|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
26.9.2015 19:10:49   
janabons
Superm i Lidija, srecan vam dolazak kuci sa vasom decicom...sad uzivajteuser posted image
MAraj, pitaj najbolje suzi, ona ti je najsvezija, ja sam u Frontu radila cr pre dve i nesto godine, stavljali su mi njihov kateter, ovo za silikonski mi niko nije pomenuo
Bili da proset_amo malo, posteno sam se smrzla...al mi je prijalo

< Poruku je uredio janabons -- 26.9.2015 19:11:40 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2426
26.9.2015 19:20:50   
isidora88
Lidija, superm dobrodosle kuciuser posted image
Ja sam sat vremena slusala dragana lakovica i pevala sa sinom, Aleksej je igrao sve vreme, jedva cekam februar da ga vidimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2427
26.9.2015 19:57:59   
Maraj
Lidijastevan , superm user posted image divno drage sto ste kuci sa bebama. Uživajte

Janabons vidis mogla bi da pitam suzi....nije mi ni palo to na pamet. Ja sam imala 2 laparoskopske operacije u Frontu. I oba puta imala kateter. Ne znam koji su mi stavljali. Nisam pitala

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2428
26.9.2015 19:59:09   
alex88
Lidija,Superm dobrodosle svojoj kucici,kupatilu i naravno muzicima.Ja sam pravila danas kiflice i mm je pomagao,razvio svoju prvu koru user posted image da se ne naprezem,bile su ekstra,al sad moram da ga saljem po krastavcice,kupio mi tri tegle pre par dana i ja sve pojela user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2429
26.9.2015 20:01:12   
Anoniman
Alex ti si prava trudnica, tamanis krastavciceuser posted image i ja ih volim, ali samo one baby kornisone..
Ja opet isla po pizeteuser posted image aujutru mislim da razvucem jednu pitu sa sirom, postacu debelauser posted image

jaoj ja ne znam sta je ovo jedva na oci gledamuser posted image

maraj jos malooooouser posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 2430
26.9.2015 20:03:20   
Lisa Simpson
Maraj kako se osećaš??? Još malo ostalo da izdržiš i da završiš sa fragminom ja jedva čekam, moje sestre u dz su očaj noge mi skroz plave samo jedna sestra ume da mi da bocu bez posledicauser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2431
26.9.2015 20:10:04   
vocicana
Maraj ma izdrzaces to par dana to sa kateterom, to je gumeni zuti kateter, jeste neprijatno, ali se na kraju raspitaj kod ovih zenskice sto su ovih dana prosle to.
Mamama I bebicama srecan povratak kuci I zlatne su bebice kada su tako dobre. Sada krece prava uzivancija!
Isidora, slazem se sa Lidijom, sve sto ti je na srcu reci joj , nemoj da se gusis u emocijama, a svoje cuvaj I neguj!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 2432
26.9.2015 20:11:02   
vocicana
Ovde zelimnda se zahvalimnjednoj nasoj forumasicu za divan razgovor, potpuno se drugacije sada osecam,, hvala tu drugarice !user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2433
26.9.2015 20:36:31   
Maraj
Lisa a tebi daju fragmin u ambulanti? Meni sluzba kucnog lecenja iz Doma zdravlja dolazi kuci da mi da injekcije al dodju kasno oko 10 a ja dajem injekciju sebi u 7 ujutru. Tako da se ja bocnem sana a od njih sano uzmem tu dozu da imam za sutra. Lakse mi sama da se bockam nego njih da cekam....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2434
26.9.2015 21:01:47   
marinchica
Zdravo devojkeuser posted image
Podseti me Voci da je vreme da vam se pridruzim.
isla na UZ, malisa je 1cm veiki, culi smo srculence, ponela sam fotoaparat pa sam napravila video klip. Ipak prvi put vidim dusu moju.
Nije mi muka iako sam skoro 8. nedelja, ali jedem kao provaljena, ocekujem bas dobru kilazu. Cim osetim glad, vrti mi se i postanem sva nervozna. a kad sednem da jedem pojedem duplo manje nego sto bih inace, i gotovo. iI onda za sat vremena-opet. Grudi nisu moje, trnu mi kolike su. Strasnouser posted image
Jos uvek ne mogu da verujem da ovde pisem, jos se trgnem ujutro kad skapiram da sam trudna.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2435
26.9.2015 21:08:06   
popkica bebic
user posted image drage, imam par pitanja za vas. Bole li vas nekad prepone i kicma? Curka li vam nekad gusti beli, tzv.trudnicki sekret? I, sada izvinite, ali da li nekada imate nekakav vazduh u vagini koji pucketa kad se pomerite? Joj.... Meni se taj vazduh dogadjao u plodnim danima. Sve pitam informativno. Danas me bas bole krsta, ali onako kao kosti, jedva se savijam.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2436
26.9.2015 21:10:22   
Anoniman
Marinche cestitam, dobro na doslauser posted image user posted image

Popkice sekret nekad imam, nekad nemam, krsta me bole od pada, ponekad...

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 2437
26.9.2015 21:11:47   
vocicana
Dobro nam dosla Marinchice, draga bas se radujem sto si ovde! Divno! user posted image
Zlato malo, srculence! I ja sam tako kao ti, provalila se na pocetku, ali sada sam dobra! Radila sam double pre tri dana, sada ces polako da se uhodas ovde pisi nam, bas sam srecna da si nam se pridruzila.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 2438
26.9.2015 21:20:32   
Anoniman
Popkice sta bi za antitela?user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2439
26.9.2015 21:25:33   
popkica bebic
Rezultati u ponedeljak. Nadam se da su pozitivni. Marince, dobrodosla!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2440
26.9.2015 21:34:48   
Maraj
Aaaa marinchice user posted image pa ja te vucem tamo u crticama a ti nakon toga ovde prijavljujes da si trudna!!! Divno!!! Mora da povucem jos koju dok sam jos 2u 1 user posted image

popkice mene su jako krsta bolela oko 13.nedelje. nisam mogla da spavam od bolova. Tada me je dr prvi put vaginalno pregledala jer je posumnjala da se mozda ne otvaram jer imam te bolove..... naravno nisam se otvarala. Taj bol je bio zbog "desavanja" u materici. Curkanje sam imala al sam koristila utrogestan vaginalno pa ne znam da l je od utrogestana il od hormona

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 2441
26.9.2015 21:42:13   
janabons
Marincice, bravo za srculenceuser posted image A za mucnine ima vremena, meni su krenule oko 10 nedelje, daj boze da te zaobidju i da uzivas
Popkice, krsta su me bas mnogo bolela do neke 20 nedelje, kad se materice podize, posle toga mi je bilo lakse...sad pri kraju opet bole, al to su cari finishauser posted image Meni je dr savetovao pojas kao potporu kicmi, probaj mozda ti pomogne

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2442
26.9.2015 21:54:44   
marinchica
Hvala na dobrodoslici drage moje!user posted image
Voci, Double treba od nedelje da idem da zakazem da bi mi ga radili u 12 nedelji koliko sam razumela doktorku.
Ako zaboravim utrogestan pocne malo da me bolucka...pa se tacno set_im da nisam.
Striktno mirovanje, vec sam na bolovanju.
Maraj, jel moguce da je proslo skoro vec? user posted image
Janabons, nadam se da ce sto duze da me obidju mucnine, bas lepo ruckam, sva sam napupilauser posted image
Sve vas ljubim!!

< Poruku je uredio marinchica -- 26.9.2015 21:56:13 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2443
26.9.2015 22:06:01   
Anoniman
Marince uzimaj ga na vreme, koliku dozu pijes?

Ja se najela kao praseuser posted image i vise mi se ne spava, a kako je krenulo izgleda da cu u devetom nabaciti koliko za svih 8 meseci, ali samo neka mi je Nora ziva i zdravauser posted image

sutra je praznik htela sam svasta nesto da sredjujem, ali izgleda da cemo ipak lencariti ceo danuser posted image

Direktna veza do poruke: 2444
26.9.2015 22:06:27   
Maraj
Marinchice ja dan mucnine nisam imala. Od pocetka trudnoce bas imam apetit. Samo me par puta glava bolela na pocetku trudnoce i to je to.
pojas meni bas pomaze. Napred mi stomak tezi pa me zaboli kad duze stojim. A onda me i kicma boli. Ovako kad idemnegde il kad znam da cu duze stajati ja stavim pojas i stvarno mi je lakse.

Direktna veza do poruke: 2445
26.9.2015 22:27:23   
sonyasha
Marincice, dobro nam došla!user posted image a zašto moraš da miruješ?
Mene boluckao stomak do dabla, posle toga sam uživala do pre desetak dana, pa sad opet stalno nešto žigucka, boluckauser posted image
Voc, nuhalni ti je super, to je najbitnije!user posted image
Maraj, još malo, baš se približilo!!!user posted image
Devojke, drago mi je da ste sa bebicama kod kuće!!! Jel su pustili Suzi?
UM, dobro je da imaš žestok metabolizam, ne brinem da ćeš sve što nabaciš brzinski da skinešuser posted image
Mi smo danas skitali ceo dan, na porodično šišanje, pa mekić, pa kod mojih na kaficu i na kraju priredili filmsko veče pa mišulesku gledao tablet crtaće a mi film! Sada ćemo lagano u krpice! Laka vam noć trudničiceuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2446
26.9.2015 22:46:09   
bebilule
Marinchice, neka je sa srecom!
Mame, dobrodosle kuci!
Na brzinu iscitah, mislim da sam sve pohvatala. Ja jos nisam zavrsila, crkla sam danas od kupovine, kuvanja a onda i spremanja kuce. Bukvalno sam cijeli dan na nogama bez pauze. Jos hocu da smjestim i kiflice u tepsiju i frizider pa ujutru da pecem...kreten pravi.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2447
26.9.2015 23:21:43   
marinchica
UM, kad sam saznala da sam trudna progesteron mi je bio uzasno nizak, pa mi je dat recept 3 x 200mg vaginalno. Onda sam otvorila karton kod doktorke u drzavnoj po preporuci, ona mi je savetovala stalno da pijem, ai mi je od njega muka, i nekako...kao da nije to to.Ili ja bar tripujem. Sad u petak mi je rekla da smanjim na 2 x 200, makar jednom da popijem, a jednom da stavim. Sad kao...ja smanjujem postepeno...ali nesto mi se i ne smanjuje doza, strah me.
Receno mi je da mirujem jer sam bas jake bolove imala tad kad sam saznala za trudnocu, jos mi se i polip pojavio (ili rezidualni ili je bio tu a nisu ga videli) . Na cerviksu je, nervira me. On hoce da prokrvari i moze povuci plod u raoj trudnoci, pa su reli striktno mirovanje. Tako da sam vec sad na odrzavanju trudnoce, ne radim, krecem se toliko da ima cirkulacije, i to je to.
A kafa sto mi se gadi....maaajko mila...a ja sam po 4 pila dnevno. Ne mogu soljicu da zavrsim 2 u 1. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2448
26.9.2015 23:40:53   
janabons
MArincice, verujem da ce biti sve ok, cuvaj se i miruj dok ne prodje jos par nedeljauser posted image
Bebilule, ti se bas razradila, jel si resila da se najedes kiflica, pa na porodjajuser posted image

Direktna veza do poruke: 2449
26.9.2015 23:52:53   
MAMAMAJ
Drage mamice i bebice, dobrodošle svojim kućama i ukućanima user posted image
Marinchice, dobrodošla u naše društvo.
Bebilule, vrednica. user posted image
UM, i ja kunjam, išla da vidim moju lepu kućicu, baaaaš sam se iscrpela. user posted image
Isidora, kako si mi? Grlim te jako.
Popkice, sve što si pitala, ja imam. user posted image Užas. Ali provereno prolazi posle porođaja. Danas si me oduševila sa postom o Majci Božijoj, upravo to mi je bilo potrebno, mada i sama to znam, verujuća sam, ali je lepo kako si to sročila i što to govoriš kao sveštenikova žena, ne ustručavaj se. Baš prija.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here