|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
14.9.2015 9:20:17   
MAMAMAJ
Dobro jutro svima.
LIdija, nemoj plakati, draga, skupi hrabrost za osmeh, stiže uskoro nagrada za sve što si pretrpela, nabaci osmeh tvoj lepi i samo napred. user posted image
Ada, draga, ne mora da bude obilno, meni je drugi put bilo tako kao tebi sad, i bez ikakvih tragova krvi, a porodila se za par dana, na 39+5.
UM, primiri se malo.
Bekolino, pa tvoja beba tebe već obožava, ne može da se odvoji od tebe. user posted image user posted image
Jekiki, 'oćemo li šta slatko danas?
Bebilule, koliko još? Zagrljaj i za tebe, zemljakinjo - na neki način. user posted image
Sve vas ljubim. user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1351
14.9.2015 9:20:20   
adulence
lidija zeno drzi se blizi se kraj tvojim mukama,a bices nagradjena najlepsim poklonom,svojim decacicem slatkim...
ja sam od jutros sva nesto u akciji,sredjujem kucu,sva sam u tripu da ce brzo pa da mojima ostavim sredjenu kucu,mm kada bi znao kako razmisljam ubio bi me...
ko zna mozda je i sekret mada do sada nikada nisam imala tako rastegljivo...ko zna...

< Poruku je uredio adulence -- 14.9.2015 9:21:20 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1352
14.9.2015 9:21:41   
vocicana
E moja UM, razgovaras sa majkom devet Jugovica! Pa da ih rodim devetoro, decaci bi bili. Niti razmisljam o tome, niti mi je vazno, ali osecam da je deckic. Odmori malo covece, nemoj da se toliko forsiras, msm, radis kao blesava, razumem obaveze oko male, ali malo se skrasi.
Suziuser posted image , Ada, jos malo lepotice, stize sincic, Bekolino I ti si to lepo izgurala skoro do kraja, srecno na ctg-u, javi se obavezno.
Lidija, drago mi je da si u bolnici, moram priznati, svako malo procitam tvoje postove, strasno si se izmucila sa tim svrabom, sa kojekakvim situacijama I pritiskom, i onako si trebala danas u bolnicu. Neka ti je sa srecom I javi se, sada si na sigurnom I znam da ce ti Jovan doneti veliku radost.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1353
14.9.2015 9:29:50   
MAMAMAJ
Suzi, ti si pravi primer kako treba da se ponašamo ako se nađemo tamo gde si ti sada, hrabrica si prava, mislim da se mi sve ovde na neki način ponosimo tobom. user posted image
Maraj, ja bih juneću supicu, hvala na ideji. user posted image
Voci, tako mi je drago što uživaš tamo, ja sam juče poželela da sam na sajmu poljoprivrede u Švici, bila sam jedne godine, on je sada nešto krajem sept, početkom oktob, čini mi se, prelepo je stvarno. Ali, neki drugi put... user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 14.9.2015 9:34:02 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1354
14.9.2015 9:35:58   
bebilule
Jutro i od mene. Ja pijem kafu, tek sam iz kreveta. Vise ne ustajem u 6, ali zato ne mogu da zaspim do 3. I kad zaspim budim se svakih pola sata. Nocas sam sanjala bebaca. Sav je bio sladak. Drzala sam mu glavu i brojala prstice user posted image . San bi bio divan da se nisam iszraumirala jer je kao porodjaj krenuo ranije...valjda je to sad najveci strah, a i kako sandra zaglavi u bolnici, pa um sinoc sa onim postom o konzrakcijama i jbg...
Lidija, brisi suze, moras biti gdje jesi. Neka te prate, sigurnije je tu. Um, kako jutros? Jekiki, ja za kiselinu gricnem malo rupuruta, ne cijeli.
Zene, drzite se, bez suza, samo pozitivno naprijed.
Mamamaj, kako ono zemljakinje? Inace, ja mislim da je danas punih 35. Ulazimo u 36. nedelju.
Ljubac za sve user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1355
14.9.2015 9:36:04   
jess021
Dobro jutro i od mene!
Ja se probudila u 7h, procitala da je Djokovic pobedio i nastavila do 9h. Ukljucila masinu i sad pijem kafu.
Lidija, draga moja, izdrzi jos malo, verujem da je tesko, ali bolje da si tu. Znas li kad ces na CR?
Ada, Bekolino tuj ste nam jos, dobro jeuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1356
14.9.2015 9:43:43   
MAMAMAJ
Bebilule, moj očuh je iz Bosne, samim tim, moji brat i sestra su Bosanci, a ja sam tamo i u školu išla. Volim sve tamo. Najviše ćevape, mmmm, baš bi mogli..user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1357
14.9.2015 9:51:34   
vocicana
Ovo je draga moja nesto sto se ne moze recima opisati.
Ali imala dam ekstra iskustvom od pocetka, dobar start, uzletanje, let I sletanje, prelep dan me je docekao ovde, ljudi su tihi, sve je cisto, vazduh je fantastican, kako I ne bi brate mili, svakog 4 m drvo je zasadjeno.
Sada ne bi stajala, samo bi zvrndala, a Svica...mmmm

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1358
14.9.2015 9:51:34   
mlada_mama
user posted image svima, samo da vam mahnem, mi smo super, rastemo, smijemo se, gucemo i tako user posted image veliki je djecak, samo rucka i spava, uzivancija user posted image
adulence user posted image sad ugledah tvoj ticker, jos par dana user posted image

< Poruku je uredio mlada_mama -- 14.9.2015 9:52:59 >

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1359
14.9.2015 9:52:05   
bebilule
Mamamaj znas kako kazu, juser posted image zemlju koja bosne nema user posted image . Nekad dodji pa cemo na Bascarsiju na deset_ u pola sa lukom! Ali ja bih rado bosnu ostavila i odgajala dijete na drugom kontinentu. Sto bi andric rekao, bosna je zemlja mrznje pa smo vam mi, idealisti, osudjeni na propast ovdje. U bosni se sve tolerise, ali da si drukciji i da nisi nacionalista, tj sovinista, to se ne prasta....

Mlada m zavidim ti, me pridrzavas vise stomak rukama. Uzivaj sa bebacom!

< Poruku je uredio bebilule -- 14.9.2015 9:56:51 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1360
14.9.2015 9:52:35   
vocicana
Mlada mama, ja gledala slike citala postove, svaka tebi cast! Uzivaj sa svojim andjelima. user posted image

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1361
14.9.2015 9:52:45   
jess021
Mlada mamauser posted image Super za bebanauser posted image
Jabudicuuser posted image Luciju slatkicu vidim na FB, pa i ne pitam.
Voci, kad se vracas?
Mamamaj, mogla bi i ja neke cevapeuser posted image
Bebilule, imas pp.

< Poruku je uredio jess021 -- 14.9.2015 9:58:34 >

Direktna veza do poruke: 1362
14.9.2015 9:56:07   
mlada_mama
user posted image mama je krenula i na fitnes neki dan, lagano se vracam u formu user posted image
ne znam kome je bilo gore, meni sto ostavljam njih dvoje i idem da skacem sat i po ili muzu sto ih je cuvao ahahahaha

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1363
14.9.2015 9:57:37   
adulence
MM jos malo,jos malo....
ja odvrnula muziku i mlatim po kuci...Boze koliko volim da slusam glasno muziku,ahahahahha,imam jos malo vremena da uzivam u tome,buahahahah...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1364
14.9.2015 10:00:29   
vocicana
Sada pricate o cevapima, voda mi na usta ide! A gde ovde da ih porucimuser posted image ,.
Ja se vracam 22.9 ujutru imam let, iz Ajnhofena. Citala sam onaj forum sa imenima za devojcice, aj, bas ste me nasmejale.
Jess jos malo ti je ostalo, ali boris se tvrdo I ti I ostale septembarske trudnjace, ponosna sam na vas.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1365
14.9.2015 10:01:26   
bebilule
Mlada m svaka cast. Ja vec guglala kada se moze poceti trenirati user posted image . Nije meni zbog kila toliko koliko zbog psihe i mog mozga. Navikla sam, volim sport i kad treniram nemam nijedan problem. Mi cemo zimus vjerovatno do mog grada u kojembsam zivjela do prije par mjeseci. Neka mm i moje mame sa bebacom, ja cu na skije user posted image . Sve dam isplanirala a vidjecete kad se ne budem od kuce stigla odvojiti user posted image

Direktna veza do poruke: 1366
14.9.2015 10:06:10   
MAMAMAJ
Bebilule moja draga, moj očuh baš i jeste iz tih krajeva, ali znaš šta nam je rat svima radio, sada žive na severu zemlje. A ja u Sarajevu bila 2011.i to jer je mm iz Zapadne Srbije, pa smo tim putem išli kod mojih u Bosnu, jbg ja sam ti ultra mega giga mix, prava jugoslovenka. user posted image
Ne mogu da odolim da ne dodam da mi je ćale okolina Bg, a majka rođena Banijka.
Još da se ustanovi kakve veze imam sa CG i sve obuhvatam. user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 14.9.2015 10:10:36 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1367
14.9.2015 10:07:30   
mlada_mama
Ja nisam nikad nista, doduse izasla sam iz bolnice sa samo 2kg viska i to je ok, ali meni nekako vise da se izduvam i malo izbacim neg energiju a i da malo regulisem kilazu, sad imam 60kg a meni je idealno nekih 55 tako da sam sad malo i ishranu regulisala, izbacila tjesto sve i slatkise, pa vidjecemo rezultat user posted image
ado uzimas li epi?

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1368
14.9.2015 10:12:34   
jess021
Voci, neka je jos kod mene u stomaku, imam ove nedelje nekih obaveza, pa bih da to sve zavrsimuser posted image
Mlada mama, jel nije rano za vezbanje?! Koliko je proslo od porodjaja, nekih 7 nedelja.
Ja cu, ako se porodim prirodnom, od 01. februara na fitnes. Takav mi je plan, vec sam se najavila. To mi bas nedostaje u trudnoci, sto kaze Bebilule i zbog kilaze, a i zbog mozga, tamo bas ni o cemu ne razmisljam.

< Poruku je uredio jess021 -- 14.9.2015 10:13:28 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1369
14.9.2015 10:17:02   
vocicana
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1370
14.9.2015 10:19:04   
adulence
mlada mama,uzimam ga naravno,zato se ja nesto i ne tripujem porodjaja,koliko ostavljanja Ive,ali i to cemo pregurati,vec sam ovde dosadila pisanjem o razdvajanju sa velikim detetom...hehehhe,jao sve same sportasice oko mene,dajte i mene pogurajte malo na taj fitnes,nikada nisam bila nikakav sportski tip,a valjalo bi po malo...jess covece pa ti jos malo i u 38.nedelju ulazis,aaaaa prolete zeno...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1371
14.9.2015 10:20:11   
Maraj
Evo mene malo sam dreknula.
nego da pitam ja moje vrsnjakinje po nedeljama user posted image jer se vama promenio oblik stomaka? Moj je sad sav u sredini nekako...ne znam da opisem ne ide mi u stranu vec samo po sredini izgleda da je beba bas tu po sredini jer mi je tu bas tvrdo. Nije mi takav stomak bio do sad

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1372
14.9.2015 10:23:46   
bebilule
Jeste meni maraj. Iskocio naprijed. Sad mi se pojavio struk, nidje veze user posted image . Ado, samo ih navikni da mama ide par puta sedmicno sa zenama na fitnes, uzivaces.
Jess, vidim da si pisala u temi imena. Ne znam smijem li uci, ako si se predomislila....user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1373
14.9.2015 10:25:02   
mlada_mama
Pa ja mislim da nije rano, vodim se po sebi, kako se ja osjecam, jer ja sam vec 4 dan kad sam izasla iz bolnice sirila ves, pravila rucak, nosala sofiju, sve radila, cim su konci izvadjeni bilo mi je lakse, a i sad sam vec evo mjesec sama sa njima, znaci sve zivo ja radim najnormalnije, pa ako mogu sve to onda mogu i jednom sedmicno fitnes user posted image bas mi je prijalo, doduse evo vec dva dana nakon toga imam upalu svega al ok.
Ado, razumijem te za ostavljanje Ive, ja sam dan prije odlaska u bolnicu, Sofiju kupala i rekla mm da je uspava, jednostavno suze na oci su mi isle jer sam znala da idem ujutro, jedva sam je poljubila da ne zaplacem, kao da idem u rat user posted image ali sva sreca pa sam bila 3 dana i izasla kuci, ali najteze mi je bilo kad me je prvu noc kod kuce zagrlila poljubila i rekla : mama ja tebe vojim, nemoj vise ides bojicu (bolnicu) user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1374
14.9.2015 10:28:19   
jess021
Bebilule, ti imas struk, pa ti si srecna zena, moj je nestao jos u 2. mesecuuser posted image
Maraj, nemam pojma, nervira me sto svi govore kako cu ja ubrzo jer mi se spustio stomak, a ja bas nisko nosim jos od kad, ali ko ce svima objasnjavati. Slikacu se sutra, pa proceni.
Ada, da u sredu punih 37. nedelja. Ja sam ti 6 godina trenirala Tekvondo, pa 7 godina rukomet i nakon toga stalno na neki aerobik, fitnes.
Od 2012. idem kod Dr. feelgood-a na fitnes, divni su treneri, a i imam 3 min do njih, tako da mi savrseno odgovara.
Bebilule, pogledaj u temi za ime, necu da ti kazemuser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here