pozitivno, zelim da I vama posaljem puno pozitive!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 11:30:45
|
|
|
|
popkica bebic
|
Zdravo! Voci, bas ti je slatka objava o bebi i raznezila me je. Ja sam se razvalila od jutros. Usisavala, ribala, brisala prasinu i paucinu, spremala dorucak. Pa sam se nazdrala makaronama sa sirom i jajima, pa sam slistila vise od pola Jafe... Sta kuvati za rucak? Poludecu. Zelela bih nesto na kasiku, ali ako nastavim da razmisljam, osta' ja na kajgani!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 12:04:37
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala draga moja. Bas si iskrena, mnogo mi je drago sto sam vas dotakla. Evo predloga ako volite, mozes neki sladak kupus ako vole tvoju ukucani, sa nekim lepim mesom ili vidim da ima tikvica po pijaci, mozes neku musakicu sa tikvicama, ja je spremam sa pilecim mlevenim mesom. Uvek jako lepo ispadne. A imam neki lep recet za neke, ne ledene kocke klasicne, ali nesto sto je divno I osvezavajuce, mada bi trebalo da odstoje u frizideru bar nekoliko sati. Nadam se da sam ti dala nekakvu ideju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 12:06:44
|
|
|
|
borica
|
Ja napravila pitu sa jabikama, pece se u rerni, musaka mi se krcka, pa kad izvadim pitu i nju da zapecem. Hocu malo sa sinom i bebanom da prosetam , lepo je vreme bas. Jedino me ovaj metalni ukus u ustima i mucnina zezaju. Voci , znam i meni je skup.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 12:21:01
|
|
|
|
Anoniman
|
gde ste jaoj ja se celo jutro razvalih sa pranjem, sredjujem uninu garderobu za vrtic, skidaj etikete peri rucno, rastiri, nekoliko tura, pa ukljucila masinu, pa napravila U dorucak, pa razvrstavala uninu garderobu koju cu da perem za bebu noge nisu mojeeee, a jos gomila posla me ceka, evo sada sa sela da doruckujem, 2 tosta, bas sam gladna... kod mene za rucak spagete bolonjeze sa mlevenim pilecim, posto je U trazila , a sutra cu da kuvam nesto da mi bude i za sutra i za ponedeljka, posto u ponedeljak moram da se muvam po rfzo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 13:08:09
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ja mislim da ću posle spremiti podvarak, ua danas i sutra. Treba mi tako neko jelo oko koga nemam posla, a da bude za danas i sutra, a da svi vole. Nemam snage da pravim i ručak i pakujem i čistim i bavim se decom i trudna... UM, onaj prsluk ti je lep, ali ja onu boju ne volim, ja bih sivo crni, da postoji. Popkice, baš si vredna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 14:04:02
|
|
|
|
jess021
|
Hello, evo i mene napokon. Bila sam u Betaniji od 10-14h. Ctg super, ali je plodova voda na granici, tako da u ponedeljak ujutro dodjem sa stvarima u porodiliste
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 14:06:16
|
|
|
|
adulence
|
Jaaaooi jess jos malkice...mozda to i samo krene do ponedeljka....jeeeee... Pozdrav i grlisa za sve moje trudnice...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 14:47:18
|
|
|
|
marinchica
|
Uuuu Jess, pa to je to, jos malo samo. ja sam juce bila mrtva umorna, nisam imala snage da pisem, i zaspim i ustanem u podne. bila zamracena sobe, roletne do kraja spustene, muz na poslu, milina. Slognula sam se kad sam videla koliko je sati. Sad jela opet i sad mi se opet spava. Nisam normalna. Juce sam isla da kupim farmerke na tregere, ne podnosim nista da me steze, i nadjem za 2200 u c&A, Dodjem na kasu, kaze ona 4500. Molim?!!!!? Izadjemo ja i keva, ja se sva snuzdila, kaze keva, sad cu da im.... I vrati se tamo ona i dobijemo mi njih po ceni koja ima je bila na pantalonama. U Americi kaze keva tako mora. Eeeee rekoh majko, daleko smo mi.... Moji su nam danas kupili Cam kolica sa auto sedistem, korpom sa prekrivacem za zimu, onim strolom za setanje i torbom u kompletu- 42 000 u Uscu. Sve u kompletu se moze menjati i ubaciovati u ram. Ali nam nisu dali ostavili su kod njih, jer je jos rano. Ali sam srecna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 15:35:41
|
|
|
|
alex88
|
Jess ,jos malo I bebac je tu! Marincice super za pantalone i treba da se buni ako pise jedna cena a na kasi druga, i za kolica!ja legla malo pa cu kasnije po bocu,I danas preterujem sa poslom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 15:39:54
|
|
|
|
marinchica
|
Ja bih ubila sad za Takovo sok od borovnice, hladan, ali sam sve vec pokupovala iz prodavnice, nemaju vise na stanju. Alex ja nemam pojma sad jesam li dobro prosla s kolicima ili ne....nemam pojma, ne razumem se, ali delovalo je dosta stvari za te pare. i delovale su bas kvalitetno. Kaze ona tamo da je to model iz 2010. A meni to bitno ko lanjski sneg iz koje godine su. Ono sto sam ja gledala....to ide do nebesa s cenama. Sad bih isla i kupovala sve polako natenane, muz mi ne da, moram da cekam. Gde cu posle u 7 mesecu da se gegam i teglim stvari kad mi i stomak bude veliki, ja ne razumem. Ali ajde.
< Poruku je uredio marinchica -- 3.10.2015 15:43:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 15:41:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess jos malo Marince super za pantalone zeno ti si gora i od mene, i ja sam sada za Noru kupila nova kolica, jer mi se Unina nikad nisu dopadala, ali ja sam u 17 nedelji dobila na poklon za rodjendan od sveki , Une i mm, ahahah a ti kupujes jos u 8, jesi li bar uzela neutralnu boju alex je li u ponedeljak ides u bolnicu? ja se danas razvalih od sredjivanja, sutra cu da patim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 15:47:22
|
|
|
|
marinchica
|
Um nisam nikad htela crna kolica, ova sto sam uzela su bez-bele boje, samo ram je crn. Uzela bih ja plava jedna koja su bila ali ajde....ne znam jel bata ili seka. Moja zaova ima crna kolica, mnogo su mi mracna nekako. Ali dobro, stvar ukusa. E da...i ja danas bolonjeze imam za rucak .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?