Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 17:39:14
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Bekolino tu mrezicu peglas ali na najmanjoj temperaturi..prvo proveri na samom kraju ili nekom coskicu da vidis da li ce da ti se lepi..ja peglam skoro sve sto postoji,cak i onu zavesu za kupatilo peglam ali kazem na nizoj temperaturi... Maraj..mm tek treba da gletuje zid i plafon ali ce to sutra,pa posle smirglanje i posle tek krecenje..isto to treba da radi u hodniku koji je veci..i posle jos malu sobicu da okreci i gotovo..cela kuca okrecena.. Dnevna soba mi je najlepsa,celu je uradio u tehnici..prelepo izgleda.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 17:58:09
|
|
|
|
Maraj
|
Joj ne znam....ja izludeh vise....evo za danas je zavrsio plafon sutra zidovi..... mozda mozes tu mrezicu na tihoj vatri ali da preko stavis pelenu vlaznu ili krpu pa tek onda da peglas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 18:25:12
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo zene pala sam sa nogu mm dosli brat i drug da gledaju derbi, pa sam im napravila gibanicu i proju i bukvalno ne mogu da mrdnem...prosto ne mogu da se prepoznam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 19:22:51
|
|
|
|
janabons
|
Debelice, vidim da smo i dalje u punom sastavu Ado, nije ni cudo sto se brzo umaras, tebi zeno sve vec dole spremno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 19:30:06
|
|
|
|
Valerie
|
bravo trudnicice, svaka cast kako ste vredne, umorih se citajuci ja pakovala torbu za porodiliste, auuu imam stvari ko da idem na more. ali koliko mi je prosli put trebalo, sigurna sam da nisam preterala. jos jedna maaalo manja je spakovana da mi mm donese kad predjem na odeljenje. jedva ceeekammm moram i da kupim slatkise i kafice za sestre, to ne sme da se zaboravi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 19:38:01
|
|
|
|
adulence
|
Jana ma znam,ali ja se sve kao ponasam kao da imam vremena na pretek ,ahahhaha...tako mi lakse...ovo moje bebence je ludo danas samo se mrda,a ja samo skacem kako me udari...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 19:44:21
|
|
|
|
Maraj
|
Joj i moj bekan mrda li mrda. Bas mi tezi stomak da moram da ga pridrzavam da bi olaksala sebi. I oblik stomaka mi se promenio nekako je otisao sav u sredinu sad sa strane nema skoro nista i tako na sredini sav je ko kockast
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 19:52:21
|
|
|
|
adulence
|
Joj tako i ja idem kroz kucu i bukvalno nosim stomak sa sobom...ahaha
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 20:12:19
|
|
|
|
Anoniman
|
juhuu danas sam se razvalaila od posla, i peglala, svasta nesto, sada sam legla, ledja i stomak me ceo dan boluckaju, nisam pila utrogestan odavno, danas sam popila jedan sada cekam mm da dovede U iz setnje otisla je da vozi biciklu, pa da ga posaljem da ode da mi kupi palacinke, gladna sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 20:32:01
|
|
|
|
Maraj
|
Um pa vidim nema te danas. Ja rekoh mozda si sa majstorima. ....sto si spominjala komarnike.... i ja se sad istusirala i prilegla. Bas sam se danas umorila. I nervira me sto nikako stan da se sredi konstantno preskacem nesto po stanu....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 20:36:07
|
|
|
|
Anoniman
|
dolazili su i oni, zaglavio se bio neki deo gde su roletne... sve sam prekrivace, step deke i cebice danas oprala i slozila, a imala sam tonu vesa za peglane zadnjih mesec dana sam peglala samo po potrebi, jedva cekam da idem u krevet..... maraj verujem ti, bice valjda uskoro gotovo...
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.9.2015 20:37:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 20:36:37
|
|
|
|
vocicana
|
Sve se lepo spremate za svoju decicu, bas lepo. Ja sam danas vozila bicikl, pored jezera, uzivala u prirodi oa u divnim rucku, nekim novim stvarima koje inace nemam kuci. Vreme je bilo savrseno za takve aktivnosti. Holandija je prelepa zemlja...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 20:57:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Uja vrednice moje, sve čistite, perete, spremate samo se ja izlezavam , šta ću, sad me palo hihi... Prođe subota relativno brzo, baš fino...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 21:05:40
|
|
|
|
adulence
|
Suzi draga cuti i uzivaj,dok mozes,tebi duplo trebaju pune baterije...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 22:32:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh Ada, jeste to, u pravu si, pripremam se polako i mogu vam reći sve više hvata trema. Al preguraćemo mi to polako...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 22:36:41
|
|
|
|
adulence
|
Ma naravno,evo ja se okupala,oprala kosu isfenirala se,tako da moze i da krene spremna sam za upoznavanje sa najvaznijim decakom u mom zivotu..hehehe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 22:39:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Ti baš misliš da ćeš vrlo brzo s čiston kosom Šalim se... Kad mališa bude spreman eto ga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 12.9.2015 22:57:00
|
|
|
|
adulence
|
To ja suzi bodrim sebe,posto i mene trema drma...ahahah
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 6:59:47
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro, mame! Moj bebac najaktivniji kad otvorim oci i kada treba da zaspim... Imam jedno pitanjce, ako postoji tema, ovo je iskljucivo informativno. Koliko vam je dug grlic? Ja sam u prvoj trudnoci imala skracen, pa sam uplasena da se ne ponovi, a sada je dug 3cm i Dr kaze da je ok s obzirom na to da je zatvoren. Naravno, i dalje primam Progesteron Depo na 8 dana. Postoje lekati koji kazu da je grlic materice individualan, u smislu, neko ima krace neko duze prste, pa opet su ok i obavljaju funkciju pa i on. Izvinite, nemam kad da pisem drugde. Ljubim sve!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 7:15:12
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro . ja pojma nemam koliko mi je dug grlic. Da l pise na ovom mom izveštaju sa uz ? koja je skraćenica za to pa da pogledam?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 7:37:32
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene...naspavala sam se fino...sad cu da doruckujem dok mi dete jos spava,pa cemo posle da se apremamo danas idemo kod moje mame...popkice ja nemam pojma ali mi se cinj da je i menj na pocetku bio oko3 mozda 3 koma nesto...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 8:19:46
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i od mene mi danas pune 32 nedelje popkice i meni je tako bekak bio i sa unom id 2, 5 do 3, 5 i sada je tako, sve ok..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 8:38:26
|
|
|
|
vocicana
|
Jutro devojke, neka za ? Divno jutro u NL, jos jedno u nizu. Cestitke za nove nedelje, kako mi brzo ide dok citam o tome. Ada, sada sa mamom I cerkicom polako I uzivajte, mogu samo da zamislim koliko ste zeljne jedna druge.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 9:17:56
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Popkice, evo teme http://www.ringeraja.rs/forum/Grlić_materice_u_trudnoći/m_82645/tm.htm Drago mi je da ste sve dobro i na broju! Ovih dana spavam kao top, još samo da Vojin ne ustaje u 7,8 spavala bi kao nekada do deset Idem da se igram vitezovima, počinje turnir! Lep dan vam želim!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 13.9.2015 10:13:11
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, vidim sve smo jos na broju Ja malopre ustala. Ujutro sam super, ali poslepodne tako krenu da me bole ledja, prepone....ne mogu da funkcionisem. Kako ste mi vi dembelicke?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?