|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
3.9.2015 18:44:40   
branki*
pa,dobro,jeste pomogle,niko nije glasao za dve haljine,tako da njih mogu da izbacim iz izborauser posted image
i ja imam iste dileme..da li je ok obuci belu haljinu na vencanju?da li je opet ok ici na vencanje u crnoj haljini?
moj muz kaze da ja imam neki grandovski ukus,pa bas nemam pojma sta cu.da ne deluju kicasto.ove duge bih ja opet malo secnula ili porubila da mi se ne vuce po zemlji,ako bih se opredelila za dugu..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1376
3.9.2015 18:48:36   
Anoniman
joj ova druga je superuser posted image
poslala sam im upit bas sam se zaljubilauser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1377
3.9.2015 19:21:55   
milicicak

IZVORNA PORUKA: branki RR

i ja imam iste dileme..da li je ok obuci belu haljinu na vencanju?da li je opet ok ici na vencanje u crnoj haljini?

Branki, evo kako ja shvatam bonton oblacenja na vencanju user posted image bela cipkana i bela duga haljina nisu ok jer mogu da podsecaju na vencanicu a mislim da je belo ipak mladina boja za tu priliku. Bela haljina sa nekim printom je ok dok god krojem i materijalom ne lici na vencanicu.
Crna haljina je uvek ok, sa efektnim nakitom pun pogodak za svadbu.
Mene su uvek ucili da se oblacim za priliku ali da budem svoja, sto znaci da ako imas grandovski ukus mozda mozes samo malo da ga ublazis i da izgledas sjajno. Mada, ti i dzak da obuces izgledaces super user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1378
3.9.2015 19:43:29   
branki*
milicicak,hvala,pocrvenela samuser posted image user posted image
a,da,i ja nekako mislim da opet belo treba da bude samo za mladu,to je njen dan,a isto mi se cini da ne treba previse nesto napadno..npr,gledam golmila onih haljina,tj suknja i gornji deo,ono do pola stomaka,vidi se stomak.to mi nije za vencanje nekako,nije to disko.
um,ja sam vec pitala,ta druga je samo u vel.l,tako da je meni veliko.mozda ima na nekom drugom sajtu s.

branki

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1379
3.9.2015 19:46:04   
jess021
Branki, u pravu si. Nemoj belu haljinu, iako je licno meni to glupost.
Ja uopste nemam problem s tim, pa sve i da su sve zene i devojke na mojoj svadbi nosile belu haljinu....ali, moja kuma je imala taj trip, a i cula sam jos par devojaka, tako da bolje nemoj.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1380
3.9.2015 19:47:33   
Anoniman
brankii ja glasam za trecu prelepa je.

reci mi koja je cena ove sto se meni svidela, meni bi l sada odg.:)

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1381
3.9.2015 19:52:36   
nata11
Ja nisam za to da se nose bele haljine na tudjim svdbama. Zna se ciji je to dan za belu haljinu.
Branki ja mislim da bi ti ova duga crna sa golim ledjima prelepo stajala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1382
3.9.2015 19:56:03   
Maraj
Ja nemam taj trip sa belom haljinom
Zna se kako izgleda bencanica. A i kakva je to vencanica do kolena . Vencanica je do poda. Ako bi obukla tu belu sa nekim efektnim nakitom i cipelama u npr crvenoj ilo zelenoj boji meni bi to bio pun pogodak.
Sta na svadbama na kojima majke svoje devojcice od 2/3/4 godine obuku u belu haljinicu pa zar i one ugrožavaju madu....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1383
3.9.2015 20:03:09   
milicicak
Branki, pogledaj ove :) jesu skuplje ali jednom zenis brata user posted image
Klik
Klik
Klik
Klik
Klik
Klik

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1384
3.9.2015 20:08:12   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, ova bela je prelepa.

Jeste, prelepa je. Piše da ima i u crnoj i bež boji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1385
3.9.2015 20:41:23   
choopa choops
Iskreno ove iz tvog predloga nisu u mom stilu pa i ne mogu da se odlučim baš user posted image
Od Aninog predloga mi je ova bijela prva liga user posted image , samo da nije bijela...Sličnu sam nosila kod brata (ne rođenog, nego od tetke, ali ja bližeg brata nemam user posted image ) na svadbi samo je bila tamno zelene boje. A mislim da bi tebi super stajala teget ili isto tako neka zelena ili tamna boja.
Od milicicak su mi sve super osim predzadnje. Ja sam imala Balašević haljinu isto za jednu svadbu, ekstra je kvalitet!

Mada sve u svemu ti si prelijepa pa će ti sve dobro stajat!user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 3.9.2015 20:42:26 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1386
3.9.2015 20:52:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, ova bela je prelepa.

ana znas li koja joj je cena? poslala sam im pp nema ih...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1387
3.9.2015 21:03:09   
branki*
Um,nije mi rekla cenu za nju,jer je odmah napisala da je nema u mojoj velicini.racunam da je oko 4000,jer se sve krecu u tom rasponu od 4do 4600.
Gledala sam balasevic,ali mi je mnogo nekako da dam 10,11000 za haljinu,ovaj moj bi slognuo!user posted image
Nemam ni ja licno trip sa belim na vencanju,ja kad sam se udavala,bilo mi je skroz nebitno da li ce neko doci u belom jos,ali ajde,mozda stvarno nije red,nije moja svadba.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1388
3.9.2015 21:05:30   
Anoniman
branki je li mislimo na istu ovu belu vogeli haljinu?

ja sam narucila prelepu dugu haljinu slcnu ovoj blasevicevoj tirkiz ima u temi modaza trudnice treba mi za 19.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1389
3.9.2015 21:14:18   
branki*
Ne,ja ne mislim na tu,nego na onaj drugi klik kod meneuser posted image pobrkah sve loncice!
Choopo,hvala,i meni se dopada anina bela,mada sam htela kao nesto neobicnije malo,a opet da bude pristojno.pokusavam sebe da zamislim u dugoj haljini,nisam nikad nosila...

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1390
3.9.2015 21:14:53   
Maraj
Um daj im taj link. Meni su bas lepe te haljine iz N.Sada sto si ti narucila.
ove Balasevic mi se ne svidjaju. Nesto su mi nakindjurene mnogo. Ja vise volim svedenije haljine

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1391
3.9.2015 21:21:05   
Trcosava
Pa tačno da mlada dođe u crnoj venčanici, spalila bi pogledom onu koja dođe u beloj. Vi ne možete da zamislite moje prostrelne poglede kad vidim da neka dođe na tuđe venčanje u beloj haljini - đa dugoj, đa kratkoj.

Inače Maraj, ima prelepih venčanica do kolena. Prvi put kad sam se udavala sam gledala jednu takvu, tj suknju.

E sad da pomognem i Branki user posted image

One koje si ti postavila - ona crna do kolena mi je ok (mada ima duge rukave i ne znam da ti ne bude slučajno vruće)

Neko postavi i od Balaševića - ova mi je skroz zanimljiva, a ima u više boja i cena je prihvatljiva (tj koliko vidim je u rangu sa cenma koje si gore navela) KLIK

Za dug haljine se slažem sa Maraj. Usko i dugo nikako ne ide sa igranjem. A kakva je svadba bez igranja? Pa bilo da pravi svadbu za sve generacije bilo za samo mlade.

Od Aninih predloga mi se đa crna (oo čudna li čuda user posted image )

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1392
3.9.2015 21:24:17   
wivern

Bez boja bi bila pogodak, ovo je extra haljina.
Ja isto nisam za bele varijante, jer mi se cini kao da se neko takmici sa mladom. Da me ne shvatite pogresno, ja sam i onako na svoju svadbu htela da dodjem u martinkama, ali znam dosta devojaka kojima nije bilo prijatno sto se neka druga osoba istakla sa oblacenjem i zasenila ih.
Maraj kako to mislis kakva je to vencanica do kolena, ja na primer vencanicu ne gledam po duzini nego po kroju i materijalima.
Branki ti posle nas definitivno neces znati sta da obuces user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1393
3.9.2015 21:25:48   
Ana RR
UM, ne znam cenu. Verovatno će ti odgovoriti sutra.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1394
3.9.2015 21:26:27   
choopa choops
Dajte neki link sa haljinama pa da glasamo user posted image

branki, ti si meni tako njžna, ja tebe ne vidim u onim haljinama. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1395
3.9.2015 21:28:26   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Maraj kako to mislis kakva je to vencanica do kolena, ja na primer vencanicu ne gledam po duzini nego po kroju i materijalima.

Moja je bila tik ispod koljena user posted image

Definitivno neće user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1396
3.9.2015 21:35:43   
Anoniman
kod nas mlada uzela puder roze vencanicu, a ja takvu dugu haljinu, nisam znala bice veselouser posted image

ana nadam se ova u bez varijanti mi se bas dopala..

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 1397
3.9.2015 21:43:19   
milicicak
UM, bice veselo user posted image
Branki, definitivno smo te skroz zbunile user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1398
3.9.2015 21:44:01   
branki*
Haha,da znate,iste ste ko jauser posted image ovoj fali ovo,onoj fali ono,nema za rajka kapauser posted image
Al,dobro,dve nije niko komentarisao,izbacila sam ih,a i videh jos neke predlogeuser posted image
Pa,jesam nezna,ali moram malo da budem seksiuser posted image al,ne puno,ipak je vencanje u pitanju!

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1399
3.9.2015 22:11:30   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Bez boja bi bila pogodak, ovo je extra haljina.
Ja isto nisam za bele varijante, jer mi se cini kao da se neko takmici sa mladom. Da me ne shvatite pogresno, ja sam i onako na svoju svadbu htela da dodjem u martinkama, ali znam dosta devojaka kojima nije bilo prijatno sto se neka druga osoba istakla sa oblacenjem i zasenila ih.

Slazem se sa Wiv od reci do reci.
Od svih ponudjenih i meni se najvise svidja Anina haljina.
Bez bi ti bas lepo stajala.
Ne mora da znaci da ces biti seksi ako obuces kratku i usku haljinu. I meni sve malo izgledaju grandovski ali ova devojka mi izgleda nezno i sexi. A haljina nije ni kratka ni uska.
Ti bi u njoj izgledala savrsenouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here