|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vestacka oplodnja
17.10.2009 18:38:50   
Suncicabg
user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 951
17.10.2009 18:43:47   
mamce
IZVORNA PORUKA: melania

Drage samo da vam javim da su odmrzuli jednu slamcicu sa tri embriona i svi su preziveli,ipak su borci na mamu.Sad smo na cekanju,veliki pozdrav,imam ih jos tri za ne daj Boze.Sad se mazimo i cuvamo,pozdrav za sve.

Melania, svi smo uz tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 952
17.10.2009 20:04:51   
vodolija 82
Melanija user posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu mamce)
Direktna veza do poruke: 953
17.10.2009 20:09:22   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vodolija 82)
  Direktna veza do poruke: 954
18.10.2009 12:17:20   
Gemini
Zdravo drage

Vas sam novi clan. Imam 32 godine. Ovog meseca i sledeceg radimo insemenaciju. S obzirom da je uspesnost mala, vec se polako pripremam za vto, sledece godine ako bude potrebno. Po forumu uglavnom skupljam delice o ovome, pa bi ste mi pomogle ako me uputite gde mogu da procitam najdetaljnije o vto, i koje su klinike naj u Bg-u za to. Naravno svuda su iskustva razlicita. Ja sam u Jovanovoj radila celioskopiju, dr. Radulovic, ali citam da nije velika uspesnost kod njega.

Pozdravuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 955
18.10.2009 13:06:54   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: melania

Drage samo da vam javim da su odmrzuli jednu slamcicu sa tri embriona i svi su preziveli,ipak su borci na mamu.Sad smo na cekanju,veliki pozdrav,imam ih jos tri za ne daj Boze.Sad se mazimo i cuvamo,pozdrav za sve.

draga uz tebe samuser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 956
   RE: Vantelesna oplodnja
18.10.2009 13:10:26   
dunja RR
...da vratim temu na naziv vantelesna oplodnja, pa na to odgovarajte....

< Poruku je uredio dunja -- 18.10.2009 13:17:33 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 957
   RE: Vantelesna oplodnja
18.10.2009 19:00:28   
lence
Dobrodosla Gemini!
Nemoj da si negativna, moze inseminacija da ti uspe isprva cak i u klinici koja nema neke dobre rezultate ako im je tehnika OK i proces zaobilazi probleme vezane za tvoju plodnost.
Super ti je i to sto razmatras i druge opcije, dobro je imati "rezervni plan".
Nemam iskustvo sa beogradskim klinikama, ne mogu da komentarisem, znam da neke druge devojke sa foruma imaju, valjda ce da se jave.
Nadam se da ti novi podaci nece trebati i da ce inseminacija da ti upali. user posted image
Javi nam kako napredujes i pridruzi nam se na temi "Cekamo dve crtice" da sebi skratis dane dok ocekujes user posted image .

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 958
19.10.2009 1:54:40   
Verus
Gemini dobro dosla!!  Imamo i temu inseminacija i cekamo dve crtice, pridruzi nam se! Nikad se ne zna, moze stvarno i inseminacija da uspe, samo ostani pozitivna, nemoj ici sa negativnim stavom, kazu da sve to ipak utice.....drzimo ti palceve!  Ovde ces naci dosta toga o vantelesnoj oplodnji, a i sigurna sam da ce ti devojke koje su prosle kroz to odogovoriti na sva pitanja!!

(odgovor članu Gemini)
Direktna veza do poruke: 959
19.10.2009 22:27:44   
Gemini
Hvala na podrsci. I same znate koliko ona znaci

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 960
19.10.2009 22:32:55   
lence
Evo "engimengi" je imala VTO u Beogradu, uspelo joj iz prvog pokusaja. Mozda da joj posaljes pp i pitas detalje za kliniku?

(odgovor članu Gemini)
Direktna veza do poruke: 961
20.10.2009 12:43:04   
melania
Dobrodosla Gemini,ja bi te samo podsetila na cinjenicu da je doktor kod koga se lecis napravio prvu bebu vantelesnom oplodnjom na ovim prostorima i da je jako cenjen u svojoj oblasti.Nemoj previse citati komentare drugih jer te to negde demoralise jer svi mi imamo drugacije probleme i osecaje kako nekog dozivljavamo.Ja bih vas sve pozravila,dan mi je ko godina trenutno,a tek je peti dan od transvera!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 962
20.10.2009 12:51:35   
melania
Posto spominjes da nije velika uspesnost kod njega ja bi te pitala da li si ti to proizvoljno zakljucila iz odgovora drugih ljudi ili si nasla neku studiju koja to potkrepljuje,ja znam da se u Srbiji zemlji ne vodi i ne zna uspesnost jer niko to ne zeli da objavi.Na zapadu je to druga prica!Ja sam u toj bolnici radila tri inseminacije i laparaskopiju i prezadovoljna sam njima kao bolnicom,bila sam kod dr.Ganovica,u svakom slucaju sretno.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 963
20.10.2009 12:59:14   
Anoniman
melania user posted image

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 964
20.10.2009 13:23:01   
engimengi
Gemini jel problem kod tebe ili supruga?Ako planiras vto uspesnost kod nas je oko 25,30%,Na svim klinikama i to ne svima iz prvog puta!Ja sam imala veliku srecu!Insiminacija je uspesna samo 10%,meni je nisu ni savetovali jel je problem imao mm!Prijavi se na vto o drzavnom trosku,i dok cekas uradi isiminacije to ti je najbolje,kad vec pijes lekove!!I samo napred zelim ti svu srecu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 965
20.10.2009 18:47:26   
melania
Tashauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 966
20.10.2009 21:23:00   
Gemini
Ma to je samo iz onoga sto sam procitala na forumima. Inace sam kod njih radila celioskopiju, i izuzetno sam zadovoljna osobljem i tretmanom. U pravu si kad kazes da je sve od slucaja do slucaja te verovatno to i nema veze koja je klinika u pitanju.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 967
20.10.2009 21:25:57   
Gemini
Kod supruga, ne nesto u velikoj meri, ali po doktorkinom savetu ne treba trositi vreme na pokusavanje da se to popravi.

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 968
20.10.2009 22:36:00   
melania
Ja sam bila na programu za vto ali su mi trazili da uradim i tri inseminacije da bi dobila dozvolu za postupak,treba samo da imas poverenje u svog doktora.Price rekla kazala te dodatno opterecuju.Ja znam puno ljudi sa tim problemom i svima je uspelo u razlicitim bolnicama,znaci poenta je da ti osetis koji je pravi doktor za tebeuser posted image

(odgovor članu Gemini)
Direktna veza do poruke: 969
21.10.2009 21:49:03   
Gemini
U pravu si i hvala ti. Ako mogu da te pitam u kojoj si ti sada fazi. Da li si vec radila vto.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 970
22.10.2009 11:19:20   
melania
Ja sam u fazi cekanja,danas mi je sesti dan od transvera sa eskimima.Ako budes upala na budzet obavezno to radi negde gde zamrzavaju,to ti je dodatni pokusaj ako prvi put ne upali.Ja sam u maju radila prvi put metodom ICSI,puno pozdrava za sve trudilice.U bolnici u kojoj si mislim da rade zamrzavanje.

(odgovor članu Gemini)
Direktna veza do poruke: 971
22.10.2009 11:23:42   
2002m
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 972
22.10.2009 16:39:04   
Verus
melania kako se osecas??

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 973
22.10.2009 21:56:50   
melania
Hvala na pitanju,dobro sam.Malo mi se dan oduzio ali mi je i prvi put tako bilo.Cekam do daljneg,mazim stomacic,pricam sa njima i tako.Pozrav za sve,budite mi dobre.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 974
22.10.2009 22:02:13   
lence
Samo tako. user posted image  Navijam za tebe i za user posted image user posted image user posted imageuser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

zatrudnjivanje
zvezdica009

Trudili smo se da zatrudnim

manje od 6 meseci (68%)

1 god (12%)

1.5 god (4%)

2 god (3%)

2.5 god (2%)

vise od 2 god (11%)

Ukupan broj glasova: 198

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here