Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 14:41:38
|
|
|
|
adulence
|
Zeene idem sutra privatno da nosim stolicu traze mi u porodilistu koprokulturu,pa me zanima jel se nosi samo jedan uzorak stolice,znate li...nesto nece pretrazivac preko moba,zato ne pisem u adekvatnoj temi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 14:43:39
|
|
|
|
Maraj
|
Vala di nek' si dreKnula javljaj sta kaze dr bekolino mene nekad presece dole ko iglom da me ubode..... ja sutra kod frizera . Jedva cekam. Kosa mi je ocaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 14:44:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Bekolino sada ce to jos malo navijamo! Ja sam celu noc i jutro imala kontrakcije, pa sam isla do grada da predam papire u rfzo, ali naravno knjigovodja mi nije sve poslala, pa moram kod nje cim mm dodje sa posla, a ako mi dr bude privatno radila svraticu i kod nje da me pregleda ginekoloski, cisto da vidim stanje posto u u istom gradu ona i knjigovodja....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 14:45:07
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence ma da. Uvek se nosi uzorak jedne stolice. Imas u apoteci da kupis onu posebnu kutijicu za uzorak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 14:46:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence prebacila sam post u analize pred porodjaj. Ja kucam sa tel, meni normalno radi. Ne znam sta je sada problem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 14:53:26
|
|
|
|
Maraj
|
Ja isključivo kucam sa telefona. Sve mi radi osim postavljanja slika. Za prebacivanje slika moram da palim komp
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 15:01:56
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Ada jedan uzorak ja sam sve analize radila privatno ali ceka se 4radna dana ako te uhvati vikend bice tek u pon
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 15:15:26
|
|
|
|
adulence
|
Bekolino,u dr.risticu su rezultati svibjako brzk,svakako cu ih pitati ujutru...nemam pojma mozda je do mog telefkna,maraj menj hoce da postavlja slike savgelefkna...hehee...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 15:44:47
|
|
|
|
Maraj
|
Mene donji deo ledja ubija od jutros. Jedva zavrsih rucak.....samo sam čekala da legnem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 16:10:37
|
|
|
|
adulence
|
Joj maraj i ja isto,jos sam sad u banci,nesto zavrsavam...mm otisao po Ivu u vrtic jedva cekam da budemo svi zajedno,danas sam bas nesto emotivna...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 16:12:48
|
|
|
|
superm
|
Žene, ne stižem već par dana da se javim! Sutra idem u porodilište, ne znam kada će mi uraditi CR. Nadam se vrlooo uskoro! Mislim da je bilo dosta! BEKOLINO, ne bih da te plašim, al i ja sam u prvoj prokrvarila 3 da na posle termina, ni je me ništa bolelo, otišla sam odmah na Gak, rekli su mi da je u pitanju placenta previa i da moram na hitan CR. Ja bih na tvom mestu zvala dr.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 16:33:03
|
|
|
|
Maraj
|
Drage mene bole krsta i dobro mi se spustio stomak! Jer to neki znak??? Malo sam pocela da panicim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 16:38:49
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Žene, mene iznenadio brat, faktički se čovek pojavi na vratima s neba pa u rebra, bio jako daleko i dugo se nismi videli, sad i mene piče emocije... Kako je lepo kad ti dođe neko tvoj iznenada. Bekolino, samo hrabro. Maraj, ne brini, polako će to, neće još. Ljubim vas sve, čujemo se večeras, odoh da uživam s burazerom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 16:49:22
|
|
|
|
Maraj
|
Joj mamamaj valjda nece....malo sam se odsekla. Ne znam sta da radim. Bukvalno mi se preko noci spustio i od jutros me krsta ubise. Valjda nije krenulo. Samo da izdržim do četvrtka. U četvrtak idem u Front
< Poruku je uredio Maraj -- 14.9.2015 16:50:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 16:59:08
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Maraj ja se ne razumem, mada mi je kuma rekla da su nju dan pred porđaj počela da bole krsta, ali to mozda nije ista vrsta bola kao kod tebe, možda te bole krsta od tereta bebe. Jel osećaš kontrakcije, ako osećaš kontrakcije onda možda reba da se javiš lekaru NEKA SE JAVE OVE ISKUSNE MAME DA JA NE LUPAM BEZVEZE. Kolko vidim ti si 37ma nedelja ne bi trebalo još a koliki je bio tvoj beban na poslednjem UZ?
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 14.9.2015 17:03:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 17:21:30
|
|
|
|
Maraj
|
Lisa pojma nemam. Nesto mislim da ja nisam imala te BH kontrakcije...ne verujem da ih ne bi poznala... Pre nedelju dana je imao 2800g
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 17:43:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj ja zaboravna, dolaziš u dnevnu ili da legneš? Prati kako i koliko te boli pa proceni, ako sr nastavi javi se u front.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 17:47:42
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi u Dnevnu dolazim u četvrtak zato kazem da izdrzim do tad.....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 17:56:52
|
|
|
|
janabons
|
MAraj, prati, normalno je da te bole krsta u devetom mesecu,mozda se telo priprema, a moze vrlo lako i da krene, s obzirom da tebi bebac nije uopste mali. Meni su krenuli bolovi u krstima, al su ubrzo usledile i kontrakcije
< Poruku je uredio janabons -- 14.9.2015 17:58:33 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 18:02:38
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Joj mamamaj valjda nece....malo sam se odsekla. Ne znam sta da radim. Bukvalno mi se preko noci spustio i od jutros me krsta ubise. Valjda nije krenulo. Samo da izdržim do četvrtka. U četvrtak idem u Front Maraj meni se to isto desava, pocelo je pre dva dana, ako hodam duze od 50m haos, ako stojim duze iso, krsta i donji stomak, kao neko zatezanje i pomalo bolno Adulence a sto to ne odradis u DZ
< Poruku je uredio jekiki -- 14.9.2015 18:03:12 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 18:42:16
|
|
|
|
adulence
|
jekiki ma zato sto mi to treba za cetvrtak kada idem u misovic na kontrolu,pa ne bi bilo gotovo da sutra odem i predam,ma nema veze,sve sam do sada radila u dz prezivecu ovo kod privatnika,a i nije skupo,a brzoo gotovo,sto mi je bitno,a i da bukvalno mi je ispred zgrade,mnogo me bole noge,pa samo gledam gde mi je blize...ahahahha... maraj a jel imas kontrakcije ili samo bol,mislim ako je samo bol,mozda se siris otvaras polako,ja se zapravo ne secam kada me nesto nije bolelo,stomak ,krsta ,noge...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 18:52:19
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Hvala Vam drage moje pajtasice na podrsci i lepim recima,divne ste sve..carski zakazan za ponedeljak..a ja do ponedeljka potok suza imam da napravim..nedostaje mi mm ,moje mace,moja kuca...jedva cekam dan da se dodjemo kuci Jovan i ja i da uzivamo u nasoj porodicnoj harmoniji...svrab jos uvek postoji,koza odrana,pritisak se stabilizovao...Nisam upamtila sta se desava ,svima saljem grlisu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 19:04:21
|
|
|
|
janabons
|
Izdrzi Lidija, brzo ce to
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 20:16:01
|
|
|
|
Maraj
|
Joj jekiki znaci ti i ja ruku pod ruku.... adulence ja mislim da ih nemam.... nisam bas sigurna citam o tim BH kontrakcijama , rekla bi da nisam osetila do sad takvo zatezanje . ja sam panicar i danas kako locela krsta da me bole uplasila sam se da nece da krene a pri tim i kao stomak da mi se spustio..... mene strah zbog ovih injekcija fragmina sto primam jer postoji sema za uzimanje injekcija , pa tako za CR ne smem 18 sati pre da primim injekciju a ja se bockam svako jutri u 7. Zato malo panicim.....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 20:20:59
|
|
|
|
BubaBubica
|
I meni je bol u krstima oba puta bio nagoveštaj porođaja oba puta kad sam počela da osećam bolove u krstima, onako kao kad napr. preteraš sa usisavanjem, na pregledu su mi ustanovili da sam otvorena 4 prstiju i ostala sam u porodilištu. Priključena sam bila na indukciju i porodila se u roku od sat vremena, oba puta.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zna li beba u stomaku šta mama jede?Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?