Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:01:07
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Jess nemoj samo da pokrenese kontrakcije, jer je sveps dobar za to... Ju, mislis zbog kinina?! Sad cu ici da ga povratim, ne mogu ove nedelje da se porodim, imam svasta nesto od obaveza
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:02:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, da to sam cula u prvoj trudnoci bas ovde na rr, da sveps, caj od lista maline i ne znam sta jos ubrzava porodjaj i podstice kontrakcije... ako si popila jednu casu nece ti biti nista
< Poruku je uredio Unina mama -- 15.9.2015 14:03:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:04:23
|
|
|
|
jess021
|
Popila sam onu flasicu od 500ml Bas mi je prijao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:15:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Onda ces se poroditi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:17:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Tatjana bas mi je zao kada cujem da se neko tako muci Nazalost znam taj osecaj kada su ti ruke bukvalno vezane i ne mozes nista da ucinis. Sto ti kazes jedino naci nekoga da zivi sa vama.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:24:28
|
|
|
|
Valerie
|
ma nece jess od jednog valjda! uff sto prija ponekad tako nesto, mozda fanta, ali opet maloooo. jao tanjice, bas ti nije lako! moji/nasi koji su zahtevali stalnu negu su isli u dom. jeste skupo i malo tuga, ali niko od nas nije bio u stanju da brine kad je nesto terminalno, totalna senilnost... svaka vam cas_t, moras da se cuvas, ti i beba ste ipak najvaznije sada
< Poruku je uredio Valerie -- 15.9.2015 14:25:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:36:14
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Valerie ma nece jess od jednog valjda! uff sto prija ponekad tako nesto, mozda fanta, ali opet maloooo. Ma nece, salim se ja malo. Mozda kada bi svaki dan pila toliko ali od jednog nista nece biti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:57:21
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Samo da mahnemo pregled nismo imali imacemo sutra ctg pokazuje kontrak.hteo da me zadrzi al ja malo kukala pa me pustio da dodjem sutra ali on valjda ne radi nego opet kod one dr.eto osecam blage menstrualne i tako vrvt pocinje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:57:38
|
|
|
|
jess021
|
Ma znam da se salite, ali eto kako se to namesti. Nisam pila Sveps ne secam se, uglavnom pijem vodu i u radnji gledam i gledam i uzmem Sveps, nemajuci pojma o tome sto mi je UM rekla. Ne mogu danas nikako u Betaniju, spava mi uzas Bekolino
< Poruku je uredio jess021 -- 15.9.2015 14:58:10 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 14:59:23
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene od frizera. Jao sto je lepo. Ko nova sam. Izrastak mi bio sigurno 3cm prvi put čujem to za šveps. Ja ne pijem gazirano al ko za baksuz u poslednjih par dana popijem koka kolu....
< Poruku je uredio Maraj -- 15.9.2015 15:00:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:04:00
|
|
|
|
sonyasha
|
Joj žene meni si i u prošloj trudnoći a i safa ekstra pije koka kola koju inače ne pijem! Za šveps znam, jer je to moje omiljeno piće, u prošloj trudnoći sam se odvikla da ga naručujem pa se nisam više navraćala!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:15:04
|
|
|
|
janabons
|
Sva sreca, pa ne pijem gazirano Bekolino, mogla bi ti da drmnes sveps, da malo ubrzas te kontrakcije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:20:28
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Haha ne ustajem iz kreveta danas mm radi drugu ja cekam bebca valjda ce da izdrzi do sutra ...prvo je nece valjda brzo.jeste cule za revinol za ranu kakav je dobila sam preporuku pa ne znam dal da uzimam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:27:51
|
|
|
|
Maraj
|
Meni se posteljina bekanova osusila sad sam prostrla tetra pelene i carsaf
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:33:22
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Bekolino 25 jeste cule za revinol za ranu kakav je dobila sam preporuku pa ne znam dal da uzimam Bekolino, mislis li na Rivanol?! On se koristi za sprecavanje i sirenje infekcije, ali ja opet mislim da je Octenisept zbog pumpice najkomforniji za upotrebu.
< Poruku je uredio jess021 -- 15.9.2015 15:34:23 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:35:47
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Moguce Jess cula sam da zene o tome pricaju mozda nisam dobro upamtila naziv kazu hladi ranu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:36:42
|
|
|
|
vikiii
|
Cao ! Evo i mene posle ko zna koliko vremena. Ovih dana haos, F mi se razboleo,temperatura i svo pratece raspolozenje. Ali dobro, sada je ok i od sutra je u vrticu,tako da cu i ja imati malo vremena da odmorim. Prijavila sam se za paket za trudnice,pa ako vas ne mrzi,glasajte. Um nadam se da ces ozdraviti brzo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 15:58:55
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao ženske baš sam u gužvi ovih dana, nisam ništa stigla da vas čitam, sad ću na brzaka dok se M ne probudi. Uh kako sam bila aktivnija u prvoj trudnoći na rr, videćete Sad izbacujemo noćni obrok, pa sam mrtav čovek. I trčimo po ceo dan. Možda i pijemo red bul krišom, jer ne verujem da dete mož ovolku energiju da ima Juče sam bila na UZ, sve je ok, posteljica je malo niže usađena, reko mi dr malo da se pazim što se tiče podizanja nje, jer imam pritisak odozgo na stomaku...a ono najbitnije je, da je najverovatnije opet devojčurak mada nije siguran, al nije ni važno, samo nek je sve ok!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 16:05:50
|
|
|
|
tatjan@
|
Dijana u istom smo sosu sto se tice malih maminih maza.. ja se barem nadam da necu dugo biti u bolnici a ti koliko sam skapirala moras nesto da odlezis tamo? Uh ne volim bolnice.. Valerie i nas bi deda isao u dom da nije mame, medjutim ona je medicinska sestra u penziji i nije imala nekih ekstra obaveza, nema muza, ja sam jedinica, zivimo u istoj kuci.. sve bi bilo ok da ona nije bas sad slomila nogu. I to se penjala na drvo, brala sljive, zena od 60 godina, jeste da je fit, ali kako nekad starijim osobama ne mozes objasniti da neke stvari nisu vise za njih... pa to je strasno. Valjda cu i ja biti takva :D Ja sam danas spremila fasciklu sa svom dokumentacijom i stavila je u torbu, barem nesto da imam spremljeno. Uvece cu da opeglam spavacice i da ih slozim.. Jel se u Betaniju sme nositi kofer na tockice? Meni to nesto prakticnije od torbe, secam se kako sam je zadnji put vukla, torba od 10 kg sa sve svezom ranom od carskog :/
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 16:07:22
|
|
|
|
bebilule
|
Sad vidim da se sandra porodila. Divno, stigla jana. Cestitam . Ostalo pod kontrolom, bekolino priblizilo se. Jole sa kontrole i tkt.... Ja idem u ponedeljak na pregled, jedva cekam da se gledamo, pozeljela sam bebaca.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 16:13:38
|
|
|
|
daca77
|
Trudnicice, samo da vas Jole, naravno da je pol nebitan, vec da su bebice zive i zdrave...i ja nesto ne stizem da pratim desavanja na rr
< Poruku je uredio daca77 -- 15.9.2015 16:18:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 16:22:23
|
|
|
|
tatjan@
|
Bekolino Rivanol divno hladi ranu, kao melem, ja sam ga koristila posle prvog porodjaja. Octenisept pecka i to prilicno, ne znam da li bi se usudila da ga stavim, iako je super za dezinfekciju.. Ja sam dobila da se ispiram Octeniseptom u prosloj trudnoci, dve nedelje pred porodjaj, kao preventivno, i katastrofa je peklo, mesala sam ga posle sa fizioloskim da ga ublazim malo. Inace je super za ranu od carskog.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 16:26:36
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Znaci da ipak uzmem rivanol jos bi mi peckanje falilo posle porodjaja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 16:59:38
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan ,ja ceo dan bila po gradu,bas mi je prijalo,sada malo leskarim... Mene octenisept jopste nije pekao,ali verovatno drugacije reagujemo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 17:00:09
|
|
|
|
Valerie
|
uzmi oba. mene nije peckao octanisept uglavnom. ni dete se nije bunilo za ogrebotine. pecnulo me na usni kad mi je pukla, ali to je najosetljivije. svakome drugacije prija, probas pa odlucis jos malo bekolino, nece tako brzo! jao, ja cu na kraju da nosim ogromnu torbekanju koju cu da montiram na konstrukciju pijacnih kolica, citav cirkus! nijedna mi nije dovoljno velika, moram i posteljinu i peskire i dva para papuca, spavacice i jastuce, i odmah pelene i vode i plazme i gde to da stavim srecom radi lift, a i sestre pomognu, ali ovo ima ko zna koliko kila! jedva cekam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zna li beba u stomaku šta mama jede?Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?