|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 08/15 [chat]
17.8.2015 22:09:42   
Ivanka 75
Bubice, hormoni su cudo user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 451
17.8.2015 22:12:15   
Ivanka 75
Bice jednog lepog dana user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 452
18.8.2015 6:51:08   
BubaBubica
Dobro jutro devojke, ja izgleda nisam trudna user posted image napravila sam test ponovo i ista situacija kao i prekjuče, crticu jedva vidim, čak danas ni možda toliko. Možda i jesam zabebila ali se nije zakačila najbolje, ko zna... Eto toliko o čestitanju. Baš zbog toga nije dobro praviti test tako rano. Nisam ni tužna ni razočarana, nekako sam i imala osećaj da nisam trudna. Sad sam to potvrdila. A sad što mi kasni 4 dana, nemam pojma. user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 453
18.8.2015 18:46:41   
Yellena008
Vocicana i nama sporo prolazi vreme do ne dobijanja....kako si ti zeno,kad ce taj ultrazvuk?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 454
18.8.2015 18:49:41   
Yellena008
Bubo,nemoj da se nerviras...bice to sve dobro....

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 455
18.8.2015 21:13:40   
bumba
Buba ides dalje.Ja mislim da ti je to biohem.trudnoca.Dobit ces kada ti beta jos malo padne..E sada zbog cega se to desava i ja bih voljela znati.Ja sam u januaru i maju imala bioh.???

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 456
18.8.2015 22:56:33   
vocicana
Bubo, mislim da je bumba u pravu, ja sam je imala u martu.
E drugaric, ja sutra na uz ako budem uspela da nahvatam doktorku.
Obavezno javljam user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bumba)
Direktna veza do poruke: 457
18.8.2015 23:04:33   
AnaAna1
Ja samo da javim da mi je stigla M malopre...
Bubo idemo dalje :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 458
19.8.2015 7:04:31   
vocicana
Pisala sam u temi BT, ali nista dalje se ide, novo kolo nova sreca.
Ljubim vas sve I user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 459
19.8.2015 9:06:40   
bebilule
Iščitah cijeli avgust, bilo burno vidim....i uspona i padova. Vocicana, jesam li dobro upratila, danas ideš na UZ?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 460
19.8.2015 9:13:04   
BubaBubica
Dobar dan drugarke! Juče sam bila katastrofa, obaveze, plus sam dobila i to tako bolno, muka mi je bila od bolova, uveče se malo smirilo ali sam bila neraspoložena užas. Iako sam ubeđivala sebe da neću da se razočaram, šta je tu je, pola noći sam bila budna i plakala. Morala sam izbaciti sve to iz sebe jer sam danima bila ko tempirana bomba. Danas se osećam bolje user posted image Možda mi fali još da popričam sa mužem da ipak zna kroz šta prolazim, a sa druge strane ne znam da li da ga gnjavim sa svime ovim, i on je umoran od posla... user posted image pogotovo što rade prekovremeno poslednjih dana.

A sad čekamo Voci UZ user posted image Javljaj obavezno! Čekamo izveštaj šta kaže mala mrvica, kako joj je kod mame user posted image user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 461
19.8.2015 9:49:47   
vocicana
Da Bebilule...mm i ja danas zajedno dfa vidimo nasu tackicu. Jedva cekam. Javljam se danas obaveznouser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 462
19.8.2015 9:53:19   
vocicana
Razumem to razocarenje, ali dobro je to sto si se isplakala, neka si, kako boli to aznanje.
Zelim ti od srca da se te user posted image sto pre pokazu. Ja cu se danas javiti.
Pusti muza, mozda treba da zna kako se osecas a mozda i ne. Ti ga najbolje poznajes, tako da sama odluci da li ces reci ili ne. Ali je svakako pohvalno da znas da imas podrsku kod njega.

Direktna veza do poruke: 463
19.8.2015 10:43:07   
BubaBubica
U koliko sati ideš na UZ?
Ja sam sebi skuvala žalfiju čaj, da probamo šerpicin recept user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 464
19.8.2015 11:28:43   
vocicana
U pola 1

Direktna veza do poruke: 465
19.8.2015 11:53:59   
AnaAna1
Vocicana javi kad zavrsis UZ sta kaze doktor user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 466
19.8.2015 12:06:33   
vocicana
Vaziiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 467
19.8.2015 13:11:40   
vocicana
Drage moje cekalice!!!
Moja bebica ima srcanu akciju, doktorka je nazvala vitalnom trudnocom. Najsrecniji smo na svetu, uzivala sam dok sam posmatrala nase malo cudo.
LJUBI VAS VASA VOCICANA!!!! Vucem najjace na svetu lepe moje drugarice!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 468
19.8.2015 15:41:24   
AnaAna1
user posted image user posted image user posted image Bas leeeepo, uzivkaj sada u lakoj trudnoci user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 469
19.8.2015 16:19:26   
BubaBubica
Toooo Voci! user posted image Uživaaaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 470
19.8.2015 16:33:12   
BubaBubica
Ja sam skenjana totalno, da izvinete na izrazu, izgleda da je ipak bila trudnoća jer opet se osećam kao u trudnoćama, jedan čas sam srećna, u sledećem momentu mi se plače, tačno su se poremetili hormoni i sad me to drma. Stvarno besnim i plačem za stvari za koje do sada nisam obraćala pažnju. user posted image Pa se vagam da li zaista želim ponovo da prolazim kroz taj haos sa raspoloženjima?

Direktna veza do poruke: 471
19.8.2015 17:04:42   
vocicana
Naravno da zelis, pa ne bi ni zelela treci bebicu da nisi za to spremna. Proci ce I ovaj ocajni ciklus, pa je svaki sledeci mesec tvoj. Ja sam ali bas takva bila u martu, pa zaista nisam mogla da verujem da je opet ciklus dosao, ali do trudnoce je doslo, pa kako god. Eto docekala sam je 4 meseca kasnije. Isplaci se I idemo dalje. Vazi? Please, nemoj biti tuzna, samo si se razocarala trenutno, proci ce

Direktna veza do poruke: 472
19.8.2015 17:07:26   
BubaBubica
Ma razočarenje sam isplakala juče, ovo sad menjanje raspoloženja me smara, za šta sve neću da zaplačem, strašno. Prošli put sam bila jedno za drugim trudna, sa manjim razmakom pa sam stalno bila pod hormonima, sad sam već tri godine van toga pa me sad podsetilo na ta hormonska ludovanja.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 473
19.8.2015 17:15:50   
vocicana
Bices ti meni super, kao uvek sto moras biti.
Ah, dok se okrenemo toliko se stvari promeni, ne shvatimo kako ide vreme I sto kazes tri godine su prosle od kako su te spucavali hormoni u glavu ruke I noge. Ja sam se u prvim nedeljama (prve3) toliko menjala, reagovala, pucala, plakala, nisam se svadjala, ali sam bila nepodnosljiva.
Proci ce lepotice, dolazi novi !mesec, znam da ces tako lepo prihvatiti novu bebicu da ces sebi biti user posted image

Direktna veza do poruke: 474
20.8.2015 0:24:45   
Ivanka 75
Po danima bi trebalo da dobijem svakog trenutka... ali simptoma user posted image nema...
A ni teorijske sanse nema da sam trudna....
Pih... ne valja ni ovako ni onako....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

visnja ili dunja
pisuljica

visnja (36%)

dunja (64%)

Ukupan broj glasova: 110

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here