Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 28.10.2009 20:16:45
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: mihi Ljubić je super dr on je meni radio amniocentezu I meni je radio inseminaciju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 28.10.2009 20:22:28
|
|
|
|
bebuska
|
Nadam se da ce nam onda biti jednako uspjesno pa da bude [sm=duda.gifN
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 28.10.2009 20:23:43
|
|
|
|
bebuska
|
Htjela sam reci da bude
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 28.10.2009 20:24:06
|
|
|
|
bebuska
|
Ili
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 11:18:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Bebuska vidim da si pisala u temi dve crtice, sta se desilo draga?
< Poruku je uredio dunja -- 29.10.2009 11:19:16 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 11:38:54
|
|
|
|
engimengi
|
Bebuska,melanija navijamo i ja i moji momci za vas!!!Zelimo vam visoku betuuu i puno srece!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 11:50:03
|
|
|
|
bebuska
|
Nista dunja , cekamo 6. da radimo betu pa se u medjuvremenu saltam sa teme na temu da mi brze prolazi vrijeme.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 11:51:47
|
|
|
|
bebuska
|
Engimengi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 12:01:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Nista dunja , cekamo 6. da radimo betu pa se u medjuvremenu saltam sa teme na temu da mi brze prolazi vrijeme. navijamo za tebe i dalje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 12:01:57
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Htjela sam reci da bude i ja se nadam videcemo 6.11
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 17:21:55
|
|
|
|
bebuska
|
Melania jeli sutra veliki dan?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 18:35:24
|
|
|
|
lence
|
melania, pitam se kako si? Joj, ja mislim da bih u te dve sedmice pocela i nokte na noznim prstima da grizem! Drzim ti palceve za sutra (ne radi grickanja nego da ugledas ).
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 21:58:18
|
|
|
|
Anoniman
|
melanija, držim fige!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:34:02
|
|
|
|
melania
|
Hvala vam devojke na podrsci,ujutru radim betu a rezultati ce biti kako su mi rekli oko 5.Bas sam uzbudjena strasno,jos nisam krenula na nokte Javljam vam sutra veliku betu uz Bozju pomoc
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:35:28
|
|
|
|
Anoniman
|
A kako se osećaš?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:38:49
|
|
|
|
Verus
|
Uz Boziju pomoc!!!! IZVORNA PORUKA: melania Hvala vam devojke na podrsci,ujutru radim betu a rezultati ce biti kako su mi rekli oko 5.Bas sam uzbudjena strasno,jos nisam krenula na nokte Javljam vam sutra veliku betu uz Bozju pomoc
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:40:42
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: melania Hvala vam devojke na podrsci,ujutru radim betu a rezultati ce biti kako su mi rekli oko 5.Bas sam uzbudjena strasno,jos nisam krenula na nokte Javljam vam sutra veliku betu uz Bozju pomoc
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:42:01
|
|
|
|
melania
|
Skroz normalno,imala sam pre neki dan sve simtome da cu dobiti ali sva sreca nisam,samo me grudi bole na dodir.Ne znam cemu bih to prepisala mada mi se to ponekad desava par dana pred ciklus ali me ne bole ovako,bice kako bude!Sve vas ljubim i volim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:42:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: melania Skroz normalno,imala sam pre neki dan sve simtome da cu dobiti ali sva sreca nisam,samo me grudi bole na dodir.Ne znam cemu bih to prepisala mada mi se to ponekad desava par dana pred ciklus ali me ne bole ovako,bice kako bude!Sve vas ljubim i volim. Mel
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:44:53
|
|
|
|
mihi
|
Vrlo si hrabra i staložena svaka čast, ubeđena sam da će biti i a možda i još jedan .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:48:12
|
|
|
|
melania
|
Mihi draga iz tvojih usta u Bozje usi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:57:00
|
|
|
|
sanji
|
Melania srećno sutra!
< Poruku je uredio sanji -- 29.10.2009 22:58:47 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 29.10.2009 22:58:16
|
|
|
|
Nensi*
|
Melania UZ TEBE SMO
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 10:24:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
Melania kako si? Rezultati tek oko 5? Javljaj i srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 12:44:32
|
|
|
|
Kleopatra
|
Melania navijamo za tebe
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
teorija zavereAdminKoliko ste morali da platite vasu i bebinu sigurnost na porodjaju?Nikome nista (
65%)
Dosta (
19%)
Nesto minimalno (
13%)
Cak nisam ni bila u mogucnosti (
3%)
Ukupan broj glasova: 159Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!