|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/2015 (chat)
17.8.2015 7:41:16   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. spava sa mnom od rodjenja, i nekad bude naporan, ali jbg zeznula sam se od pocetka, nama je kupovina kreveca promasena investicija, jer sluzi samo za odlaganje stvari. Ali, kad ne spava sa mnom u krevetu, kad dodje mm, onda mi fali njegovo sutanje, okretanje, jer se mm slepi uz mene kao pijavica, sto me nekad tako nervira user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 301
17.8.2015 7:56:46   
Tanjica81
Dobro jutro mamice...
Nisam dosad svraćala,ne znam ni ja zašto... Sad tražim smeštaj kod vas,kad me nove trudnice izguraju iz teme. Nadam se da me primate...

Čitala sam vas ponekad,pa odmah da se nadovežem na davanje sirupa protiv temp. Kada kombinujete onda možete na 4sata.Sam brufen,paracetamol itd na 6,ali kombinovano ide na 4.Tako su nas savetovali.Mi koristimo Brufen i Febricet/Paracetamol...

Pozdrav

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 302
17.8.2015 8:01:16   
emicaa
Dobro jutro,zamislite vi ovo,T spava cjelu noć ,u 6 se napila vode i nastavila do 7.Nadam se da joj ništa ne fali user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 303
17.8.2015 8:05:08   
vonavoj
Jutro! Napokon naspavana i neizusutirana! U 1 sisala i vracena u krevetac,u 5 opet sisala i tad sam je prebacila!
Tanjice,primamo te!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 304
17.8.2015 8:33:14   
Trcosava
Jutro.

Ja sam se kmirala u pola 11. počela sam da kuntam na fotelji i lepo otišla u krevet.

Besna sam još od juče podpone i ne znam kad će to da splasne. Za divno čudo još se nisam posvađala sa mm (mada je juče bilo na tankom ledu) ali ću mu mast vaditi za šetnje. Zapamtiće me.

Dete mi spava standardno i izbacila sam mu jedno jutarnje mleko. Spavao od 9 do jutros pola 8. Ja sam se konačno naspavala i nisam imala košmare (zadnje dve noći sanjam same gluposti)

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 305
17.8.2015 11:41:15   
wivern
Dobro jutro zene user posted image user posted image
Ustala sam prvi put oko osam da otpratim sestrica, koji je spavao kod nas, na tenis. Vratila se jos malo da dremnem i malopre cujem neko zujanje a ne znam gde se nalazim.
Zvoni mi mobilni, skocim javim se sva slogirana i skapiram da je 11.15. I evo ja sad pijem kafu a moje dete i dalje spava od 11 sinoc. Budio se oko 7 da siki i to je to.
Haos :D

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 306
17.8.2015 14:01:31   
vonavoj
Zavidim vam zenske..imale ste srece!
Moja kao novorodjence sisa nocu..jutros u pola 8 se probudila,do 1 nije htela da zaspi...aj da ne place,pa i da je pystim..ne,nego joj se spava a nece..isle u setnju,reko lepse ce u kolicima..jok..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 307
17.8.2015 16:16:12   
emicaa
Von sve te razumijem,kroz isto sam prošla.
Mi šetale,ovo moje djete je pokretno kino,išle bez pelene pa je kad joj se pripiškilo čučnila pored puta i obavila poslić onda joj bilo zanimljivo pa je do kuće još dva puta tražila user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 308
17.8.2015 16:24:08   
vonavoj
Emice,ja vec drugi put..mislila sam da ce bar Joka spavati..a ona jos vise vezana za mene!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 309
17.8.2015 16:28:34   
emicaa
E sad me prepadaš,ja sam mislila da uvjek ako jedno ne spava drugo spava user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
17.8.2015 16:32:25   
vonavoj
Tako sam i ja mislilauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 311
17.8.2015 23:55:41   
Mariya
IZVORNA PORUKA: mirkam
Pridruzujem se klubu nemajki koje ne vole da dijete spava sa njom u krevetu. Imali smo te momente i brzo odustali. Volim kad se probudi ujutro u SVOM krevecu da ga prebacim kod mene da se izmazimo, ali spavanje, ne nikako.

Slažem se sa mirkom,nakon što su prespavale noć,dobrodošle su u nAs krevet da se mazimo ali da spavaju samnom-ne hvalsuser posted image
viv,blago tebi,joj,kad bi moja H tako spavala bar jednu noc!! Stvarno ti zavidim!!
kod nas je tako kako treba da bude-L je bila beba za poželeti i oduvek dobro spava,zato me h urnise!

< Poruku je uredio Mariya -- 18.8.2015 0:05:03 >

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 312
18.8.2015 7:19:53   
mali_mis
A. je do 6. meseca bio miran ko buvica, i sto se spavanja tice, ma svega, posle ne mozes ga nahvatati, valjda pomislilo dete da sam macji kasalj pa moze da me levati. E sine sto si se zajuser posted image user posted image
Juce dohvatila neki matori fiokar da smirglam, da probam da se igram sa dekupazom, fioke sve super odradila, krenula i okolo, kad cvrc, eto ga cudovistance otima, i hoce da ga unese unutra sa terase. Mislim se idi u persun, sutra cu da nastavim. Moram da zavrsim do petka, jer tad dolazi mm, a tad necu moci ama bas nista da uradim. I tako... user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 313
18.8.2015 7:57:17   
emicaa
Dobro jutro,T opet u komadu prespavala do 6 pa je onda završila kod nas i nastavila do 7.Mene luda glava nešto boli.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 314
18.8.2015 10:34:36   
QueenJ
Jutro, mame! Nije me bilo 100 godina. Ema slusa, nije losa. Nikao nam prvi zubic i prohodala je. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 315
18.8.2015 10:47:05   
wivern
Queen bravo za vas..Velika devojka user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 316
18.8.2015 11:09:08   
daca77
Dan, mame!!!
Queen, bravo user posted image Nama izlaze gore dvojke i nismo nesto nervozne, sem sto iz usta ne vadimo pelenu, jastucic,a u nedostatku tkanine, posluzi i cela saka.user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 317
18.8.2015 11:31:56   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Jutro, mame! Nije me bilo 100 godina. Ema slusa, nije losa. Nikao nam prvi zubic i prohodala je. user posted image

user posted image tek sad prvi zub??? wow! Bravo za zubić i prohodavanje!!

Mom izgleda izbija i druga jedinica doleuser posted image
Ana se probudila oko 5 ili kad da pije vodu pa je razbudila i Luku. Do nekih pola 7 je još i bio ok i onda sam morala da mu dam mleko, pa smo oko 7 ustali nas dvoje, a mm i ćera kao nastavili da spavaju.

Nego, Queen šta bi sa isplatom tvojom? Ili bolje da tićmu?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 318
18.8.2015 11:52:39   
Ivanka 75
Iva doručkovala sladoled! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 319
18.8.2015 12:03:36   
QueenJ
Joj, cuti, Trco...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 320
18.8.2015 12:44:14   
vonavoj
user posted image za zubu!
Ko sme sq nama da se takmici? Ustala pre 8,celo jutro puzi i jos nece da spava..urla..pokusavala pre sat vremena i odustala..i sad opet! Svu energiju mi iscrpi!!!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 321
18.8.2015 12:48:26   
Kata90
Q-bravo za zubic user posted image
Nama jos uvek nije izasao zubic,ali zato puzimo i na podu i na krevetuuser posted image
Jutros mi se probudio u 4h,kao da se naspavao,poludela sam....jedva sam ga uspavala nazad....neznam mozda ga muce desne.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 322
18.8.2015 12:55:17   
daca77
Moja i dalje ne zna da puzi, ali se tako vuce po podu da velikom brzinom prelazi celu sobu...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 323
18.8.2015 16:51:32   
emicaa
T se probudila u dva i sjedila je 15 minuta dok če ručala,ja ne znam odakle joj toliko energije da ne sjeda cjeli dan user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 324
19.8.2015 7:15:42   
mali_mis
Queen bravo za zubic user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here