Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 20.8.2015 8:36:59
|
|
|
|
vocicana
|
Jao slatko si me nasmejala. A znam kako je. Hajde sledeceg meseca da mi budes vredna.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 20.8.2015 9:09:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
To tebe hormoni drmaju, zato tebi smesno I jutros status kvo, nit mi se jede slatko, nit imam onu naletost u stomaku kad ftreba da dobijem... valjda ce doci za koji dan....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 20.8.2015 9:35:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ja od kako zabebih, nikakav apetit nemam, verovatno ce se kasnije promeniti to. A kako su me opiz.... hormoni to je strasno bilo. Ja nisam znala sta da mislim i da li cu moci da podnesem sve. A sigurna si da bas nema sansi da si , ni jednom se niste tm i ti nasli na pola puta...
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 20.8.2015 11:24:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nasli smo se pre i posle mogućnosti da zabebim. Počelo nešto da mi curka malopre, u najavi
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 20.8.2015 11:47:34
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobar dan drage moje vrednice popričala sam sa mužem juče, sad mi je mnooogo lakše. Znači mi kad i on zna kroz šta prolazim, pa da razume moje moguće ispade ne kao napad na njega nego kao posledica ludovanja hormona. Svejedno, danas se osećam dobro. Neću da postavljam graf dok ne bude nekih promena jer stoji još uvek na 36.6 a tako će biti do ovulacije. Svakako bih želela da ostavim cigarete do ovulacije, da bude što zdraviji početak trudnoće. U prošlim trudnoćama sam ostavljala cigarete kad bi mi se zgadile, megde na kraju 5. nedelje. Mada hvala dragom Bogu moja deca su zdrava, ali zlu ne trebalo bolje da ih batalim sad. Neće biti većih problema jer pušim maksimum 10 cigareta dnevno, i to u slučaju kad sam na ivici živaca, standard mi je do 5 cigatera. Uh. Odoh da skuvam žalfiju, i da pogledam koje namirnice imaju najviše vitamina D, da ne kupujem sad i to, ionako se kljukam sa folnom, kompleksom B i gvožđem. Bar nešto da bude prirodno.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 20.8.2015 11:52:53
|
|
|
|
Yellena008
|
Bubo imas ga u suncu najvise,zato iskoristi svaki suncev zrak da punis zalihe vitamina D....ja ga pijem u tabletama. A ako ne bude nista u ovom ciklusu krecem i ja sa zalcijom....Unina mama i Serpica kazu da je njima pomoglo... Jaka si ti zena...imas dva zlata vec bice i trece...
< Poruku je uredio Yellena008 -- 20.8.2015 11:54:12 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 7:11:13
|
|
|
|
vocicana
|
Jutro devojke! Pisite malo, nema vas nigde. Nadam se da se opravdano odsutne. Meni je malo muka, pa sam zato odsutna, inace procitam sta ste pisale, ali nesto nisam bila juce fit za pisanje. Inace I malo na poslu pa sam bila bzv.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 8:52:48
|
|
|
|
Yellena008
|
Tu smo Vocicana....vuces li nas za nosice??? Meni jos nije stigla ali ni je BT malo pala,nije ispod crte ali nije ni kao sto je bila...jos uvek se nadam ...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 9:36:57
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro. Samo da se nadovežem...i meni je pomogao Serpicin recept(Zalfija i D vitamin). S tim da sam ja pila i ceo mesec folnu i svako jutro času tople vode sa medom i cimetom... Vučem vas i ja jako...
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 11:06:15
|
|
|
|
nata11
|
Moja terapija za narednih 30 dana : lekovi + vaginalete + vitamini - 14.630 dinara .
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 11:25:01
|
|
|
|
Yellena008
|
Zasto Nato? Sta ti se desilo?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 11:48:58
|
|
|
|
nata11
|
Lek za prolaktin, lekovi za eserihiju, vaginalete, vitamini.. ma divota
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 11:50:49
|
|
|
|
vocicana
|
Ijaooo Nato, pa sta se desilo Ja ne mogu da verujem Yellena navijam i najjjjaaaaaaceeeeeee vucem nemoj vise da ti je pala bt tako da joj naredis!!! Tu sam ja pratim vas, samo budite vredne
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 12:14:21
|
|
|
|
Tanjica81
|
Joooj Nato . Izdrži draga.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 21.8.2015 12:19:27
|
|
|
|
vocicana
|
Pa to ti tako ide, uvek kada je kraj meseca kada najmanje mi treba da bacam novac, nakupi se svasta a ceh za lekove skoro cela plata . Drzi se covece
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 22.8.2015 7:17:54
|
|
|
|
vocicana
|
Crtice!!! Pa sta radite? Nigde nikoga. Samo da znate, ja sam opet sama, mm je otisao opet. Nisam bas sasvim sama... , ali nije mi prijatno, pisite, ima li novosti? Ivanka....marinchice... Ana...Ivanna(sta li je sa njom,)?
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 22.8.2015 8:26:47
|
|
|
|
bebilule
|
I ja sve virkam ovdje da vidim ima li kakvih novosti....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 22.8.2015 14:44:02
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mi smo juče slavili rođendan, imali goste do kasno kod mene ništa novo, baš pišem na bazalnoj kako se muž sad predomišlja jer hoće da vidi kako sa finansijama... Da poludiš pitam ga šta bi radio da nam je uspelo iz prve? Samo je slegao ramenima...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 22.8.2015 20:52:55
|
|
|
|
vocicana
|
Ja virim svaki put kada udjem na forum, ali I razumem devojke, znam kako je cekanje dugo a razocarenja sve duza. Zato I'm I kazem, vidis da su me poslusale, online su tamo gde treba a ne ovde. Tako zelim da vidim jos slicica
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 22.8.2015 22:47:53
|
|
|
|
IVA 11
|
Zdravo drugarice. Virnem po malo da vidim šta ima novo kod vas. Kod mene sve po starom, za nedjelju dana trebam da dobijem i eto...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 22.8.2015 22:48:43
|
|
|
|
marinchica
|
Meni danas skocila bazalna na 37, ova Macina trava me izludela nacisto. Subota, neradna, pustih Etta James- best of, pa nadovezah na Sade-best of, najbolji ves, a muz, nikad neraspolozeniji za akciju , ali nisam odustala, vala, nije pobegao . Sledeci mesec, i on pije Macinu travu, pise da mogu i muskarci, povecava br spermatozoida. Dani pred ovulaciju, i na dan ovulacije-pokriveni, ovulacioni test pozitivan kao vrata, juce zigao jajnik.... Sad....cekanje,,,cekanje, cekanje...cekam jos sam na fertility friend-u da mi potvrdi sutra prekosutra da jesmo uboli kad se pojavi ona crvena linija. Vitamin d, vitamin c, on zinc, l-arginin. Bebce-dolazi vise, muz ce mi pobeci od kuce koliko ga jurim! Vocicana, imas li mucnine?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 23.8.2015 7:23:58
|
|
|
|
vocicana
|
Cao Marinchice, ma imam, ali evo posto sam sinoc zakucala u 9 sada sam vec budna. Sada mi nije muka, msm od jutros. Potpuno je iscrpljujuci osecaj. Ali nemam nagon za povracanje, samo tezuna u zelucu. Jao bas mi je drago da si se javila, vidim da te nema, pretpostavila sam da si se bacila u akciju , super si ti. Cekam da se javljate.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 23.8.2015 7:25:23
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg bas! Kako da ti pomognem, kako da te posavetujem da se vise ne skenjavas, izvinjavam se na na izrazu.
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 24.8.2015 8:46:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ne gvirkam samo, ali vi nista curice, nema ni jedne. Nema down-a. Sreca prati hrabre, samo buditre vredne!
|
|
RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat] 24.8.2015 12:20:29
|
|
|
|
Yellena008
|
Tu smooooo....ima nas....borim se sa ...ide kao luda...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Posle spontanogdoktorka mi je rekla da cekam jos 3-4 meseca i onda mogu da zatrudnim. Proslo je 2 meseca i opet mi kaze za 3-4 meseca. Da li da cekam jos:1 mesec (
36%)
2 meseca (
15%)
3 meseca (
16%)
4 meseca (
16%)
vise (
17%)
Ukupan broj glasova: 518Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!