|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
15.9.2015 9:41:53   
vocicana
Sandra cestitam!!!!!user posted image , pa kao lepo! Jao pa ulepsala si mi dan!
Uzivajte, zelim vam da postanete najbolje prijateljice, za CEO zivot!
Jao lepo, sreca sreca radost!user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1476
15.9.2015 9:47:11   
MAMAMAJ
Dobro jutro svima
Di, šaljem ti naaaaajveći user posted image podrške, ako sam dobro razumela, tebi su i roditelji u blizini, biće malci ok, ne brini, draga. Sve to ide u rok službe, samo da su živi i zdravi i mi s njima.
Srećne godišnjice, drage rr drugarice.
Sandra nam ne javi ništa. user posted image
Ja danas popodne u dz po uput za komisiju i za kks i urin i antitela glupa i ne znam ni ja šta više trebam, imam zapisano. user posted image
Maraj, kako si ti jutros? Vidim da si vredna, znači bolje je? Ja sve nešto mislim da ti se bebac okrenuo, kako pišeš o drugačijem obliku stomaka, pa ti možda zato i deluje da je niže.
Lidija, kako tvoja alergija sad kad si tamo, jesu ti uveli neku novu terapiju?
Bekolino, čekamo te sa ctg.
Sve ostale, user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1477
15.9.2015 9:49:50   
Valerie
user posted image user posted image user posted image cestitam sandra! kolika je bebica? ostaje sa tobom? user posted image user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1478
15.9.2015 9:56:09   
Anoniman
hvala drage moje nadam se da ce me brzo proci, isto mi se desilo i sa u pred ulazak u 9, bolne kotracije, i grlo, tempertura, a sada je hvala Bogu nemam....

sandraaaaa cestitam, janooo dobrodoslauser posted image

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 1479
15.9.2015 10:04:21   
suzi kju
Valeri moraju i nas da pregledaju, da ne krene prirodan porođaj. A pregledali su me pre tri nedelje, kad sam došla pa zato. Ma da me je gledala moja dr bilo bi ok a ovo je horor. Nisam neka plačipi*da, ali ovo je bilo očajno.

Rodila se Janaaaa, dobro nam došlaa, zive i zdrave nam bileuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1480
15.9.2015 10:05:48   
suzi kju
I da, na prijemu bila zatvorena sada otvorena prst ipo.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1481
15.9.2015 10:11:36   
Maraj
Sandra user posted image cestitke
suzi bas bezveze....na koju dr mislis , jer na Anu da nije tu. Ja u četvrtak dolazim pa treba da je lotrazim u petak da joj pokazem izvestaj. Vjda ce biti tu u petak.
mamamaj pojma nemam sta se desava valjda sto prvi put prolazim ovo pa sam malo u strahu. Osecam da me nogicama i dalje udara po jajnicima a rukice su mu kod mog pupka , pa kad se proteze , jako je smesan user posted image
krenule pripreme kod mene , da iskoristim ovo lepo vreme ove nedelje. user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1482
15.9.2015 10:18:06   
jess021
Dobro jutro, jel kasnim na prozivku?user posted image
Sandra, cestitke od srac, samo neka ste zivei zdrave, ljubac za malu Janu, hrabricu nasuuser posted image
Ada, Jekiki srecne godisnjice!!
Dijana, ne znam sta bi ti rekla sem da se nadam da ce t sve biti u redu.
Kod nas produvavaju radijatore, pa celu noc nisam spavala, kao da sam pored nekog potoka pa voda zubori., ali onako bas glasno.
Nocasu nekom momentu pomislim kako se misica ne vrti i polako krece panika, ustajanje, slatko, voda i onda me zveknulauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1483
15.9.2015 11:00:01   
suzi kju
Mislim na sobnu doktorku, ovde sa odeljenja. A Ana je tu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1484
15.9.2015 11:00:32   
MAMAMAJ
Sandra, čestitke, Jano, dobrodošla, da ste žive i zdrave s vašim najdražima. user posted image
Bogami, ti mi postavi rekord, ja sam prošli put za 20min,sad mi ovih tvojih 7min zvuči kao zadatak... user posted image
Jess, ne kasniš, bitno da ste lepo odmarale, a evo i još nekih ženica još nema od jutros, možda Sandrina Jana danas dobije rr društvo. user posted image
Ja sam danas super, šetam ovu lopticu moju po kući, odvela u 8 M u vrtić, kupovala neku klopu, spremala, ne osećam trudnoću danas, osim kad me moj Darijan momački šutne. user posted image
Međutim, moram vam priznati, zvučaće vam suludo, ali spavala sam na podu... Stavila jorgan, dva ćebeta duplo, pa čaršaf i nisam se budila do sedam, ništa me nije bolelo, ni prepone, ni kičma, ništa, a spavala sam u plišanoj pidžami da mi bude toplije. Ja ne mogu više da spavam na krevetu, užasno mi je neudobno, premekano, sve me boli non stop. Jutros ustala, iskrckala kosti user posted image i druga žena...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1485
15.9.2015 11:01:05   
alex88
Sandra cestitam na bebici user posted image !Adulence i Jeki i vama srecna godisnjica,da slavite jos dugo,dugo :* !Ja sam se malo razbolela,bolucka me grlo I zeza temperatura povremeno,sinoc I nocas me prepao stomak,nije bol ali kao neko bolno pulsiranje,danas nista!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1486
15.9.2015 11:06:54   
jekiki
Drage hvala na cestitkama user posted image
Sandra neka je sa srecom , da uzivate sa bebicom user posted image

Bila mi patronazna sestra, upoznale smo se, popricale i dogovorile sta i kako.

Svima vama jedan veliki user posted image user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1487
15.9.2015 11:07:40   
Anoniman
alex ja te razumem u potpunosti, evo uvo me ubija, temp nemam, ali me zato svaka kost boliuser posted image a u subotu svadba, tako mi i treba , kada god se radujem nekom dogadjaju ja nagrabusimuser posted image

i jos mi je Nora sinoc bila poblesavila sa leve strane, mislila sam da ce da iskoci, ili da probusi vodenjak, puj, puj, koliko je bila nemirnauser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1488
15.9.2015 11:23:20   
alex88
Procice do subote i provescete se lepo,zamoli Noru da bude dobra i da ne brine majku user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1489
15.9.2015 11:24:57   
janabons
Sandra, divna vest , cestitamo za Janu....nek je ziva i zdrava, bas mi je drago sto je sve dobro ispalouser posted image
Ado, jeki, srecne vam godisnjice...
Di, nadam se da ces brzo nazad kod svoje decice...mi smo bez njih kao ribe na suvom, i Kosta je mali....brzo ce sve proci i bice ok, veruj i ti u to.user posted image
Um, bices za svadbu tip top, sve ce da prodje, to je i mene uhvatilo prosle nedelje, osecala sam se kao prebijena, sada jos uvek slinim, ali je mnogo boljeuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1490
15.9.2015 11:28:41   
Anoniman
Alex nadam se, evo glava mi pulsira, samo da ne dobijem temp, a sama sam kriva juce odem do grada, i da platim racune neke, kada sam izlazila posecem palac kada sam otvarala vrata jer sam bila u sandalama, i odem do mame na hitnu da mi ociste, i sigurno sam tamo nesto pokupilauser posted image Ajd i ti brzo da ozdravisuser posted image
Jana odmah sam se setila tebe, super da ti je boljeuser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1491
15.9.2015 11:29:24   
tatjan@
Cao trudnice :) Ja danas punih 38 nedelja i ni k od kontrakcija ni pravih ni laznih :) Da nemam zakazan carski 23, imam osecaj da bi i ova beba kampovala kod mene jos mesec dana :D
Torbu pakujem danas(valjda) tako sam opustena sto se tice porodjaja, ko da imam vremena ihaha.. ludaca :D
Brine me samo ovaj moj mladji sincic, jako je vezan za mene, a muz je na poslu ceo dan, cuvace ga babe i stric koji ga nikad nisu cuvali.. bice stresno za njega :( Nadam se da me nece zadrzati u bolnici duze od 5 dana. I nepokretan deda me ceka kuci i mama koja brine o njemu a pre 3 nedelje slomila nogu, pa sad ja brinem za oboje. Uopste nemam vremena za porodjaj sad..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1492
15.9.2015 11:48:57   
alex88
Ja sam pokupila na higijenskom kad sam davala briseve,bilo je par prehladjenih ljudi a moj imunitet je verovatno ravan nuli jer ne izlazim iz kuce,samo da beba bude dobro,a za mene nije strasno proci ce.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1493
15.9.2015 11:55:54   
alex88
Tatjan zao mi je dede i mame,i malog sincica ali snaci ce se par dana bez tebe ti ipak moras da se porodis ,malo si me nasmejala na kraju kad si rekla kako nemas vremena za porodjaj sad,brzo ce sve proci

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1494
15.9.2015 12:00:58   
janabons
Tatjana, kod tebe bas haos...nadam se da imas nekog ko ce ti pomici posle carskog, dok se ne oporavis, cuvaj seuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1495
15.9.2015 13:40:20   
jess021
Tatjana, probaj ti maximalno da se pricuvas, ostali ce se vec nekako snaci.
Ja bila kod sestre, sad popila Sveps, koji inace nisam pila 100 godina i kontam da bi mogla malo da dreknem, sto bi Maraj rekla.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1496
15.9.2015 13:42:33   
Anoniman
Jess nemoj samo da pokrenese kontrakcije, jer je sveps dobar za to...

Ja treba da spremam rucak, i mislim da cu kasnije do lekara, iskocila mi je i zlezda, bas sam se razbolela, strah me zbog bebe, a i do subote moram da ozdravim....

Tatjana, bice sve ok, moraju se nekako snaci bez tebe....

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1497
15.9.2015 13:48:19   
tatjan@
Dolaze mi komsinice, pomazu koliko mogu, imam i zenu placenu da sprema kucu. Ipak najteze mi je sa dedom, boluje od Alchajmera, ne zna nista, ni da prica, treba ga presvlaciti i menjati mu pelene, hraniti ga.. a on se brani. To sad sve ja radim pored dvoje dece, zna kako je samo onaj ko ima nekog takvog. Kad se ja porodim trebalo bi mi neko da se doseli kod mene, takvi ljudi zahtevaju 24 casovnu negu, a ja nema sanse da nadjem nekog takvog. Tacno mi je muka kad uopste pomislim. Mama bi eto trebala da miruje i cuva nogu, a ona mora da skakuce i puzi oko njega, ne znam ni kako ce joj to zarasti. Prezivecemo nekako, valjda ima i gorih situacija od nase. Samo da mi se Lara rodi lepa, ziva i zdrava, pa cemo polako..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1498
15.9.2015 13:55:51   
tatjan@
Znam UM snaci ce se, ali ja necu moci da se opustim, jer znam da ce biti tesko.. a trebala bi da uzivam, ovo mi je najverovatnije zadnja trudnoca :(
Najradije bi se porodila kod kuce, vezala bebu za ledja ko Afrikanke, pa nastavila da radim :D

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1499
15.9.2015 13:58:20   
Anoniman
Znam sve te razumem ali sada si najbitnija ti, i beba, da sve prodje kako treba, i oporavis se , pa ces ima pomagati, moras malo na sebe da mislis, a tesko je, mama ti je slomila nogu, deda bolestan. Nemas sestru, brata, nekog ko bi mogao jos da ti pomogne, osim komsinica?

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here