Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 12:57:56
|
|
|
|
isidora88
|
nije do hormona nazalost, ona je takva oduvek, samo sam ja to pocela da shvatam tek pre par godina, ali sad je prevrsila svaku meru. ma necu da vas davim, teska je prica, sve u svemu, hvala bogu pa imam tatu koji bi sve ucinio za mene i moje dete. sta da vam pricam kad je njoj bio problem da mi kupi siloknske bradavice i donese u porodiliste (mm je slavio pa da ga maltretiram pijanog da mi dolazi u porodiliste nisam htela), njoj pare uvek trebaju za njene prohteve (italijanske cipele, torbe, stalno prica kako joj treba ovo i ono i kako ide da kupuje, a ovamo kuka da nema para da unuku cokoladu kupi, kad ga cuva moje dete je gladno jer ona kao nema para da mu kupi kiflu (da je neka sirotinja pa da razumem, ali daleko je od toga)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 13:02:34
|
|
|
|
alex88
|
Isi zato smo tu,da saslusamo,damo savet,nekako nam lakse da se nekom izjadamo.Pusti je ako je oduvek takva,neke stvari u zivotu nemozemo promeniti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 13:05:05
|
|
|
|
Maraj
|
Isi bas mi je zao....al eto oni su nas stvorili moramo ih voleti kakvi god oni bili. Zato ces ti biti najbolja mama na svetu svojoj deci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 13:06:02
|
|
|
|
isidora88
|
bogu hvala, brat mi je svoj covek, zaradjuje sa sebe i sve svoje potrebe i zivi sa tatom, a ne sa njom jer ona nije htela da zivimo sa njom kad se razvela. o njoj covek moze spansku seriju da napravi, zao mi je samo sto moje dete nece imati babu kao sto sam ja imala, on je voli, ali njoj je problem da provede vreme sa njim, jednom u 2 meseca se mozda igra sa njim i to na pola sata, zlo od zene, ne mogu da verujem da to moze da se zove majkom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 13:21:48
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Isidora, juče je bio moj dan za te stvari. Apsolutno te razumem od reči do reči, i u sličnom smo sosu. Nemam sad vremena da ti pišem trikilometarsku pp, a rado bih... Uglavnom, prigrli svoje bogatstvo, distanciraj osećanja koliko je to moguće, bolje da se ne sukobljavaš direktno, ja sam to jednom uradila, 5m se nisam čula s roditeljom, i nisam se bolje osećala, jer prosto nisam ja taj tip. Ako je ona takva, ti nisi, ti budi ti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 13:54:05
|
|
|
|
janabons
|
ISi,MAmaj, prosto mi je nezamislivo da majka takva moze biti Zato ste vi sigurno divne majke, ali da boli....sigurno boli NAjvise boli od svojih najblizih...
< Poruku je uredio janabons -- 26.9.2015 14:03:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 14:02:48
|
|
|
|
janabons
|
MAraj, stavljaj te vaginalete i nemoj da se zezas, pogotovo sto ces posle carskog imati kateter, koji inace moze da ti navuce neku bakteriju Ako nisi sigurna u dr iz dz, sto nisi zvala i pitala dr koja cete poradjati, pa da budes mirnija? Jel cete Ana Poradjati?
< Poruku je uredio janabons -- 26.9.2015 14:05:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 14:23:31
|
|
|
|
Maraj
|
Janabons da trebalo bi ona. Imamo dogovor. Sad odkud znam....samo da bekan ne porani...trebalo bi ona u sredu il četvrtak. mozda si i u pravu..nije mi ni palo na pamet to za kateter....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 14:35:54
|
|
|
|
popkica bebic
|
Isidora, uvek kad ti je tesko, seti se, ukoliko si verujuca, da je Najveca Majka i Majka svih nas, Majka Bozija. I ako ti je uskracena ljubav tvoje zemaljske majke, Nebeska te nece ostaviti. Bog je i tebi dao dar roditeljstva, pa se ugledaj na ovu, svima nama dragocenu Majku. E, Ona je Majka, ne samo simbol vec istinita Neznost, Toplina i Zastita. I ja se sa mojom ne slazem uvek najbolje. Cak, lakse je od kako sam se udala, ali hvala Bogu volimo se. Ne zamerite na propovedi, ja sam ipak zena svestenika, a osim toga verujem u ovo sto napisah.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 15:03:57
|
|
|
|
jess021
|
Isi Ja okasnila sa tortom, jer sam bila kod komsinice 2h, sad ispekla koru, pa cu dalje. Danas ce mm da mi pomogne da oribam kuhinjske elemente i to j to. Ja svaki dan govorim jos ovo, jos ovo... Mamamj, super za selidbu, probaj samo da se cuvas, koliko to bude moguce.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 15:06:49
|
|
|
|
Maraj
|
Jess odakle ti snage a sve to? Ti pred porođajem a ne smirujes se...ja u horizontali po ceo dan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 15:17:29
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ne znam sta bi ti rekla. Brzo se umorim i ledja me bas bole, ali ja nisam mirna dok ne uradim nesto sto sam naumila, pa makar na kolenima. A sad u 9. mesecu mi je dozvoljeno sve da radim, pa koristim priliku
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 15:31:54
|
|
|
|
isidora88
|
popkice, jess ja sam nevidjeno lenja, mrzi me da zivim, a ne da spremam , sad sam dosla sa rucka, bila kod tate. maraj mozda je bolje da stavljas, sto kaze jana zbog katetera, ako mozues ponesi silikonski.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 15:50:09
|
|
|
|
vocicana
|
Ooo Isidora tako mi je zao sto si tako pukla, a razumem te. Ja sam ponekad imala osecaj da sam suvisna u rodjenoj kuci, pored svih ulaganja u porodicu I sve sto sam mogla a I sto nisam realno mogla cinila sam, da bi sve bilo u redu. Bila sam zeljna mira I sada ga imam, najpre mislim na finansije. Bilo je neslaganja, ali ne u toj meri kao sa tobom I tvojoj mamom. Bas mi je zao. Ja sam naime shvatila da cu I ja biti isto mama za par meseci, Boze zdravlja, pa mi se to cini kao jedno veliko iskusenje. Hiljadu pitanja, a najvaznije, da li cu biti dobrà majka? Sada sa majkom zadnjih godina imam odlican odnos I jako sam srecna zbog toga. Zelim ti od srca da sve greske svoje majke ispravis I ne ponovis sa svojim decicom. Veliki za tebe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 15:54:04
|
|
|
|
vocicana
|
Jess bravo za energiju, ja sam slicna tebi, tako da sve sto radis je prelepo. Bekan kada stigne, kaze mi moja drugarica, shvatice kako poseduje nadljudsku snagu I cinice ti se da mozes da ne spavas po 48 sati I ne budes umorna. Ja danas generalno nisam fit, sanjala sam svasta nocas, nesto kuvam u sebi zbog nekih stvari, pa mi je tesko zato sto sam sama. Proci ce. Hvala vam devojke na odgovorima za nuhalnu nabor, procitala sam na dve mesta, na jednom da nabor treba biti manji od 3 a na drugom mestu manji od 2 pa sam htela I vase misljenje da cujem. VI ste pravi prijatelji.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 15:55:40
|
|
|
|
vocicana
|
Sada vec pravim prestup, pisem tri posta za redom, ali me cesto izbaci kada kuvam malo duze, pa cu sada ovako. Maraj sve dole mora da bude perfektno, kateter naravno! Samo slusaj I ne brini, bices ti kao lutka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 16:25:04
|
|
|
|
Maraj
|
A kakav kateter oni tamo stavljaju? Nije mi problem da kupim silikonski ako je on bolji....nista mi nisu spomenuli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 16:46:30
|
|
|
|
vocicana
|
Standardni gumeni kateter, Folijev, zbog piskenja, cr je klasicna operacija. On se obicno skida ako za dan dva kada vec polako budes mogla do wc- a sama, ali bice zeznuto zbog rane. On se plasira direktno u mokracnu cev u besiku, naduje se balon da se zaglavi I tako ti se malo olaksaju prvi dani posle cr. Silikonski kateter je dobar iz razloga sto moze dugo da se nosi, ali to se odnosi na pacijente muskarce sa problemima sa prostatom, a mi to nemamo. Sve je isto samo je skuplji. Zato ne opterecuj se unapred. I mene isto to ceka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 16:46:35
|
|
|
|
superm
|
Gde ste žene! Mica i ja smo se danas vratile kuci. Uhodavamo se. Slatka je, mirna, siki i spava. Kao što znate Lidijastevan mi je bila cimerka u porodilištu. Sjajna je, pravi zmaj! Grlim vas sve puno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 16:51:33
|
|
|
|
jess021
|
Superm, ljubac za malu Micu Maraj, nama su u skolici rekli, da ko ide na cr, kupi silikonski kateter. Ja bi ga kupila, sigurno je bolji od gumenog. Nemam lepo iskustvo sa bolnickim kateterom, zato ti ovo i kazem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 18:03:03
|
|
|
|
vocicana
|
I Jess je u pravu, ja ga nisam nosila, znam da je neprijatno, to svi kazu, ipak je strano telo. Tinsama odlucila kako ces. Superm , bas lepo. Poljubi Micu za mene jednom. Samo neka ti bude takva
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 18:12:17
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cao drage... Superm drugarice srecan dolazak kucici I nadam se da si uzivala u doceku o kom smo pricale..ljubi mi Micu..pozz za tebe muza od mene,Stevana I mog andjela Jovana.. Isidora procitala sam tvoje postove,zelim ti reci samo jedno(u slicnoj smo situacijipo pitanju svojih roditelja,doduse ja osecam odsutnost oba roditelja...a zivi hvala Bogu)..Draga Isi gledaj svoju decu,muza ,brata I oca koji ti pruza ljubav,a sto se nje tice istom merom vrati I nemoj se ustrucavati da joj kazes svoja osecanja prema njoj ili njenom ponasanju..da li ce je boleti ili ne,nije bitno...ali ce znati ...a ti glavu gore I uzivaj u svojoj porodici... Mi smo juce stigli kuci,noc protekla super..tata presrecan a I ja ,napokon smo zajedno ,sada placem od srece jer smo svi na okupu..uzivamo u nasem andjelu ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 18:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
caoss ja da vam nahnem ne mogu na oci da gledam jedva cekam u krevet! Lidija, superm uzivajte kod kuce sa svojima Je li izasla Suzi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 18:50:43
|
|
|
|
jess021
|
Lidija, cestitam jos jednom od srca!! Samo uzivajte u vasoj sreci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 26.9.2015 19:04:55
|
|
|
|
superm
|
Lidija, veliki pozdrav za druga Jovana od Milice, tatu i tebe draga! I poseban za " brkate " drugare. Prvo što sam uradila kada sam došla kući je " ribanje", pranje kose i feniranje, klopa iz Meka i torta.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?