|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/2015 (chat)
19.8.2015 7:50:43   
emicaa
Dobro jutro mame,nema vas nešto.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 326
19.8.2015 9:03:39   
daca77
Dobro jutro, mame!!!
Ovde bas tiho user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 327
19.8.2015 11:20:11   
amdn
dan mame, lepo prijatno danas a meni ubi glavobolja, a ceka me neki dizajn ne mogu ni da gledam u ekran

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 328
20.8.2015 7:46:30   
emicaa
Dobro jutro,nešto sam kao da nisam oka sklopila a fino smo spavale.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 329
20.8.2015 8:29:51   
vonavoj
Jutro!
Ukocih se od dobrog spaVanja! Vi kako ste?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 330
20.8.2015 8:40:42   
Trcosava
Jutro mame, kod mene počela žurka user posted image

Kako se Ana budila kad joj rasli zubi, tako i ovaj mali. Probudio se u pola 6 i ni makac. I uzmi ga, i stavi pored sebe - ma ništa. Na kraju sam u 6 napravila mleko i od tad spavauser posted image
A ne verujem da je gladan, uveče sam mu povećala dozu mleka.

Ana me isto budila oko 3 - da pije, pa da joj upalim svetlo da vidi. I taaaako, kaže mm sad je našao da se budi rano, kad idemo na more user posted image

Danas polako pakovanje. Samo da nam bude lepo vreme.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 331
20.8.2015 9:12:19   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Opet me je digao iz kreveta oko 2, prosetali malo po stanu, legao na dvosed u dnevnoj zaspao, i ajde prenosi ga. Eno ga sad je budan. A moje ispijanje kafe u miru i tisini user posted image Moram da promenim zvuk alarma.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 332
20.8.2015 9:35:37   
wivern
Bar dan.
Maksa je sinoć pao kao pokošen oko 9, i ustao oko 8. Sad će opet da zadrema izgleda. Već par dana se tako probudi, izigra ismeje i nastavi do 12

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 333
20.8.2015 10:03:18   
amdn
Dan mame, evo pijem kaficu i citam sta ste pisale ovih dana, prijatan dan za obavljanje poslova po gradu.
Nas decak nije isao skoro mesec dana u vrtic pa sad kao da je opet privikavanje, ujutru kad ga budim prvo sto kaze je da nece u vrtic,
znam da mu je kuci super zabavno, izmislja razloge zasto ne treba da ide u vtric, mnogo je smesan.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 334
20.8.2015 16:40:51   
emicaa
Gdje ste mame,vratilo nam se sunce opet pa smo se pokupile i šetnju,sad došle kući da dočekamo taju sa posla user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 335
20.8.2015 20:13:12   
wivern
Jao Emice mi dva dana nemamo sunce a ja sam vec u depresiji user posted image
Bila do mame, vratila se kuci a dete mi se tako obradovalo, krenuo da cici i vristi i da se smeje od srece MM je bio ljubomoran, kaze da se njemu nikada tako ne obraduje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 336
20.8.2015 22:36:37   
Kata90
wiw,i kod nas isto....pa kad je mamin sinuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 337
20.8.2015 22:39:59   
emicaa
I T se više obraduje meni ako me ne vidi sat vremena nego taji a ne vidi ga cjeli dan,mamina ćera user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 338
21.8.2015 0:16:37   
Mariya
Veče mame! Uh,ovde se baš mirno...
h se probudila,sad je drzim da se uspava.tačno sam znala,prespavala je dve noći i sad će tri da me za''"bava da izvinete na izrazu jer ne znam bolji za ovo što mi radi.dal''da stavim tuznog ili srećnog smajlija?

Jaoj,i ja mrzim ovo zahlađenje!!!aj vant sunce!!nema ga jedan dan i.baš Mi nedostaje ja bih radije 35 nego 20 stepeni...

< Poruku je uredio Mariya -- 21.8.2015 0:19:38 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 339
21.8.2015 7:19:56   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Opasno je zahladnelo. A ja biser, sve tople stvari spakovala u kofere i kutije, sad furam cebence po stanu kao snupi user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 340
21.8.2015 7:52:51   
emicaa
Jutro mame.Mi se sad raskukale samo što je malo zahladilo a kako ćemo onda izdržati od novembra do marta-aprila user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 341
21.8.2015 8:05:30   
wivern
Mariya i ja obožavam sunce i leto. Obožavam.
Ovo mi je već user posted image od vremena a kad pomislim šta nas tek čeka muka me hvata

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 342
21.8.2015 8:43:46   
vonavoj
Jutro! I ja se smrzla nocas..frotir mi nije dovoljan! A najavljuju jaku zimu..divota!! Proslu sam bila kod kuce i nije bilo snega..a sad kad pocnem da radim bas mora da bude jaka!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 343
21.8.2015 9:08:17   
wivern
Ko bre najavljuje? Pa tako su i proslu najavljivali kao najhladniju godinu ikada. Ma nemaju pojma bre.
Sad dosla iz setnje, duks, trenerka i patike. Fuj. A do skoro sam isla u sortsu, majici i japankama user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 344
21.8.2015 9:11:01   
branki*
E,jeste,tako su i za proslu zimu trubili da ce biti stani-pani.
Mi se pakujemo,danas se vracamo kuci..4 meseca skoro ostadosmo,navikoh se na ovaj bulevar....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 345
21.8.2015 9:14:11   
vonavoj
kazu kakvo leto..takva zimauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 346
21.8.2015 9:31:33   
wivern
Znaci kratko user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 347
21.8.2015 10:49:21   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Hihiphurej sad sam ubacila sifru na android i mogu da surfujem.
Meni su pocele skolske obaveze. Decu vodim kod svekrve. Nisam ni pitala samo sam rekla da nam teeba cuvanje. Mnogo mi je da zovem zenu na dva sata i da he placam 100 evra.Baba je i trebalo bi malo da se prihvati obaveza. Sve se nagomilalo registracija, treba da obnovimo T za vrtic. Sve joj je malo.
Ne znam da li sam vam pricala da sam srela majku koja tuce onog mog ucenika. Stala sam da malo porazgovaram sa njom i diskretno rekla da ne bije dete. On je stvarno nemiran. Sve vreme sam ga posmatrala sta radi. I ona sva srecna mi kaze kako se vraca od ginekolga i opet je trudna. Ostala sam u soku.
user posted image
T i S su za sad zdrave. T jedva ceka da ide u vrtic. Koliko je plakala dok joj je mm vodio. A sada obozava. Sad treba da nastavi sa gimnastikom. Kaze da joj i to nedostaje.
Jutros sam im za dorucak spremila palentu sa uprzenom slaninicom i sirom. Videla sam ideju u minjinoj kuhinjici. Jaze T kako je podseca na kokice.user posted image
Ovaj mali vrtiguz samo nas zafrkava. Juce je zavrsila dorucak i zafrljacila tanjir na pod. Polomio se u paramparcad.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 21.8.2015 10:50:28 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 348
21.8.2015 21:32:03   
emicaa
Sanjice zato naš vrtiguz ima plastične tanjire i čaše pa nek baca koliko hoće user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 349
21.8.2015 22:14:49   
Sanjica26 RR
Emice ima i Sofi, ali to jutro sam zurila. Danas je bas gledam sta radi dok jede. Zaviruje ispod tanjira da vidi sta pise. Bleskasta je.Sutra je subot. Nadam se da ce ine duze spavati. S obZirom da od 8 spavaju eto njih u 7 budne. Vazno da se Sofi ne budi. Ja cituckam knjigu. Mm na kompu.
Branki, kako ti je tata?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here