|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
26.9.2015 9:14:27   
alex88
Dobro jutro stomacici I bivsi stomacici ;) !Maraj a koliko dana je Dr rekla da stavljas?Mamamaj iskoristi ti sveki za pitu I sta ti jos treba,a za ime iskuliraj,svidja se muzu I tebi I sta te briga za komentare!

< Poruku je uredio alex88 -- 26.9.2015 9:23:41 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2376
26.9.2015 9:24:29   
Maraj
U utorak imam prijem u bolnicu. Tako da je dr mislila da do tad stavljam vaginalete... otkzd znam...mene sve nesto strah da nesto ne poremetim. Sad mi pred kraj uveli za pritisak methyldopu i ove vaginalete povidon joda .... bas bezveze. A kazem u prosli četvrtak radila briseve , nalazi bili ok... otkud sad ovaj sekret ne znam...mozda je to neko prirodno čišćenje organizma pred porođaj. ..nisam pametna

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2377
26.9.2015 9:28:57   
BubaBubica
Dobro jutro i ovde user posted image Maraj pazi, može i doktorka da pogreši, da li ti je rekla po čemu je zaključila da nije čep?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2378
26.9.2015 9:35:56   
Maraj
Ne nije.... ma uzas ...samo da te istripuju i nista vise.... doduse meni je to za sta sam ja mislils da je cep ispadalo samo u četvrtak. Juce u petak nista al je njoj na rukavici pri pregledu ostalo malo belicaste ko naslage i evo danas isto nista nije ispalo ni procurelo....

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 2379
26.9.2015 9:37:55   
vocicana
Maraj ne brini duso, jansam se do sada u dve ture nesto mucila sa tim, ali bez terapije. To je sada svaka mera predostroznosti. Nisam ispratila da li si za cr ili prirodnim porodjaj, ali nemoj da toliko lupas glavu, msm da ce sve biti super!
Di, bas si me nasmejala, hahahaaa, mozete umreti a mozda I necete. Istina, oni papirici u kutijama lekova su cudo, pa po tome svako od nas se moze naci na listi kontraindikacija....ili ono ako ste ovo nemojte ovo! Tacno! Zato se ne javim citanjem istih.
Klub mladih mama, bas sam ponosna sto sam clan ove divne grupe.
Dobro jutroooouser posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2380
26.9.2015 9:39:17   
BubaBubica
Ak onam se posreći ovaj mesec, stiže vam još jedna mama 90 user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2381
26.9.2015 9:40:33   
vocicana
Dobro nam dosla mama, samo neka je srecno! user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 2382
26.9.2015 9:45:41   
vocicana
Bas sam neznalica! Recite mi molim vas, merenjem nuhalnog nabora... Moje dete ima vrednost 1,4 mmda li se to tretira kao dobar sonografski nalaz, double mi nije stigao juce, nisu ocitali vrednost, ali ce u ponedeljak stici. Prema onome sto se zna treba da bude manji od 2,5?
Hvala

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2383
26.9.2015 10:02:14   
bebilule
Jutro i od mene. Pijem kaficu, nocas nisam imala bolove, malo popodne i to je sve. Sutra nam u goste dolaze moji tata i baka pa cu danas obaviti kupovinu, malo cistiti i pripremiti neki kolac. Sutra moram spremiti nesto malo svecaniji rucak...nemam pojma sta user posted image .
Voci, koliko se sjecam nuhalni je dobar ako je ispod 2, tako da ti je nalaz ok. Je li ti stigao onaj kombinovani nalaz uz i parametara iz krvi? Ja sam isto to radila u 12 nedelji, neki kombinovani skrining koji zamjenjuje double i triple zajedno. Nemam pojma, sve su to statisticki testovi ali eto, uradimo ih svi. Po meni bitan je nuhalni i bitno je da ga mjeri neko ko ima sertifikat za njegovo mjerenje.
Maraj, pa stavljas li te vaginalete?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2384
26.9.2015 10:30:22   
jess021
Dobro jutro i od mene!
Voci, nuhalni nabor je odlican i to je najbitnije, markeri u krvi manje vise.
Ja sam se bas naspavalauser posted image
Dijana, jel ti imas bakterije u urinu ili...??

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2385
26.9.2015 10:37:52   
Maraj
Bebilule stavila sam jednu sinoc pa nisam pametna da l da nastavim i veceras i narednih dana do utorka il je dovoljna ova jedna....

vocicana dobar ti je nuhalni. To je i najbitnije kao i ostatak uz. Ovi parametari putem krvi su puka statistika....

jess mislim da di ima bakterije u vaginalnom brisu. Meni je pre trudnoće pomogao vagilact i te vaginalete na bazi mlecne kiseline. Dakle na prirodnoj bazi.... mislim da one smeju u trudnoci al bolje di pitaj dr. Ja sam to kombinovala sa brusnicom i nekim probiotikom.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2386
26.9.2015 10:52:11   
isidora88
Jutro, ne stizem bas da piskaram a mrzi me sa telefonauser posted image
Meni se beban poslednja 2 dana nesto umirio, osecam pokrete ali nekako unutra, nisu jaki kao pre, nesto sam de uspanicilauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2387
26.9.2015 11:10:33   
popkica bebic
Isidora, koja si nedelja? Ja koliko znam tek se od 7.m. prate redovni pokreti bebe. Dotad se kao ne treba sekirati. Mada, ja te razumem jer i meni se bekan ponekad umiri da ga ne osecam po par sati, pa cak ni dok lezim. A ja cu sutra da budem pune 22.nedelje. Ne brini, mozda si aktivnija pa ne osecas.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2388
26.9.2015 11:11:17   
vocicana
Jao hvala vam puno. Znam da je puka statistika to sto rade double, ali hajde da pitam, sestra me je moja malo pokolebala sa nalazim iz njenih trudnoca, pa hajde da pitam. Puno vam hvala. Bebilule pa nema ovde te kombinacija za test krvini uz, ovo ti je propala stvar ovde, uz kojom rade trudnicama preglede je smesan u najmanje ruku, ali dobro.
Isidora, valjda je I to normalno, da ne nije non stop jako, sve zaboravim da pogledam tvoj ticker, ne znam koliko si trudna. Ne brini.
Mene je juce stomak boleo, ali proslo je, zato ce mi grudi eksplodirati, bice puno mleka, nadam se.

Direktna veza do poruke: 2389
26.9.2015 11:17:17   
Anoniman
Jutro, mi samo da mahnemo idemo posle na neki rodjendan, smor vise od ovih slavlja, ali sta cu moramuser posted image

Voci odlican je nuhalni, on treba da bude ispod 3, ima tema pa iscitaj, mada nekim clanicam aje bio i 3 pa deca ziva i zdrava, on ne ukazuje samo na down, vec i na bolesti srca ne daj Boze!

Isi mozda je iz zbog vremena, bitno je da ga osecas.

Popkice javljaj rezultate antitela, navijam da si prelezalauser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 2390
26.9.2015 11:21:21   
MAMAMAJ
Dobro jutrašceee user posted image
Alex, usvajam tvoj predlog, pogotovo jer ja volim moju sveki, ali zaboga, pa mora malo da me nervira, to je prirodno. user posted image
Di, Pančić može samo da pomogne, baaaaš je dobra stvar, meni se od njega u prošloj trudnoći čak i kandida primirila.
Popkice, na te što nisu čestitali se ne obaziri, eto vidiš da sam se ja juče nervirala, ali poenta je da ja budem ono što ja jesam, da radim onako kako ja mislim da treba i da je ispravno, a to što neko greši, šta ja imam s tim? Čeatitaj lepo i dalje njihove rođendane, jer te to ne košta ništa, a lepo ćeš se osećati, dok se možda neko od njih, ako ima i grama savesti, oseti u tom momentu kao...pa, onako kako i treba da se oseti. user posted image
Maraj, samo ti nama miruj do utorka, biće to sve u redu.
Isidora, ne brini, vreme je idealno za spavanje, to i ovi malci osećaju, pa zakuntaju unutra, a mi odmah mislimo šta li im je.
Bebilule, kako bih volela da vidim moju baku... user posted image
Drage moje, mi se selimo za vikend.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2391
26.9.2015 11:22:09   
jess021
Dijana, ako je u vs bakterija ispiraj se Octeniseptom, pomaze 100%.
Isi, pa mislim da je to normalno, bitno je da osecas pokrete.
Maraj, nastavi sa vaginaletama, iako sad nesto razmisljam, ti svakako ides na cr, pa nije toliko bitno da li je sve dole cisto, ali dr verovatno hoce da bude sigurna.
Ja cu sad da pravim tort, sutra idemo kod kumova na babine.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2392
26.9.2015 11:25:41   
Anoniman
Mamaj user posted image za selidbu!

Ja sam sinoc za pola sata 6 x piskila, izgleda da smo porasli, pritiska Nora mami besiku, a upravo se podbocila sa desne strane, i zulja mi rebra ahahhahauser posted image nedostajace mi ovo Boze zdravlja do sledeceg putauser posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 2393
26.9.2015 11:39:12   
Maraj
Isi sve je to ok. I moj je znao da se umiri kad su bile promene vremena. Onda sam uzela foru od um user posted image terala sam mm da osluskuje sta se desava u stomaku. I on je cuo njegove pokrete tako da me je to smirivalo. Cak se dva puta desilo da u momentu kad mm stavi uvo na moj stomak bekan ga tad tako jako udari user posted image joj samo da ste videli facu mm tada. Crkavala sam od smeha.
mamamaj super za selidbu

< Poruku je uredio Maraj -- 26.9.2015 11:40:06 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2394
26.9.2015 11:57:05   
alex88
Mene mm napao juce jer devojcica ili decak,jer sam rekla pitacu i necu da mu kazem user posted image ,htela malo da ga iskusim da vidim dal ga stvarno ne zanima jer je rekao sto bi pitala nije vazno,svakako da nije,najvaznije da bude u redu ali samo se foliramo da nas ne kopka sta je. Slatko sam se ismejala jer mi ne veruje da sam mu na kraju rekla pa dobro ajde neka ti bude devojcica je user posted image ,on misli od starta da je devojcica,a ja mislim da je decak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2395
26.9.2015 12:11:13   
isidora88
Aleksej se javiouser posted image , sutkao me je bas onako kako sam navikla, valjda je osetio da mu se brine mama, srce moje user posted image
maraj moram bas reci mm da on proba da ga osluskuje, ja ne mogu toliko da se sagnemuser posted image
um ja i dalje piskim stalno, mada je i bebac relativno nisko
voci super je nuhalniuser posted image
popkice sad sam 21 nedelja, jedva cekam da jos poraste beba pa da ga lepo osetim po ceo dan, mada sam ovih dana bila dosta aktivnija, bebac mi redovno rita dok vozim auto, valjda ga ne steze pojasuser posted image
ja se posvadjala sa mamom, ne mogu da verujem ko je mene rodio, uzas user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2396
26.9.2015 12:18:54   
alex88
Pomiricete se,znam da te boli,opet je to majka nije komsinica,kazemo nekad svasta u besu pa nam posle krivo,pogotovo ako je majka ili neko koga mnogo volimo u pitanjuuser posted image

Direktna veza do poruke: 2397
26.9.2015 12:36:16   
isidora88
alexx to je zena koju boli uvo za sve, njoj su prece drugarice, komsinice i cigare nego ja i moje dete, a da ne pricam o mom bratu kakva je prema njemu, ona ide 2 puta godisnje na more, a mog brata nijednom nije povela sa sobom, pocinjem da je mrzim ali stvarno, toliko kolicinu sebicnosti i samozivosti jos nisam videlauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2398
26.9.2015 12:47:40   
Maraj
Isi samo polako. Hormoni nam luduju pa mozda reagujemo na nesto na sta ovako ne bi reagovali.

Direktna veza do poruke: 2399
26.9.2015 12:55:27   
alex88
Isi zao mi je draga,potrudi se da se ne nerviras,nista nemozes promeniti takva je kakva je nazalost,gledaj sebe i svoje dete,to ti je najvaznije.Verovatno najvise brines za brata ali imace i on svoj zivot,sve ce proci

Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here