|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
4.9.2015 13:44:56   
Ana RR
Slažem se sa Dijanom, čak sam sinoć i htela da pogledam kod njih ali nisam jer su u Bosni.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1476
4.9.2015 16:03:50   
milicicak
Kupila sam haljinu, kupila sam haljinu user posted image i to za1000 din u Affiniti butiku u Knezu, kao da je za mene sivena :)
Klik
Branki, ne bila ti u kozi user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 4.9.2015 16:10:40 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1477
4.9.2015 18:30:31   
choopa choops
Super je. Čekam sliku user posted image

branki kad je ta svadba? Valjda padne odluka do tad user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1478
4.9.2015 18:37:26   
doktorkakristal
BRANKI meni je druga najlepsa
evo neka koja je moj fazon
user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1479
4.9.2015 18:39:14   
milicicak

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Super je. Čekam sliku user posted image

branki kad je ta svadba? Valjda padne odluka do tad user posted image

Pa okacila sam sliku :)
A svadba kod branki je u oktobru al kako smo je napale,mrka kapa da ce se do tada odlucitii user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1480
4.9.2015 19:25:52   
Ana RR
Doco, baš je lepa. Ja volim tu sofisticiranu eleganciju.

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.9.2015 19:26:28 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1481
4.9.2015 21:50:03   
branki*
Svadba je krajem oktobra.zvala sam danas za neke od ovih haljina,3 nemaju vise.tamo da ..moram da suzim izbor bar na 3 haljineuser posted image
Hvala vam na komentarima😘😘

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1482
4.9.2015 21:51:08   
NadaR

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Jednostavno svako ima svoj ukus. Branki mislim da znam koji tise tip haljine svidja. Onaj butik Anastasija sto si me pitala mislim da bi ti tu lako sebi nasla haljinu.
Ako nadjes na sajtu da ti se nesto bas svidja mogu da ti proverim cenu i velicinu. Ako ti se bas svidja mogu i da ti kupim i posaljem.

Izgleda da salju. Cackala sam po stranici pa vidim da se zahvaljuju nekoj djevojci iz Srbije koja je online narucila.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1483
4.9.2015 23:33:58   
choopa choops
DK ta mi je super user posted image Nosila ja takvu, samo zelenu.

mlicicak ma mislila sam sliku tebe u haljini user posted image

Ajde branki dugo je do oktobra user posted image Odlučićemo ti to nekako da tada user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1484
5.9.2015 0:07:54   
Jole84
Branki mislim da treba Anu da izbaciš sa ove teme user posted image em nam napravila zazubice, em tebe zbunila sa 50 haljina user posted image
šalim se Anči user posted image
meni se najviše sviđa ona bež čipkana, i žuta sa mašnicom user posted image
Branki ti si zgodnica, šta god da uzmeš ima super da ti stoji user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1485
5.9.2015 0:12:56   
Klarita

IZVORNA PORUKA: madre

jeste, ali nekako najefektnija i po meni najbolji izbor od ove tri ponudjene! na blago preplanulo telo pun pogodakuser posted image bice sigurno drugacije kada se obuce.
prva je previse klasika, druga je stvarno blaza varijanta kratke vencanice i treca najlepsa, opet kazem od ponudjenih!

U potpunosti se slazemuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1486
5.9.2015 8:14:28   
branki*

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: madre

jeste, ali nekako najefektnija i po meni najbolji izbor od ove tri ponudjene! na blago preplanulo telo pun pogodakuser posted image bice sigurno drugacije kada se obuce.
prva je previse klasika, druga je stvarno blaza varijanta kratke vencanice i treca najlepsa, opet kazem od ponudjenih!

U potpunosti se slazemuser posted image

Zvala,te tri otpadaju,nema nijedne u mojoj velicini!suzavam izbor!

branki

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1487
5.9.2015 11:31:13   
Trcosava
Branki jedna za tebe :)

KLIK

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1488
5.9.2015 16:15:09   
Anoniman
Ana hvala puno na slici koju si postavila, kupila sam haljinu, prelepa jeuser posted image
ja sam odusevljena vogelijevim stvarima, sve do jedne su divne uzivo! jos lepse nego na slici!

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1489
5.9.2015 16:35:10   
Ana RR
Um, stavi sliku da vidimo haljinu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1490
5.9.2015 16:36:49   
Anoniman
Hocu sliku haljine samo, mene celu gledate 19, sa frizurom sminkomuser posted image preko sajta je bila 6100, u radnji 7000...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1491
5.9.2015 16:38:46   
dijana1*
Bas si nekauser posted image ko ce cekati 19-ti. Daj sadauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1492
5.9.2015 16:42:13   
Anoniman
ahahahhh pa sliku haljine ce da dobijete uzivo, a sliku haljine na meni 19og ahahah, nisam u reprezentativnom izdanjuuser posted image
tada cete da dobijete sliku 2 haljine!
Uzela sam 40 vel, mada nadam se da ce moci i posle porodjaja, duzina je super, taman kako treba, materjal prijatan, bas izgleda mocnouser posted image i uzivo je lepsa od one crne sa cipkom, probala sam i nju ali ja sam valjda tamnoputa pa mi ona ne stoji... a bez me bas super otvori...mislila sam umesto kajsica da stavim neku bez satensku masnu, ali ce ipak kajsic ici, e sada kakav sandale uz nju? i od nakita, samo mindjuse?

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1493
5.9.2015 17:27:25   
Maraj
Um jedva cekam da te vidim u ovoj haljini. Super izbor user posted image da branki nije trazila haljinu ne bi se bacila na trosak user posted image
e kakva je napred ne vidi se na slici jer V izraz ili okrugao. Meni je ona kompletno savrsena pa zbog cipke ne ide mi neki nakit uz nju osim nekih npr kristala u providnoj boji npr svarovski mindjuse ili diskretna ogrlica sa isto providnim priveskom. Sve ostslo meni bi delovalo prenatrpano na njoj-zbog cipke
A cipele mozes u boji te satenske trake koju bi stavila umesto kajišića.
ma bices ko bombona. Jedva cekam da je vidim spreda na tebi. Ovako na ovim profi fotografijama ne može bas sve da se vidi cak ne vudim i jesu li rukavi skroz samo od čipke

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1494
5.9.2015 17:36:44   
Anoniman
Da Branki i Ana su kriveuser posted image
ja sam se toliko zaljubila u haljinu da se ne bih ni presvlacila u onu dugu, ali moram, dugu ako ne obucem sada, nikada vise necu moci, jer je sivena prema mom user posted image stomakuuser posted image

Maraj haljina ima okrugao izrez, i rukavi su skroz od cipke, ispod je postava koja je rastegljiva, ima rajfislus sa strane, i tottalno je prijatna, jedva cekam da je obucemuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1495
5.9.2015 17:44:16   
dijana1*
Ja sada ne kontam o kojoj haljini pricate. Stvarno ih ima mnogouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1496
5.9.2015 17:46:06   
Anoniman

user posted image

ovojuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1497
5.9.2015 18:41:49   
Maraj
Ma predivna je. I u crnoj varijanti je lepa. Al tek kad si opisala mogu da vidim kakva je. Ovako na slici nagadjam da l je postava da l je cipka.... ma fenomenalna je

< Poruku je uredio Maraj -- 5.9.2015 18:42:47 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1498
5.9.2015 19:22:22   
jess021
UM, predivna jeuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1499
5.9.2015 19:28:17   
Sanjica26 RR
Bas je skupa, ali prelepa je. Sacekacu ja snizenje kao i obicno.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here