Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 12:12:19
|
|
|
|
serpica
|
Devojke evo po jedna rodjendanska torta sttize kasnije
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 13:11:18
|
|
|
|
mamin mish
|
Serpice hvala na kafi. Da se pojavim malo i u ovoj temi da nisam samo na terasi mada vas pratim. Emice po ovim vrucimana je normalno da pije toliko vode. Moje dete otislo sa babom na vikendicu a kad ce da se vrati ko zna kad joj dosadi. Mi u cetvrtak putujemo u Vrnjacku banju. Valja krenuti polako sa spremanjem.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 13:53:37
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame!! Emice, Lu se budi da pije vode, kako i ne bi po ovoj vruçini. A H dajem vodu ako se probudi i bogami popije oko 1 dl u cugu. Nama danas 6. godisnjica braka A svekrva se ponudila da nam spremi rucak, tako da danas uyivamo. Popodne cemo da joj ostavimo H i idemo nas troje na kupanje, da proslavimo godisnjicu H danas izasao i 7. zub!!!Ne jede vec 3 dana samo voce, a i to iz 2-3 puta. Rucak uzme 3-4 kasike i posle zacementira usta. Hleb i pavlaku isto, nekoliko zalogaja i gotovo. Tako da joj trpam voce. I besnim sto kuvam i pravim kasice koje na kraju bacam!!
< Poruku je uredio Mariya -- 15.8.2015 13:56:51 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 14:34:49
|
|
|
|
mama krava
|
Žene, mojoj Nadi izašao nov zub....dole jedinica, ali problem je da joj nije ispao mlečni 😐. Sad ima dva reda zuba. Slučajno sam sinoć videla dok sam je tuširala....jedva da joj se ova mlečna jedici i klati. Sad je celog dana teram da je klati....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 14:56:18
|
|
|
|
branki*
|
Mk,to sa zubima se desabalo meni par puta,bilo me strah da vadim mlecnezkrenu da rastu stalni zubi,kao posledica toga,zubi su mi krivi.dobila da nosim protezu kao dete koju nisam htela da nosim i zubi su mi i dalje krivi.zdravi su svi,ali krivi.sad mi zao Moji odose na bazen.ja se kuvam ovde. Emice,boza ne pije vodu nocu,a boka sisa parnputa nocu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 15:11:25
|
|
|
|
amdn
|
cao mame, vrucina i pakao, J jedva zaspao a ja poludela ukljucila klimu, kad ona procurela, zapusilo se crevo koje izbacuje vodu napolje i krenula voda unutra joooj sve pokapalo na sto na kom mi stoji lap top, posizeh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 15:19:57
|
|
|
|
Didy
|
Dobar dan, mame! Vikend, uživancija, otpadancija. MK, mom sinu se to desilo prošlog leta s obe donje jedinice, izrasle nove, a mlečne još nisu izašle, čak nisu bile ni rasklimane. Pravac kod zubara! Moj hrabriša nije ni trepnuo. Poprskala mu zubarka onaj sprej i kao uzeće da mu izmeri zub, nije se ni trgnuo, posle mi je rekao da ga ništa nije bolelo. Stavila mu gazu i poslala nas na sladoled. Posle smo išli da biramo šta će mu Zubić Vila doneti, pa kao da joj javimo gde i šta smo našli. Samo je odvedi i napravite dobru zezu od svega, ništa ne bole ti mlečni, oni ni nemaju više koren, potisnuli su ga novi zubi. AMDN, nama se isto negde zapušila klima, pa je zato ni ne uključujem. Vidim da iz creva ništa ne kapa napolje, bojim se da ne napravimo poplavu u kući, pa uključimo onu klimu na spratu, ona rashladi i prizemlje. Izdržaćemo dok majstor ne stigne do nas, sad su svi u gužvi oko postavljanja klima.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 15:40:33
|
|
|
|
amdn
|
Mk mislim da treba da idete zubaru nek izvadi tu mlecni 1 bolje nego da krivo raste zubic, eto vidim da i Didy imala istu situaciju. Didy bio sad majstor iz klima servisa, zapusilo se crevo napolju ocistio ga i sad radi, nisam ni znala da moze da udje i buba i lisce i svasta nesto u to crevo koje visi na dole, probajte sami da procackate necim ostrim, ja sam poludela jer voda pokapala po novom, lap topu koji jos nisam otplatila, sad se susi, zvala sam majstora za komp i reko mi je da se susi dan-dva pa tek onda da ga ukljucim, od stresa dobih menz. ranije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 15:48:26
|
|
|
|
Didy
|
Jo, AMDN, pa kud se toliko istraumira! Probao je mm sam da otpušio crevo pre nekoliko dana, ali je crevo prohodno, izgleda da se negde unutra nešto zapušilo. Ona normalno hladi kad je uključimo, ali mi nije jasno kuda ode ta voda, pa neću više da je uključujem da ne napravim samo više posla..
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 16:39:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo Danas sam umorna, ni kafa ne pomaze ... sto bih rekla nesposobna sam za bilo sta. Uffffffff, mrzim kad je ovako. Evo duva neki vetar kao da ce oluja...od sutra malo zahladjenje , iskreno jedva cekam !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 16:42:37
|
|
|
|
mama krava
|
Ma naravno da cemo kod zubara...samo sam se pitala da li je jos neko imao slicno iskustvo?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 15.8.2015 20:16:39
|
|
|
|
wivern
|
Serpi hvala na kafi. Svaka ti cast, sve stizes. Milkice ja sam imala takvo iskustvo. Svi su mi zubi tako rasli, prvo krenu novi pa tek kasnije ispadaju mlecni. Ali u to vreme se nisu nasilno cupali mlecni zubi nego su mi ispadali sami. I vidis kako imam lepe zube Ja sam imala dovoljno mesta u ustima izgleda i za tri reda a ne samo dva
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 7:14:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. mi je sve po spisku sa spavanjem. Sad ce valjda kad krene ovo kisno vreme i on vise da spava, da se lepo odmorim ko covek
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 9:31:29
|
|
|
|
emicaa
|
I Dora je i sinoć okretala se kao palačinak u tavi,sat i po joj je trebalo da zaspi.Pretvaram se u zombija polako
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 10:48:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,ja sam odavno zobi..pored toga sto J trazi da spava pored mene,jos me je od 3-6 maltretirala..cak sam joj i temp merila,mislila da je ima... Ne znam sta cu sa njom,cim je ubacim u krevetac urla do frasa..a pored mene kad legne umiri se,i obavezno mi dira sise i cupa bradavice,samo da me oseti! Da li sam ja toliko losa majka,sebicna,da ne volim da deca spavaju samnom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 10:52:21
|
|
|
|
emicaa
|
Nisi Von nisi,ja volim kad je ona pored mene ali me ubi gdje stigne i čim stigne u snu i svako jutro na samu sebe režim što je uzmem
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 10:57:37
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame! Von,meni nije bitno gde boka spava,dok godspava,ali ovo okretanje i sisanje vise me ubi,covece,dokle li ce da traje!?
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 11:27:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Emice,ja sam odavno zobi..pored toga sto J trazi da spava pored mene,jos me je od 3-6 maltretirala..cak sam joj i temp merila,mislila da je ima... Ne znam sta cu sa njom,cim je ubacim u krevetac urla do frasa..a pored mene kad legne umiri se,i obavezno mi dira sise i cupa bradavice,samo da me oseti! Da li sam ja toliko losa majka,sebicna,da ne volim da deca spavaju samnom Evo i mene onda još jedne nemajke koja tera decu od sebe Nema šanse da dozvolim da non stop spava. Ana je kao beba možda 3x spavala i ta 3x je bila bolesna. Ono da mi u pola noći sama dođe neću da računam. To je trajalo jedno pola godine. Malog samo stavim u krevet i ćao. Nit ja mogu da spavam kad su pored mene. Sve sam u tripu ugušiću, leći ću na njih. I porodilištu mi kao, ma stavite ga pored sebe - ahahaha nema šanse!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 11:31:31
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Da li sam ja toliko losa majka,sebicna,da ne volim da deca spavaju samnom Ma kako da ne, zato sto zelis svoj mir i prostor? Ovo dete od kako je pocelo da puzi ne zaustavlja se. Samo bi negde puzao. Sva sreca pa jos uvek nema neku brzinu i sigurnost u puzanju ali kad i to usavrsi bice nama tour de france.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 11:43:24
|
|
|
|
Didy
|
Dobro jutro! Kad smo kod nemajki i nocnig budjenja, mislim da od mene nema gore. Moji spavaju u drugoj sobi iza dvoje zatvorenih vrata. Ako nocu ustanu da piju vode, stoji im casa pored kreveta, popiju i nastavljaju sa spavanjem, nikog ne bude, sami se vrate u krevet. A otkako sam na raspustu ni oni ne idu u vrtic, ujutro kad ustanu odu u dnevnu sobu i upale TV, ja istanem da jos dremam ili citam knjigu u krevetu. Pa imam i ja dusu. E, onda preko dana moze udovoljavanje i ugadjanje, al nocu me ne diraj. Dobro, moji su vec veliki, ali od pocetka sam skroz netolerantna na nocna budjenja.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 15:03:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene moja sad tacno urnise..valjda i zbog dojenja plus..da bi se mazila..kad pocnem da radim moracu da budem surova.. Wiv,mnogo su slatki kad puze! Joka uziva!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 15:10:26
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam kao da me neko lupio motikom po glavi...osamucena. I boka puzi,nema neku brzinu,mala je,ali ide Svi su polegali,mir i tisina konacno!kad bi ovaj trenutak trajao bar dva i po sata!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 15:27:07
|
|
|
|
Trcosava
|
ja sam besna Da mogu - spalila bi pogledom Daj sad nek mi sve odgovore jel normalno da ostaviš dete u zatorenim kolima jer je zaspalo i odeš u kuću?! Bila vrućina ili ne
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 16:53:42
|
|
|
|
mama krava
|
Moooolim! 😮
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 16.8.2015 17:54:06
|
|
|
|
mirkam
|
Trco, nemam rijeci Pridruzujem se klubu nemajki koje ne vole da dijete spava sa njom u krevetu. Imali smo te momente i brzo odustali. Volim kad se probudi ujutro u SVOM krevecu da ga prebacim kod mene da se izmazimo, ali spavanje, ne nikako.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?