|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vestacka oplodnja
23.10.2009 20:12:21   
Suncicabg
Melanija, draga kako si ?

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 976
23.10.2009 22:47:04   
melania
Na cekanju sam jos draga,za sad se dobro drzim.Malo su mi se dani oduzili najstasnije ali tako je kako je!Puno pozdrava za sve.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 977
24.10.2009 13:15:35   
cica 82
cao svima!!!! ja sam se skoro prikljucila ovom sajtu i nazalost kao i dosta vas imam poteskoca da dobijem bebu!!!! problem je kod mog dragog i najverovatnije cemo morati na vestacku oplodnju!!!! kada sam saznala bilo mi je odvratno ko da me je neko udario maljem po glavi!!!! nemozes da verujes da se to tebi desilo, sve mislis da se to uvek desava nekom drugom... ali jebi ga!!!! ja o vestackoj oplodnji znam samo iz clanaka i sa interneta ali ne poznajem nikog ko je kroz to prosao i ko moze da mi kaze sta me ocekuje i kako je to izgleda iz prve ruke!!!! bilo bi mi drago ako bi mi neko od vas ko ima iskustva sa tim pomogao i objasnio sta me sve ceka? da li boli, kako se osecas zbog svih hormona, koliko to sve traje... i tako to... verujte mi imam 100 i jedno pitanje i bas me je malo strah od svega!!!!! ne mogu ni sa muzem da pricam puno o tome jer se on onda odmah smori i izbedaci jer je kao on kriv... a ja ne zelim da se on tako oseca i stvarno ga podrzavam!!!!! bila bih vam puuuuuuuuuuno zahvalna!!!! ljubim vas sve!!!!!! nadam se da me razumete!!!! cmok

Direktna veza do poruke: 978
24.10.2009 13:41:39   
Anoniman
Ćao cico!

Jesi pročitala i prethodnih 39 stranica ove teme? Mislim da bi tamo našla bar 50 odgovara na onih svojih 101 pitanje. user posted image

(odgovor članu cica 82)
  Direktna veza do poruke: 979
24.10.2009 22:10:09   
Ana RR
Drage moje!

Jako želim da pročitate jedan post koji je napisala AleksandraDJ u temi Neplodnost user posted image

KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 980
24.10.2009 22:39:31   
melania
Prosto neverovatna prica.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 981
25.10.2009 11:34:07   
melania
Koji dan ste radile betu posle transvera,neki kazu da moze vec 11 dana a ja bi da sacekam 15 dan,kakva je preporuka vasih lekara?

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 982
25.10.2009 12:30:04   
Suncicabg
Onoj mojoj drugaricu su rekli 10ti dan!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 983
   RE: Vantelesna oplodnja
25.10.2009 12:31:43   
Nensi*
Pa u obicnom kucnom testu pise da moze posle 10 dana,a beta je pouzdanija pa mislim da bi mogla i ona...Ja ne bi mogla da cekam 15 dana...

Direktna veza do poruke: 984
25.10.2009 14:54:05   
lence
IZVORNA PORUKA: melania

Koji dan ste radile betu posle transvera,neki kazu da moze vec 11 dana a ja bi da sacekam 15 dan,kakva je preporuka vasih lekara?

Nisam sigurna, znam da zbog lekova koji se uzimaju pri IVF i FET ciklus nije identican tvom prirodnom ciklusu. Mislim da stoga ako ti je beta niska pre 15og dana ne mora da znaci da nisi user posted image  vec da ipak treba da ponovis test za koji dan. A ako ti je povisena onda mislim da je to TO!
Da li ti nakon transfera uzimas neki lek sa progesteronom?

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 985
25.10.2009 19:11:57   
melania
Uzimam ali vaginalno 6 tableta utrogestan i pijem tri tablete estoferm,javljaju mi se simtomi da cu dobiti tako da cu videti u svakom slucaju da li cu docekati da radim betu!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 986
25.10.2009 20:35:57   
lence
Ma simptomi za user posted image  su gotovo isti kao i simptomi za user posted image , ne mozes po tom nista da odredis sa sigurnoscu. Nemoj da si negativna.  user posted image     Kad imas zakazano na klinici da proveris betu, je li u petak ili pre?

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 987
25.10.2009 22:37:38   
melania
Betu cu raditi u bilo kojoj labaratoriji u petak,nisam negativna vec poznajem svoje telo,bar se nadamuser posted image .Ja se opet nadam,molim Boga da nije vesticauser posted image !!!

< Poruku je uredio melania -- 25.10.2009 22:46:57 >

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 988
26.10.2009 8:36:48   
Modessty
melania navijamo svi za tebe!user posted image
baš se nadam da će uspeti!!!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 989
26.10.2009 8:38:00   
Modessty
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Drage moje!

Jako želim da pročitate jedan post koji je napisala AleksandraDJ u temi Neplodnost user posted image

KLIK

koliko sam se obradovala kad sam pročitala Aleksandrin  post!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image I mm i ja smo se obradovali.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 990
26.10.2009 12:23:23   
engimengi
IZVORNA PORUKA: melania

Kucni test sam uradila 13.dana, a betu odmah sutra!!Mm je hteo ranije mene bilo strah,testovi su bili spremni!!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 991
27.10.2009 14:17:34   
melania
Danas mi je dvanaesti dan,jos samo tri dana i beta!

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 992
27.10.2009 14:19:58   
Ana RR
melania user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 993
27.10.2009 14:21:10   
Verus
ubicu vas! user posted image ajd odgovarajte na naziv vantelesna oplodnja....ovako uvek pise vestacka...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 994
27.10.2009 14:21:42   
Verus
melania, svi ti drzimo palceve i saljemo tebi i smokiju pozitivnu energiju!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 995
27.10.2009 16:31:24   
bebuska
Cao svima, prvi put sam na nekom forumu i morala sam da se ukljucim posto mene ova tema trenutno najvise interesuje... Prvi put sam radila vantjelesnu prije 5 dana i sada cekamo da prodje tih duuuuugih 15 dana do bete i drago mi je da mogu podjelit svoja razmisljanja sa vama jer znam da razumijete kako muci ova neizvjesnost.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 996
27.10.2009 16:33:18   
Verus
bebuska dobro dosla!!! I SRECNO OD SRCA!  Javi nam kako sve ide, nadamo se lepim vestima uskorouser posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 997
27.10.2009 16:36:45   
lence
melania i bebuska, presle ste dosad tako tezak put, drz' ste se jos koji dan. Drzim palceve za visoku betu!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 998
27.10.2009 16:41:53   
bebuska
hvala, sad sam vam tu svaki dan kako meni treba podrska tako zelim da i ja budem podrska svima vama koji je trebate.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 999
27.10.2009 16:46:13   
magnetic
Bebuska dobrodoslauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Dilema...
mikica sa

Luka ili Aleksandar? pomozite nam da se konačno odlučimo :-)

Luka (42%)

Aleksandar (58%)

Ukupan broj glasova: 146

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here