Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 8:54:09
|
|
|
|
Maraj
|
Jao suzi divan ti je tiker jesi li se namucila s grudima? Jesi morala da ih masiras il su bebane sve odradile? Ja dosla sad iz Doma zdravlja. Uradila mi ctg neka srednjoskolka na praksi. Oa sam videla da nije dobro postavila a i aparat se palio i gasio...uzas. dr kad je videla nalaz rekla mi da dodjem opet danas u pola 1 da mi se opet odradi ctg.... pa to samo meni moze da se desi....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 9:04:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa dan ipo sam se izmlazala. Pokazala mi je jedna fina laktacijska sestra kako to da radim pa je krenulo bilo po malo, a od juče popodne su počele da siskaju, jesu slabašne još uvek ali je krenulo baš. Uh Maraj baš te maltretiraju ccc... To je volonterka garant, ima ih i u frontu koliko hoćeš.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 9:09:44
|
|
|
|
jess021
|
Suzan, divan ti je ticker Adulence, zaspala sam u dnevnoj, ne znam ni ja kad. Popijem kafu i odoh na ctg da vidim sta se desava.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 9:13:41
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi nadam se da ce i meni zapasti ta sestra da mi pokaze sta da radim inace ima da te jurim da objasnjavas sta i kako. e pa ne znam sta je ovo. Odem u Dom zdravlja da se ne cimam do Fronta na kraju ispade da mi zapade ta volonterka i da opet za par sati moram da idem
< Poruku je uredio Maraj -- 25.9.2015 9:14:33 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 9:17:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala Jess, i kod tebe se približilo baš, sad svakih par dana po neka beba se rodi, baš lepoooo. Maraj jedna zenica onako smeđa, sa naočarima, , mršavija, vidiš joj na licu da je dobra i fina. Kovrdzavu crnu izbegavaj u širokom krugu ona me upropastila. Pokazala mi kako da masiram kao grudi i da stiskam, masirala mi i ona meni dojke sve bile u modricama, ubi Boze kakav kreten!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 9:27:50
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala suzi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 9:34:30
|
|
|
|
vocicana
|
Sve puca od ljubavi I pozitive! Bravo! Dobro jutro drugarice! Divan ti je ticker Suzi, dve devojcice, mmm kako si bogata. Mi se probudili, naravno zbog odlaska do wc- a, vratila se kao, ali nema vise od spavanja nista. Ada navijam da danas idete kuci. Lidija i za tebe isto tako, nadam se da Jovan I ti lepo saradjujete. Bebiceeee.,...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 10:02:11
|
|
|
|
jekiki
|
Dlobro jutri svima Novopecenim mamama zelim brz izlazak kuci, da uzivaju sa svojim bebama Adulence ja u visegradsku na ctg jer moj dz to nema, a dobili 4 d uz, sve naopako Neko me je pitao koji je to dz, zeleznicki dz
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 10:06:48
|
|
|
|
Maraj
|
Jekiki ne znam da l treba da te podsecam , al od danas smo ti i ja 39.nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 10:35:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi divan tiker Maraj bas te zadnje 2 nedelje nasetase! Ja sremam uni dorucak pa cemo do grada da je vodim kod zubara na kontrolu, pa da joj potrazim tekses sorc i neku kosuljicu, sutra imamo neki rodjendan...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 10:38:23
|
|
|
|
Bebana17
|
Cestitke friskim mamicama, Suzi, Adulence, uzivajte u bebacima i neka vas sto pre puste kucici. Nek bebice budu zdrave i dobre! Maraj, Jekiki, vama se bas primaklo, radujem se sto cete uskoro zagrliti svoje bebice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 10:52:34
|
|
|
|
Bebana17
|
Tek sad vidim da se bas dosta zenica porodilo u poslednjih par dana, cestitam svim mamama i zelim vam zdrave i dobre bebice i brz oporavak od porodjaja pa da uzivate opusteno sa svojim najmilijima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 10:52:39
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jekiki ne znam da l treba da te podsecam , al od danas smo ti i ja 39.nedelja I ju dobro si me podsetila hihihihi juupiiii
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 11:10:18
|
|
|
|
janabons
|
Jutro zenice Vidim da ce danas neki biti pusteni iz porodilista. superrrr Ado, prosla si bez secenja..... vau... to je pravi porodjaj Suzi, Lidija, Superm, uzivajte sa svojim bebicama. Kad odete kuci, nece biti toliko vremena za javljanje Maraj, Jess, Jekiki, javljajte situaciju... sad vas cekamo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 11:15:21
|
|
|
|
janabons
|
Kovrdzava crna sestra iz Fronta je totalni kreten. Da je do nje, ja sigurno ne bi dojila, jednom pogledala grudi i prokomentarisala, nemojte nista da dirate ionako beba nije sa vama, ko zna da li ce vam uopste trebati mleka, sta reci, ludak A grudi pucaju, mleko curi...onda sam uzela stvar u svoje ruke i vise nijednu sestru nista nisam pitala, sem moje rodjene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 11:17:48
|
|
|
|
Maraj
|
A jaoj. Hvala vam puno. Dakle tu kovrdžavu u sirokom luku da izbegavam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 11:35:20
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ženice evo mene, položila ispit!!! Kad bih se malo disciplinovala i dala po gasu treba, da završim pre bebice. I ja sam zapamtila da izbegavam crnu kovdžavu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 11:56:15
|
|
|
|
Maraj
|
O lisa divno svaka vam cast kad mozete da ucite. Ja kao da sam studirala pre 100 godina...ne znam kako bi to postigla u trudnoci. Jako sam lenja sada
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 12:00:13
|
|
|
|
janabons
|
Lisa, super, cestitam! Moja poslednja dva me cekaju jos od prve trudnoce Ja u trudnoci nisam za ucenje, mozak mi mnogo sporije radi. Pokusavala sam u prvoj trudnoci, sad nisam htela ni da pokusavam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 12:25:33
|
|
|
|
jess021
|
Lisa, bravo za ispit Ja dosla sa ctg-a, sve ok, nema kontrakcija, a ja jedva dosla kuci koliko me krsta bole, ne mogu ni da lezim, ni da sedim, a i sama sebi idem na zivce vise koliko kukam Izvinjavam se.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 12:51:20
|
|
|
|
vocicana
|
Jess ma sta ti je, jos malo draga, nisi dosadna! Samo kukaj, ko ce te bolje razumeti. Lisa bravo za ispit! I to sam sa sestrom prosla, ucila je I iska za Bg bar dva puta mesecno na polaganja, evo je sada fipl filolog sa dve devojcice! Samo tako nastavi ako si u mogucnosti!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 12:52:03
|
|
|
|
bebilule
|
Nista jess, sad cu i ja da kukam . Ko drogirana sam. Jutros do 5 nisam zaspala. Prvi put me bolio stomak onako kao pred menstruaciju. Onda sam i u wc isla, ziva sam se istraumirala da ne krene. Toliko da sam mjerila razmak izmedju bolova, bilo je od 10 pa do 20 min...ali nepravilno. Kontam krenuce a ja necu skontati . Ondq sam se malo smirila jer sam se sjetila da sam bas kasno popila mg...reko mozda od njega trcim u wc. Uglavnom, jutros me nista ne boli, valjda se tijelo priprema...uh, rano je jos, zato me strah.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 12:54:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisa ya ispit. Jana i ja u prvoj nisam ucila, sada prijvaljivala ali dzabe, nisam ni pokusavala Evo i nas od zubara svi zubici super, pa sam je vodila da joj kupim nesto jer je bila hrabra, i sada smo dosle kuci, i ceka me rucak, a U ce kod mojih danas kada tata svrati sa posla...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 13:04:23
|
|
|
|
janabons
|
Jess, Bebilule, samo vi kukajte, kad cete, ako ne sad evo, i ja cu malo, da ne budete usamljene... ubi me gorusica, plasim se kako ce sve peoci sa kicmom zbog cestih bolova i tri trudnoce u zadnje tri godine. Ostalo mi je udubljenje na lumbalnom delu, bas vidno je kriva, to mi je ostalo posle Jane, rekli su mi ako se vrati za godinu dana, super, ako ne, nece se ni vratiti. Meni se nije vratila Zato vodim racuna o kilazi, da je ne opterecujem previse , moja sestra se ukocila tri meseca nakon drugog porodjaja, mesec dana bila nepokretna i morala da prestane da doji zbog lekova i injekcija, cak sam je i kupala, nije mogla da presvuce bebu... sva sreca ima sestru
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 25.9.2015 13:51:58
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage, dobar dan. Mi smo svi komplet prehlađeni,kašljemo i kijamo, nemamo temp bar. Osim toga, totalno sam razočarana i besna na neke ljude, u momentima kada ti je nečija pomoć najpotrebnija, zapravo vidiš s kim imaš posla i shvatiš kako si milion puta ispao budala. Ok, drmaju me hormoni, ali nije samo od toga ovaj osećaj beskrajne izigranosti nastao. Gorušica me udavi šta god stavim u usta i bukvalno sam gladna. Baš mi je naišlo, samo da mi deca ozdrave što pre. Grlim vas sve, i takođe se izvinjavam zbog davljenja...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?