Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 18:30:15
|
|
|
|
vocicana
|
Uh...poz stomacici! Uzmi Bekolino oba, mozda je Rivanol malo "flekaviji"ali je odlican isto kao I Octenisept, Jess I ostale devojke su ti sve rekle. Lezi I bice to uskoro. Stizu bebice. Mmm, kako je to lepo! UM ozdravi pre subote, da zablistas tamo, sve ce biti dobro. Tatiana, preveliki je to balast, bez obzira na ljubav I postovanje, stize neko ko zaista direktno od tebe zavisi, organizuj se, naravno, ali msm da iscrpljenost I trcanje oko svih nece doneti nista dobro, znas koliko je vazno da bude dovoljno mleka I dovoljno sna, a tako ces propasti fizicki. Sa druge strane te razumem, ali moras da imas prioritet kada je bebac u pitanju. Stvarno nezgodno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 18:46:23
|
|
|
|
adulence
|
hej,hej ja odspavala nekih 45 min i bas mi je prijalo,mm izveo Ivu u parkic,a ja odvrnula muziku....wooohoooo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 18:51:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Drage moje evo i mene ,danas opet krv,urin,ul.zvuk.Jovan je tezak 3200gr...ako im je za verovati...malo mi cudno da je za 3 nedelje napredovao samo 400gr.posto je do sada napredovao 200gr.nedeljno pa mi malo cudno...no danas radjen ctg imala sam kontrakcije koje je pokazao aparat i to kaze dr.ozbiljne kontrakcije koje ja i nisam nesto osetila,posle tri sata ponovili ctg i on miran..minimalne kontrakcije.. Sad bio mm popili kafu i otisao kuci da gletuje..jako je dosadno u bolnici.. Ispisale ste se bas.. Divim se zenama i kapa dole onima koje ostaju dugo u bolnici..Suzi svaka cast...pozz svima..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 20:56:34
|
|
|
|
adulence
|
Auuuu pa kakvo je ovo zatisje veceras... gde ste zenskaci?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 21:06:23
|
|
|
|
vocicana
|
Vidis Ada da se zene spremaju za rodjenja svoje dece, totalno ludilo danas. Kako si ti? Vidim da si nunala posle podne, ja sam se smrzla danas, bas je duvao vetar pa kad sam usla u kupatilo ja nisam izasla sigurno sat vremena. Kosa...sminka...tusiranje, msm da sam potrosila bar 100 l vode.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 21:15:19
|
|
|
|
vocicana
|
Lidija ne brini se, uskoro tinstize tvoj zamotuljak, ma sigurna sam da je sve ok. Nije napredovao....pa nema vise ni mesta srecica da raste, mamina pupa je postala tesna.... imas od mene I mog smekera.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 21:30:38
|
|
|
|
tatjan@
|
vocicana znam sve a sta da radim.. ne mozes zivog coveka sahraniti, nije to ni ljubav ni postovanje toliko, vec humanost. Kad vidim nekog kako se muci, ja ne mogu da ne pomognem i gotovo. Barem sam se cula sa tetkom, kaze uzece godisnji pa ce doci kad se porodim na nedelju dana, a i mm uzima godisnji takodje.. to nam je najkriticnije, malo mi je laknulo sad. E jos da mi je mlekca za bebicu.. prvo dvoje sam jako kratko dojila, nesto nam nije islo .. Ne znam kako ali mene Octenisept stvarno pece kad se sprica po sluzokozi.. a i moju decu kad im spricam po ogrebotinama. Valjda ne reaguju svi isto. Ipak daje fantasticne rezultate, potrpim malo, ali je super i za afte u ustima i razne povrede..Eto Bekolino najbolje da uzmes i jedno i drugo, nece se baciti, iskoristices sigurno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 21:45:26
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav evo i mene. Bila mi mama. Montirali smo kolica. Kako smo ih kupili stajala su u kutiji. Ja spremila jos jednu masinu za sutra ujutru i tako ...bas se umorih. Sad sam se istusirala i jos malo pa u krevet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 21:52:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj cekamo sliku uzivo kolica Jaoj mene bas steglo, pitah u temi odgovarajucujoj ali nikoga nema, dr mi rekao da uzmem panadol, sme li to u trudnoci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 22:04:31
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jel se odmah koriste ili mogu da mi kupe kasnije tj u toku dana kada se pirodim ili da uzem sama ako me sutra ostave?Uzecu oba oa sad kako god
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 22:18:04
|
|
|
|
jess021
|
Tatjana, slobodno mozes kofer na tockice u Betaniju I ja sam spakovala takav jedan i to ne bas mali. Sto se tice Octenisepta on pecka ako je koza ili sluokoza vec iziritirana, ali i to peckanje kratko traje. UM, pisala sam ti u temi za Panadol.
< Poruku je uredio jess021 -- 15.9.2015 22:21:33 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 22:47:46
|
|
|
|
sonyasha
|
UM, sme panadol, ali nikakko panadol ekstra! Znači onaj plavi! Nadam se da će brzo da te prođe! Meni je dan baš bio naporan, raspremala bebeće stvari, pa sebe detaljno sredila, pa otišla sa kolegama na piće! Stigla sam u pola devet i još me bolucka tiba! Neki bol kao ligamenti sa strane ali samo sa jedne strane i nikako da prođe Laka vam noć ženske, nadam se da će uskoro ovo da prođe jer već brinem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 23:23:18
|
|
|
|
janabons
|
Zenske, da vam pozelim laku noc... Um, bice valjda bolje sutra ta prehlada Maraj, bravo za pripreme Tatjana, super sto se naslo resenje Ovaj zapusen nos me bas smara, i ova mala mi luduje po stomaku...najbolje je da odem da spavam...sutra je novi dan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 15.9.2015 23:24:37
|
|
|
|
janabons
|
Soni, da nisi napravila neki nezgodan pokret? A mozda si se i preforsirala...lezi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 0:57:51
|
|
|
|
bebilule
|
Samo da vam mahnem. Iscitah na brzinu. Ja bila u bioskopu pa na kolacima... Kontam sutra do sarajeva, ide mm pa i ja da se prikacim. Htjela bih popiti koju kafu da drugaricama. Samo ne znam smijem li, voznja mi bas bas ne prija. Sve me zaboli.... Laku noc trudnjace!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 7:19:20
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro stomaci,ja sam od juce posle podne sva otecena i ruke i noge...cekam mami da vozi ivu u vrtic a ja odoh malo kasnije na ctg...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 7:29:57
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. Ja odoh do laboratorije da izvadim D dimer. Pisem u temi kako prati bebin ves da vidite sta mi se desilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 7:34:01
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Jana, nije do pokreta mislim da sam preterala sa savijanjem zbog ovog sortiranja stvarčica - to mi je za nauk, ne smem tako puno odjednom! Lepo sam spavala, a Buda se meškoljio pola noći, tako da se nadam da je sve ok! Ada, ne znam od čega zavisi to oticanje, malo ga ima malo ne? Kod mene ga nema, ali tek sam sedmi, ko će ga znati! Jedino su mi se prsti na rukama ukrofnastili, ali bukvalno od šeste nedelje Danas idemo do mojih, baš se radujem, stigli su sa mora! Ženske, jel navijamo za neku danas? Za malo da zaboravim,trudnički mozak, Sandra čestitam i neka je sa srećom!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 8:02:56
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, al` sam poranila a Gde ste ? Mi smo danas punih 37. nedelja, sutra na ctg i konacno da uzmem te upute, u petak test na zuticu i spremne smo. Suzi, vidim te
< Poruku je uredio jess021 -- 16.9.2015 8:03:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 8:22:00
|
|
|
|
adulence
|
Ne znam ni ja ...nisam pubo oticala,ali ova poslednja dva dana,jezivo.... Ja danas punih 39 nedelja,sad cu na ctg,sutra idem u misovic... Jess usitnila si...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 8:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooo kod mene pocinju da se osecaju cari treceg tromesecja lose spavam, sve me boli, po celu noc se budim... svima za nove nedelje.... danas moram da vodim unu na neki rodj, a tako bih ceo dan prelezla.... hvala na savetu za lek...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 8:37:54
|
|
|
|
vocicana
|
Jess I Ada u isto vreme cete se poroditi! Dobro jutro na prvim mestu! Spavala sam kao bebica, oblacno je I danas, pada kisa, ali tipical dutch weather, sto me nikako nece spreciti da obidjem jedan sajam danas, nesto kao vasar. Tatiana, znam sve...Alchaimer je mnogo teska bolest, ne za deku, on ne zna nista, tesko je za pratioce I negovatelje, ali hrabra si I to ces izdrzati. Ako se desi da puknes I ne mozes vise, tu smo, pisi, sve sto ti na duso bude, reci ovde, razumecemo. Juce sam pozelela da kupim nesto lepo sebi, jos se nisam ni u sta zaljubila od stvari, nista mi spec I ne treba, ali trazim . Maraj...drzim pesnice, dobra si, dobro si organizovana, . Lidija nadam se da se ne sekiras vise, da nisi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 8:47:40
|
|
|
|
jess021
|
Sad sam pojela punu ciniju plazme, mljac Voci, aman zeno Ada juri ispred mene dve nedelje tacno, samo nek` ona ide da se poradja, imam ja jos vremena Cekam masinu da zavrsi, opet bebece stvari. Juce nam je moja mama kupila divan komplet i prekrivac u Beba Kids, tako da imamo novi komplet za iznosenje, divan je krem-roze kombinacija.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 8:54:18
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutroooooo stomacici Bila do moje dr u dz juce, kad ono menjaju aparat za UZ, izlazi sestra u hodnik i kaze mi stigao 4d uz i ti ces biti prva trudnica koju ce dr da pogleda hihihihih. Prvo mi je uzela briseve, pa pregled rucni koji skoro nisam oset_ila, dr mi je vrh, kaze nisam otvorena, grlic se malo skratio i omeksao, sto je normalno za ovaj period, uloziv za prst otprilike do prvog pregiba, tako mi je pokzala. Onda presle na uz da malo vezba na meni i novom aparatu, sve je super, smizla je spremna da izadje, i rekla mi je da pun termin necu docekati hihihihi. Posto je bebac veliki i nema puno prostora nismo mogle lepo da vidimo celo lice sda se krije gospodjica, ali smo zato videle super stopalo sa prsticima i nokticima, ceo kicmeni stub, srculence itd dobila uput za porodiliste, jos da uradim sutra koprrokulturu i da uzmem u petak briseve i ja spremna. Danas u 11 u Visegradsku na CTG, pa u Misovic kod anesteziologa . Jesmo li jos sve na broju Jess za 37 nedelja Ada za 39 nedelja
< Poruku je uredio jekiki -- 16.9.2015 9:00:57 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 16.9.2015 9:00:55
|
|
|
|
vocicana
|
Jeste, covece kako je to lepo! Jess ma salim se, taman posla da se desi pre, svakako neka sve bude u redu i sto duze da su unutra, zreliji da se rode. Osecam se kada se rodila starija sestricina, kako se kupovalo, bake I tetke su luuudeeee, a to je prelepa kombinacija, svasta za devojcice ima da se kupi! E a ja sada da objavim NESTO VAZNO.... , danas smo 11 nedelja trudni, haahaaaa, savija sacicu u pesnicu, moze da zeva , ja sam srecna da bi plakala svaki put kada procitam sta se desava iz nedelje u nedelju, od cega nastane zivot. Majkina smokvica!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zna li beba u stomaku šta mama jede?Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?