Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:02:42
|
|
|
|
jekiki
|
Voci za 11 nedelja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:27:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro drage. Ja danas punih 35 nedelja, ulazimo u 36-tu. Još maloooooo... Jess Ada bravo za vas. Voci samo polako, proleteće ti vreme, videćeš. UM to su te čari
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:28:09
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, super za uz, ma sad vise nista ne moze ni da se vidi, tako je i kod mene. Bitno da je smizla spremna. Voci, znam da se salis Ja se istusirala, malo nasminkala, cekam mm da dodje po mene, moram da vijam nesto za porodiljsko. Ledja me razvaljuju koliko me bole. Ljubm vas sve, cujemo se posle
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:30:01
|
|
|
|
vocicana
|
, mene stvarno treba videti kako sam smesna sa svojim smejanjem, a svaki put sam tako ponosna!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:33:07
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari evo i ja pijem kaficu pa moram do grada da nesto zavrsavam... danas je u planu generalka, pranje prozora, zavesa, jorgana, jastuka, plisanih igracaka... dad iskoristim ovo toplo vreme za susenje! u petak idem na ekspertni UZ, vodicu i bogija suzi, bravo za ulazak u 36 nedelju sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:40:54
|
|
|
|
adulence
|
Evo me sa ctg,kontrakcija ima sto je novzina kod mene i to ih je boga mi bilo vise...moj dr se bukvalno pozdravio sa mnom i rekao Ada sve znas kada nastupe bolovi ili pukn3 vodenjak u porodiliste,vidimo se 6 nedelja nakon porodjaja...ahahhahaha
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:46:07
|
|
|
|
vocicana
|
, pa divne vesti. Pisala sam o tebi I jos o nekima u temi gde su slike sa decom! Kako ste svi lepi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 10:08:36
|
|
|
|
Maraj
|
Evo mene. Cekam sad rezultate posle 13h. Jedva odoh. Krecem se ko tenk. Super za nove nedelje Ja doruckovala spansku pitu i taaako mi se prispavalo a najavili mi se iz tepih servisa da ce doci izmedju10 i 12
< Poruku je uredio Maraj -- 16.9.2015 10:09:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 10:21:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence svaka cast jos malo pa navijamo. Malo sam legla da odmorim pa moram da se pakujem. U 13 h treba da se javim doktorici.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 10:26:06
|
|
|
|
Anoniman
|
di javljaj stanje..... da suzi cari do pre 2 nedelje sam se osecala kao da nisam trudna, sada sve nadoknadjujem... i bebu osecam bas nisko, sl. utorak ima uz pa cemo videti stanje.... suzi za 36u
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 10:30:49
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene, nigdje ne odoh. Bole me leđa i stomak mi je kao kamen, nisam se mogla vozikati. Još su najavili i vrućinu. Jekiki, suzi, voci, za uz i nove nedelje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 10:42:05
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: jekiki Bila do moje dr u dz juce, kad ono menjaju aparat za UZ, izlazi sestra u hodnik i kaze mi stigao 4d uz i ti ces biti prva trudnica koju ce dr da pogleda hihihihih. wow, koji je to dz? bravo za nedelje i uz-ove!!!! mi 38 punih jeeeee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 10:49:40
|
|
|
|
alex88
|
devojke za nove nedelje,mi smo danas 14+2,moracu da postavim slicicu ako budem znala .Taman se ponadala gotovo sa povracanjem i mucninama,al od juce opet pocelo a odmorila se desetak dana,i ova glava i prehlada ubi.Bas sam neka kilava trudnica,sve mi smeta i fali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 11:27:56
|
|
|
|
janabons
|
Jutro trudnice Taman sam mislila da duze odspavam kad Janu ispratim u vrtic, ali smizla u stomaku se probudila... Alex, uskoro ce ti proci tegobe, zivnuces i bices puna energije... a od sedmog ces opet da se zalis Sto bi rekla Um , to su cari trudnoce.... Danas cu kod frizera da se ofarbam, sutra zovem dr da se dogovorimo za uz... Ajde Ado, samo napred
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 11:49:19
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobar dan, drage Kako ste danas sve? Čestitke za uz, za nove nedelje... UM, kako si danas, je li prolazi? Kad je već moealo da se desi, bolje što je početkom nedelje, da u subotu zablistaš. Ada, Relja uveliko radi na izlasku, supeeeer. Ja sam danas 24+1, auuuuu... Ispratila mog burazera jutros, neću da budem tužna, samo neka mi je živ i zdrav, gde god da je. Danas ću odmarati, baš sam se preforsirala, noćas sedeli dugo, a juče tumbala ceo dan, još i u dz išla po uput za komisiju, a mm nije mogao da me vozi, ukočila sam se u busu i prokuvala. Di, srećno danas i da na brzinu stigneš kući tvojim momcima. Voci, obavezno sebi kupi nešto lepo, da te asocira na putovanje. Bekolino, gde li si ti? Bebilule, šalji ćevape, ne mogu da kuvam danas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 12:11:32
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Gotovo samo da javnem stigao Lazar u 10:35 3500 tezak 53dugacak.Javljam se posle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 12:17:13
|
|
|
|
alex88
|
Cestitam Bekolino ,da je ziv i zdrav
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 12:27:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitamo draga♡ Lazare dobrodošao Čekamo utiske.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 12:33:58
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bekolinooooo, čestitam od srca Piši iskustvo kad uspeš. Jupiiiiii Ajde, Ada, tvoj je red.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 12:34:00
|
|
|
|
bebilule
|
Bekolino, nisi više trudnjača! Srećno, da je živ i zdrav. Uživajte.... Počelo je.....adulence?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 12:45:33
|
|
|
|
vocicana
|
Eto! bekolino, dobro nam dosao Lazare. Sigurno je sve ok! Jupiiiii!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 13:13:55
|
|
|
|
jess021
|
Bekolinoooo, cestitam!! Samo nek` ste zivi i zdravi! Krenulo je Ada, jesi spremna? Ja sam nesto crkla. sad sam dosla iz grada. ali nema veze, ovde su me obradovale lepe vesti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 13:26:03
|
|
|
|
janabons
|
Bekolino, cestitamo,divna vest, da ste zivi i zdravi ti i Lazar Brzo si ti to obavila, jedva cekamo utiske... Jaooo, superiska, krenulo je.....sad ce i Ada
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 13:57:12
|
|
|
|
Maraj
|
Aaaaa bekolino cestitke! Pa jesam ja nesto pobrkala...jer to bilo planirano za danas? Ja namestala krevetac. Mama mi peglala posteljinu i pelene. Sirile veš. Jao bas dosta posla a ja sva troma. Bekan me ko iglom ubada u grlic i ne namerava da stane. Bas me boli dole ko da sedim na igli.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 14:06:47
|
|
|
|
tatjan@
|
Cestitam Bekolino! :) Ja sam danas ispratila decu u vrtic, i legla da spavam, odvalila celo prepodne. Mama je sredila dedu, kaze da je mnogo manje boli noga i ja iskoristila da se posteno odmorim. Eto rucali, opet sam prilegla, sad odmaram svaki tren koji mogu. Jess super za kofer, idem da ga spakujem, treba danas i pelene da mi stignu, ako budu dvojke u radnji gde uzimam pelene. Ako ne, moracu na pijacu da uzmem Pampers iako ga ne volim. Bas mi se oduzilo ovo pakovanje.. Vocicana ti sad treba da ides na prvi ekspertni , koji je to feeling meni bio.. jos ne osecas bebu a vidis je sa sve rukama i nogama kako se pracaka :) Sutra idemo da vidimo muzevu sestru, porodila se pre nedelju dana, jedva cekam da vidim bebicu.. t%aman da mi prenese sveze utiske iz Betanije :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zna li beba u stomaku šta mama jede?Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?