|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
4.9.2015 7:50:10   
eca89
Onda ok, lijepa je bas!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1426
4.9.2015 7:51:49   
Sanjica26 RR
Prva i treca.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1427
4.9.2015 8:02:00   
emicaa
Branki ja udjoh da vidim za koju si se odlučila kad ono potraga još traje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1428
4.9.2015 8:17:03   
madre
branki, meni je treca nekako najefektnijauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1429
4.9.2015 8:18:54   
Maraj
Moja vencanica je bila duga u šampanj boji. Deluje ona belo al je ipak šampanj.
ne znam meni je vencanica-duga haljina. Te varijante do kolena mi nisu vencanice. Sta mladi zapelo da pokaze noge na svadbi.... ne znam moja shvatanja su takva , postujem tudja , al bez duge haljine po meni nije vencanica vec samo haljina

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1430
4.9.2015 8:26:46   
Trcosava
Od svega ovog ponuđenog, ja i dalje ostajem pri prvom izboru.
Ove zadnje koje si postavila - ona sa biserima i u roze boji bi me asocirala na venčanicu.

Evo recimo ovako nešto jemeni ok, taman da vidiš kako bi plavuši stajala user posted image

KLIK

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 4.9.2015 8:31:55 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1431
4.9.2015 8:38:31   
Maraj
Branki prva i druga su super! Ma sto ti lepo ne pitas mladu da l bi joj smetalo da se pojavis u belicas_to/kremastoj/rozikastoj haljini.
Aman, i sestra mora lepo da izgleda. Jednom se zeni brat! Mene ne podsecaju na vencanicu vec na elegantnu haljinu

< Poruku je uredio Maraj -- 4.9.2015 8:39:00 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1432
4.9.2015 9:02:35   
choopa choops
Od ove tri, treća user posted image

Inače, kad sam gledala juče haljine, pomislila sam kako me podsjećaš na Anu Kokić user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1433
4.9.2015 9:07:40   
Ana RR
Stvarno vam se svidja ova treca? Branki izvini, ali meni je bas kicasta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1434
4.9.2015 9:14:18   
madre
jeste, ali nekako najefektnija i po meni najbolji izbor od ove tri ponudjene! na blago preplanulo telo pun pogodakuser posted image bice sigurno drugacije kada se obuce.
prva je previse klasika, druga je stvarno blaza varijanta kratke vencanice i treca najlepsa, opet kazem od ponudjenih!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1435
4.9.2015 9:19:59   
choopa choops
Sve se slažem sa madre user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1436
4.9.2015 9:21:24   
madre
draga moja chupauser posted image

Direktna veza do poruke: 1437
4.9.2015 9:23:13   
Anoniman
meni je druga najlepsai u toj roze bojiuser posted image

joj ja cekam one iz voglija da mi odg. zaljubila sam se u aninu drugu haljinu a njih nema.....

ako je neko uzimao njihove haljine jesu li vel.standardne? vidim da ova ima elastina , pa razmisljam koji broj da porucimuser posted image

Direktna veza do poruke: 1438
4.9.2015 9:23:58   
Ana RR
Definitivno o ukusima ne treba raspravljati user posted image moj ukus je potpuno drugaciji, vidi se i po haljinama koje sam stavila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1439
4.9.2015 9:32:34   
Anoniman
haljina je 2300 i ostala je samo 38user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1440
4.9.2015 9:33:29   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

meni je druga najlepsai u toj roze bojiuser posted image

I meni!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1441
4.9.2015 9:33:38   
adulence

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Definitivno o ukusima ne treba raspravljati user posted image moj ukus je potpuno drugaciji, vidi se i po haljinama koje sam stavila.

ma naravno samo mi bude krivo sto ne mogu Branki da pomognem,ali i te kako ne treba raspravljati,a Ana tvoje haljineuser posted image user posted image jao meni se mnogo svidjaju boho haljine,ja sam zaljubljena u njih

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1442
4.9.2015 9:39:11   
Maraj
Um ner mislis da ne mozes da udjes u 38? Joj i ja kad narucujem uvek imam dilemu da l 38 il 40

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1443
4.9.2015 9:41:57   
Ivanka 75
Branki, želiš da budeš glamurozna, ovo su haljine za tebe, malo su skuplje ali mislim da vrede svaki dinar
https://www.facebook.com/pages/Haljine-Drugi-Profil/1659181080969026
Evo nekih primera...

user posted image [/url]]OVA 1
user posted image [/url]]OVA 2

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.9.2015 9:43:49 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1444
4.9.2015 9:45:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maraj

Um ner mislis da ne mozes da udjes u 38? Joj i ja kad narucujem uvek imam dilemu da l 38 il 40

maraj nema sanse,grudi, stomak, a i malo mi cudno tako jeftina ona prelepa haljina zvala sam ih na telefon...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1445
4.9.2015 9:46:05   
choopa choops
hahaha Ana tako je. Moja sestra ima ukus kao branki, ona bi joj preporučila sve one što je ona postavila, dok ja recimo ne bih nijednu. user posted image

UM šteta što nema većih. Ali to znači da bi branki možda valjalo?user posted image Haljina je baš jeftina!user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1446
4.9.2015 9:51:30   
Maraj
Ja koliko znam ma snizenju su jer da...to je letnja kolekcija. Verovatno je bila oko 5000. A i Vogeli je iz Nisa , nasa proizvodnja. Ja licno volim da kupim nase stvari ne turske

Direktna veza do poruke: 1447
4.9.2015 10:14:14   
Anoniman
haljina je 6100, imaju sve velicine, preko tel. su mi dali pogresnu informacijuuser posted image
tako da ja sada mislim d aje porucim sta mislite moze li jednoj trudnici ona haljina, ima elastinauser posted image

(odgovor članu eca89)
  Direktna veza do poruke: 1448
4.9.2015 10:15:25   
branki*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

hahaha Ana tako je. Moja sestra ima ukus kao branki, ona bi joj preporučila sve one što je ona postavila, dok ja recimo ne bih nijednu. user posted image

hehe,choopo,zovi i sestru na forumuser posted image
ivanka i ova tvoja duga prva mi se dopada.uh,breeee!sad imam jos vise dilema,ali ima i veci izbor haljina koje mi se dopadaju.
anci,moguce da vuce malo,naginjem ja malo toj kicerajskoj varijanti,ali doziranouser posted image taman posla da se ljutim,pa naravno da ima puno raz ukusa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1449
4.9.2015 10:22:47   
choopa choops
branki trebala si nas vidjet kad smo išle na tu svadbu, a zajedno kupovale haljine user posted image

UM nisam sigurna da li je za trudnice, zbog kroja user posted image Gledala sam tako kad obuku pa valjda kako su presječene preko struka, trudnice u njima izgledaju debelo iako su mršavice user posted image Ja mislim da bi bolje stajala u cigaret kroju, nego ovako. Ne znam možda griješim?!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...
U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...
DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here