Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 20:35:08
|
|
|
|
Maraj
|
Idi bubice...sto me utesi ... ja sutra imam zakazano kod frizera a tek u četvrtak kod dr....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 20:35:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Lidija drzi se, uskoro se druziš sa svojim bebanom. Maraj i mene to boli, tj boli sve trudnice, kaze mi dr da je to normalno, bez obzira što ćemo na carski telo se priprema za porođaj pa se samim ćim širiš i to boli. Ja kad ustanem jedva prohodam, bas ume da boli...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 20:40:45
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Joj jekiki znaci ti i ja ruku pod ruku.... Hhahahaha tako nekako, cuti prezivcemo Adulence dobra si, pametno kad je blize. Ja sutr do DZ pa cu taman da uzmem i za koprokulturu onj uputic,i da vidim sa mojom dr sta dalje i kako, tebi je zurba a ja valjda imam fore Lidija drzi se zeno , samo hrabro Buba ala si nas utesila , smejem se ovde ko luda i razmisljam da nisam stvarno otvorena i kako da proverim jedino da mm isproverava, a ja jos zakazala depilaciju u cetvrtak Suzi kako si ti, vas tri lepo i polako npredujete, samo napred
< Poruku je uredio jekiki -- 14.9.2015 20:46:47 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:00:41
|
|
|
|
janabons
|
MAraj,ne boj se za injekcije, sve ce to lepo da se namesti ...videces, nema kod tebe konkretnih znakova.A sto kaze Ada, boli sve zivo u devetom. Moja kuma je isto primala injekcije, ceo deveti jedva ustajala od bolova u kicmi i preponama, cak se i otvorila dva prsta...na kraju docekala zakazani carski u 39 nedelji....Stvarno nisam verovala da ce izdrzati do kraja, zena je skoro svaku noc mislila da ce se poroditi od bolova, jednom je i otisla u porodiliste...tako da...cuvaj se, miruj i cekaj svoj red
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:01:24
|
|
|
|
BubaBubica
|
Sad vidim da ćete vi na carski rez mada mene je tako danima bolelo nije odmah krenuo porođaj ko zna kad bi se porodila da nisam otišla i izazvali mi porođaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:03:43
|
|
|
|
adulence
|
jekiki vidis da kod mene jos nema nista,mozda cemo mi i zajedno u Misovic,hahahah...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:04:29
|
|
|
|
vocicana
|
Tih sta ste ispisale, sve me zmarci prolaze kako citam o spustenim stomacima, o bolovima u krstima. Devojke ja vam drzim pesnice da sve postignete, msm kakve gluposti, ja razumem da se pregledi zakazuju I sve to, ali brate zene koje samo sto nisu krenule da se poradjaju ...koprokultura u devetom pred porodjaj, pa msm tamo sestre moraju sa lekarima redovan sanitarni pregled da imaju, u redu je I za buduce majke, ali samo se izmisljaju sa nekim stvarima. Stalno po nesto novo Ljubim vas I grlim, ne kritikujem nikoga ali me dusa boli da se setate I cimate sada pred najvazniji stvar! Lidijaaaaaaaa carice! Ne placi, Jovan ti dolazi pravo u zagrljaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:04:35
|
|
|
|
jekiki
|
Ma ja cu valjda prirodno , pa se slatko ismejah, kod mene ionako nista nije po protokolu nego sve iznenada i na brzaka Adulence nista nije iskljuceno, ko zna hihihihihi
< Poruku je uredio jekiki -- 14.9.2015 21:05:40 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:05:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Jekiki ja dobro, sve je super, Neki rezultati su se i poboljšali, i sa bebama je sve u redu, al mene uhvatio neki smor danas bas sam ruzno raspoložena. Verovatno jer sam ovde već tri nedelje. Skidam kapu Sagitarius koja je bila dve meseca i više.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:09:58
|
|
|
|
janabons
|
Suzi, stvarno to treba izdrzati...nije ni cudo da te s vremena na vreme uhvati lose raspolozenje...dug je to period, sva sreca pa jos malo imate do kraja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:10:58
|
|
|
|
jekiki
|
Suzi nije ti lako u bolnici, verujem ti, uhvati neka melanholija ali ce proci , vazno da ste vi dobro i samo e biti jos bolje i lepse
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:15:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala vam drage moje. Nije lako, ali ipak imam cilj, još malo nam je ostalo pa da se druzimo jedva čekam. Od tog najvažnijeg susreta nas deli 10-15 dana samo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:21:40
|
|
|
|
vocicana
|
Mama sa dve devojcice, od pomisli se istopim kada zamislim taj prizor. Blago tebi Suzi, stices dve najbolje prijateljice za CEO zivot! , izdrzala si misli sva iskusenja!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:22:32
|
|
|
|
vocicana
|
Htela sam reci muski! Sva iskusenja izem ti ponudu od predikcije!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:23:49
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro veče! Kako ste mi trudničice? Maraj, ne brini, mene krsta već sada bole, a i prošli put celo treće tromesečije! Krene lagano a u devetom belo usijanje! Ne brini, mnooooogo je retko da porođaj bude bez najave i da sve bude gotovo za par sati! Imaćeš vremena da ti se telo očisti od leka, ne brini! Meni ove promene baš ne prijaju, prespavala bih dan bukvalno! A imam posla, zimnica, sortiranje stvarčica, veš, lekarije...uh! Radosti trećeg tromesečija, lagano vraćanje stalne pospanosti, opet mi smetaju mirisi i totalno sam izgubljena/rasejana! Laka vam noć ženskice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:28:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Razumela sam šta si htela reći , a ne mozeš da ideš na opciju "uredi" i ispraviš šta si pogrešila? Sony malo uspori, pazi se, svašta nešto radiš. Uh meni se prispavalo, a čekam još malo da popijem lekiće pa da spavam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:31:33
|
|
|
|
vocicana
|
znam da jesi, ali nemam opciju za uredjenje , duse moje idite u zemlju sniva, narocito ti Suzi, trebace ti puuunoooo energije za devojke. Ovde svaki malo dobuje kisa za spavanje je dusu dalo, da se razbijes lepo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:32:49
|
|
|
|
Maraj
|
Janabons , sonyasa i ostale hvala devojke jako mi znače saveti iskusnih mama. Stvarno ne znam sta me ceka.... suzi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:35:02
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj ti si super mama, nema greske.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:39:11
|
|
|
|
adulence
|
Bukvalno najbolje prijateljice,suzi,meni moja Iva kad kaze mama ti i ja smo najboje dugavice,ja se sva rastopim...nema nam jess... Ja gledam gv sa mm i jedemo milku,mmmm...
< Poruku je uredio adulence -- 14.9.2015 21:48:12 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 21:42:04
|
|
|
|
Jekica_88
|
Cao trudnice Samo da se javim na brzaka. U sredu idem na prijem u bolnicu da mi odrade analize za carski pa izlazim u četvrtak i boze zdravlje u ponedeljak mi rade carski tako da Lidija ti i ja ćemo zajedno .. Maraj nemoj da se plašiš što ti se spustio stomak meni se spustio još pre dve nedelje a ja zatvorena totalno... Ljubim vas 💋
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 22:07:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i mene sa pregleda. Malo sam se smorila Dobila sam uput za bolnicu i u sredu trebam u 13 h da se javim. 99 % cu ostati da lezim. E sada do kada, sta i kako nemam pojma. Videce da li da mi daju inekcije za bebina pluca i da i jos treba nesto. i dalje sam uloziva za vrh prsta s tim sto se grlic malo.skratio i moram strogo da mirujem. Dug je to period pored dvoje dece. To me je najvise smorilo. Plasim se da ne krene ranije ili da se nesto iskomplikuje pa da zaglavim dugo u bolnici. Sva sam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 22:10:59
|
|
|
|
janabons
|
Ado, bas tako, poseban je taj odnos izmedju mame i cerke...videcemo kad dodje pubertet Drzte se zene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 22:14:40
|
|
|
|
adulence
|
Dijo pa zasto jel ima nekih indikacija ili zbog prvog porodjaja...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 14.9.2015 22:19:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Malo je brine to sto se grlic skratio. Rekla mi je da strogo mirujem, samo do vc a zna da su za to male sanse pored dvoje dece. Izbog prvog prevremenog me salje u bolnicu da oni odluce sta dalje. sada me taj grlic brine. Ajd ako neko zna pitala sam u temi kada se inace grlic skracuje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?