|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
3.9.2015 22:32:35   
choopa choops
Ako izuzmemo ovu koja mi se najviše sviđa što je Ana stavila samo da je u bež ili crnoj boji, ja tebe vidim u nečemu ovakvom ako hoćeš malo seksi izgled (iako ja i dalje tvrdim da si ti romantični tip, ja bih te tako obukla u neku lepršavu haljinu jarke boje sa nonšalantnom punđom! Ma već sam te zamislila skroz user posted image ):

KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLik
KLIK

I tako dalje...

< Poruku je uredio choopa choops -- 3.9.2015 22:33:52 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1401
3.9.2015 22:39:11   
branki*
Wow,choopouser posted image ne znam za ovaj butik na fb.prva mi je bas !lepa.i druga mi se dopada.sad cu da ih nadjem na fbuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1402
3.9.2015 22:41:21   
milicicak
Choopa, stilista :) me like all user posted image
Nego, zene, svaka vama cas_t kako nalazite sve te aljine na fb... Ja sam za to glup glup user posted image al ja sam generalno glupa za kupovinu dok ne vidim i ne pipnem nista mi se ne svidja user posted image mm me zeza da ja tako nista ne kupujem i onda bap tresnem 8000 za haljinu. Srecom to se desava jednom svake prestupne godine inace bi odavno bankrotirali user posted image
Nego choopo, meni treba aljince za neki koktel, trebalo bi da budem poslovno elegantna, predlog please :)

< Poruku je uredio milicicak -- 3.9.2015 22:44:25 >

Direktna veza do poruke: 1403
3.9.2015 22:46:46   
choopa choops
hahaha milicicak ma iznervirah se niko ne nudi stranice iz BG, pa reko ja ću nać da vidim šta ima bar da objasnim šta mi se sviđa :D Ovo je iz Mostara ja mislim ali znam da gore kod vas ima milion tih stranica za prodaju i to baš jeftinih, nego ne mogu sad da nađem user posted image

Poslovno elegantna kažeš ček da vidim user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1404
3.9.2015 22:50:28   
milicicak
Kako niko ne nudi stranice iz Bg, svaki dan ceznjivo gledam u izlog Balasevica user posted image inace u prodavnicama imaju divne modele cipkanih haljina koje nisam videla na sajtu. A sto sam se zaljubila u jedan njihov mantil... A jos je na snizenju... Aaaa, svrbi me kartica user posted image

Direktna veza do poruke: 1405
3.9.2015 22:59:16   
branki*
Ja nasla ove nafb sto je cupka stavila..svega ima,bas lepih.tek sad nemam pojma sta cu!sutra cu da im pisem za par koje sam pikirala.
A,jes to na fejsu malo macka u dzaku,ja da mogu da probam i uzivo vidim kako mi stoje sve ove haljine,pola bih vec eliminisala,jer moze biti dobro na slici,a ono los materijal ili ti lose stoji ili jednostavno nije to to.

< Poruku je uredio branki RR -- 3.9.2015 23:02:26 >

branki

Direktna veza do poruke: 1406
3.9.2015 23:06:18   
choopa choops
iZVINJAJEM SE ŠTO STE ČEKALI OVO MALO POGANO MI SE BUDILO
Dakle septembr fejvric by fešn blogerka Choopa user posted image Klilk
KLIK
KLIK
KLIK
klik
klik
KLIK

Direktna veza do poruke: 1407
3.9.2015 23:13:04   
choopa choops
Ma da ako gore ne ožete da nađete haljine gdje onda može? user posted image Najbolje da kod nas ima, a gore nema. Ja sam nailazila na super stranice iz BG, ali ih nisam memorisala jer nema šanse da kupim, samo palim oči bezveze. Valjda se javi ova UM, ona stalno ima te neke prodaje user posted image

A ovo za probavanje-sve se slažem! Užasno je kupit bez probe, ja ne mogu tako...Srećom sad kad sam išla na tu svadbu naletim na jedan butik tu kod nas, bar deset haljina mi se dopalo.

Jesi li možda gledala da nemaju u Moni ili PS fashion nešto? Oni znaju da ubodu po neki model a da ne bude skup....

Direktna veza do poruke: 1408
3.9.2015 23:14:58   
milicicak
Choopouser posted image
ova poslednja i ona teget sa pravougaonicima mi se dopadaju. Treba mi nesto maalo poslovnije a opet da ne izgledam kao zena user posted image
Meni PS ne stoji, u Monu davno nisam usla a mogla bih. Ja volim Balasevic i Desigual user posted image a imam u blizini jedan divan butik, svasta nesto zanimljivo imaju ali sad kad sam bila nisu imali nista.

< Poruku je uredio milicicak -- 3.9.2015 23:18:00 >

Direktna veza do poruke: 1409
3.9.2015 23:22:57   
choopa choops
Te haljine kod nas drže pretežno butici što vuku robu iz Turske. Nekako, zadnjih godina se sve okrenulo na Deltu (Ušće) i te brendove i sve mi je nekako isto copy/paste, a kod njih može da se pronađe i nešto drugačije. Imam jednu rodicu iz Njemačke koja bi ovdje uvijek dolazila i nakupovala pune kofere robe. Nikad mi nije bilo jasno zašto, sve dok se evo i kod nas nisu pojavile te marke Zara, H&M i ostale, pa ni meni nije gušt kupit nešto što svi imaju user posted image

Direktna veza do poruke: 1410
3.9.2015 23:23:49   
wivern
Jao i ja volim Desigual user posted image ali se on slabo slaze sa mojim novcanikom user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1411
3.9.2015 23:27:43   
adulence
ahahahahah i ja i ja ali najvise volim njihovu obucu imam pravu kolekciju ,ali uvek cekam snizenje i kod njih se Boga mi isplati...
IZVORNA PORUKA: wivern RR

Jao i ja volim Desigual user posted image ali se on slabo slaze sa mojim novcanikom user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1412
3.9.2015 23:34:01   
milicicak
Choopo, i to sto kazes, svuda po gradu svi nekako slicno obuceni...
Mada i ja sam debil, mrzi me da udjem u prodavnicu i kad mi se nesto iz izloga svidi...
Mene kod haljine privlaci dizajn (Desigual) i kroj i kvalitet (Balasevic i Beneton, npr). Srecom, na snizenjima i budu donekle pristupacni inace bih ih samo gledala user posted image al eto, meni nije zao da na haljinu i cipele potrosim nesto vise novca jer meni to zaista traje godinama i iskoristim ih za sve pare

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1413
3.9.2015 23:37:38   
wivern
Zene skroz ste zbunile Branki, pustite je da bistri sad ove 'aljine i ajte u kuliranje da sunemo po neku user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1414
3.9.2015 23:37:47   
choopa choops
I ja volim te šarene kerefekeuser posted image kaže mi drugarica kad je bila u Barseloni u Desigual da su tamo po 30-ak i više eura stvari jeftinije user posted image

Direktna veza do poruke: 1415
3.9.2015 23:59:18   
Ivanka 75
Branki, dasam na tvom mestu odabrala bih ovu, nežna, sofisticirana, elegantna, uz divne sandale, frizuru i šminku pun pogodak
OVA

Direktna veza do poruke: 1416
4.9.2015 0:14:03   
Klarita
ivanka, glasam za tvoj predloguser posted image inace sam sve pregledala i i svidja mi se i anina druga mislim da bese, bez cipkanauser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1417
4.9.2015 0:51:42   
choopa choops
Odlična! user posted image

Direktna veza do poruke: 1418
4.9.2015 1:02:02   
Ivanka 75
Meni se svidja i Brankina haljina br 3, crna sa cipkom, ali mislim da je previse zatvorena za tako svecanu priliku.
3x me danas odjavljivalo ad aam pisala posta da mi se svidja br 3,

(Stupid server)

Direktna veza do poruke: 1419
4.9.2015 1:21:02   
choopa choops
Idi bre begaj, uvalila sam se na ovaj link što si postavila, ekstra su haljineuser posted image

Jedino se bojim da ne budu kao one sa sammydressa, da na slikama izgledaju super, a uživo truba. user posted image Kao ja kad sam naručila kaput kod sammydress, a ono mi došao maltene bade mantil, muž me ubio od zezancije user posted image
Jesi uzimala haljine od ovihh?user posted image

Direktna veza do poruke: 1420
4.9.2015 7:08:41   
eca89
E, ovako Branki tvoja mi se svidja ova druga, a od Ane što je postavila prva je extra, nekako mi se duge ne svidjaju, još ćeš da budeš najveselija, ženiš brata (jedinca), ako se ne varamuser posted image , tako da definitivno u dugoj ne možeš đuskati (đikati)user posted image !

Direktna veza do poruke: 1421
4.9.2015 7:14:00   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

KLIK

Branki i ova bi ti lepo stajalauser posted image
Jednostavno ja tebe vidim kao neznu lepu plavusuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1422
4.9.2015 7:21:48   
branki*
ajoooj,ja sad tek mi je glava puna haljina!=smiley36.gif]dopada mi se ova sto je stavila ivanka,lepa je i ide uz mene,a sa choopinog sajta nadjoh i ove koje mi se svidjaju,mada tamo ima puuno onih dugih ,glamuroznih..
klik
klik
klik

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1423
4.9.2015 7:36:45   
eca89
Branki ja te mogu zamisiti sad u ovoj prvoj, ova druga mi opet vuče na vjenčanicu malo!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1424
4.9.2015 7:48:52   
branki*
IMA TAKVA I ROZE...ups,velika slova.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here