|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
15.9.2015 14:01:07   
jess021

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Jess nemoj samo da pokrenese kontrakcije, jer je sveps dobar za to...

Ju, mislis zbog kinina?!
Sad cu ici da ga povratim, ne mogu ove nedelje da se porodim, imam svasta nesto od obavezauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1501
15.9.2015 14:02:43   
Anoniman
Da, da to sam cula u prvoj trudnoci bas ovde na rr, da sveps, caj od lista maline i ne znam sta jos ubrzava porodjaj i podstice kontrakcije... ako si popila jednu casu nece ti biti nistauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 15.9.2015 14:03:14 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1502
15.9.2015 14:04:23   
jess021
Popila sam onu flasicu od 500mluser posted image
Bas mi je prijaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1503
15.9.2015 14:15:14   
dijana1*
Onda ces se poroditiuser posted image user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1504
15.9.2015 14:17:23   
dijana1*
Tatjana bas mi je zao kada cujem da se neko tako muciuser posted image
Nazalost znam taj osecaj kada su ti ruke bukvalno vezane i ne mozes nista da ucinis. Sto ti kazes jedino naci nekoga da zivi sa vama.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1505
15.9.2015 14:24:28   
Valerie
ma nece jess od jednog valjda!
uff sto prija ponekad tako nesto, mozda fanta, ali opet maloooo.

jao tanjice, bas ti nije lako! moji/nasi koji su zahtevali stalnu negu su isli u dom. jeste skupo i malo tuga, ali niko od nas nije bio u stanju da brine kad je nesto terminalno, totalna senilnost... svaka vam cas_t, moras da se cuvas, ti i beba ste ipak najvaznije sada user posted image

< Poruku je uredio Valerie -- 15.9.2015 14:25:35 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1506
15.9.2015 14:36:14   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Valerie

ma nece jess od jednog valjda!
uff sto prija ponekad tako nesto, mozda fanta, ali opet maloooo.

Ma nece, salim se ja malo. Mozda kada bi svaki dan pila toliko ali od jednog nista nece biti.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1507
15.9.2015 14:57:21   
Bekolino 25
Samo da mahnemo pregled nismo imali imacemo sutra ctg pokazuje kontrak.hteo da me zadrzi al ja malo kukala pa me pustio da dodjem sutra ali on valjda ne radi nego opet kod one dr.eto osecam blage menstrualne i tako vrvt pocinje

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1508
15.9.2015 14:57:38   
jess021
Ma znam da se salite, ali eto kako se to namesti. Nisam pila Sveps ne secam se, uglavnom pijem vodu i u radnji gledam i gledam i uzmem Sveps, nemajuci pojma o tome sto mi je UM rekla.
Ne mogu danas nikako u Betaniju, spava mi uzasuser posted image
Bekolinouser posted image user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 15.9.2015 14:58:10 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1509
15.9.2015 14:59:23   
Maraj
Evo i mene od frizera. Jao sto je lepo. Ko nova sam. Izrastak mi bio sigurno 3cm

prvi put čujem to za šveps. Ja ne pijem gazirano al ko za baksuz u poslednjih par dana popijem koka kolu....

< Poruku je uredio Maraj -- 15.9.2015 15:00:09 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1510
15.9.2015 15:04:00   
sonyasha
Joj žene meni si i u prošloj trudnoći a i safa ekstra pije koka kola koju inače ne pijem! Za šveps znam, jer je to moje omiljeno piće, u prošloj trudnoći sam se odvikla da ga naručujem pa se nisam više navraćala!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1511
15.9.2015 15:15:04   
janabons
Sva sreca, pa ne pijem gaziranouser posted image
Bekolino, mogla bi ti da drmnes sveps, da malo ubrzas te kontrakcijeuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1512
15.9.2015 15:20:28   
Bekolino 25
Haha ne ustajem iz kreveta danas mm radi drugu ja cekam bebca valjda ce da izdrzi do sutra ...prvo je nece valjda brzo.jeste cule za revinol za ranu kakav je dobila sam preporuku pa ne znam dal da uzimam

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1513
15.9.2015 15:27:51   
Maraj
Meni se posteljina bekanova osusila user posted image
sad sam prostrla tetra pelene i carsaf user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 1514
15.9.2015 15:33:22   
jess021
IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

jeste cule za revinol za ranu kakav je dobila sam preporuku pa ne znam dal da uzimam

Bekolino, mislis li na Rivanol?! On se koristi za sprecavanje i sirenje infekcije, ali ja opet mislim da je Octenisept zbog pumpice najkomforniji za upotrebu.

< Poruku je uredio jess021 -- 15.9.2015 15:34:23 >

Direktna veza do poruke: 1515
15.9.2015 15:35:47   
Bekolino 25
Moguce Jess cula sam da zene o tome pricaju mozda nisam dobro upamtila naziv kazu hladi ranu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1516
15.9.2015 15:36:42   
vikiii
Cao user posted image ! Evo i mene posle ko zna koliko vremena. Ovih dana haos, F mi se razboleo,temperatura i svo pratece raspolozenje. user posted image Ali dobro, sada je ok i od sutra je u vrticu,tako da cu i ja imati malo vremena da odmorim.
Prijavila sam se za paket za trudnice,pa ako vas ne mrzi,glasajte.
Um nadam se da ces ozdraviti brzo!

Direktna veza do poruke: 1517
15.9.2015 15:58:55   
Jole84
Ćao ženske user posted image baš sam u gužvi ovih dana, nisam ništa stigla da vas čitam, sad ću na brzaka dok se M ne probudi. Uh kako sam bila aktivnija u prvoj trudnoći na rr, videćete user posted image Sad izbacujemo noćni obrok, pa sam mrtav čovek. I trčimo po ceo dan. Možda i pijemo red bul krišom, jer ne verujem da dete mož ovolku energiju da ima user posted image
Juče sam bila na UZ, sve je ok, posteljica je malo niže usađena, reko mi dr malo da se pazim što se tiče podizanja nje, jer imam pritisak odozgo na stomaku...a ono najbitnije je, da je najverovatnije opet devojčurak user posted image user posted image mada nije siguran, al nije ni važno, samo nek je sve ok! user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 1518
15.9.2015 16:05:50   
tatjan@
Dijana u istom smo sosu sto se tice malih maminih maza.. ja se barem nadam da necu dugo biti u bolnici a ti koliko sam skapirala moras nesto da odlezis tamo? Uh ne volim bolnice..

Valerie i nas bi deda isao u dom da nije mame, medjutim ona je medicinska sestra u penziji i nije imala nekih ekstra obaveza, nema muza, ja sam jedinica, zivimo u istoj kuci.. sve bi bilo ok da ona nije bas sad slomila nogu. I to se penjala na drvo, brala sljive, zena od 60 godina, jeste da je fit, ali kako nekad starijim osobama ne mozes objasniti da neke stvari nisu vise za njih... pa to je strasno. Valjda cu i ja biti takva :D

Ja sam danas spremila fasciklu sa svom dokumentacijom i stavila je u torbu, barem nesto da imam spremljeno. Uvece cu da opeglam spavacice i da ih slozim.. Jel se u Betaniju sme nositi kofer na tockice? Meni to nesto prakticnije od torbe, secam se kako sam je zadnji put vukla, torba od 10 kg sa sve svezom ranom od carskog :/

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 1519
15.9.2015 16:07:22   
bebilule
Sad vidim da se sandra porodila. Divno, stigla jana. Cestitam user posted image . Ostalo pod kontrolom, bekolino priblizilo se. Jole sa kontrole i tkt.... Ja idem u ponedeljak na pregled, jedva cekam da se gledamo, pozeljela sam bebaca.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1520
15.9.2015 16:13:38   
daca77
Trudnicice, samo da vas user posted image
Jole, naravno da je pol nebitan, vec da su bebice zive i zdrave...i ja nesto ne stizem da pratim desavanja na rr user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 15.9.2015 16:18:41 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1521
15.9.2015 16:22:23   
tatjan@
Bekolino Rivanol divno hladi ranu, kao melem, ja sam ga koristila posle prvog porodjaja. Octenisept pecka i to prilicno, ne znam da li bi se usudila da ga stavim, iako je super za dezinfekciju.. Ja sam dobila da se ispiram Octeniseptom u prosloj trudnoci, dve nedelje pred porodjaj, kao preventivno, i katastrofa je peklo, mesala sam ga posle sa fizioloskim da ga ublazim malo. Inace je super za ranu od carskog.

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1522
15.9.2015 16:26:36   
Bekolino 25
Znaci da ipak uzmem rivanol jos bi mi peckanje falilo posle porodjaja

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1523
15.9.2015 16:59:38   
adulence
Dobar dan ,ja ceo dan bila po gradu,bas mi je prijalo,sada malo leskarim...
Mene octenisept jopste nije pekao,ali verovatno drugacije reagujemo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 1524
15.9.2015 17:00:09   
Valerie
uzmi oba. mene nije peckao octanisept uglavnom. ni dete se nije bunilo za ogrebotine. pecnulo me na usni kad mi je pukla, ali to je najosetljivije. svakome drugacije prija, probas pa odlucis user posted image
jos malo bekolino, nece tako brzo!
jao, ja cu na kraju da nosim ogromnu torbekanju koju cu da montiram na konstrukciju pijacnih kolica, citav cirkus! nijedna mi nije dovoljno velika, moram i posteljinu i peskire i dva para papuca, spavacice i jastuce, i odmah pelene i vode i plazme i gde to da stavim user posted image srecom radi lift, a i sestre pomognu, ali ovo ima ko zna koliko kila!
jedva cekam user posted image

Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here