Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 10:30:26
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutro i od mene, mada sam ja budna od 5, ali nema veza Sve smo na broju, mozda bi trebale da uvedemo jutarnju prozivku, za svaki slucaj Jess mene prepone i sve izmedju boli i danju u nocu , i to vec 2-3 meseca unazad, bas je nezgodno , tako da t razumem u potpunosti
< Poruku je uredio jekiki -- 13.9.2015 10:32:15 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 11:40:32
|
|
|
|
Valerie
|
jutro/podne ubise me nocas kontrakcije, nista nismo spavali, ali sve je ok, isla da proverim, sve zatvoreno. ocigledno mi dodju takve epizode, samo moram da cekam da prodju. ali neprijatno kad je vikend sred noci, a kontrakcije na 5 minuta satima. tako je to individualno, neka druga bi se od ovog vec porodila, a kod mene cement danas cu da se vucem bezveze, steta lep dan... svima, da prodju probadanja i ostale tegobe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 11:45:29
|
|
|
|
vocicana
|
Procitala dam neki biser na fb o ukidanju trudnickog bolovanja!? Popizdela sam tako dobro da me je stomak zaboleo istog trenutka! Svasta I sta mi treba taj fb dodje mi da ugasim taj profil. Zenskice drago mi je da ste lepo spavale, zao mi je sto vam nije duze trajalo dremanje, ali valjda je normalno da boli sve to kako boli. Moram slike da postavim, stvarno nema smisla. Sada cu ..onaj forum kako zamisljate forumasice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 12:10:45
|
|
|
|
vocicana
|
Postavila slicicu na forumu. Izvinjavam se moderatorima, sto sam spominjala ukidanje bolovanja, van adekvatne teme, ali poludela sam kada sam procitala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 12:36:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Hello... Još uvek smo sve dva u jedan, i tri u jedan (ja), neću ja još desetak dana. Čekam posetu, danas je od 14-16h,pa će mi brze proći dan. Lepo je vreme, kako bi mi prijala kratka šetnja vani, ovde ko u zatvoru, jedino udišem kroz škrge kad otvorimo prozor a tu smrdi neki mazut tako da vaš mi fali vazduha.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 13:11:03
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Cao samo da mahnem bila na pregledu otvorena sam jedan prst bice uskoro samo sto moj dr radi tek prvu utorak pa sam malo sizi bizi sutra mi rece da odem kod neke dr na ctg i da setam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 14:31:23
|
|
|
|
jess021
|
Mene m vodio na kafu, pa na dorucak i onda smo u Vitorogu videli neki sto i stolice...ja sam crkla. On sad pravi rucak, a ja cu da gledam utakmicu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 14:42:33
|
|
|
|
Maraj
|
I moji majstori - mm i dever prave pauzu sa krecenjem- gledaju utakmicu. Ja stavila krompir u rerni da se ispece. Taman da rucamo i da oni predju jos jednom sve i valjda je to to
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 15:36:34
|
|
|
|
janabons
|
Gde ste zenske... vidim da ste sve na broju Ja cu danas konacno da zavrsim sa zimnicom, pa cu sled. nedelje malo vise da odmaram, taman cu i na uz neki dan. Jedva cekam da vidim jel sve kako treba. Bekolino, samo setaj... jos malo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 15:46:49
|
|
|
|
jabudic
|
Kako ste drage ? Primaklo se, koja ce prva? Svratila sam samo da vas ljubnem sve! :***
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 15:48:22
|
|
|
|
Bekolino 25
|
nadam se samo da cemo sacekati dr.u smeni ako ne Boze moj sta je tu je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 16:08:14
|
|
|
|
vocicana
|
Drzim pesnice lepotice. Samo se skoncentrisi, polako privodi pripreme oko porodilisa kraju I sve ce biti ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 16:21:50
|
|
|
|
adulence
|
Vbekolino pocelo je pocelo....kod mene nista novo par kontrakcija i to je to... Jabudicu kiss.. Ja sam se toliko najela kod mame ,jedva disem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 16:21:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Bekolino bice to uskoro, samo sto vise setaj, ne verujem da ces preutorka, tako da ces sigurno sacekati dr Ja nadgledam sveki i komsinice, dosle da joj pomazu da sprema ajvar, a ja ge ne jedem, tako da se posla ne hvatam, pa ih samo zapricavam sada usla da dam Uni da ruca, pa da vam mahnem... Suzi izdrzi jos malo, ubrzo ces kucici sa lepoticama! :*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 17:32:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Jabudic poljubac za tebe i Luciju, preslatka je... Meni prođe i ovaj dan, bio mi m i drugarica, kasnije će mi doći još jedna drugarica na kratko pre posla i tako. Slikao me muz danas, pa ako uspem sa moba odoh da postavim sliku debeeeleeeee zeneee!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 18:05:22
|
|
|
|
vocicana
|
Suzi divna si! Bravo za tebe stvarno! Koliko si hrabra I izdrzljiva
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 18:11:27
|
|
|
|
suzi kju
|
hvala draga moja. Kako se ti provodiš? Uzivaš s muzem?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 18:50:34
|
|
|
|
Anoniman
|
suzi super ste, jos uvek imas struk, divne ste
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 18:52:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Hahaha kaze mm da imma struk, reko' imam i loptu, a on dodaje veeelikuuu loptu Šta ću, dve bebe u stomaku, nmg biti manja...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 19:33:06
|
|
|
|
Anoniman
|
suzi ma superste, za blizance uopste nisi velika... ja sam sada probala moje haljine za subtu, jer mi je juce mm strina rekla joj kolika si kako si se ugojila, jedino ona dok svi drugi e veruju da za 20takdana ulazim u 9 mesec, i imala sam ziri da mi da ocenu.... jedino mi stikle smetaju bila sam 5 minutau njima i noge mi otpadaju..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 19:47:56
|
|
|
|
Sandra_n
|
Drage zene samo da se javim u 34 nedelji sam i sinoc oko 4 ujutro mi je pukao vodenjak nije skroz iscurelo ali curka,u bolnici sam ne znaju kada ce da pocne porodjaj ali moram ovde da sedim,beba je dobro ima 2.700 ali bice nedonosce :( sta da se radi nemam kud samo mi preostaje da se nadam da ce sve biti ok sa njom kada se rodi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 19:55:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Sandra bice sve ok bas sam juce citala da je nekoj zeni pukao tako vodenjak a porodila se posle 18 dana, tako da javljaj nam se velika je bebica, bice ona borac pravi! Mene drmaju opasno kontrakcije, a kakav sam maler i prenecu termin....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:06:07
|
|
|
|
vocicana
|
Ne sekiraj se, takvi bebironca su najzilaviji I najveci borci. Ne brini, mislim na tebe I samo polako. Imas veliki hug od mene, verujem I od ostalih devojaka odavde. Mame su najhrabrija stvorenja na svetu! Tako ces I ti biti mama hrabro srce!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:09:03
|
|
|
|
vocicana
|
Ovde uzivam, sami po CEO dan, setali danas, isli malo u kupovinu, divno je svega ima. A ja cu izgledati kao ti sada sa dve bebice, ja sa jednom u toj starosti trudnoce. , ali koliko mi je smetalo, toliko me tek sada boli uvo. Imas veliki , narocito zato sto su to dve devojcice! Obozavam devojcice, ne znam kako cu se eventualno nauciti I navici na deckica.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 20:11:34
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Sandra samo hrabro zeno bice sve ok.moja drugarica je rodila bebu 2800 pre ned dana i sve je ok eto ih kuci maze se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?