Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:20:17
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro svima. LIdija, nemoj plakati, draga, skupi hrabrost za osmeh, stiže uskoro nagrada za sve što si pretrpela, nabaci osmeh tvoj lepi i samo napred. Ada, draga, ne mora da bude obilno, meni je drugi put bilo tako kao tebi sad, i bez ikakvih tragova krvi, a porodila se za par dana, na 39+5. UM, primiri se malo. Bekolino, pa tvoja beba tebe već obožava, ne može da se odvoji od tebe. Jekiki, 'oćemo li šta slatko danas? Bebilule, koliko još? Zagrljaj i za tebe, zemljakinjo - na neki način. Sve vas ljubim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:20:20
|
|
|
|
adulence
|
lidija zeno drzi se blizi se kraj tvojim mukama,a bices nagradjena najlepsim poklonom,svojim decacicem slatkim... ja sam od jutros sva nesto u akciji,sredjujem kucu,sva sam u tripu da ce brzo pa da mojima ostavim sredjenu kucu,mm kada bi znao kako razmisljam ubio bi me... ko zna mozda je i sekret mada do sada nikada nisam imala tako rastegljivo...ko zna...
< Poruku je uredio adulence -- 14.9.2015 9:21:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:21:41
|
|
|
|
vocicana
|
E moja UM, razgovaras sa majkom devet Jugovica! Pa da ih rodim devetoro, decaci bi bili. Niti razmisljam o tome, niti mi je vazno, ali osecam da je deckic. Odmori malo covece, nemoj da se toliko forsiras, msm, radis kao blesava, razumem obaveze oko male, ali malo se skrasi. Suzi , Ada, jos malo lepotice, stize sincic, Bekolino I ti si to lepo izgurala skoro do kraja, srecno na ctg-u, javi se obavezno. Lidija, drago mi je da si u bolnici, moram priznati, svako malo procitam tvoje postove, strasno si se izmucila sa tim svrabom, sa kojekakvim situacijama I pritiskom, i onako si trebala danas u bolnicu. Neka ti je sa srecom I javi se, sada si na sigurnom I znam da ce ti Jovan doneti veliku radost.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:29:50
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Suzi, ti si pravi primer kako treba da se ponašamo ako se nađemo tamo gde si ti sada, hrabrica si prava, mislim da se mi sve ovde na neki način ponosimo tobom. Maraj, ja bih juneću supicu, hvala na ideji. Voci, tako mi je drago što uživaš tamo, ja sam juče poželela da sam na sajmu poljoprivrede u Švici, bila sam jedne godine, on je sada nešto krajem sept, početkom oktob, čini mi se, prelepo je stvarno. Ali, neki drugi put...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 14.9.2015 9:34:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:35:58
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Ja pijem kafu, tek sam iz kreveta. Vise ne ustajem u 6, ali zato ne mogu da zaspim do 3. I kad zaspim budim se svakih pola sata. Nocas sam sanjala bebaca. Sav je bio sladak. Drzala sam mu glavu i brojala prstice . San bi bio divan da se nisam iszraumirala jer je kao porodjaj krenuo ranije...valjda je to sad najveci strah, a i kako sandra zaglavi u bolnici, pa um sinoc sa onim postom o konzrakcijama i jbg... Lidija, brisi suze, moras biti gdje jesi. Neka te prate, sigurnije je tu. Um, kako jutros? Jekiki, ja za kiselinu gricnem malo rupuruta, ne cijeli. Zene, drzite se, bez suza, samo pozitivno naprijed. Mamamaj, kako ono zemljakinje? Inace, ja mislim da je danas punih 35. Ulazimo u 36. nedelju. Ljubac za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:36:04
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro i od mene! Ja se probudila u 7h, procitala da je Djokovic pobedio i nastavila do 9h. Ukljucila masinu i sad pijem kafu. Lidija, draga moja, izdrzi jos malo, verujem da je tesko, ali bolje da si tu. Znas li kad ces na CR? Ada, Bekolino tuj ste nam jos, dobro je
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:43:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bebilule, moj očuh je iz Bosne, samim tim, moji brat i sestra su Bosanci, a ja sam tamo i u školu išla. Volim sve tamo. Najviše ćevape, mmmm, baš bi mogli..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:51:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ovo je draga moja nesto sto se ne moze recima opisati. Ali imala dam ekstra iskustvom od pocetka, dobar start, uzletanje, let I sletanje, prelep dan me je docekao ovde, ljudi su tihi, sve je cisto, vazduh je fantastican, kako I ne bi brate mili, svakog 4 m drvo je zasadjeno. Sada ne bi stajala, samo bi zvrndala, a Svica...mmmm
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:51:34
|
|
|
|
mlada_mama
|
svima, samo da vam mahnem, mi smo super, rastemo, smijemo se, gucemo i tako veliki je djecak, samo rucka i spava, uzivancija adulence sad ugledah tvoj ticker, jos par dana
< Poruku je uredio mlada_mama -- 14.9.2015 9:52:59 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:52:05
|
|
|
|
bebilule
|
Mamamaj znas kako kazu, j zemlju koja bosne nema . Nekad dodji pa cemo na Bascarsiju na deset_ u pola sa lukom! Ali ja bih rado bosnu ostavila i odgajala dijete na drugom kontinentu. Sto bi andric rekao, bosna je zemlja mrznje pa smo vam mi, idealisti, osudjeni na propast ovdje. U bosni se sve tolerise, ali da si drukciji i da nisi nacionalista, tj sovinista, to se ne prasta.... Mlada m zavidim ti, me pridrzavas vise stomak rukama. Uzivaj sa bebacom!
< Poruku je uredio bebilule -- 14.9.2015 9:56:51 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:52:35
|
|
|
|
vocicana
|
Mlada mama, ja gledala slike citala postove, svaka tebi cast! Uzivaj sa svojim andjelima.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:52:45
|
|
|
|
jess021
|
Mlada mama Super za bebana Jabudicu Luciju slatkicu vidim na FB, pa i ne pitam. Voci, kad se vracas? Mamamaj, mogla bi i ja neke cevape Bebilule, imas pp.
< Poruku je uredio jess021 -- 14.9.2015 9:58:34 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:56:07
|
|
|
|
mlada_mama
|
mama je krenula i na fitnes neki dan, lagano se vracam u formu ne znam kome je bilo gore, meni sto ostavljam njih dvoje i idem da skacem sat i po ili muzu sto ih je cuvao ahahahaha
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:57:37
|
|
|
|
adulence
|
MM jos malo,jos malo.... ja odvrnula muziku i mlatim po kuci...Boze koliko volim da slusam glasno muziku,ahahahahha,imam jos malo vremena da uzivam u tome,buahahahah...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:00:29
|
|
|
|
vocicana
|
Sada pricate o cevapima, voda mi na usta ide! A gde ovde da ih porucim ,. Ja se vracam 22.9 ujutru imam let, iz Ajnhofena. Citala sam onaj forum sa imenima za devojcice, aj, bas ste me nasmejale. Jess jos malo ti je ostalo, ali boris se tvrdo I ti I ostale septembarske trudnjace, ponosna sam na vas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:01:26
|
|
|
|
bebilule
|
Mlada m svaka cast. Ja vec guglala kada se moze poceti trenirati . Nije meni zbog kila toliko koliko zbog psihe i mog mozga. Navikla sam, volim sport i kad treniram nemam nijedan problem. Mi cemo zimus vjerovatno do mog grada u kojembsam zivjela do prije par mjeseci. Neka mm i moje mame sa bebacom, ja cu na skije . Sve dam isplanirala a vidjecete kad se ne budem od kuce stigla odvojiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:06:10
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bebilule moja draga, moj očuh baš i jeste iz tih krajeva, ali znaš šta nam je rat svima radio, sada žive na severu zemlje. A ja u Sarajevu bila 2011.i to jer je mm iz Zapadne Srbije, pa smo tim putem išli kod mojih u Bosnu, jbg ja sam ti ultra mega giga mix, prava jugoslovenka. Ne mogu da odolim da ne dodam da mi je ćale okolina Bg, a majka rođena Banijka. Još da se ustanovi kakve veze imam sa CG i sve obuhvatam.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 14.9.2015 10:10:36 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:07:30
|
|
|
|
mlada_mama
|
Ja nisam nikad nista, doduse izasla sam iz bolnice sa samo 2kg viska i to je ok, ali meni nekako vise da se izduvam i malo izbacim neg energiju a i da malo regulisem kilazu, sad imam 60kg a meni je idealno nekih 55 tako da sam sad malo i ishranu regulisala, izbacila tjesto sve i slatkise, pa vidjecemo rezultat ado uzimas li epi?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:12:34
|
|
|
|
jess021
|
Voci, neka je jos kod mene u stomaku, imam ove nedelje nekih obaveza, pa bih da to sve zavrsim Mlada mama, jel nije rano za vezbanje?! Koliko je proslo od porodjaja, nekih 7 nedelja. Ja cu, ako se porodim prirodnom, od 01. februara na fitnes. Takav mi je plan, vec sam se najavila. To mi bas nedostaje u trudnoci, sto kaze Bebilule i zbog kilaze, a i zbog mozga, tamo bas ni o cemu ne razmisljam.
< Poruku je uredio jess021 -- 14.9.2015 10:13:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:17:02
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:19:04
|
|
|
|
adulence
|
mlada mama,uzimam ga naravno,zato se ja nesto i ne tripujem porodjaja,koliko ostavljanja Ive,ali i to cemo pregurati,vec sam ovde dosadila pisanjem o razdvajanju sa velikim detetom...hehehhe,jao sve same sportasice oko mene,dajte i mene pogurajte malo na taj fitnes,nikada nisam bila nikakav sportski tip,a valjalo bi po malo...jess covece pa ti jos malo i u 38.nedelju ulazis,aaaaa prolete zeno...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:20:11
|
|
|
|
Maraj
|
Evo mene malo sam dreknula. nego da pitam ja moje vrsnjakinje po nedeljama jer se vama promenio oblik stomaka? Moj je sad sav u sredini nekako...ne znam da opisem ne ide mi u stranu vec samo po sredini izgleda da je beba bas tu po sredini jer mi je tu bas tvrdo. Nije mi takav stomak bio do sad
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:23:46
|
|
|
|
bebilule
|
Jeste meni maraj. Iskocio naprijed. Sad mi se pojavio struk, nidje veze . Ado, samo ih navikni da mama ide par puta sedmicno sa zenama na fitnes, uzivaces. Jess, vidim da si pisala u temi imena. Ne znam smijem li uci, ako si se predomislila....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:25:02
|
|
|
|
mlada_mama
|
Pa ja mislim da nije rano, vodim se po sebi, kako se ja osjecam, jer ja sam vec 4 dan kad sam izasla iz bolnice sirila ves, pravila rucak, nosala sofiju, sve radila, cim su konci izvadjeni bilo mi je lakse, a i sad sam vec evo mjesec sama sa njima, znaci sve zivo ja radim najnormalnije, pa ako mogu sve to onda mogu i jednom sedmicno fitnes bas mi je prijalo, doduse evo vec dva dana nakon toga imam upalu svega al ok. Ado, razumijem te za ostavljanje Ive, ja sam dan prije odlaska u bolnicu, Sofiju kupala i rekla mm da je uspava, jednostavno suze na oci su mi isle jer sam znala da idem ujutro, jedva sam je poljubila da ne zaplacem, kao da idem u rat ali sva sreca pa sam bila 3 dana i izasla kuci, ali najteze mi je bilo kad me je prvu noc kod kuce zagrlila poljubila i rekla : mama ja tebe vojim, nemoj vise ides bojicu (bolnicu)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 10:28:19
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, ti imas struk, pa ti si srecna zena, moj je nestao jos u 2. mesecu Maraj, nemam pojma, nervira me sto svi govore kako cu ja ubrzo jer mi se spustio stomak, a ja bas nisko nosim jos od kad, ali ko ce svima objasnjavati. Slikacu se sutra, pa proceni. Ada, da u sredu punih 37. nedelja. Ja sam ti 6 godina trenirala Tekvondo, pa 7 godina rukomet i nakon toga stalno na neki aerobik, fitnes. Od 2012. idem kod Dr. feelgood-a na fitnes, divni su treneri, a i imam 3 min do njih, tako da mi savrseno odgovara. Bebilule, pogledaj u temi za ime, necu da ti kazem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?