|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
28.10.2009 20:16:45   
Kleopatra
IZVORNA PORUKA: mihi

Ljubić je super dr on je meni radio amniocentezu

user posted image user posted image user posted image I meni je radio inseminaciju

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1026
28.10.2009 20:22:28   
bebuska
Nadam se da ce nam onda biti jednako uspjesno pa da bude [sm=duda.gifN

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1027
28.10.2009 20:23:43   
bebuska
Htjela sam reci da bude user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1028
28.10.2009 20:24:06   
bebuska
Iliuser posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1029
29.10.2009 11:18:58   
dunja RR
Bebuska vidim da si pisala u temi dve crtice, sta se desilo draga?

< Poruku je uredio dunja -- 29.10.2009 11:19:16 >

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1030
29.10.2009 11:38:54   
engimengi
Bebuska,melanija navijamo i ja i moji momci za vas!!!Zelimo vam visoku betuuu i puno srece!!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1031
29.10.2009 11:50:03   
bebuska
Nista dunjauser posted image , cekamo 6. da radimo betu pa se u medjuvremenu saltam sa teme na temu da mi brze prolazi vrijeme.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 1032
29.10.2009 11:51:47   
bebuska
Engimengi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1033
29.10.2009 12:01:43   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: bebuska

Nista dunjauser posted image , cekamo 6. da radimo betu pa se u medjuvremenu saltam sa teme na temu da mi brze prolazi vrijeme.user posted image user posted image user posted image

navijamo za tebe i daljeuser posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1034
29.10.2009 12:01:57   
Kleopatra
IZVORNA PORUKA: bebuska

Htjela sam reci da bude user posted image

i ja se nadam videcemo 6.11

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1035
29.10.2009 17:21:55   
bebuska
Melania jeli sutra veliki dan?user posted image

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 1036
29.10.2009 18:35:24   
lence
melania, pitam se kako si? Joj, ja mislim da bih u te dve sedmice pocela i nokte na noznim prstima da grizem! user posted image

Drzim ti palceve za sutra (ne radi grickanja nego da ugledas user posted image ).
user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1037
29.10.2009 21:58:18   
Anoniman
melanija, držim fige! user posted image

(odgovor članu lence)
  Direktna veza do poruke: 1038
29.10.2009 22:34:02   
melania
Hvala vam devojke na podrsci,ujutru radim betu a rezultati ce biti kako su mi rekli oko 5.Bas sam uzbudjena strasno,jos nisam krenula na nokteuser posted image Javljam vam sutra veliku betu uz Bozju pomocuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1039
29.10.2009 22:35:28   
Anoniman
A kako se osećaš?

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 1040
29.10.2009 22:38:49   
Verus
Uz Boziju pomoc!!!!user posted image
IZVORNA PORUKA: melania

Hvala vam devojke na podrsci,ujutru radim betu a rezultati ce biti kako su mi rekli oko 5.Bas sam uzbudjena strasno,jos nisam krenula na nokteuser posted image Javljam vam sutra veliku betu uz Bozju pomocuser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1041
29.10.2009 22:40:42   
2002m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1042
29.10.2009 22:42:01   
melania
Skroz normalno,imala sam pre neki dan sve simtome da cu dobiti ali sva sreca nisam,samo me grudi bole na dodir.Ne znam cemu bih to prepisala mada mi se to ponekad desava par dana pred ciklus ali me ne bole ovako,bice kako bude!Sve vas ljubim i volim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1043
29.10.2009 22:42:59   
dunja RR

Skroz normalno,imala sam pre neki dan sve simtome da cu dobiti ali sva sreca nisam,samo me grudi bole na dodir.Ne znam cemu bih to prepisala mada mi se to ponekad desava par dana pred ciklus ali me ne bole ovako,bice kako bude!Sve vas ljubim i volim.

Meluser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1044
29.10.2009 22:44:53   
mihi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vrlo si hrabra i staložena svaka čast, ubeđena sam da će bitiuser posted image iuser posted image  a možda i još jedanuser posted image .

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1045
29.10.2009 22:48:12   
melania
Mihi draga iz tvojih usta u Bozje usi.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1046
29.10.2009 22:57:00   
sanji
Melania srećno sutra! user posted image user posted image

< Poruku je uredio sanji -- 29.10.2009 22:58:47 >

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1047
29.10.2009 22:58:16   
Nensi*
Melania user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UZ TEBE SMO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1048
30.10.2009 10:24:03   
Suncicabg
Melania kako si? Rezultati tek oko 5? Javljaj i srecno user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1049
30.10.2009 12:44:32   
Kleopatra
Melania navijamo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

teorija zavere
Admin

Koliko ste morali da platite vasu i bebinu sigurnost na porodjaju?

Nikome nista (65%)

Dosta (19%)

Nesto minimalno (13%)

Cak nisam ni bila u mogucnosti (3%)

Ukupan broj glasova: 159

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here