Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 15:50:39
|
|
|
|
Anoniman
|
ne volim ni ja crna kolica, mi smo uzeli ova klik sto su na pocetnoj stranici, juce sam ih donela od mojih cam su dobra kolica, samo ako si uzela sa 2 rucke bice malo tesko za upravljanje.... jer moras sa obe da guras nema sanse sa jednom... inace ja sam za ovu bebu sve spremila negde oko 22 nedelje, valjda dr nije pogresila pol, za U sam kupovala neutralno, asada sam sve zenske boje ahahahah, i evo gomila me ceka da im skidam etikete i da perem, to cu u toku sledece nedelje, a tek Unina gomila stvarcica na prvom spartu , jedva cekam pre pranja slikacu vam najlepsu gomilicu maleckih stvari na jednom mestu
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2015 15:52:08 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 16:03:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Gde ste stomacici Ja sam sinoc decu ostavila kod svojih a mm i ja smo posle 100 godina otisli u bioskop. Nije mi bas bilo svejedno sto sedim 2 sata ali proslo je sve ok i rze bolje sam dosla kuci i legla. Danas smo rostiljali, deca ceo dan napolju i sada odmaramo od rucka Jess jos 2 dana ako dama sama ne odluci da izadje ranije UM i tebe je neko nadmudrio u kupovini
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 17:01:25
|
|
|
|
Jole84
|
Cao zenske Dijo super sto ste malo bili sami, to zna da prijaaa nadam se da je bar film bio dobar, da ne kazem erotski Ti se dobro osecas? Jos malo pa gotova kriticna zona. Marincice e svaka ti cast kad si usila UM Bravo za kolica, mislim da su Cam odlicna a plus sto sve to ide u kompletu...odlicna cena, u zdravlje da se setkate! I da, tm je u pravu, jes rano tek ces da imas vremena da kupujes za bekana. Borice ja tek sada vidim da smo mi sugradjanke a bas sam skoro pomislila da nemam nikog s juga, otkako se Bekolino porodila. Gde vodis trudnocu? Kod nas vreme divno, mm dosao s terena pa ga Mila i ja koristimo maksimalno za setnju, rucak nemam, jescemo nesto s nogu, nije bio tu celu nedelju jos da se zavucem u kuhinju da mi gleda brasnjava ledja, jok nece da moze
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 17:08:23
|
|
|
|
marinchica
|
UM, kolica su fenomenalna! Odusevila sam se! Ja sam uzela neutralne boje sad, a kad bude porastao/porasla onda cu da kupim ona kolica za setkanje da budu luda i veselih boja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 17:16:06
|
|
|
|
alex88
|
Spavala sam do sad,pa se najela ko prase.Um u ponedeljak idem.Oprala bademantil,neke pidzamice,nosicu ove sto imam kad me mrzelo da odem da kupim makar jednu novu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 17:27:37
|
|
|
|
marinchica
|
Jole84, hvala puno! Ja sam danas samo trazila izgovore da se setkam. Sad moram malo da se skrasim, zaboleo me stomak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 17:44:21
|
|
|
|
borica
|
Jole ja sam u MIN ambulanti.A ti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 18:13:33
|
|
|
|
jess021
|
Di ste zene? Ja sam tako zakucala posle rucka, jos uvek sam komirana. Valjda me slomilo jer nocima nisam spavala. Da, jos 2 dana, jedva cekammmm...kontam d atek sutra uvece necu spavati od uzbudjenja Marincice, super za kolica I kod nas je divno vreme, mogli bi negde u setnju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 18:51:20
|
|
|
|
tatjan@
|
Cao devojke, evo samo da se javim, porodila sam se 23.09 carskim, rodila moju lepoticu Laru, 3070gr i 48 cm. Mrvica mala :) Sad dok sisamo idem da citam sta se desavalo, koja je sad na redu? :)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 19:01:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Tatjana cestitam Ahaha Jole, Di Marince me zeznula Jaoj taman spremala rucak, dodjose gosti, i tako 2, 5 sata sedeli u dvoristu, tek sada rucali mm i ja, i sada me opet ceka gomila posla, jedva cekam da legnem, znaci sutra cu da kukam,osecam....
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2015 19:15:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 19:33:37
|
|
|
|
janabons
|
Dobro vece trudnice Jess, znaci u ponedeljak.... superiska Um, jel si proverila za ulazak u deveti, ja sam videla na netu taj podatak Mi danas ceo dan imali goste, kicma me bas boli, s vremena na vreme me stegne i neka kontrakcija, sad mi se i zapusio nos. Grlim vas sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 19:33:56
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro veče trudničice! Konačno se dobacili do kuće, opet skitnja celo popodne! Bili smo u Pančevu, u ribljem restoranu na reci! Milina! Vojin uživao sa dedom jurcao, lepo klopali, čvarili se na suncu! Hvala Bogu buda nije pikirao vitalne organe pa smo bili dobri sada horizontala! Marincice, ti si baš poranila! Svaka ti čast, ozbiljno, ja do rezultata dabla nisam nikom ni rekla da sam trudna, samo matorcima, a zabranila sam radovanje i objavljivanje - bila sam uplašena oba puta! Kupovina u devetom, čisto jer će biti decembar pa će da se suši danima! Baš smo svi različiti, u tome je i draž Jess, još samo dva dana, diiiivno!!! Držimo fige! Di, jel ti uglavnom miruješ ili si u fazonu bez većih napora? Tatjana, čestitamo i neka je sa srećom!
< Poruku je uredio sonyasha -- 3.10.2015 19:37:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 19:36:15
|
|
|
|
janabons
|
Tatjana, cestitamo, nek je ziva i zdrava Lara, a tebi sto brzi oporavak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 19:57:14
|
|
|
|
alex88
|
Tatjana cestitam,da je ziva i zdrava
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:04:28
|
|
|
|
BubaBubica
|
Čestitam Tatjana! Neka vam je živa i zdrava 100 godina najmanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:04:39
|
|
|
|
vocicana
|
Tatiana bravo i cestitke za lepoticu Laru! Ziva zdrava bila! Jess josnmalo, superiskaaaa! Marinchice bas si poranila , ali neka si, sto kazes bice to sve ok, samo opusteno! Ja sam od jedne holandjanke dobila za bebca pokloncic, kaze ona da ne veruje u to rano opremanje da donosi maler, ja isto tako. Bebica je dobila divni jaknicu cim se rodi, moze da je nosi. Kao secer je!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:05:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Jana u knjizi sta da ocekujete dok cekate bebu pise 8 mesec do 35 nedelje, 9 od 36 do 40 nemam pojma Alex srecno u ponedeljak i javljaj nam se.. Ja bila do radnje, kupovala sta mi treba od namirnica, ujutru cu da pravim pitu za rucak pasulj,sa vesalicama i rebrima da bude za 2 dana, mrzi me da kuvam... Sada sam pojela nektarinu, pa da slazem neki ves, operem suodve ispecem lepeze sa e. kremom i dzemom i uzivkam malo, jedva cekam da se istusiram, tako sam se i smorila, i slomila danas
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2015 20:06:15 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:10:08
|
|
|
|
vocicana
|
Srecno Alex ja zaboravila da ti pozelim! Ja cu sada jednu masinu da pustim, ne perem rucno nista osim brusica skupo su placeni da bi ih masina drndala. A za veceru nista, nisam gladna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:12:52
|
|
|
|
alex88
|
Ma kakav maler,sve su to da kazem babske price,ne valja ovo,ne valja ono,i kad je zena trudna,i dok beba ne napuni 40dana,svako treba da radi onako kako misli i kako se oseca.Um,Voci hvala,u ponedeljak mi je samo pripremni dan,znaci nema vecere ,jos kad bi dr malo poranio sa intervencijom ,da ne bude bas 11,12 sati kao sto imaju obicaj ,ja sam malo fiju fiju samo pricam pa kako cu ja gladna
< Poruku je uredio alex88 -- 3.10.2015 20:15:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:15:14
|
|
|
|
Anoniman
|
alex i ja se nadam drzim fige da bude brzo, i da sve bude ok, i brzo odes kuci ahhaha hrana pa sve pricamo o tome... a babske price, pa ja sam za unu sve spremila jos u 8, i nisu mi dale sveki i moja mama da perem, i onda je sveki jedva sve osusila u novembru, i pored susare, mm poludeo, e sada ja cu da perem, a sveki cu da uvalim da pegla posto ima gomila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:20:29
|
|
|
|
alex88
|
I ja planiram u 8,9 da pripremim i kupim sve,pa bice zima treba da se osusi,jeste da mogu kod komsinice u masinu da osuse al vise bi volela da ja sama biram i sredim sobicu po svom ukusu.Javljacu se obavezno,a koliko cu ostati nisam ni pitala,da bude sve ok pa nije ni vazno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:25:03
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro vece trudnjace, kako ste mi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:31:31
|
|
|
|
janabons
|
Alex, srecno sutra Jekiki, jos si tu Ja nemam pojma kad cu da perem stvari za bebu, jos uvek me nije uhvatilo. Za Janu sam sve spremila, mozda ovaj put ostavim mami i sestri da se bakcu s tim, ionako su se prosli put zalile da im nista nisam ostavila da urade Videcu jos, ionako se posle carskog ostaje pet dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:31:41
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Cao devojke, evo samo da se javim, porodila sam se 23.09 carskim, rodila moju lepoticu Laru, 3070gr i 48 cm. Mrvica mala :) Sad dok sisamo idem da citam sta se desavalo, koja je sad na redu? :) Tatjana, čestitam! Nek je ziva i zdrava Lara.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 20:50:36
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: janabons Jekiki, jos si tu Hehehe jos se muvam ovde, ali mi je sve teze Osecam smizlu kako se spusta polako i bas zaboli, valjda cu uskoro da zbrisem, ako ne budem ko Georgina
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?