|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vestacka oplodnja
13.10.2009 10:05:45   
melania
Cure samo da vam javim endometrijum je 8,5,sve je super i radimo transver Boze zdravlja u petek.Malo je doktorka zabrinuta sto sam bolesljiva ali mi je dala fore da se izecim do tada.Sad cu malo da se bacim na voce i supice i bicu ko nova,pozdrav za sve moje drage trudilice.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 926
13.10.2009 15:26:12   
lence
IZVORNA PORUKA: melania

Cure samo da vam javim endometrijum je 8,5,sve je super i radimo transver Boze zdravlja u petek.Malo je doktorka zabrinuta sto sam bolesljiva ali mi je dala fore da se izecim do tada.Sad cu malo da se bacim na voce i supice i bicu ko nova,pozdrav za sve moje drage trudilice.

Tako lepe vesti melania. Setih se da su meni moji "akupunkturolozi" savetovali da se zamotam oko donjeg stomaka (mozes i neki siri sal, pazi kad zapocnes modni trend!), a ne smes dozvoliti da ti ozebu stopala (carapice iste boje kao sal user posted image ). To ti je radi poboljsanja krvotoka. Izvini ako si ovo znala pa ti dosadjujem, ali mi eto pade na pamet pa reko da podelim.

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 927
14.10.2009 9:26:46   
melania
Tek me danas stize frka,valjda ce sve biti kako treba!Juce sam upoznala zenu koja je radila osam Vto pa mi je malo duh slomljen,a vidi se da je dusa od coveka.Neke stvari prosto ne biraju kome ce se i u kolikoj meri desavati!A toliko ima kretena kojima je sve super!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 928
14.10.2009 9:52:02   
Suncicabg
Melania,jel definitivno u petak? Od sveg srca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 929
14.10.2009 12:17:38   
melania
Jeste definitivno,treba u cetvrtak da se dogovorimo za vreme kad doktoru odgovara.Jao bas mi je frka,hvala na podrsci Suncicabg.Ne svidja mi se sto to oni rade kasno popodne pa se smorim od nervoze i ocekivanja,mada je mnogo gori onaj deo od 15 dana!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 930
14.10.2009 13:41:14   
vodolija 82
Melanija dragauser posted image user posted image user posted image zelim da sve bude u najboljem redu,navijam za tebe od sveg srca,a nervbozu odbaci,znam dea je tesko ali moras,radi svojih bebicauser posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 931
14.10.2009 14:15:43   
lence

Tek me danas stize frka,valjda ce sve biti kako treba!

Pa morala je da te stigne u neko doba, dobro si je dosad drzala na rastojanju. Setaj, heklaj, pleti, kuhaj, nadji nekog da ti lagano masira stopala i ramena.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 932
14.10.2009 15:06:42   
Nensi*
Melania,uz tebe smo i jaaaaaaaako navijamo da uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 933
14.10.2009 15:08:47   
Modessty
melania user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 934
14.10.2009 15:22:15   
melania
Hvala od srca svima na podrsciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 935
14.10.2009 15:23:16   
anka80
pozdrav devojke........
i kiss za marijaci

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 936
16.10.2009 9:11:29   
melania
Samo sam htela da vas sve pozdravim,transver je popodne.Boze kako sam uzbudjena,jedva cekam ali se i brinem da li ce preziveti odmrzavanje,pozdrav za sve trudilice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anka80)
Direktna veza do poruke: 937
16.10.2009 9:13:28   
mihi
Sretno Melania, misli + i bice dobrouser posted image .

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 938
16.10.2009 9:21:19   
bonita

Samo sam htela da vas sve pozdravim,transver je popodne.Boze kako sam uzbudjena,jedva cekam ali se i brinem da li ce preziveti odmrzavanje,pozdrav za sve trudilice.user posted image user posted image user posted image

melanijauser posted image od srca ti zelim da ti uspeuser posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 939
16.10.2009 9:23:09   
alexis77
Melania, srećno!

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 940
16.10.2009 10:00:24   
Suncicabg

Malania user posted image user posted image user posted image  srecno

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 941
16.10.2009 11:37:18   
vodolija 82
Melanijice srecno,drzim palceve,da sve bude ok,a mi cemo navijati zauser posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 942
16.10.2009 11:59:48   
dunja RR

srecno dragauser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 943
16.10.2009 23:48:41   
lence
melania, izvini, ja te slagala kad sam tvrdila da sam strpljiva  user posted image .
Evo iscekujem da se javis.
U medjuvremenu saljem user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 944
17.10.2009 10:29:51   
melania
Drage samo da vam javim da su odmrzuli jednu slamcicu sa tri embriona i svi su preziveli,ipak su borci na mamu.Sad smo na cekanju,veliki pozdrav,imam ih jos tri za ne daj Boze.Sad se mazimo i cuvamo,pozdrav za sve.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 945
17.10.2009 13:49:36   
Anoniman
Melania, drzim palceve da ostanu tako borbeni kao sto su bili do sada user posted image

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 946
17.10.2009 14:52:31   
Anoniman
Melania, držim palčeve da sve bude ok! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 947
17.10.2009 15:18:51   
lence
Kako divne vesti. Cestitam melania!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 948
17.10.2009 17:51:34   
Nensi*
Melania user posted image user posted image user posted image user posted image
drzimo palceve iz sve snage da sve prodje kako treba i da ugledas svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 949
17.10.2009 17:54:18   
Verus
user posted image drzim fige i saljem pozitivne vibracije tvojim eskimcicima!  Pazi ih i mazi svaki dan! I pricaj im!

Drage samo da vam javim da su odmrzuli jednu slamcicu sa tri embriona i svi su preziveli,ipak su borci na mamu.Sad smo na cekanju,veliki pozdrav,imam ih jos tri za ne daj Boze.Sad se mazimo i cuvamo,pozdrav za sve.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Rodbina
Diabla

Kako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?

Ignorisati ih (27%)

Sasuti paljbu (5%)

Sa stilom im odgovoriti (68%)

Ukupan broj glasova: 110

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here