|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
25.9.2015 21:18:26   
vocicana
Srecan rodjendanac Popkice!user posted image
Alex, ja cu tinsamo reci da sujetnijih I gorih od dr-a nema na planeti, a to ce ti I Jess potvrditi I Suzi, ja sam skontala da su moje koleginice! To je strane sa cim se sve sretnes u zivotu. Cuvaj svoje zlato, uzivajte vas dvoje I pusti budalu.
Ada, znala sam! Danas sam te prijatno oogovarala sa jednom forumasicom, slozile smo se da si carica.
Mamaj, me znam ko te je izveo iz takta sto se tice poverenja I normalno nekih pprijateljskih podrazumevanja, ali te razumem. Zato sam I ja podvukla crtu odavno sto se tice " prijatelja", ako si tu samo kada ja tebi trebam, onda ja vise nisam tu, za sve vas nedostupna.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 2351
25.9.2015 21:22:08   
alex88
Laku noc devojke,zelim vam mirnu noc i lepe snove,ja sam se spakovala u krevet bas sam umorna

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2352
25.9.2015 21:25:39   
MAMAMAJ
Jekiki user posted image ja te skapirala da govoriš o Železniku. user posted image Tako da ipak onda nećemo biti komšinice, hm. user posted image
Voci, još je gore kad te oni bliži od prijatelja izvode iz svih taktova, ali dobro sam večeras, deca su mi bolje, uspevam da ih rešim kašlja čajevima, voćem, supicom, tako da zagrlim moje bogatstvo, pomazim stomačić i ovog mog namučenog muža i glavu gore. user posted image
Gde si ti ceo dan? Jesi razdelila poklone iz Holandije? user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2353
25.9.2015 21:32:37   
Anoniman
madre ako si zamesila mafineuser posted image
mamaj drago mi je sa ste bolje...
aleks laku noc.

moja cerka zaspala, mm takodje, ja pojela milka crispello sa vanilom, i jos malo pa cemo i mi u krevetic, jos 13dana i ulazimo u 9user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.9.2015 21:33:37 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 2354
25.9.2015 21:34:27   
vocicana
Izbaci me, znas li koliko sam ispisala.
Moji su potamanili sve opcije sa bekgijskom cokoladom koje sam donela, kao I stroop wafels, to je neki tradicionalni kolacic njihovom. U transu su!
Cuvaj svoje andjele, drago mi je da su bolje, a tebi zelim da sto pre prevazidjes te najblize I najdelikatnije situacije, a veruj mi da znam o cemu govoris. Samo se opusti, niko ali niko nije vredan!
UM kako si mlada, kao moja sestra! Bas si mlada, ja mu dodjem seniorka medju user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2355
25.9.2015 21:40:48   
jekiki
Voci znaci svi slatkisi nestali u vidu magle hihihihi
Mamamaj bas si me istripovala, jos razmisljam gde ste tamo mogli kucicu da kupite user posted image
A sto se tice koje kakvih prijatelja, ne uzbudjujte se, nekada sam ih navodno imala gomilu, a sada su se sveli na minimum minimuma
Voci ko je bre senior medju trudnjacama, ti, nece biti user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2356
25.9.2015 21:46:20   
vocicana
Pa sada....user posted image , mislila sam u odnosu na UM I to. Znam Jekiki o cemu govoris. Salila se ja.
Ma koji navodni prijatelji, vece sam I normalnije prijatelje stekla ovde na rr, sto sanjala nisam u zivotu da cu, a o onim navodnim bliskim I najbliskijim bas kao sto kazes, krug se sveo na petoro ljudi( onih sa kojima sam stalno u kontaktu I sa kojima se vidjam), a vas odavde, ne dam ni za sta na svetu!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2357
25.9.2015 21:49:13   
MAMAMAJ
UM, ja sam malopre izgrickala 150g nekih slanih štapića sa makom i susamom, onaj fazon kao i one mini perece, iz jedne pekare u Zemunu, i to jedem još od prve trudnoće, čim pdem u Zemun, gde vodim trudnoće, ja to sebi nakupujem. user posted image Meni višd prija slano, definitivno.
Voci moja draga, hvala na razumevanju. Najviše boli kad te povredi neko koga voliš, a pogotovo kad nije prvi put, i kad skapiraš da praštaš uzalud, jer samo ispadneš budala. A sad u drugom stanju i kad kažeš nešto, odmah padnu komentari tipa trudna, neuračunljiva, hormoni... E to me izluđuje, pa porodiću se ja ponovo. user posted image
Gde nam je Dijana ovih dana?
Alex, lepo odmaraj i spavaj i zaboravi današnju 'epizodu'. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2358
25.9.2015 21:51:36   
vocicana
Ja sam se do sada za ova tei meseca za jezik dobro ujela, red za pomisljeno red za izreceno. Ali sve ce biti dobro, samo dok se poroditi sto kazes, tek onda krece jazz!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2359
25.9.2015 21:51:46   
Anoniman
mamaj i meni vise prija slano, od slatkog me muci gorusica,ali sta cu moram...user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 2360
25.9.2015 21:54:04   
MAMAMAJ
Ahahahh, Jekiki, vagonče ono jedno. user posted image
Vala bolje i u svoje vagonče, nego u podstanare.
To sve što pišete o prijateljima dolazi s godinama, da vam kaže starija teta. user posted image
E, pa ja sam '85. Biće da sam ja najstarija.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2361
25.9.2015 21:58:09   
jekiki
I mene kiselina odvaljuje svaku noc i od slanog i od slatkog, ali sto kaze UM moram sta cu, kad mi je slatko da jedem user posted image
Sada slistih celu plazmu mlevenu da mlekom, bice veselo hihihihi

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2362
25.9.2015 21:59:47   
vocicana
Ja mislim da je Jekiki pa ja. Sto se godina tice, ja sam 82-go godiste, starija tetouser posted image .

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2363
25.9.2015 22:03:29   
Anoniman
ja odoh da gledam porodiliste na tlcu, cujemo se kasnije.♥

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 2364
25.9.2015 22:04:38   
jekiki
Upravo sam Voci htela da joj kazem da ne izigrava stariju tetu ahahahaha kada ima starijih user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 25.9.2015 22:06:03 >

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2365
25.9.2015 22:42:22   
janabons
Um, pa ti si devojcica, sa toliko godina i drugo dete, svaka cas_tuser posted image
EE, MAmaj, pa mi smo isto godiste....sve mlade mame covece, a ja mislila da sam medju najmladjima ovdeuser posted image
KAko udjem vidim pominjete neku hranu, u propast cete me oterati...Um je najgora, sve kaloricno i jako! Lako je tebi kad ces to da skines ocas posla, nije tako sa 30 godinauser posted image
JA cu da jedem badem, da mi malo smanji ovu gorusicu

< Poruku je uredio janabons -- 25.9.2015 22:43:28 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2366
25.9.2015 22:53:44   
dijana1*
Dobro vece stomaciciuser posted image
Jutros sam isla da nosim nalaze i dalje imam bakteriju grrrr. Na antibiogramu pise eritromicin ali kaze ni dr . da je mnogo jak i da mogu da prokrvarim tako da mi je ipak dala amoksicilin. Ne bi vise otisla na bazen nema tih para,, bas se mucim sa ovom glupavom bakterijom.
Celo poslepodne me boli leva strana stomaka tj. kao varnice kao da sevne i povuce se. Bas sam se zabrinulauser posted image
Popkice srecan rodjendan.
Adulence drago mi je da ste kuci a Relja je pupupupupu prelepa beba, pravi mali smeker.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2367
25.9.2015 23:07:00   
MAMAMAJ
Heheh, otkačene ste, a stvarno sam mislila da sam najstarija, a ustvari imam najviše dece, uključujući i ovo svekrvino što ga čuvam, tj. mm. user posted image
Jana, ja malo-malo pa pomislim na tvoju proizvodnju i šta se tamo lepo slano sprema. user posted image
Sutra mi stiže moja sveki, teraću je da mi razvija zeljanicu, mmmm... Inače, ne znam da li se sećate, ne dviđa joj se ime za ovu treću bebu i neko veče se mm ispali i kaže kako ga je mama zvala i pitala: pa zar ćete stvarno dati ono ime? P, lepše Aleksandar, to ime nema u kalendaru... I on joj kralj rek'o Pa i ti si meni dala ime koje nema u kalendaru. user posted image
Baš ćemo videti da li će nešto spominjati. user posted image
Dijana, ne znam da li trenutno piješ čaj za trudnice Josif Pančić, ako ne, podhitno ga nabavi, ako treba, i ako u BL nema, lično ću ti poslati.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2368
25.9.2015 23:28:28   
jess021
Kad smo kod starijih, ja sam `83. godisteuser posted image
Popkice, srecan rodjus!!
Mi bili u Univeru, danas popust 25%, jest bila guzva, ali se stvarno isplatilo otici.
Moja beba se uzvrtela nesto, mogla bi napolje sto se mene tice.
A za hranu, ja zadnje dve nedelje tamanim slatko kao nikad, strasno, ovo je i za mene previse.
Kupila sam knedle sa sljivama, nije bilo sa kremom, ali mi sad nesto kasno da ih kuvam.
Dijana, Prolom voda do 2l dnevno+Pancicev caj 1l i resices je sigurno.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2369
25.9.2015 23:39:28   
MAMAMAJ
To s Prolom vodom, tu se ne slažem.
Ako se desi da slučajno imamo peska u bubrezima, do 2l Prolom vode dnevno će ga poterati napočje, a ko nije spoznao te bolove, ne zna šta je to. Ja sam npr pre trudnoća imala takvu situaciju, pojma nisam imala da imam taj pesak, dok nisam posle otišla na uz abdomena, bukvalno puzeći od bolova.
Ne preporučujem da trudnice provociraju tako nešto, jedino ako ste 100%sigurne da nemate pesak/kamen, ne daj Bože, kako li to onda tek boli. user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2370
26.9.2015 0:57:48   
dijana1*
Zar se caj i voda ne piju ako imas bakterije u urinu? Ja sam radila cervikali bris. Ima ovde da se kupi caj. A Prolom voda je extra, par puta sam je pila kada sam imala problem sa urinom i za 2-3 dana se sve resi.
Ovo sevanje i dalje trajeuser posted image kud bas sada grrrrr
Nije jako ali me brine.
Sto se tice kluba " mladih" mama tu sam i ja, 84 g. user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2371
26.9.2015 6:03:42   
Lisa Simpson
Di pa vala nisi baš u klubu, tebi je to treće. A gde smo mi mlade mame kojim a je tek prvo, eeee...

A kad smo kod klubova ja popkica i Madre smo u istom paketiću. I očekujemo sve zajdno da se porodimo, kolko vidim kraj januara počaetak februara. Eto da ne bude samo da oktobar imq svoj klub kaji nam se preselio na kraj septembrauser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2372
26.9.2015 7:10:32   
popkica bebic
Jutro drage! Hvala VAM SVIMA na cestitkama! Kad smo kod prijatelja, samo mi je nih cetiri cestitalo rodjendan, a pola njih i ne zna za to, a ja se svakog setim. :) Drago mi je da sam deo klubova: Mame koje cekaju 2.dete, Klub mladih mama i Klub mama koje cekaju porodjaj krajem januara pocetkom februara.user posted image
Pricate o slatkiima, a ja sam se od silnog konzumiranja istih, pretvorila u slatko. Slatka kafa, cokoladice, kremovi, kolaci.... Odoh da vadim antitela. Valjda sam prelezala zarazu!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 2373
26.9.2015 7:27:50   
Maraj
Dobro jutro drage .
ja popila mleko mm ode do pekare po doručak...
joj i ja sam pre trudnoce tamanila slatkise. Kako zatrudneh bacih se celo leto na voce a sad pred kraj trudnoce razvalih se jeduci slatkise i to samo cokoladne....
inace stavila sam sinoc onu vaginaletu povidon joda.....celu noc je to curkalo ..mislim da je ok da stavim samo tu jednu

< Poruku je uredio Maraj -- 26.9.2015 7:29:26 >

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 2374
26.9.2015 9:13:38   
dijana1*
Dobro jutro stomacici.
Maraj ja sam u prosloj trudnoci stavljala te vaginalete i evo beban ziv i zdrav..Slobodno opusti se i upustvo baci. Na svakom upustvu pize mozete umreti a i ne morate.... pa valjda i ti doktori nesto znaju.user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here