|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
12.9.2015 10:27:38   
Bekolino 25
Jess meni su osecanja pomesana prva mi je beba pa imam i strah i tremu ...a onda se ovo majmunce mrdne pa krenu emocije ... trenutak uzbudjenja sreca pa zamisljam kako cu ga maziti i cini mi se pogled necu skidati sa njega kada mi ga budu doneli.... i tako u krug

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1251
12.9.2015 10:31:49   
jess021
Bekolino, znam, u istom smo sosuuser posted image
I meni je prva beba, ali nekako znam da ce sve biti u redu i stvarno ne panicim. Samo sam uzbudjena kad pomislim.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 1252
12.9.2015 10:32:19   
adulence
jess moja draga....
boga mi cemo i za tee da navijamo svim silama,hehehe...
Odosmo nas dved do banke da zavrsimo to sto imamo pa kucici...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1253
12.9.2015 10:38:15   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro svima,od jutros glava ne boli,malko sam bolje ali sad me strefile emocije,od rane zore placem..nadam se da mi se necete smejati kad kazem razlog...placem zbog mm..10godina zivimo zajedno,najduze smo bili razdvojeni 24h,njemu isto frka zbog razdvojenosti..sklanja se od mene da me ne gleda..radi po kuci ,tj poceo da pravi zid i da priprema sve za ugradnje novih ulaznih vrata,ne gleda me u oci i zaobilazi me u sirokom luku,juce sam ga cula kad je pricao sa drugom da ne zna kako ce izdrzati bez mene ove dane dok sam u bolnici,pa se raspituje koliko moze biti samnom u bolnici,koliko puta moze da me poseti ,itd.Oboma nam bas tesko pada...suze liju dok ovo pisem..sve mi se steglo oko srca...

Dete je najvece blago..

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1254
12.9.2015 11:05:19   
vocicana
Jao bas tuzno kada kazes kako ne podnosite razdvojenost, ali tomje sa fdruge strane carobno, jedna dusa a dva tela.
user posted image za trece tromesecje Di, ja nisam bila vas clan kada si zabebila, odnosno tada sam se negde ukljucila.
Suzi, bravo i za bebice I tebe, bas sam ponosna na hrabre moje koleginice, jedva cekam da me I ti obradujes.
Alex dobrodosla na druzenje, zelim ti sve najbolje na svim tim stvarima koje moras da obavis.
Ada I Bekolino, vas dve +Suzi, bice to divne rr bebice.
Nama net nije funkcionisao od sinoc ovde, nadam se da danas postavim fotkicu. Sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1255
12.9.2015 11:12:19   
Bekolino 25
Vocicana ti me nekako uvek oraspolozis hihi ...evo opet mojih kontrakcija nekako me ledja bole a gladna sam ...idem proju da napravim pa kako bude

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1256
12.9.2015 11:15:10   
suzi kju
Haha kladionica, moze user posted image
Bekolino, Ada, Valeri pa... Jaaaaaa!!! user posted image
Mozda sam se malo zeznula, i superm je tu negde.

Vikend je baš glupav, dug...
A bas će da nas nestane puno sa foruma kad se porodimo, msm nećemo imati vremena ovoliko.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1257
12.9.2015 11:29:36   
adulence
a i lidija ce uskoro ako se ne varam u ponedeljak u bolnicu ili sam ja nesto pomesala....da ,da def ne cemo moci da budemo ovde kao sada...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1258
12.9.2015 11:32:22   
Lisa Simpson
Buuuu, i ja to pričam suzi još od kaduser posted image Baš će da opusti u oktobru. Ja danas krećem definitivno da spremam ispite. Nema više šale doćiće beba a ja nisam ispolagala ispite. Trebalo je da se ugledam na Adu.

Ja juče kupila trudničke farmerke i preporodila se, nisam bila ni svesna koliko me moja trenerka pritiska, sad samuser posted image

Maraj hvala na odgovoru. user posted image

Ja nisam neki kockar, tako da ja mogu da čuvam banku, ako je već počelo klađenjeuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1259
12.9.2015 11:45:08   
adulence
ahahahahah lisa ja polozila samo dva komada,ostalo mi jos tri ali to ce da saceka,malo...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1260
12.9.2015 11:46:20   
vocicana
Lepa moja Bekolino, samo se ti cuvaj, sve je to pripremama za bebironca. Nedostajacete mi sve kada se isporadjate, neka vas I nema, ja cu vas stalno spominjati I pozdravljati vas, pa kada stignete vi se javljajte, pa zar nije najlepse nesto da gledate andjele I brinete o njima I dan I noc!
Lepe moje drugarice. user posted image , ovaj me smajlic asocira na mlafju sestricina, ona bas ovako sedi. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 1261
12.9.2015 12:19:31   
Bekolino 25
Gotova proja izvolite...oprala i baldahin ispade tezak a ja mislila zavesica jedva ga podigla da se iscedi.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1262
12.9.2015 12:24:39   
vocicana
user posted image user posted image bas sam hladna I mogla bi malo projice

Direktna veza do poruke: 1263
12.9.2015 12:32:19   
Maraj
Ja ne prestajem da jedem cokoladice....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1264
12.9.2015 12:33:46   
Bekolino 25
Sa jogurtom ili bez?user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1265
12.9.2015 12:41:22   
adulence
Zenskice moje evo ja spakovala Ivu u krevet da se uspava,a izgleda da cu i ja pored nje...hehehhe

Direktna veza do poruke: 1266
12.9.2015 12:57:42   
Bekolino 25
Bas je ovo vreme za spavanje hoce li sunceee ogrejati tu negde oko 30c hihi ... Gde nam je UM?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1267
12.9.2015 13:07:24   
Maraj
Ma kakav jogurt....samo cokolada mi se jede.... ne znam sta je sa mnom....
nema um mozda je sa majstorima....
mm sad uzeo da kreci hodnike tj da priprema za krecenje.... uh samo da okreci te hodnike pa da od ponedeljka krenem sa sredjivanjem sobe za bebu. Dok te zidove ne završi ne mogu ni garderobicu da perem....od smirglanja opet prasina na sve strane....

Direktna veza do poruke: 1268
12.9.2015 13:13:06   
LIDIJA STEVAN
Ada u pravu si..u ponedeljak se smestam u bolnicu,dr.rece do petka ce me piroditi ako budem kriticna i dalje kao sto sam sada..a ako budem mogla da izdrzim porodio bi me oko 23-24 septembra..mada mislim da ce me poroditi u petak..osecam to nekako najvise...Supu sam skuvala,sad cu da ispohujem pilece belo i pomfri da ispecem i moj rucak za danas je finito..jedva i ovo radim..kicma me bas zeza..tj boli..
Pripremila sam nosiljku,stvari za bebu,pelene,sve sam mu spremila za izlazak iz bolnice,torbu za bolnicu spremila,jos sad da spakujem stvari za mene za izlazak da mi mm donese kad bude dolazio po nas..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1269
12.9.2015 13:17:52   
Maraj
Super Lidija. Bice to sve ok. I Jovan je krupniji tako da i da je sve ok tj da te ne muci alergija ne verujem da bi te pustili do kraja 9.da izguras.

Direktna veza do poruke: 1270
12.9.2015 14:18:25   
adulence
Ja sam dremnula nekih pola sata i sada me gorusica probudila,uhhhh kako me samo iritira...ali jos malkice,opet sa druge atrane se ne zalim jer sam sa aivon povracala od kiseline...ahahah

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1271
12.9.2015 14:21:20   
dijana1*
Hvala vam drage mojeuser posted image
Ne mora da znaci da necete imati vremena. Evo ja cekam trece i vec 5 godina sam aktivna. Divne zenice sam upoznala na ovom forumu.
Sinoc sam vodila klince da ih malo obucem i kupila sam 1 bodic i 1 majcicu za novog deckonju. Najsmesnije mi je kada me pitaju koja velicina vas zanima
A ja kazem sveuser posted image tako da celu radnju ispreturam hehehe.
Znaci cekate sledecu nedelju i lepo vremeuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 12.9.2015 14:22:25 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1272
12.9.2015 15:50:52   
LIDIJA STEVAN
Maraj draga u pravu si,cak i da nemam problem sa alergijom i pritiskom oni bi mene porodili svakako ranije zbog mog problema sa kicmom,Jovan je glavicom na dole okrenut jos od sedmog meseca ali je i od samog starta krupniji,tako da kad bi izgurali pun deveti bez da imam bilo.koji.problem morali bi da me porode opet carski jer bi bio bas krupna beba..ma nek su oni nama zivi i zdravi...
Kako napreduju radovi kod tebe?mm napravio zid ,sad ceka druga da mu pomogne da postave vrata ulazna.Rucali malo pre,sad malo odmaram ..kasnije mi dolazi moja drugarica da se druzimo malo..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1273
12.9.2015 16:20:48   
Maraj
Lidija tek je uzeo plafon da kreci....user posted image do sad je gletovao , cekao da se to osusi....ma petljancija uzas jedan. Ja sad napravils ćufte u paradaiz sosu. Umorih se pa sam prilegla. Jos treba pire da napravim al nemam krompir....malo da odmorim pa cu do radnje.
Da hoce vise da se privede ovo krecenje kraju....

Direktna veza do poruke: 1274
12.9.2015 16:38:18   
Bekolino 25
Ja se komirala i evo ustala sam mokra...zene ono kao karner oko baldahina jel da peglam ne znam kako mrezica podosi peglu da je ne uhvatim i sredim zauvek u negat.smislu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here