Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 13:31:40
|
|
|
|
bebuska
|
Melania,svi nestrpljivo cekamo rezultate.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 13:45:48
|
|
|
|
magnetic
|
Melania drzimo ti palceve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 16:04:18
|
|
|
|
melania
|
Nije uspelo,samo da vam javim.Bas sam slomljena ali tako je
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 30.10.2009 16:06:15
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 16:29:33
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: melania Nije uspelo,samo da vam javim.Bas sam slomljena ali tako je melania ne daj se!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 16:37:17
|
|
|
|
bebuska
|
Melania stvarno mi je zao. Sta god sad da ti napisem utjesno glupo je.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 16:42:07
|
|
|
|
Verus
|
nemam reci...boli me srce za tebe....IZVORNA PORUKA: melania Nije uspelo,samo da vam javim.Bas sam slomljena ali tako je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 16:42:31
|
|
|
|
mihi
|
Ne gubi nadu .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 18:47:30
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 18:49:20
|
|
|
|
magnetic
|
Tako mi je zao .Ljubim te
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 19:35:29
|
|
|
|
lence
|
Melania, mnogo mi je zao.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 20:12:13
|
|
|
|
Kleopatra
|
Mnogo mi je zao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 20:14:42
|
|
|
|
2002m
|
Melania tako mi je zao.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 20:16:25
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 20:21:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 30.10.2009 22:53:11
|
|
|
|
viking
|
Melani, ti ja se nismo baš slagale na ovom forumu, ali ti najiskrenije kažem da mi je izuzetno žao što ti nije uspelo jer znam koliko si se nadala i od srca ti želim da sledeći put sve bude u redu! Do tada, samo hrabro! IZVORNA PORUKA: melania Nije uspelo,samo da vam javim.Bas sam slomljena ali tako je
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 0:52:51
|
|
|
|
Suncicabg
|
Melania, ne znam sta da ti kazem....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 8:39:38
|
|
|
|
dunja RR
|
i meni je Melani jako zao.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 9:46:21
|
|
|
|
NadaR
|
joj ,bas mi je zao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 10:26:20
|
|
|
|
mihi
|
Ništa ostavi ovo iza sebe i u nove pobede.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 14:25:03
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: dunja ja sve vise razmisllam o profesoru Radunovicu, moj brat od ujaka je isao kod njega na VTO i evo, juce su on i njegova zena dobili dve prelepe cerkice, zive su i zdrave hvala Bogu.. ....sa druge strane jedna od devojaka ovde sa foruma ( necu reci koja ,ako ona zeli neka napise), je skoro isla kod Ivanovica( za tu kliniku sam nekako od pocetka opredeljena)....., elem isla je preko drzave, stigla na red posle samo dva meseca cekanja ( bez ikakve veze)i trudna je hvala Bogu, sve je ok........................... jos se nisam odlucila, mada mislim da cu pre kod njih.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 14:26:01
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: Gemini Draga Melania, ne volim da se pravim pametna, ali devojka koju poznajem je sada trudna iz 11 puta VTO. Ne mogu da kazem da znam koliko je tesko, a u stvari neznam, samo ono sto sam procitala ovde, ali mislim da jos uvek ne treba da odustanes od VTO. Ja sam tek radila prvu insemenaciju, i verovatno cu isto misliti ako dodjem gde si ti sada, i za to treba puno hrabrosti i izdrzljivosti, ali sta nam drugo preostaje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 16:06:28
|
|
|
|
Nensi*
|
Melania,yao mi je,bas Moras da budes jaka,uy tebe smo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 31.10.2009 16:42:48
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR IZVORNA PORUKA: dunja ....sa druge strane jedna od devojaka ovde sa foruma ( necu reci koja ,ako ona zeli neka napise), je skoro isla kod Ivanovica( za tu kliniku sam nekako od pocetka opredeljena)....., elem isla je preko drzave, stigla na red posle samo dva meseca cekanja ( bez ikakve veze)i trudna je hvala Bogu, sve je ok........................... jos se nisam odlucila, mada mislim da cu pre kod njih. Evo javljam se,ja sam isla kod Ivanovica o trosku drzave,uspelo iz prve,mm ima gori nalaz nego tm Melania,svima ih preporucujem,jedino nema zamrzavanja embriona!!!Srecno i napred
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 1.11.2009 0:29:54
|
|
|
|
cipiripi
|
Ja sam juce bila na punkciji kod Radulovica. Nisam isla o trosku drzave nego licno. Preko moje doktorke je kod njega 1600e a sam kupujes inekcije koje su mi ispale oko 500e. Izvadili su mi 12 zdravih celija a sutra cu znati koliko ih je oplodjeno. Neznam kako je vama koje ste isle ali mene malo bolucka stomak, kao da imam upalu jajnika pa lezim.... Doktor je zadovoljan kako sam odreagovala na terapiju i kaze mi da ubacim3, i da cemo lako ukloniti jednu ako se sve prime. Ja sam extra zadovljna sa njim, jako su savesni i pruzaju kompletnu uslugu, i na raspolaganju su vam 24h dnevno. Sto se tice zamrzavanja kod njega je 150e na 5 godina , a 10 e je godisnje odrzavanje.. Transfer mi je 4.11 , stavljam utrogestan vaginalno 3 x dnevno po 2 tablete.. I optimista sam...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ime za devojcicuKiwiDa li je cudno ime Tara? (
42%)
(
58%)
Ukupan broj glasova: 85Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!