Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 11:15:24
|
|
|
|
bebilule
|
Ja odspavala jedno pola sata i probudi me tel. Cim se nocu ne naspavam, sva sam kroki. Ne znam kako da se pokrenem... Odoh da usisavam kucu da se malo razdrmam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 11:15:30
|
|
|
|
jekiki
|
De ste trudnjace Vidim sinoc prozivka za nocne ptice Ja juce do moje dr u dz,pregledala me otvorena sam prst, grlic razmeksan,adekvatne duzine, kontrakcije imam jer se beba spusta polako,a kad budu non stop krenula je napolje, sluzni cep popusta Jutros do misovica na kontrolu, radili uz svi parametri ok, smizla ima 3516 gr, odhovara 39+3 a po ciklusu ja sam 39 +1, da se javim na dan termina ako se dotle ne porodim rece dr hihihihi Za sve vas
< Poruku je uredio jekiki -- 2.10.2015 11:18:49 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 11:30:27
|
|
|
|
janabons
|
Jekiki, nema te sinoc, znaci da si lepo spavala Super za bebicu, sad samo cekas poziv...ubrzo ce Bebilule, i ja se razmisljam da dremnem Jess, ne pitah te, na koliko je tvoja beba procenjena na uz?
< Poruku je uredio janabons -- 2.10.2015 11:31:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 11:56:54
|
|
|
|
jekiki
|
Hahaha nisam spavala, tj ustajala sam jedno pet puta u wc, ko tonu vode da sam popila i usput citala sta pisete ali sa tel ne volim da kuckam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 12:20:40
|
|
|
|
bebilule
|
Jekiki, znaci jos si u kompletu...samo guraj. Sta li je sa Maraj, da li je vec upoznala Lazara
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 13:38:33
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, rekla bi da si ti bas blizu Jano, kad sam bila na uz 10.09. imala je 3020g, a sad u ponedeljak mi dr nista nije ni rekla, gledala je samo posteljicu i plodovu vodu. Babica mi rece da za mesec dana ne moze dobiti vise od 1 kg, sad videcemo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 13:51:45
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Društvance, dobar dan od nas. Mi se naspavali, spremili, otišli do Skroz dobre da malo ''zgrešimo'' doručak, pa do Uprave vrtića na ispis, pa nazad u vrtić s potvrdom, sve gradskim prevozom. Osim što mi to ništa pre podne ne pada teško, jer sam ujutru puna snage, ljudi u busu uopšte ne kontaju da sam trudna, obukla onaj čupavi prsluk, još crne boje, ustaju da M sedne, K u kolicima, odmere me, verovatno pomisle da mi je stomačić ostao od porođaja i pričaju s klincima, smeju se... Slikaću se nekako pa ću se izbaciti na fb, da me vidite. Imam veliko ogledalo, zidno, ali nije namontirano, pa mi nezgodno da se slikam sama. Sad stavila lovačke šnicle, pa ću posle pirinač dok se deca probude. Grlim vaaaaas
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 2.10.2015 13:52:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 14:03:29
|
|
|
|
janabons
|
Bravo MAmaj,bas si aktivna Jess, tako kazu, ne bi trebalo preko kg, al i to je onda oko 4kg
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 14:04:45
|
|
|
|
jess021
|
Draga, sve znam! Ako ostane do termina ili i prebaci preko imace 5kg Od prvog uz-a je naprednija nekih 7-8 dana, sad videcemo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 14:43:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste ja upravo stigla otisla jos u 10, a sada usla u kucu, ubile me nove cizme, noge otpadaju kupila sam za mene prelepi kaputic, dodje kao kardigan, siri, stajem i sa stomakom u njega, helanke, neke majcice, po nesto u dm, za U nisam nasla kaputic, ni cizmice, imaju neke ali crne, pa cu je voditi sledece nedelje da proba kada budemo isli da vidimo Noru na uz Sada sam malo digla noge pa odoh da stavim krompir da se kuva za pire, i supu, pljeskavice imam od juce, i opet sam kupila princes krofne Jekik jos malo
< Poruku je uredio Unina mama -- 2.10.2015 14:44:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 18:11:54
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage moje, pomenuste preneti termin porodjaja. Ja se toga bojim koliko i ne daj Boze prevremenog. Ali, smatram da u prirodi ne postoji preneta trudnoca, nego kasnija ovulacija, a samim tim i zacece. Meni je termin sa V bio 5.oktobra, a porodila se 23. I tacno znam da sam te godine krajem januara zatrudnela, a ne po doktorovom racunu. Ok, desi se nekad zamucena plodova voda, ali mojoj zaovi koja se pre termina poradjala bila je zelena p.voda, a nije prenela. A moja je bila bistra i neonatolog je rekla da je V rodjen na vreme, u pravom terminu. I ova beba je 10ak dana manja sto se uklapa i u moje proracune.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 19:11:00
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage samo da vam se javnem . U porodilistu sam ja se nadam do nedelje. Lazar i ja smo dobro hvala Bogu. Jako mi je meden CR protekao super. Odma sutradan sam stala na noge i skinula kateter. Hvala svim devojkama koje su mi rekle da uzmem silikonski. Na zivo se stavlja....kad sam ovaj osetila mogu misliti kakav je onda onaj bolnicki. (800 din kosta i kupite vel.16) Bekan mi je dobar od danas je sa mnom u sobi. Trebalo bi u nedelju da nas puste, bar ja navijam pre za nedelju nego za ponedeljak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 19:14:44
|
|
|
|
Maraj
|
Zaboravila sam da mapisem. Teski smo 4050g , dugacki 54 cm ,dobili smo ocenu 9/10 i da sad vidim po papirima da dam se porodila u 12:50
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 19:19:45
|
|
|
|
janabons
|
Popkice,Nazalost, ja sam imala to lose iskustvo na prvom porodjaju, utice tu jos mnogo faktora. Daleko bilo od svih nas ovaj put
< Poruku je uredio janabons -- 2.10.2015 19:21:16 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 19:22:24
|
|
|
|
janabons
|
Maraj, bravo za tebe i Lazara. Navijamo da u nedelju idete kucici
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 19:42:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Popkice slazem se sa tobom, meni je sa U bio termin po ciklusu 19.10, a ja sam znala da je to nemoguce, a po uz 4.11, ona se rodila 6.11. u terminu sa potpuno bistrom p. vodom... Maraj draga ljubimo vas Mi bili kod mojih doneli kolica, Unine stvarcice, i jos malo i krecem sa pranjem i sredjivanjem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 21:04:02
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo Maraj divne vesti. Da ga stipnes jednom za taj obrascic, poljubi mu rucicu umesto mene I uzivajte vas dvoje. Drago mi je da si dobro prosla, rekla sam ti da je neprijatno, ali eto hvala Bogu I to je proslo. E devojke, posto sam CEO dan preskitala, isla sam opet ginekologu, gledali smo se na uz ponovo. E sada onaj najneverovatniji osecaj za mene...gledam ja I ona okrece monitor ka meni I kaze, evo bebe sedi I pogedajte, skrstiko none I drzi rucice ispred sebe kao da vozi auto , pa gledam I ne verujem kazem sebi, da li je moguce da je ovo moj nalaz uz, da je ovo moj stomak, namesto one crne supljine u koju sam gledala mesecima? Divno! I dopler za srculence, lep krvotok, lepo smenjivanje arterijiske I venske cirkulacije, kao svetleca reklama. Moje dete...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 21:13:05
|
|
|
|
vocicana
|
Popkice, ja se sa tobom slazem za konstataciju. Znas kada se sta dogodilo tako se I vodi. Evo meni danas na izvestaju pise 13+5?! Nema pojma da je tako, ali mislim da ce biti veeeliiiikaa bebica.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 21:35:18
|
|
|
|
vocicana
|
Cim napisem nesto nigde nikoga nema , nadam se da ste dobro devojke. Idem ja da se sredim malo, valjda ce se neko javiti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 21:40:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ja perem sudove, pa cu da pojedem jednu princezu i idem u krevet noge mi otpadaju od danasnjeg lutanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 21:47:16
|
|
|
|
vocicana
|
Bio je produktivan dan, lepo ste se nasetale I lepo si se pocastila. Lepo spavajte...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 21:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahah vocicana kada bih mogla videla sam u izlogu jedan prsluk, i misleci da je monin nisam ni svratila da ga probam i pitam koliko je ,jer bih se slognula, i sada se setim da ta radnja drzi i tally weijl, udjem na sajt i njihov je sada mastam o njemu klik
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 21:57:40
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Voci, bravo za uz Maraj, još malo i kućici, ljubac za Lazu i tebe. I ja sam baaaaaš umorna, sutra počinje selidba, prekosutra planiramo prvo noćenje pod svojim krovom. Zeza me malo kičma, pala sam na stepenice pre 5god i sad me boli od težine stomaka, uf. Zagrljaj za sve vas, laku noć, lepo odmarajte...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 22:00:05
|
|
|
|
alex88
|
Ja ceo dan oko zimnice,preterujem ovih dana,bas sam se opustila.Al malo sam nervozna,pa mi lakse da cackam ponesto sto nije mnogo tesko.Odoh u kupatilo pa krevet,laku vam noc zelim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 2.10.2015 22:13:38
|
|
|
|
sonyasha
|
Joj Voci, baš me razneži sa tvojim utiscima sa UZ! UM, ti si legenda sa kupovinom stvarčica, skroz si puna entuzijazma, prosto zarazno Mi smo skitali od deset jutros do šest i totalno sam se premorila! Ali bio je divan dan, družila sam se sa svojim velikim dečkom i baš sam srećna! Sada smo kod mojih, pa nas baš maze i paze - uživancija! Vidim da ste mi sve dobre, pa vam želim i laku noć!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?