Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:13:00
|
|
|
|
vocicana
|
Moja sestricina je prosle godine rodjena sa 2000 gr(cascena je na rodjenju) , da je vidis kakva je pucka sada, sisala, borila se, spavala a sada bebica kao avion. Ne brini please.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:16:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Vocicana otkuda znas da ce biti decak, mozda bude devojcica Sandra Ja zabutala palacinke, a stomak me tako boli, jedva cekam krevet, cim legnem lakse mi je, mi od sutra u 33 nedelji, kada pre ne znam jojj jedva cekam da upoznam Noru...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:29:43
|
|
|
|
adulence
|
Sandra moja draga,bice to sve u redu,velika je ona...samo se ne sekiraj...mislim na tebe jako...Ja uspavala Ivu sada cekamo mm i ja kumu da nam dodje...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:32:41
|
|
|
|
jess021
|
Sandra, veliki zagrljaj za tebe i bebu, ma vi ste vec veliki, sve ce to biti u redu. Adulence, Bekolino...koja ce prva? Suzi Mi ssmo kupili onaj sto i stolice sto smo danas videli Gladna sam, ne znam sta bi mogla jesti.
< Poruku je uredio jess021 -- 13.9.2015 20:33:21 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:51:17
|
|
|
|
Sandra_n
|
Hvala vam zene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 21:00:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Sandra drzi se, ipak nije to tako mala beba, ne brini se. Grliša za sve vas devojke Uzivajte debelice...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 21:54:19
|
|
|
|
sonyasha
|
Sandra, nadam se da će sve proći savršeno i da će bekano još malo da odmori kod mame u tibi, čisto da ne brineš! Mi smo uz tebe i držimo vam fige
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 21:54:53
|
|
|
|
bebilule
|
Ja se docepah stolice danas. Cijeli dan imali goste,vkafa, rucak, grad, kafa....bas sam umorna. Vidjeh sta se desilo sandri. Drzim fige i navijam za vas dvoje. Ali bice to dobro, velika je beba. Samo znam da se brines i ne moze drukcije. Pregurali ste dosta, pteguracete i ovaj period. Javi kad budes migla kako ste.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 22:04:26
|
|
|
|
dijana1*
|
Sandra navijam da bude sve ok. Ako je samo naprsnuce vodenjaka velike su sanse da beba bude jos u stomaku. Jer vodenjak je bukvalno podeljenpo komorama i voda se obnavlja. Samo strogo lezanje, cak.ni do vc. Nadam se da si rimila inekcije za sazrevanje bebinih pluca. Samo da bebn izdrzi 3-4 dana da to deluje a kilaza vam je dobra. Znam kako se osecas i samo hrabro. Moj sin je rodjen u 31+2 i evo ga sada ima 5 godina i sve je ok. Cak je ekstremno nemiran Zuji mi komarac iznad glave aaaaa ko ce ga sada u mraku uhvatiti. Mrzim komarce.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 22:11:13
|
|
|
|
Maraj
|
Sandra bice sve ok , navijam iz sve snage
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 22:21:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma naravno da će biti sve ok kod sandre ako je naprsnuće samo, evo je lezi samnom zena sa naprsnućem već nedelju dana i nadoknadila vodu. Ja odoh da spavam uskoro, čekam jutro, valjda će raditi ultrazvuk, da vidim kakva je situacija, jedva čekam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 22:27:30
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Sandra, daće Bog, biće to sve ok, obnoviće se vodenjak, ako je delimično naprsnuće, da izgurate još malo u paketu. A to je super kilaža, moja drugarica se porodila na dan termina i beba bila 2650 i sve bilo ok, ne brini. Grlim vas sve, odoh da odmaram.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 2:19:27
|
|
|
|
Anoniman
|
jojjj mene toliko stisle kontrajcije da sam sada ustala da popijem utro, def cu morati da lezim, brine me me ovo sve...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 7:14:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Ajmo.jutarnja prozivka pa da vidimo ko ce prvi UM kako prodje noc? Uspori malo tempo, odmaraj sto vise mozes samo da izguras do kraja. Idem da spremim momke i da ih vodim u vrtic
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 7:33:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro, evo mene, ja bih mleko ili čaj, kafu ne volem ako neko kuva. UM ti bi svuda da stigneš, da uradiš,ipak si trudna, pamet u glavu. Ja čekam vizitu pa da vidimo šta će da kazu doktori.
< Poruku je uredio suzi kju -- 14.9.2015 7:35:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 7:42:15
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro . Evo suzi kod mene mleko i banana na meniju ja sam se juce malo umorila. Mm krecio hodnike i ostala mu dva zida....nije imso dovoljno farbe za drugi put da predje tako da se danas kad se vrati s posla nastavlja krecenje.... ja peglala do sad. Nisam mogla sinoc. I ledja me zabolela. Stavila i junetinu da se kuva pa cu danas sladak kupus za rucak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 8:18:03
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene,odvela Ivu u vrtic i sada idem kuci...lepo sam spavala,ali sam sada sva nesto rasrafljena...grrr...od kada sam ustala dok nismo krenule u vrtic piskila sam 3 puta otpr za 30 min jedva se sada vracam kuci koljko mi se piski...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 8:26:17
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutro drage dame Celu noc sam presedela, kiselina me ubila, sacekala tenis, mm cuo pa se i on probudio, odgledali i zaspali u 5, ustali oko 7, popili kafu on ode da radi a ja da s bacim na rucak Sve ste na broju, dobro je , drzite se i samo hrabro za sve vas koje imaju nekih problemcica trudnickih, ne dajte se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 8:35:12
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro ... na ctg smo tj cekamo red necemo mi izgleda do kraja nedelje da se rodimo...a danas nam termin
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 8:52:09
|
|
|
|
adulence
|
Bekolino tvojoj bebi se bas svidja u pupici,ma neka ga sta ga briga... meni se jutros na vesu pojavila neka rastegljiva sluz,pomislih,sluzni cep,ali nije toga bilo mnogo,zene obicno kazu da je obilno,....videcemo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 8:56:34
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro, drugari evo ja pijem kaficu, pa da prosterem ves i odoh na posao. juce sam peglala ceo dan, a imam jos dosta, uopste ne znam odakle na toliki ves ja sam dobro, samo sto se osecam kao trudnica u 8om mesecu, a tako i izgledam UM, malo vise leskari, nemoj se brinuti... bekolino, bravo, stigla si skroz do temina suzi, ovde niko nista ne kuva, ja bih kafu, ali vidim ti osta bez caja, pa sam skuvala sama sebi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:05:13
|
|
|
|
Maraj
|
Ja doruckovala proju i pohovanu papriku. Ne da mi se spava. Mislim da cu da preklopim malo. cejam ove iz Doma zdravlja da mi donesu injekcije a stavila i meso da se kuva.... da ho e da dodju ovi sto pre pa da zaspim....bas mi se spava bekolino kakav je ctg? Adulence mozda je samo sekret...izvestavaj mene bas boli kicma dole nize od jutros. ..jedva rasirih ves
< Poruku je uredio Maraj -- 14.9.2015 9:07:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:07:06
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro drage moje,evo me u bolnici od sinoc,nije mi bilo.dobro celo popodne juce i pritisak sa popijenim lekovima bio mi 145/90 ,javila sam se mom doktoru i on savetovao da dodjem na GAK da me neko pregleda,urade ul zvuk,ctg i da odluce da li da ostajem odmah..i tako bi,ostavili me zbog pritiska i loseg disanja i mucnine.. Od nocas nema sta mi nisu uradili,dva puta krv vadili,urin isto dva puta,urinokulturu,dva puta pregledali,ctg,ul zvuk...brisevi..i sad jos cekam da mi se ponovi ul.zvuk i ctg.. A placem ko kisa svaki cas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:10:19
|
|
|
|
Maraj
|
Joj lidija draga pa sto places verovatno od hormona. Svakako si danas trebala da legnes u bolnicu ako nisam nesto pobrkala. Eto nama Jovana uskoro jer da?!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 9:16:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Lidija pa zašto plačeš, sve se to reguliše, ja sam gotovo tri nedelje u bolnici i biću još dve-tri minimum. I meni su sve to radili kad su me primili zbog pritiska, još sam ja manje trudna pa je bilo još zabrinjavajuće. Ne sekiraj se. Biće sve u redu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zna li beba u stomaku šta mama jede?Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?