|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
14.9.2015 22:20:19   
janabons
E, Diksi...bas bedak...jos dvoje dece kuciuser posted image
Iskreno se nadam da ce se sve brzo srediti, da se sto pre vratis svojim macicimauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1451
14.9.2015 22:20:30   
superm
Laku noć žene! Pisaću vam iz porodilišta, veliki user posted image za sve moje dRRugarice!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1452
15.9.2015 0:05:17   
MAMAMAJ
Superm,želim ti svu sreću i da sve prođe u najboljem redu i što pre se vratiš kući kod klinaca. user posted image
Maraj, kao što neko reče, iako ideš na cr tvoje telo to ne zna i priprema se onako kako mu priroda nalaže, verovatno odatle tvoji bolovi, ne brini.
Bekolino, gde si ti?
Lidija, lepa naša hrabrice, teško je kad si prvi put odvojena od tm, ali i prvi put imaš najozbiljniji i najlepši razlog, proleteće vreme, važno samo da je sve ok, vraćaš se kući s najlepšim trofejom. user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1453
15.9.2015 0:12:36   
Bekolino 25
Tu sam...uplasi me superm pa guglam...kazu drugarice koje se sada porodile pre ned dana da su krvarile pre porodjaja...beba se mrda sutra imam ctg valjda ce biti sve ok

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1454
15.9.2015 0:28:10   
MAMAMAJ
Ma, naravno da će sve biti ok, pa u terminu si sada, nema tu šta. Samo ctg da vidiš sutra i super. Samo pozitiva i optimizam. user posted image
Dijana, možda je najbolje rešenje da lekar ispita zašto je došlo do skraćenja, biće to sve ok, videćeš. Teško ti je da ostaviš klince, ne smem ni da zamislim, ali opet kaži sebi da je to za opšte dobro jer kao i ja znaš i sama da su svi srećni samo kada je mama zdrava, srećna i nasmejana. A to će se brzo rešiti i sve će doći na s voje mesto. user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 1455
15.9.2015 5:29:13   
Anoniman
superm ,jekice srecnooo cekamo lepe vesti...
lidija izdrzi jos malo i stize bebe ....
bekolino draga javljaj se sutra sa pregleda...
di bice sve ok, ali bolje da se ispitas... nece te ostavti do kraja verujem u to.....

nema sandre.

jaoj mene prosle kontrakcije, ali me uhvatilo u nos i evo boli me uvouser posted image bas sam bolesna...

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1456
15.9.2015 6:11:27   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Legla sam u deset_ i evo me sada brojim zvezde user posted image mm sve otvorio i promajčina izgleda unela tri tone ambrozije pa ne mogu da se sastavim od kijanja user posted image
Suzi, bolnica je neki drugi svet, čovek izgura jer mora ali da je prijatno nema šanse! Samo izdrži još malo pa gotovo!
Di, ne znam kada i koliko se grlić skraćuje po ps-u, žao mi je što ne mogu da ti pomognem! Možda je tako najbolje za bebicu, mada znam da je jezivo zbog klinaca!
Lidija, Superm, Bekolino, Ada - fotofiniš, uz vas smo drugarice user posted image
UM, nadam se da će brzo da te prođe prehlada!
Inače, danas ja kuvam kaficu, prešla na dvosifreno user posted image
Idem da gledam Varljivo letouser posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 15.9.2015 6:13:54 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1457
15.9.2015 7:00:49   
Maraj
Dobro jutro i od mene.
ja oprala posteljinu za bekana od jutros user posted image krenulo se sa sredjivanjem stvarcica

jekiki, superm javljajte se drage
di bas bezveze , al mozda to ne mora nista da znaci i meni su od 12.nedelje rekli da mi je uloziv za vrh prsta a normalno je valjda da se malo skratio. Verujem da je dr htela preventivno da te pregleda u bolnici zbog prvog prevremenog
um pa otkud sad to? user posted image jer ti od Une preslo , kako se ti osecas?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1458
15.9.2015 7:42:50   
adulence
Dobro jutro trudnice,samo da se kratko javnem,pa da zavrsavam sta imam...zene srecno.. ljubim vas...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1459
15.9.2015 8:07:00   
dijana1*
Drage moje srecno danasuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1460
15.9.2015 8:09:14   
jekiki
Dobro jutro user posted image

Danas ja cas_tim user posted image Mom dragom i meni godisnjica braka, punih 13. godina jeeeeeee
Ko sta pije user posted image

Superm srecno draga user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 15.9.2015 8:10:17 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1461
15.9.2015 8:09:15   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro drage..ja nocas standardno spavala,cekam vizitu.pa da sidjem ispred GAKA da zapalim cigaru.Sta se radi kod Vas?
Jao Dii bas mi zao,najvise zbog decice koje ostavljas kuci da te cekaju,ne mogu ni da zamislim kako ti je,ja kukam za mm i mojim macama a tek za decom...No moramo izdrzati..MORAMO..
Ko bese ide samnom u poned.na carski?
Superm...gde si smestena zeno?

Dete je najvece blago..

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1462
15.9.2015 8:20:04   
dijana1*
Jekiki srecnouser posted image
Hvala vam puno, znaci podrska... ajd sada se iskukam i obecavam da necu vise.
Bas se lose osecamuser posted image koliko god da je kratak period opet je i dug. Najteze mi je zbog dece, a Kosta je nenormalno vezan za mene a Vuk je veliki i sve razume. Znam da me nece drzati u bolnici do kraja ako budem strogo lezala ali problem je ako se desi ranije porodjaj e to bi me ubilo. Kuci dvoje a trece na intezivnoj. Ne bi mogla podneti. Gledam trudnice oko mene kako se slobodno krecu, ponasaju, saginju, igaju sa decom, a ja ne smem.nista od toga.
Opet mi prolazi kroz glavu mozda se dr. uplasila zbog prvog prevremenog pa mi je uterala strah u kosti. Mozda i nije toliko strasno kao sto me zaplasila. Ali mi je rekla ako ne budem strogo mirovala tek onda ce me ostaviti do kraja u bolnici. Za sutra sam dobila bolnicku a ne obicnu uputnicu tako da cu danas spakovati torbuuser posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1463
15.9.2015 8:44:40   
bebilule
Jutro i od mene. Uh, zakuhalo se ovdje. Vi koje ste u terminu ne brinite toliko, probajte se max rasteretiti. Lidija, bice to ok, sad si na sigurnom, a to sto ste razdvojeni, ma mani se gluposti. Ne placi i ne stresiraj se dodatno. Uznemirices se jos vise i bice ti samo teze.
Di, nadam se da ce sve biti ok. Ipak je najvaznije da sto vise izdrzis, snaci ce se oni. Vidim zakazan cr i superm. Bekolino i ada su tu negdje. Odmotava se.... Um e jbg, sta da ti kazem, skuvaj caj user posted image . Oooo mqraj, okrecena soba pa se pere garderoba. Ljub za sve, trebala bih se malo organizovati danas oko rucka, kuce i tkt. Juce sam bila lijena...

< Poruku je uredio bebilule -- 15.9.2015 8:45:58 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1464
15.9.2015 8:46:03   
adulence
I ja castim j ja...nama je danas punih 3 godine braka...jekiki srecna nam godisnjica braka...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1465
15.9.2015 8:46:41   
jekiki
Hvala Di user posted image
Nemoj da unapred pravis najgori scenario u glavi, polako, kada odes do bolnice videces sta ce ti reci, mozda je to samo na dan dva preventive radi i onda nazad kucici da budes sa svojom decicom, samo se opusti koliko mozes i razmisljaj sto pozitivnije , veliki zagrljaj

Adulence pa srecna nam godisnjica braka user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 15.9.2015 8:47:29 >

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1466
15.9.2015 8:54:10   
Maraj
Jekiki ,adulence srecne godisnjice user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1467
15.9.2015 8:59:39   
Valerie
di, ja ti pisala i u temi, mogu da zamislim kako se osecas. svakako nije isto da li je bio 4cm pa je sad 3, 2 ili 1 cm. i ako se dobro secam, ti se prvi put nisi prevremeno porodila zbog slabog grlica vec zbog secera, napredne bebice... naravno da treba slusati lekara, ali milim da i mi treba da ucestvujemo u odlukama, posebno ako te to toliko stresira. odes na par dana, pa sve lepo razmotrite...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1468
15.9.2015 8:59:45   
jekiki
Hvala Maraj user posted image

Ja cekam patronznu sestru, juce me zvala ponovo, posto prosli put nisam bila u Bg-u, pa dolazi danas prepodne u posetu , a posle idem kod moje dr u DZ

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1469
15.9.2015 9:09:57   
Valerie
jel se javljala sandra? moja jedna cimerka je izdrzala nedelju dana nakon pucanja vodenjaka u 32. nedelji. a cak i nije lezala non-stop.
kakva je juce bila guzva u gradskoj, samo dolaze zenice spremne na porodjaj, suze radosnice da ti krenu. ja se ugusih na ctg-u, i onako mi tesko da disem zbog visokog stomaka, a kamoli na ledjima.
lepo vreme, steta sto nemam snage da se cimam user posted image

srecne godisnjice!!!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1470
15.9.2015 9:13:45   
dijana1*
Adulence srecna godisnjica braka user posted image
Valerie u tome je problem sto mi meri rucno stalno a u Bg mi dr kaze samo UZ. Sutra cu traziti da ga izmere UZ.
Meni je trenutno najbitnije da nemam kontrakcije, dobro se osecam, trudim se da jedem zdravo i da se ne ugojim mnogo. A trudicu se da sto vise lezim.
I da dr iz BG mi kaze svaka trudnoca je za sebe ako sam se prvi put ranije porodila ne znaci da cu i drugi put. Ok treba povesti racuna ali koliko sam do juce bila pozitivna e toliko sam sada uplasena. Videcu sve sutra i ako i dalje situacija bude nejasna potrazicu jos neko misljenje. Jer ovo uteracu ti strah u kosti nije resenje. Sa Kostom u ovom periodu sam se lose osecala, imala sam nesvestice i kontrakcije i lezala sam u bolnici 9 dana. A sada se dobro osecam. Videcemo sve sutra.
Maraj pocelo spremanje :-)
Lidija pusti mm i mace sada Jovan najbitniji. Super si ti i izgurala . Cek tebi se svrab pojavio oko 28-29 nedelje? To je bas dug period.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1471
15.9.2015 9:31:17   
vocicana
Drage trudnicice, najpre Jekiki I Adulence, srecna vam godisnjica, da ih jos mnogo imate u sto vecem broju.
Di, morad da slusam, individualno je da ne ponavljam, ipak je to treca trudnoca, grlic ima pravo da se skrati I da bude tako malo slabiji, sigurna sam da ces biti dobro.
Bekolino, Lidija, Ado, hrabrice, samo glave gore ijaoooo koliko ce bebica biti jos maloooooouser posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1472
15.9.2015 9:31:46   
suzi kju
Devojke srećne godišnjice user posted image
Ko ide na ctg, pregled, bolnicu zelim da sve prođe u najboljem redu, najviše strpljenja, ljubim vas.
Di nemam dece ali donekle mogu da razumem tvoj strah i brigu, ali moraš da izguraš kako god da ti kazu. Sve će to proći.

Ja sam išla na pregled, koji je bio najbolniji do sada, ovo je bio uzas, iz ambulante sam izasla uplakana, doktor koji me gledao ke tezak kreten!!! Moja dr danas slobodna posle dezurstva, jedva čekam sutra da dođe.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1473
15.9.2015 9:37:28   
Sandra_n
Trudnice samo da vam javim da se Jana rodila sve je super i sa mnom i sa bebom,porodjaj je trajao 7 minuta user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1474
15.9.2015 9:38:54   
Valerie
auu suzi, grozno. uopste mi nije jasno zasto pregledaju lezece trudnice koje idu na cr...user posted image . mene moraju kad sam kod kuce, ali ti ni kontrakcije nemas, samo da ti nesto izazovu. buni se!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here