Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 16:20:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma da, najbitnije je da je bebac dobro, a sve ostalo kako, sta zasto zna tvoj dr? Je li ti ovo godiste pored nicka, ako jeste tu smo sa godinama Eto vidis e cekaj a ta dr kod koje si isla danas radi u Vb? Ja sam dole stalno, kada dodju bebice Boze zdravlja, mogle bi da se upoznamo
< Poruku je uredio Unina mama -- 25.9.2015 16:21:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 16:22:05
|
|
|
|
adulence
|
Samo da vam mahnemk,mi smo kod kuce...oba deteta mi spavaju pa koristim momenat...ljubimo vas sve...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 16:29:31
|
|
|
|
alex88
|
Ta dr je iz V.b a dolazi u medikus univerzalis,prvi put sam kod nje i zadnji.jesam 88 sam,a sto se tice druzenja ja sam za.Adulence ,sad ti je srce puno,tvoja deca sa tobom
< Poruku je uredio alex88 -- 25.9.2015 16:30:10 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 16:30:45
|
|
|
|
jess021
|
Adulence, ljubac za tebe i decicu. Maraj, jesam rekla da ne citas ta uputstva na lekovima, zna dr zasto ti je to dala. Ja koristim Polygynax vec 2 nedelje. Ispekla pizzu, a imam utisak da ce mi ledja otkazati poslusnost, tako neki glup osecaj. Alex, koji idiot od dr, bitno da je sve u redu. Bebilule, koji dezen kolica si izabrala?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 16:43:51
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence divno jess , da znas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 17:01:03
|
|
|
|
madre
|
helou evo i mene, bogi i ja sami, ovo sivo vreme pa nismo ni isli napolje, izlezavamo se ceo dan uprvo rucali, pa nam mozda svrati moja drugarica. kad smo kod kilaze, ja sam se ugojila vec 9kg, a zatrudnela sam sa nekih 5 viska!!!! stvarno ne znam sta cu UM, bravo za sarmu i pogacu, ide mi voda na usta! alex, ta dr je sou jess, i ti mi sa tom picom pravis zazubice maraj, ne verujem da je infekcija... adulence, tako je divno sto ste svi zajedno kod kuce, a bata i seka zajedno spavaju
< Poruku je uredio madre -- 25.9.2015 17:02:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 17:06:52
|
|
|
|
alex88
|
Madre a koji si mesec?ja sam se ugojila 4kg pre mesec dana i tu stala,nekako buknem u startu,sad sam se mnogo vise rasirila i vidi se stomacic od pocetka .Ma smrsasemo sta nas briga,vazno da smo dobro i mi i bebe.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 17:23:10
|
|
|
|
degu
|
Madreeeeeeeee samo da te zagrlim mnogo sam se obradovala tvom tikeru
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 17:27:38
|
|
|
|
janabons
|
Ado, super sto ste svi zajedno kuci .....neprocenjivo MAdre, mozda ces se kasnije manje gojiti, ja sam u sedmom buknula, do tad slabo, nema pravila Alex, koja si ti nedelja? Um, koje si godiste?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 17:44:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam se najela, cekaju me sudovi ali sam malo legla. jana ja sam 90, a ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 18:17:44
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Sad ja mesila palačinke, pojela tri i prejela se, i mislim na Jess i kako je uspela da pojede 10. Jekiki, mi ćemo biti uskoro komšinice, s obzirom na to koji je tvoj dz. Jedino što ne znam gde ću onda na ctg kad dođe vreme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 18:18:58
|
|
|
|
alex88
|
po ciklusu 15+5,a po uz 16+3,jos malo pa ulazim u peti,neka me isprave iskusnije trudnice ako gresim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 18:25:38
|
|
|
|
alex88
|
Meni su palacinke bljak,uopsteno mi slatkisi ne prijaj toliko,inace ih obozavam.sta god vidim na tv=u,procitam da ste jele i ja bi,pre neko vece kad je Jess pojela 10,morala sam i ja da zamesim,zagrizem ona nikakva,kazem mm kao da prvi put spremam palacinke uzasne su,on kaze meni su odlicne ,nesto kasnije vidim reklamiraju krastavcice i pojedem skoro celu teglu .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 18:29:04
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Jekiki, mi ćemo biti uskoro komšinice, s obzirom na to koji je tvoj dz. Jedino što ne znam gde ću onda na ctg kad dođe vreme Sto da ne, jel ti to planiras prelazak tamo Sto se ctg tice dobijes uout pa gde hoces, a mozda i nabave ko zna hihihihi mozda budes imala srece
< Poruku je uredio jekiki -- 25.9.2015 18:30:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 18:31:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Moja deca obožavaju, zbog njih i pravim najčešće, pa se i ja ogrebem za neku, a nisu mi baš neophodne, mogu i bez njih. Napravila domaći pekmez, pa nam interesantno sada. Deca mi malo manje kašlju popodne, nakon što sam ih nalila sa tri bureta čaja, supe i soka-domaćeg. A ja kijam i kašljucam i dalje, beba mi se umirila, nije mu jasno šta mi je.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 18:47:57
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam se sva nesto ukocila...vrat i lopatica sa desne strane bas me ukocilo...mozda i sto ceo dan lezim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 18:52:05
|
|
|
|
popkica bebic
|
Zdravo, djevuske! Sta se radi? Vidim imam vrsnjakinje, ja danas napunila 27 godina! :D Alex88, s obzirom na to da imamo istog lekara, vec sam ti rekla da je specifican, ali licno me je on 1.put poradjao, a u KVu slovi za najveceg strucnjaka. Naravno, sve je u Bozijim rukama i ko god nas poradjao samo da smo svi dobro. Sutra idem da vadim antitela da vidim jesam li prelezala varicele. Ako jesam bicu mirna jer haraju medju decicom, a moj V je bio u kontatu sa zarazenima.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 19:02:50
|
|
|
|
alex88
|
slazem se sa tobom da je sve u Bozjim rukama,bitno je da imam poverenja u njega i imam oko sebe dosta zena koje su imale problematicnu trudnocu i uz njegovu i naravno Bozju pomoc rodile zivu i zdravu decu,iznervirala me danas ta iskomleksirana,ljubomorna i sujetna zena,ali sad sam smirena i bas me briga za njeno misljenje,navodno je ginekolog 40g a nikad nisam cula njeno ime,zaboravila sam ovaj dan i njene reci,samo se secam slike sa uz. Srecan rodjendan,ja sam napunila 27 u Junu,tad je zaceta i moja beba,a mozda porani par dana i rodi se za tatin rodjendan
< Poruku je uredio alex88 -- 25.9.2015 19:06:12 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 19:10:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Popkice srecan rodjendan! E gde vadis to za boginje kod nas ili u kv, sada si me zaintrigirala mogla bih i ja da odradim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 19:19:09
|
|
|
|
Maraj
|
Srećan rođendan popkice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 19:27:06
|
|
|
|
popkica bebic
|
Hvala, drage moje! Um, u KVu cu da radim, koleginica iz Raske je to radila u NP jer kod vas nema. A skupo je, haos. I kazu ili se odmah pokaze visok br.antitela, sto bi znacilo da sam prelezala, ili iz drugog dela analize pokaze (krv se vadi i 2.put ako prvi ne pokaze). Bas mi je frka.... A u ponedeljak zubar.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 19:59:59
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: degu Madreeeeeeeee samo da te zagrlim mnogo sam se obradovala tvom tikeru i ja mu se svaki dan radujem! alex, danas sam po terminu usla u 6i mesec popkice, srecan ti rodjendanko, ti bas mucis muku sa tim zubarom ja cu sada da spremam slane mafine, nece meni vise UM i jess praviti zazubice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 20:02:59
|
|
|
|
alex88
|
Pa ti si super,4kg si se ugojila,neka ti budem za utehu,bicu ko burence jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 20:19:01
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jekiki, kupili kućicu tamo. Radovi u toku, stižemo posle 1.og,ako Bog da. Ma, znam za uput, i u prošloj trudnoći sam s jednog kraja grada išla na drugi. Popkice, srećan rođendanac, najlepše čestitke. Alex, ne mora da znači da ćeš biti burence. Ja sam prvi put baš bila, ali ništa nisam vodila računa, jela sve kao sumanuta, a ova druga dva puta malo pazim, a i nosim visoko, pa mi nekako u želudcu deca. Onda nemaš ni apetita toliko. Bar ja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 20:59:42
|
|
|
|
jekiki
|
Mamamaj ja sam ti na Novom Beogradu, a u zekeznicki dz koD palate pravde mi je karton gde ste tu kupili kucicu, sada si me zbunila
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?