|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
26.9.2015 23:55:57   
MAMAMAJ
Voci, dobrice jedna...
Janabons, da znaš da sam se i ja smrzla,, ali nekako baš prija da se rashladiš malo, hormone da smiriš. user posted image
Alex, što se tiče krastavčića, tu sam atipična, ne jedem ih evo u sve tri trudnoće. Osim baby kornišona, ponekad, što kaže UM.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2451
27.9.2015 0:05:54   
bebilule
Uh, sta mi je ovo trebalo. Umjesto lijepo da zovnem UM da mi napravi ove kiflice user posted image ... Odoh da perem kosu, koji pasus knjige pa na spavanje.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2452
27.9.2015 7:11:39   
Maraj
Dobro jutro drage
marinchice nisi ni trebala da smanjujes utrogestan. Ja sam dugo koristila 3×200 al vaginalno. Ppsle sam smanjila ma 2×200 isto vaginalno. Moja dr je insistirala na vaginalnoj upotrebi. Stavis i odlezis sat vremena. Probaj ima zena koje imaju vrtoglavice od oralne primene utrogestana
bebilule svaka cast na vrednoci user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2453
27.9.2015 7:51:00   
popkica bebic
Dobro jutro! Kod nas je tmurno, sivo i kisovito... Bas je smor, vreme za spavanje, ali ja sam od 7h na nogama, sta cu kad imam dvogodisnjaka koji je kao navijen. Danas je veliki praznik!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2454
27.9.2015 7:57:40   
Jekica_88
Cao trudnice samo da vas pozdravimo Milica i jauser posted image
Tek danas se osećam malo bolje izgubila sam dosta krvi na porodjaju, primila 3 boce krvi .... ali je najgore prošlo. Ko je sledeći , jel Maraj ? Ljubim vas

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2455
27.9.2015 8:32:27   
Maraj
Hej jekice! Jeste li kuci sada? Kakav ti je oporavak nakon cr.
Valjda sam ja sledeca.user posted image trebalo bi da je dan D sledeće nedelje

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 2456
27.9.2015 8:42:26   
vocicana
Dobro jutro stomacici!
Bas pravo jesenje jutro. Kisa pada, za spavanje je dusu dalo. Spavali smo super. Maraj, jos dva dana, bas se radujem za tebe, pa da user posted image user posted image ,lepo, lepo. Marinchice, eto, sta bi radila da nesmas mene da te podsetimuser posted image . Lezi ti samo I stavljam Utrogeetan, slusaj Dr I to ce biti super.
Danas je Krstovdan, trebalo bi da se posti, sada da napravim I posni meni.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2457
27.9.2015 8:52:54   
Anoniman
jutrooouser posted image
mi danas pune 34 nedelje od sutra u 35-oj jos malo ako Bog da, a meni se cini kao vecnost....user posted image user posted image user posted image

Danas je Krstovdan, kasnije cu do crkve da zapalim svece....

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 2458
27.9.2015 9:06:15   
vocicana
Bravo za novu nedelju! Jos malo UM. Coveca kao da sam juce citala ono moljakanje da uradis test, pa jeste ili nije, pa merenje bazalne, a evo druga bebica stize uskoro. Bravo. Smejala sam se malo pre kada sam procitala da si jela kao prase I da ces definitivno dodati kg sada u devetom sto si za celu trudnocu. Pa I neka. Visoka si, jako mlada, metabolism ti je dobar, bez pa ce to lako I otici, vazno je da je ona zdrava.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2459
27.9.2015 9:10:37   
Anoniman
da da kao da je juce bilo a evo jos malo, jos mesec i malo jace i stize nam Nora Boze zdravlja...

a za kilazu se ja salim, ja se uopste ne opterecujem, sa U dodala17, 5 kg, i izgubila 15, 5 u porodilistu kuci dosla samo sa 2 viska, sada sam dodala 9,5, tako da ima vremena da stignm kilazu sa unom...

inace ima dosta beba i u novembru samo nisu sve mame pijavjlene ja, jana, sanjalica dragic....

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 2460
27.9.2015 9:40:03   
bebilule
UM približilo se i tebi user posted image . Ja sva komirana. Kasno zaspala, davno sam se probudila, popila kafu. Jedva čekam popodne da odspavam uz kišu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2461
27.9.2015 9:41:55   
alex88
Dobro jutro devojke.Srecan vam praznik,negde sam procitala da se posti na ulju ali se ne jede riba,Popkica to verovatno najbolje zna.
Marinchice dobrodosla,ja sam do skoro koristila utrogestan 3x1 od 200mg,sad sam smanjila na 2,rekli su mi da ga koristim kako hocu isti je efekat.
Una user posted image za 34ned,blizi se veliki dan.Meni sporo prolazi vreme,jedva cekam taj dan,vise to kazem zbog nekog straha al molim se i nadam ovog puta bice u redu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2462
27.9.2015 9:43:18   
Anoniman
Bebilule ti, pa ja, izmedju nema nikouser posted image user posted image user posted image ako me Jana ne preduhitri cr, pa ne ostanem ja posle nje sve je moguceuser posted image .

E koje kiflice si pravila, ja napravila kore za savijacu, pa da je razvucem, rucak danas imam, pa rekoh za dorucak da budem produktivna, mm jos spava, a U gleda pcelicu Maju..i pijemo caj..

Hvala alex , bice sve ok, ne brini, samo guraj kao sto si do sada!

Ja mislim da user posted image nisu u obavezi da poste post u trudnoci neka me Popkica ispravi..

< Poruku je uredio Unina mama -- 27.9.2015 9:45:40 >

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2463
27.9.2015 9:53:10   
jess021
Dobro jutro, nisam spavala celu noc od bolova u krstima koji se siri prema stomaku, ali nemam kontrakcije. Nisam pametna, i sad me bas boli.
Danas idemo kod kumova na babine u Srbobran, nemam pojma kako cu.
Marincice, dobro dosla. Samo ti miruj, da prodje prvo tromesecje, pa posle polako.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2464
27.9.2015 9:54:32   
Mala Elena
Jutro! I moj muz jos spava, posle nesto kazu a zive kao lordovi pored nas. user posted image
Ja popila nes i pojela parce hleba sa dzemom, dok E premesta igracke sa jednog coska u drugiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2465
27.9.2015 10:00:36   
Anoniman
Me ahaha nasmejauser posted image

Koja si ti nedelja sada, stavi tiker da se pratimo, i nema nam te cesto ovde?user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 2466
27.9.2015 10:53:42   
vocicana
Jess ja ti pisala u prvim simptomima porodjaja, ma idi pogledaj da li se nesto desava. Ne znam kako gore funkcionisu stvari, ali kod nas se ode u dezurnu sluzbu, uzme uput I na odeljenju se odradi taj ctg. Bas si sumnjiva I sve ukazuje da se mozda I dogodi nesto. Ne znam sta da ti kazem za taj put, jeste kratko, ali razmisli. Javi obavezno sta sa desava.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2467
27.9.2015 10:58:37   
vocicana
Ma naravnonda se ne opterecujes, bas je lepo sto si opustena, lepo se ponasas I bas si za pohvalu. Samo guraj I jos malo I krece bebi jazz.
Ima vas dosta jos, ali osulo se drustvouser posted image , a znam da necete bas imati vremena da se sa nama druzite kada stigne bebice, a bas cete mi nedostajati. Cak I ove zenskice sto su se isporadjale bas mi fale. Znaci kada se ima drustvo sa iskustvom za nas neznalice da se malo prosvetlimo. Ja jesam sestra, ali vezanonza ginekologiju nisam nesto, imam gomilu trauma vezanih za moju majku, pa sam prihvatila samo ono sto moram I sto naravno znam kao zena.
Znacite...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2468
27.9.2015 11:05:43   
jess021
Voci, bas se osulo drustvo, ali dobro, bitno da su sve dobro prosle i da su sad sa svojim bebicama.
Nema nam Maraj od jutros?!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2469
27.9.2015 11:24:24   
Maraj
Tu sam jess user posted image sad doruckovala. Mislila i ja da postim al ne mogu da izdrzim...po ceo dan jedem. Tako da mi je mm isprzio przenice od jutros. Doruckovala sam u 10 i sad sam opet u letu smazala jos jednu. A ni rucak ne mogu da spremim jer ne smem da stojim dugo pa cemo naruciti danas neki fast food.
jess verovatno ti beba nesto naleze ako nemas kontrakcije. Ja ih bas imam . Juce između 15 i 20 sigurno. Al nisu bolne. Samo oset_im da se stomak steze. Super si ti pokretna a po ciklusu izmedju tebe i mene je 1 dan VTP-a. Ja nista ne mogu. Kao tenk sam. Hvatam zalet kad treba da se prebacim s levog na desni bok....

< Poruku je uredio Maraj -- 27.9.2015 11:25:58 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2470
27.9.2015 11:28:39   
popkica bebic
user posted image moje mile.... Ako vam krenem o postu, otici cu u off! U sv.sluc. I trudnice treba da poste, ali ublazeno. Ima svestenika koji odobre da trudnica ne posti, ali kaze mm da NIJEDNA crkvena knjiga niti dokument crkveni ne svedoci o tome. Od kako je sveta sve su postile. Ja postim sredom, petkom i ako je ovakav dan, ali nisam otpostila svaki post ceo. Ne znam ni sama... Svako ko je krsten u obavezi je da posti i da se pricescuje. Samo deca i bolesne osobe imaju opravdanje, a za trudnice nema dokaza da imaju pravo na izbegavanje istog. Izvinite!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2471
27.9.2015 11:30:06   
marinchica
Dobro jutro,
ja sam se probudila kao vampir, ali jos nisam ni ustala. Mene inace muci nesanica, jos mi nije spavanje uletelo kao simptom, bas bih volela.
Maraj...necu ga ja smanjiti, predugo sam cekala na trudnocu, oni znaju da kazu da se ukine progesteron ali mahom veliki broj zena prokrvari ako prestane.I moja zaova i koleginica su do porodjaja obe koristile. Ali i dalje mi nije jasno zasto toliko doktorka insistira na oralnoj upotrebi, uzasan je.
Voci ti si zlato jedno user posted image
Ja sam znala da je danas Krstovdan, i ustala sam i smazala pitu s jabukama i legla. I onda se uhvatila za glavu. Idiot. Ici cu u crkvu da upalim svecu, zamolim za oprost.
Imam pitanje za sve-jel trudnice smeju ili ne smeju da piju caj od kamilice? Citala sam da previse umiruje i usporava rad srca bebe, i tako neke stvari po americkim sajtovima. A i po nasim pise da bi je trebalo izbegavati.Ja sam luda za cajevima, odrekla sam se crnog sto je bas zrtva s moje strane, bas sam mislila da makar kamilicu smem.user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 27.9.2015 11:40:42 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2472
27.9.2015 11:35:05   
Anoniman
Ja sam ga pila oralno u obe trudnoce, i uopste mi nije smetalo, sve zavisi od lakara do lekara, i od osobe do osobe!

Ja pijem celu trudnocu caj od nane, ponekad kamilica, jedna solja dnevno.

Popkice, a ja bas citala ovde ima tema, da je trudnicama oprosteno ako ne poste, ja idem u crkvu redovno zapalim svecu , pomolim se Bogu, pogotovu jer mi je crkva pored kuce, i to je nova crkva, u njoj smo se mm i ja prvi vencali, niko pre nas nije, i U je prva krstena, ali danas nisam postilauser posted image

(odgovor članu marinchica)
  Direktna veza do poruke: 2473
27.9.2015 11:45:01   
alex88
Ja sam doruckovala mermeladu,kasnije popila kafu i sve povratila user posted image ,tako da mi nece biti problem da postim danas jer necu imati apetit,i sve sto pojedem ici ce u wc solju,al nadoknadicu ukoliko sutra user posted image
A kad ste pocele da nosite pojas?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2474
27.9.2015 11:46:43   
Maraj
Ma um ne opterecuj se. Ja sam vernik u dusi i to Bog zna. Ovi sto poste svaki post svaku sredu i petak znam ih na pretek a znam i njihova zlodela....
greh ne ulazi na usta vec iz usta izlazi!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here